آموخته ام که...
هیچ نوشی در این دنیا بدون نیش نیست
آموخته ام که...
وقتی در گرفتاری هستی هر چی بیشتر دست و پا بزنی بیشتر در گرفتاری فرو میروی
نمایش نسخه قابل چاپ
آموخته ام که...
هیچ نوشی در این دنیا بدون نیش نیست
آموخته ام که...
وقتی در گرفتاری هستی هر چی بیشتر دست و پا بزنی بیشتر در گرفتاری فرو میروی
آموخته ام كه ..........
زن عاقل به تربيت همسرش همت مي گمارد, و مرد عاقل مي گذارد كه زنش اورا تربيت كند :228::18:
آموخته ام هيچ گاه از روي حدس و گمان سخن نرانم.:81: :163: :81:
آموخته ام که تجربه معلم خوبي است اما حق التدريس آن فوق العاده گران است پس بياموزم از آموخته هاي شمايان!
آموخته ام كه............
کسانیکه با افکار خوب و عالی دمساز هستند ، هرگز تنها و بی مونس نیستند .
امروز آموختم كه مثل دونه هاي قهوه باشم كه توي آب حل ميشن و رنگ اونو عوض ميكنن !!!
بعضيها خيلي خسيس هستند و هرچي هم ازشون تشكر كني توي پستها از آدم تشكر نمي كنند
ولي آموخته ام.................
اشكالي نداره حتما يادشون نبوده وگرنه قصدي ندارند.ودوستاي قدرشناس وخوب هستند.
آموخته ام که :
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
آموخته ام كه :
بدبخت کسی است که نمی تواند ناراستی خویش را درست کند
[attachment=80]فردا بار ديگر خورشيد از افق مهرباني ها طلوع خواهد كرد و هر چه در سينه دارد بي هيچ چشمداشتي ارزاني زمين و زمينيان خواهد كرد . آري زمينيان ، آنان كه هيچ يك هرگز وسعت سخاوت و مهرباني خورشيد را نديدند و نياموختند كه مهربان باشند بي آن كه چيزي بخواهند.
روز با همه ي زيبايي هايش شروع مي شود و ساكنان اين كره ي خاكي چشم از خواب مي گشايند و سالم و سرحال ، زندگي را يك بار ديگر تجربه مي كنند و شايد هرگز به اين نمي انديشند كه ديروز آدمياني بودند ، كه امروز نيستند تا طلوع خورشيد را ببينند .پس يك بار ديگر " با چشماني باز به آن چه داريم بنگريم . "
مهرباني را از خورشيد بياموزيم كه به زمين مي بخشد بي آن كه نيازي به اين كره خاكي داشته باشد و يا اين عناصر كوچك نفعي به او برسانند.
سبزي را به برگ مي بخشد و رستن را به گياهان هديه مي كند. به هر دانه اي تجربه ي زيباي بلوغ را مي چشاند ، به آنان كه برهنه اند گرما مي بخشد تا براي پيراهني مندرس سر بر آستان بندگان خرد فرود نياورند.
قطره را آن قدر جلا مي دهد و وسعت مي بخشد تا او را تا بلنداي آسمان پيش ببرد و به اوج برساند ، همان قطره اي كه مي توانست در چاله اي كوچك مدفون شود . به تمامي جانداران عالم روشنايي هديه مي كند تا تمامي زيبايي هاي هستي را يك جا نمايان كند و همه از ديدن اين همه شگفتي سيراب شوند.
و سپس بار مي بندد و آرام و فروتن ، راضي از اين همه بخشش مي رود تا در پس يك كوه دمي بياسايد و براي بخششي ديگر آماده شود.
ما از خورشيد چه آموخته ايم ؟!
آمو خته ام كه ..........هر افتادنی همان برخاستن است. آن کس که به این حقیقت ایمان دارد به راستی خردمند است.
اموخته ام كه:
خودم راه زندگي ام را بيابم و به ديگران اجازه نده ام كه براي من راه بسازند,اين راه فقط براي من است;ديگران ممكن است با من قدم بردارند,اما هيچ كس نمي تواند براي من قدمي بردارد.
تجربه کرده و ناچار آموخته ام که:
نه هر سختی همیشگی است و نه هر شادی؛پس از اولی ناامید نشده و به دومی هم زیاد عادت نمی کنم.
آموخته ام که:
اگر خودم را مالک چیزی یا کسی را بدانم،همیشه غمگینم،از اندیشه نگاه داشتن آن و اندوه از دست دادنش.
پس آموخته ام که:
مالک حقیقی، همانا فروانروای رستاخیز است . . . . .
سلام عزیزان:72:
آموخته ام ...... كه تنها اتفاقات كوچك روزانه است كه زندگي را تماشايي مي كند:227:
:228:
موفق باشید :72: :16: :72:
اموخته ام .....
با خوابیدن هیچ قله ای فتح نمی شود بخاطر همین من کوهنورد نشده ام..........
از سخن محمد بن عبدا . . . آموخته ام:
هر آنچه برای خود می پسندم،همان را برای دیگران هم بپسندم.
هنوز نیاموخته ام و نیاموخته ایم که:
دو گوش داریم و یک دهان و یک دل؛پس دوبرابر آنچه سخن می گوییم،بشنویم و همان اندازه همدلی کنیم.
از پيامبر گرامي آموخته ام كه ........
ذا رَاَیتُم الرَّجُل لایُبالی ما قال و لا ما قِیلَ لَهُ فَهُوَ شِرکُ الشَّیطان
هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین کسی شریک شیطان است
سلامریحانه های من:72:
آموخته ام
از روزگار
همه می خواهند بندگیشان را به خدا ثابت کنند:D
بگذار من رفاقتم را با خدا محکم تر کنم:43:
موفق باشید:72: :16: :72:
آموخته ام که
همیشه جور دیگری هم می توان فکر کرد .
از امام علی (ع) آموخته ام که:
التماس به خدا شجاعت است اگر بر آورده شود رحمت است اگر بر آورده نشود حکمت است :203:
التماس به خلق خدا ذلت است اگر بر آورده شود منت است اگر بر آورده نشود خفت است:305:
آموخته ام که نیکی کردن محتاج دلیل های بزرگ نیست فقط یک بهانه کافیست
آموخته ام که نیتهای خیر آن قدر زود شکوفا می شوند که دارنده خود را شگفت زده می کنند
آموخته ام که آنقدر دلایل بزرگ برای شادمان زیستن وجود دارد که حیف است با بهانه های کوچک از آن محروم شویم
آموخته ام که خدای بزرگی دارم که هیچگاه بندگان کوچکش را فراموش نمی کند پس هیچگاه نباید نا امید باشم
سلام:16:
دیده ام ؛شنیده ام و میدانم که خدا همیشه همراه من ویا بهتر بگم انسان هاست.
فهمیده ام که خداوند بزرگ و بلند مرتبه خدای ما انسان هاست.
متشکرم:72::43:
میدانم اولین شرط رسیدن به هدف؛ چه بزرگ وچه کوچک علاقه به آن کار است.
آموخته ام که چگونه زندگی کردن من ناشی از بینش و دیدگاه من به زندگیست . پس می کوشم تا می توانم آنچه در زندگی در جستجوی آنم و نگاهم به زندگی را شفاف و قابل فهم کنم .
آموخته ام که
خوب و بد بودن آدمها ربطی به رفتارهای اشتباه ندارد ...
آموخته ام كه هيچ كس ،حتي نزديكترين دوست و بهترين همسر نمي تونه حس تنهايي و دلتنگي اي رو كه بعضي وقتا ناخودآگاه تو دل ما ايجاد مي شه از بين ببره.آخه اين احساس مخصوص اونيه كه همتا نداره ، يكيه و هيچكس نمي تونه جاشو تو دل ما پر كنه...
اينو بعد از تجربه ي عشق و بدست آوردن صميمي ترين دوستم فهميدم
آموخته ام که با یک نگاه نمی شود رفتار آدمی را فهمید :
یعنی اینکه مثلا من رفتاری از دوستم را ببینم و فورا بگویم که آدم بدی است.
متشکرم ******:72::16::43:
آموخته ام كه :
پوزش خواستن از پس اشتباه ، زیباست حتی اگر از یک کودک باشد.
*
آموخته ام که پدر ومادر بودن تنها شغلی است که مرخصی ندارد ؛ باز نشستگی ندارد ودر آن استراحتی وجود ندارد *
:72::43:
آموخته ام که بچه بهترین دارایی پدر ومادر است وپدر ومادر بچه هایشان را باد نیا عوض نمیکنند **:16::305:
آمـــــــو خــته ام ......
اگر کسي مسئول شد موظف است که بر کار زيردستان خود تا حد امکان و توان نظارت نمايد و گرنه بايد از آن مسئوليت کنار رود.
سلام عزیزانم:72:
:72:آموخته ام ...... بهترين كلاس درس دنيا كلاسي است كه زير پاي پير ترين فرد دنياست:72::227:
موفق باشید:72: :16: :72:
آموخته ام عاشق باشم ولي صدايم در نيايد.................:72:
آموختم ام بهای ما انسانها چیزی جز بهشت نیست پس خود را به کمتر از آن نفروشیم
آموختم ام محبت بزرگترین عطا است وزندگی خود را سرشار ازمحبت به ادمیان کنم
آموختم ام هم ی کارهایی که انتظار دارم دیگران برای من انجام دهند یا انگونه رفتار کنم من برای آنها انجام دهم
آموختم اگر فقط به انسانهای خوب نیکی کنم وعشق بورزم فرقی با بدان ندارم زیرا آنها هم هم چنین می کنند یعنی آنها فقط به دوستان خود خوبی می کنند
آموخته ام که اگه در ارتباط با دیگران چیزی بهت گفتند که موضع مخالف داشتی همونجا نظرتو بگو چون وقتی اون فرصت از دست رفت حسرت خوردن فایده نداره
آموخته ام که آدمها(حالا شاید هم نه همه شون ولی خیلی هاشون)وقتی بزرگ می شن دورویی سنگدلی غرور و ... توشون خیلی زیاد می شه :47:
آموخته ام غمهایم لحظه ای پایان می یابد و خوشبختی ام آغاز می شود که من انرژی خود را به جای تغییر بیرونی روی تغییر درون خود متمرکز کنم.
آموخته ام ارزشم به اندازه آن چیزی هست که دلم برایش می لرزد.
:72:آموخته ام که دوانسان می توانند به یک چیز کاملا مشابه نگاه کنند وچیزی کاملا متفاوت را مشاهده کنند:72:
بیایید بیاموزیم و عادت کنیم که به هیچ چیز عادت نکنیم
آمــــوختم كه :
گاهي اوقات همـه آن چيزهايي كه انسان نياز دارد ، دسـتي بـراي گرفتـن و قلبـي بـراي درك شـدن مي باشد .