RE: ايا خواستگارم منصرف شده ؟ايا وابسته به خانوادشه
ويدا جان ممنونم
بحث سر انتخاب كردن نيست بحث سر اينه كه ايشون جرات نداره واهمه داره از برخورد خانواده ها .از اينكه خلاف نظر خانوادش حركت كنه منم حوصله اينهمه اعصاب خوردي ندارم .
من تحمل اينكه خانواده ايشون بزور راضي بشن رو ندارم تحمل اينكه بعدا هم چون ناراضي بودن مشكلاتي ايجاد بشه رو ندارم من دوس دارم خانواده همسرمم دوسم داشته باشن نه اينكه كينه داشته باشن ازم .تا حالا همه خواستگارام همه جوره نازم رو ميكشيدند و هميشه خدا اصرار پشت اصرار بوده حالا انگار بر عكس شده شايدم منم زيادي لوسم نميدونم ديگه .......
دکتر علی شریعتی:دنیا را بد ساخته اند کسی را که دوست داری تورا دوست نمی دارد.کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نمی داری.اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و ائین هرگز به هم نمی رسند و این رنج بزرگی است
آرامش عزیز
من نمی خوام نظری در مورد وابستگی این آقا بدم ، ولی می دونم وابستگی و نداشتن جرات در بیان خواسته ها بدترین عیب برای یک مرد هست . ( از نظر من )
مرد اگه بی پول باشه یا هرمشکلی داشته باشه شاید بشه تحمل کرد ولی وابستگیش رو نمیشه . مگر اینکه از همون اوایل آشنایی به اندازه کافی مطالعه داشته باشیم و طرفو بشناسیم و سعی کنیم این وابستگی رو کمتر کنیم به مرور زمان ، و این مستلزم زمان و انرژی زیادی هست .
یه مدت بهشون فرصت بدید که فکرهاشو بکنه و بعد از پایان این زمان دیگه بهشون فکر هم نکنید . از الانم سعی کنید کمتر روی این قضیه زوم کنید تا خودتون هم کمی آرومتر شید .
متين جان ممنون از راهنماييت و توجهت خانمي
دارم همين كارو ميكنم يه مدت بيخيال ميشم تا ببينيم چي ميشه .اگه قسمت باشه كه حل ميشه اگه هم قسمت نباشه حتما بصلاح نبوده
من متاسفانه خيلي احساساتي ام خيلي سخت دل ميبندم وقتي هم به به كسي دل دادم ديگه دادم ايشون هم اولين موردي بود كه احساساتمو درگيرش كردم برا همين الان سخته .از طرف ديگه هم از طرف خانواده هم برا خواستگارهاي ديگم تحت فشارم به ايشون هم كه وقتي ميگم ناراحت ميشن فك ميكنه دارم سرش منت ميذارم واسه صبر كردنم
در مورد خصوصياتش ميدونين چيه من چون الان ناراحتم استرس دارم برا همين هزارجور فكرو خيال مياد سراغم هماز كاه كوه ميسازم خودم هم به يه فرصتي نياز دارم تا اروم شم بعد تو ارامش هر دومون تصميم ميگيريم البته فعلا كه ارتباطي نداريم بهتره ايشون هم يه مدت تو تنهاييش فكراشو بكنه
شايد اصلا تقصير ايشون هم نباشه ما واقعا با هم خيلي خوب بوديم خانواده هامون هم همينطور واقعا باهم خوب بودن مشكلي باهم نداشتيم كه (انگار شرايط زيادي گل وبلبلي بوده)ولي در عرض يه روز همه چي عوض شد البته خب تقصير خودمم بود منم زيادي رو مساله حق طلاق پا فشاري كردم خانوادشون چششون ترسيد فكر كردن برا چي ميخوام كه اينقد روش تاكيد دارم !!!برا همين اينقد گفتن كه رو ايشون هم تاثير گذاشته