سلام من عضو جدید هستم همش به آقای کنجکاو بداخلاق خوش آمد نگین دیروز زد تو ذوقمون واسه همینه که کسی احوالشو نپرسیده من از این زمان به بعد اسمم در تاریخ ثبت میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من عضو جدید هستم همش به آقای کنجکاو بداخلاق خوش آمد نگین دیروز زد تو ذوقمون واسه همینه که کسی احوالشو نپرسیده من از این زمان به بعد اسمم در تاریخ ثبت میشه
:104::104::104::104:
:104::104:
:104:
:311:فکن کنجـــکاو بد اخلاق:311:
همه از نظر من دوست داشتنی ان:72:
خداحافظ ماه پروردگار الرحمن الراحمین
خداحافظ ماه لحظه های افطار و سحر
خداحافظ ماه نعمت و رحمت و برکت
خداحافظ ماه شب های نورانی قدر . . .
و چقدر سخت است که این عزیزترین عید را بدون آن عزیزترین غایب از نظر بگذرانیم
اللهم عجل لولیک الفرج . . . عیدتون مبارک
[/size]
سلام به اعضای خوب تالار خانم شادی خانم روزن خانم شیدا حاتمی خانم گل مریم خانم موعود خانم غزا له اقای نقاب خانم باران 68 چند وقتی توی تا لار نیستند امیدوارم زودتر به تا لار بر گردد امیدوارم به فعا لیت در تا لار ادامه دهید جا در تا لار خا لی است دلم تنگ شده است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
اخيرا، بعد از مدتها بي خبري ايميلي از گردآفريد داشتم . حالش خوب است و به همه سلام رساند .
سلام به همه دوستان عزیزم
نمی دونید چه احساس خوبیه نماز عیدفطر رو درحرم امام رضا بخونی.بین جمعیت بی نظیری که شاید هیچوقت هیچ جای دنیا نبینی.خدایاشکرت که یکبار دیگه این احساس رو تجربه کردم.
اگه لیاقتش رو داشته باشم برای همتون دعا خواهم کرد.
خوش بحالت داملا جان
امسال بدجوری دلم هواشو کرده بود چند بار به شوهرم اصرار کردم ولی هنوز قبول نکرده.بهش گفتم اگه امسال نریم پابوس آقا امام رضا نمیبخشمت .فقط شهریور رو فرصت داره.
آخرین بار ده سال پیش رفتم.:302::302::302:
الانم بغض گلو گرفته.:302::302::302:
سلام به همه ی دوستانم هدف از این انجمن چی هست؟ مگر هدف این نیست که ما بتونیم به دوستانمون که نیاز به همدردی دارن ویاکسانی که به دنبال آرامش هستن یک محفل گرمی ایجاد کنیم تا همه بتونن استفاده کنن و این احساس ایجاد بشه که یک جایی هست که یکی به حرفات گوش میده وحرفات واسش تکراری نیست و واسه حرفای تو ارزش قائلن . نه اینجا اون اون جایی نیست که این احساس در من ایجاد بشه حرفای من واسه همه تکراریه یا نه جاش تو بخش انجمن آزاده دارم درباره ی خدا حرف میزنم بهم میگن تکراریه قبلا گفته شده .خدا هیچ وقت تکراری نیست اینو یادتون باشه من دوست داشتم این مطلبو به دوستایی دیگه که شاید این مطلبو نخوندن یا اگه خوندن و فراموش کردم بگم من دوست داشتم تو این سایت اون چیزایی که باعث شد من شاد بشم وبتونم دیگرانو شاد کنم بگم .دیروز خواسم درباره ی اعتماد به نفس تو سایت مطلب بزارم که من با خواندن این مقاله اعتماد به نفس پیدا کردم ولی با خودم گفتم حرفای من واسه دوستان تکراریه . این جا جایی نیست که من راحت حرفامو بزنم . در حالی که بعضی چیز ها اگه تکرار بشه میتونه زندگی فرد را تغییر میده و اینقدرم خود خواه نباشیم چون که خودمون قبلا این مطلبو خوندیم به حساب همه بزارید.امیداوارم از حرفای من دلگیر نشده باشین برای همه دوستان آرزوی موفقیت و شادکامی را دارم
سلام کوکب خاتون،
اول از همه به شما خوش آمد می گویم.
امیدوارم که شاهد فعالیت شما در تالار همدردی باشیم.
می توانم ناراحتی شما رو درک کنم، به این خاطر که تا اونجا که من در جریان بودم شما همین اول 2 تاپیک ایجاد کردید که هر دو پاک شد.
ولی اینها بی علت و یا از روی دشمنی پاک نشدند. این تالار قوانین خودش رو دارد که اتفاقاً روی حساب هم هستند.
فکر می کنم تاپیک اول شما به این علت پاک شد که شما در انجمنی که سوالهای ازدواج پرسیده می شود، تاپیک ایجاد کردید و به اعضا سلام کردید. ولی همینطور که می بینید، این جور پست ها رو ما در همین تاپیک حال و احوال یاران همدردی می نویسیم. منظورم این هست که ما از دیدن یک عضو جدید خوشحال شدیم، ولی جای اون پست اونجا نبود.
تاپیک دوم شما هم فکر می کنم یک متنی بود که گذاشته بودید.
یک متنی بود که از جایی کپی کرده بودید و دوست داشتید ما هم بخوانیم.
ولی خب، کسی قبل از شما این کار رو کرده بود.
شما در نظر بگیرید، اگر بخواهند اجازه بدهند که متن های تکراری در تاپیک های جدید گذاشته بشوند، در عرض چند ماه همدردی پر می شود از تاپیک هایی با متن های تکراری. و دیگر استفاده از آن هم سخت می شود!
کاری که می توانید بکنید، این هست که سمت چپ بالای صفحه در قسمت "جستجو" اول جستجو کنید ببینید قبل از شما کسی متن رو اینجا گذاشته یا نه. در ضمن بهتر هست برای اینگونه پست ها تاپیک جدید ایجاد نکنید. به این خاطر که چند تاپیک خوب داریم که فکر می کنم برای شما هم جالب باشند:
فقط گلچین داستانهای کوتاه و آموزنده
طنز و لطیفه های ازدواج ، عشق و خانواده
گالری تصاویر متــــفــــــرقـــه
و در کل اگر خواستید در این رابطه تاپیک ایجاد کنید و مطلب جالبی بگذارید، تاپیکتون رو در این انجمن ایجاد کنید:
گسترش خلاقانه افکار و احساسات
امیدوارم که ناراحتی شما برطرف شده باشد.
ما منتظر خواندن پست های شما هستیم.
سلام،
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
دو روز پیش ما باید یک کاری رو انجام می دادیم.
از ماه ها قبل من نگران این روز بودم.
به خصوص اینکه چند روز قبلش یک سری اتفاقات افتاد که کار رو پیچیده کرد.
شب قبلش من خیلی ناراحت و پریشان بودم.
دائم با خودم فکر می کردم که آخر قضیه چطور پیش میره.
هر چی فکر می کردم، به این نتیجه رسیدم که قضیه ممکن است به دو شکل مختلف تمام بشه که هر دو زیاد خوشایند نبودند.
اتفاقاً روز قبلش هم این داستان رو خونده بودم. گفتم خدایا، از دست من که کاری بر نمیاد. هر کدوم از این دو اتفاق بیفتد، تو خواستی، پس خیر و صلاح من در همین است.
سعی کردم به او اعتماد کنم. مثل همین برگی که در این داستان ازش صحبت شده.
می دونید آخر سر چطور شد؟
اصلاً قضیه و مشکلی که بود کلاً به یک شکل دیگری که من فکرش رو هم نمی کردم حل شد و مشکلات از سر راه به طوری که من احتمالش رو هم نمی دادم برداشته شدند! همه چیز خیلی بهتر از اونی که فکرش رو می کردم تمام شد.
کلاً در یک ماه اخیر چندین اتفاق خوب برای ما پیش اومد. مسائلی که بسیار نگرانشون بودیم به لطف خدا حل شدند.
چه اون لحظه که در انجام یک کاری به توانایی های خودمون مطمئنیم و چه اون لحظه که درماندیم فقط و فقط به خدا توکل کنیم!
... آنچه تصمیم گرفتی با توکل به خدا انجام ده، که خدا آنان را که بر او اعتماد کنند دوست دارد. (آل عمران 159)
اگر خدا شما را یاری کند محال است کسی بر شما غالب آید، و اگر به خواری واگذارد آن کیست که بتواند بعد از آن شما را یاری کند؟ و اهل ایمان تنها به خدا باید اعتماد کنند. (آل عمران 160)
شاد باشید دوستان
خوشحالم براتون حامد عزیز.
اما من نمیدونم خدارو کجای زندگیم گم کردم، که هر چه بیشتر دنبالش میگردم، بیشتر مهجور میشم. خدایا این گستاخی رو بر من نگیر، اما گاه گمان میکنم پیش میاد وقتایی که تو هم حوصلمو نداری. البته من خیلی پررو ام، وگرنه تا همین جا هم زیادی بهم لطف کردی. بعد از این دل کندن های اجباری از تمام چیزها و کسایی که دوستشون داشتم، حالا بدجوری بهت عادت کردم. اونم عادت اشتباهی از سر نیاز، نه از سر معرفت و شناخت. بهت حق میدم اگر ازم دلخور باشی. منو ببخش.
دوستای خوبم، اگر روزی زیبا، اگر شبی پر ستاره یا مهتابی، اگر سحری دلنشین یا هر لحظه ی دل انگیز ، هم صحبت خدا شدین، بهش بگین "shabe barooni" بد جوری در انتظار حتی یه نیم نگاه از توست.:302:
سلام
حالم خوبه ، خیلی خوب
دلم هوای دوستای قدیمی که نمیان یا کمتر میان رو کرده بود ، دیدم چه جائی بهتر از اینجا
شیرین جون
بلوم و مامفرد
شاد و روزن
موعود/ زهرا
فیلو سارا / Then
گفتار نیک
عصرین گوزلی / ddd و گرد آفرید
صابر
باران 68
مصطفی
سایه های ماه
محمد
پریوش ، نرگس ، اسماء ،
مهاجر
مرتضی / Mke
یاسا
شیدا
حنان ، سارا بانو (که این روزا خیلی کم حرف شدن !!)
امیدوارم که حال همگی خوب باشه ، سالم و تندرست و سرحال باشین ،
سلام خانم داملا چند وقت در تا لار نیستند غبیت غیر موجه دارد باید پاسخ بدهد:72::72::72:
نشنیدی که :نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
تو نیکی می کن و در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز ...
شک نکن که راهنمائیهای خوبی که در همدردی می دهی و دعاهای خیری که پشت سرت هست و همکاری های خوبت در رونق همدردی ، همان نیکی در دجله است که بازخوردش را به انحاء می بینی . شک ندارم این هم یکی از این بازخوردهاست که از خدا گرفته ای به خاطر خوبیهایت .
هرچه پر توفیق تر باشی
.
دوستان عزیز
نمی دانم در جریان قرار گرفتید یا خیر که :
مادر بزرگوار موعود عزیر در جوار حق آرمید و به همسرش پیوست . پدر موعود 7 ماه پیش به دیار باقی شتافت و روز 5 شنبه مادرش نیز . و صبح جمعه کنار همسرش آرمید .
برای تسلای دل موعود عزیزمان و شادی روح مادر و پدرش فاتحه ای از سر رغبت هدیه کنید که برکاتش به خود شما هم بر خواهد گشت .
.
سلام به دوستای گٔل ،تالار همدردی .:46:
من دارم میام ایران و خیلی خوشحال هستم :227:فقط برام دعا کنید با توجه به شرایطی که دارم مشکلی برام پیش نیاد .
راستی من اسم دخترم رو گذاشتم "هانا "
خیلی دوستون دارم :43:
پردیس
حالا این "هانا" که وگویی یعنی چه؟!:311:
اسمی کردی هست به معنی امید
و فراوانیش در سایت ثبت احوال ایران : ۴۱۶۰ است
[align=justify]پردیس جان، خوش آمدی عزیز. امیدوارم با سلامتی و دلخوش پا به خاک وطن بگذاری و در ایران و در میان جمع پر مهر فامیل و خانواده و دوستان، سلامتی و سرزندگی و شادی ات هزار بار افزون باد. و اگر قرار است که دوباره برگردی به اونور اب آرزو میکنم با کوله باری پر از انرژی و مهر و سلامتی و طراوت و شادابی برگردی.[/align]
مواظب خودت و نی نی کوچولو باش:72:
پرديس
" اميدت پرفروغ"
رسيدن به خير خانم . خير مقدم . مقدمت گلباران :72:
این رو خانم آنی در تاپیک صندلی داغ نوشتند. برای اینکه اون تاپیک منحرف نشود، اینجا نقل قول کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
خانم آنی، از خداوند مهربان برای پسر شما آرزوی سلامتی دارم.
همه ما پسر شما رو دعا خواهیم کرد.
ان شا الله که مشکل حادی نباشد و هر چه زودتر بهبود پیدا کند.
ما رو بی خبر نگذارید.
یا من اسمه دعا و ذکره شفا:323:
با تشکر از حامد گرامی.
عزیزانی که توی خلوت خودتون با خدا راز و نیاز دارید، بیایید توی دعاهامون و خلوتمون با حضرت حق، برای سلامتی همه مریضها و علی الخصوص عزیز دل آنی نازنین دعا کنیم و شفای عاجل اون عزیز رو از خدا طلب کنیم.
من هم علاوه بر اینکه 500 تا صلوات نذر کردم، همین الان تالار را ترک میکنم تا به نیت شفای پسر آنی عزیز، قرآن بخوانم و دست به آسمان بلند کنم.
ایشالا آنی عزیز به زودی با خبر خوش خوب شدن پسرشون برمیگردن:72:
از محبت همگي شما تشكر مي كنم
پسرم دو عمل جراجي روي سرش انجام شدو در حال حاضر خدارا صدها هزاران بار شكر پزشكان از وضعيت او راضي هستند و همچنان در بخش مراقبت هاي ويژه قرار دارد .....
خدار و شکر انی عزیز:323:
امیدوارم هر روز شاهد بهتر شدن حال پسرتون باشین
منم براش دعا میکنم.
آخییییییییییییییش:227:...خدای ااااااااااااا شکرت:43::46:
تا شفای کامل بیمارمان و بازگشت ایشون به خونه و آغوش مادر مهربونش :43: دست از دعا بر نمیداریم.
یا ارحم الراحمین ما منتظریم که لطف و کرمت رو بر ما تموم کنی و رویمان را زمین نندازی:323:
واییییییییییییییییییییییی یییییییییی!
آنی جان! نمی دونی چقدر خوشحال شدم که این پستت رو دیدم.
راستش امروز صبح تا بیام و اینجا رو ببینم همش نگران و البته منتظر بودم که احوالت رو بپرسم!
واقعا خوشحالم کردی!
خدایا! شکرت!
خدایا! آنی و پسر عزیزش رو زیر سایه ی لطف خودت نگه دار!:43:
سلام
خانم آنی الحمدالله که حال پسرتون خوبه.
من هم امدم بگم : حال و احوال من هم خوبه، خدا رو شکر
فقط یه مسئله ای از دیشب ذهنمو مشغول و حسابی نگران کرده و واقعا نمیدونم چطور باید باهاش برخورد کنم:316:
خواهش میکنم دعا کنید این مسئله به خیر بگذره.
ممنونم
آنی جان! نحن منتظرون، نحن چشم براه، نحن نگران . بیا یک خبری به ما بده عزیز جان:323:
سلام برا آنی گرامی
امیدوارم انشاء الله هر چه زودتر سلامتی کامل به پسرتون برگرده.
امیدوارم با شناختی که از شما داریم و به کمک خدا با خویشتنداری و صبر شاهد برگشت سلامت به فرزندتان باشید.
منتظر هستیم
سلام
خوشحالم که وضعیت جسمی پسرت رضایت بخش است،امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملش را بازیابد
سلام به همگیhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...88ba14dbb5.gif:
خب بابا کسی که حالی از ما نمی پرسه اینه که خودمون اومدیم یک حال و احوالی بکنیم...
امیدوارم حال همه شما خوب باشه ...و روزگار به خوشی طی بشه...
زندگی همه ما ادم ها پستی و بلندی های فراوانی داره که امیدوارم به لطف خداوند همه اونها مرتفع بشه و مشکلات همه دوستان حل بشه و گل لبخند از لبان هیچکس دور نباشه.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a13445f3ea.png.
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a550c651a3.gif
آنی جان از صمیم قلب دعا می کنم که حال پسرتون روز به روز بهتر بشه و اگر کاری بود من همه جوره در خدمتم...
خب دوستان چه خبرا؟
بابا انقدر من دلم برای یک چالش حسابی با بعضی ها تنگ شده!!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...48da67b68b.png
منم خوبم ..زندگی با پستی و بلندی هاش ..خوب و بد..با قهر و آشتی هاش بالاخره در جریانه و دارم منم میشم یک آدم آبدیده..آنقدر تو این مدت تجربه های جورواجور بدست آوردم که گاهی احساس می کنم دارم دیوونه میشم و تازه می فهمم زندگی مشترک یعنی چه؟؟؟؟؟:227:؟
ولی خدا رو شکر..من و همسرم هم حسابی مشغول درس خوندن هستیم و دعا کنید که ما هم موفق بشیم و بتونیم به آرزومون برسیم...
خدا رو شکر این تابستون برای من و خانواده ام خیلی خوب بود ..خیلی پر ماجرا و شادی بخش..( بزنم به تخته)
و آنقدر سرم شلوغ بود که نرسیدم درست و حسابی بیام تالار....
امیدوارم از این به بعد بتونم...
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...9bdfe4e404.gif
البته خدا رو شکر دوستان جدید آنقدر خوب فعالیت می کنند که نیازی به ما نیست...
راستی یک تبریک هم به حامد خان که خیلی خوب فعالیت دارند..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...346c809043.gif..تبریک می گم...
این روزهای خیلی یاد بلوم..مامفرد...شاد..روزن....ام یم....دیجیتالمن....و.... می افتم...امیدوارم هرجا هستند غرق شادی و خوشبختی باشند..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fc8202c23d.gif..
ان شا الله.....
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...1e72e3026f.gif
سلام به دکتر سارا!
بالاخره سر دکترها شلوغ است و کمتر گذارشون به کلبه ی همدردی می افته! :)
ولی ما هم امیدواریم که از این به بعد بیشتر فرصت کنی و بیشتر پست بزنی تا باز هم از راهنمایی های شما استفاده کنیم.
سلام
نمیدونم چی شود که یکدفعه نگران " شاد " شدم، کسی ازش خبر داره ؟
یه مدت مریض بود، حالا حالش چطوره؟
نمیدونم بگم یاد قدیما بخیر یا نه چون یه دلتنگی خاصی دارم ...
سلام به اعضای خوب تالار خانم شاد چند ماه پیش در تالار بود حا لش خوب بود
خانم سارا به تالار خوش امدید چند وقت تالار نبودی دلم تنگ شده بود جا در تا لار خیلی خا لی بود دکتر سر خیلی شلوغ است بیمار ویزیت کند درس خواندن داردامیدوارم فعا لیت در تالار ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم:72::72::72:
خانم موعود به تالار خوش امدید خیلی وقت تالار نبودی خیلی جا در تالار خا لی بود خیلی خوشحا ل هستم به تالار بر گشتی امیدوارم به فعا لیت در تا لار ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم:72::72::72:
از لطف و مهر همگي تشكر مي كنم .
سام از بيمارستان مرخص شد . حالش خيلي بهتر است .
وای چه قدر خوب:227:
خیلی خوشحال شدم:227:
انشاالله خدا همه ی بیماران را شفا بده.:323:
انی عزیز
الان متوجه شدم سام دوستداشتنی ات بستری شده و خدا را شکر می کنم که اکنون بهتر است
امیدوارم همیشه سالم و سرزنده باشه و مادر خوبی چون تو را در کنار خود داشته باشد :72::72:
سلام من برگشتم يه عملي داشتم شكر خدا با موفقيت تمام شد ..... ايشالا از اين پس هستم در خدمتتون..
كنجكاو جان
اميدوارم هميشه سلامت باشي از اينكه سلامتي خوشحالم و خداراشكر مي كنم .
سلام اقای کنجکاو عزیز :72::72::72:
امیدوارم همیشه سلامت باشی از اینکه سلامتی خیلی خوشحا لم خدا را شکر می کنم:323::323: