RE: زندگي جاريم در واقع خواهرم و تاثير آن
نه خواهرم لازم نيست بنويسيد بگه يا نگه
به خواهرتون هم بگيد كه پيغام داديد... اصلا اين موضوع به شما ارتباطي ندارد و ايشون چون شوهر خواهر شماست و برادر شوهر شما (حتي اگر از هم جدا شوند) براي شما به دليل شوهرتون قابل احترامند
بنابراين اصلا براي خودت اين موضوع رو مهم نكن/ به خواهرت هم بگو چون شوهر شماست در حال حاضر براي من در هر شرايطي قابل احترامه.. من در مشكلات شخصي شما دخالت نمي كنم
نگران هيچ چيزي نباش
امروز خواهرم زنگ زد و گفتش كه شوهرش ساعت 9 پيام داده كه بيا برو سر خونه زندگيت خواهرم گفته نه من نميام باز چندبار شوهرش پيام داده و به نتيجه نرسيدن ، تا اينكه شوهرخواهرم زنگ ميزنه و ميگه پشت گوشتو ديدي اون خونه رو هم مي بيني كليد رو بذار بيام ببرم ديگه ام نميخوام بياي .
بعد از 10 دقيقه مياد كه كليد رو ببره باز به خواهرم ميگه بيا بريم و خواهرم ميگه نه نميام هروقت قبول كردي درست زندگي كني بيا شوهرم خواهرم كليد رو ميگيره و ميره ، دوباره بعد از 10 دقيقه زنگ ميزنه ميام دنبالت بريم بالاخره مياد و مامانم باهاش صحبت ميكنه و بالاخره ميرن سر خونه زندگيشون .
ولي واقعا ميخوام بدونم حالا كه دوباره درست شد و رفتن ميتونم از اين طريق پيگير باشم براي اون مشكل خواهرم و راهكار بگيرم ؟
به برادرشوهرم پيام دادم و بهش تبريك گفتم .
:72:
خواهرم آيلارا
به شما تبريك مي گم
بله بي شك پيگير باشيد در صورتيكه ايشون راضي هستند / چون مشكل آنها حل نشده هنوز
در غير اينصورت به خواهرتون توصيه مشاوره حضوري كنيد
كار بسيار خوبي كرديد كه پيغام داديد...
ازتون ممنونم كه با راهنمائيهاتون منو تنها نميذارين
دقيقا همسرم حرف شما رو بهم گفت كه اگه خواهرت فهميد بگو برادرشوهرمه و اين مشكل مربوط به زندگي شماست و من هيچ خصومتي با برادرشوهرم ندارم و بعنوان خونواده ي همسرم برام قابل احترامه .
مرسي :72:
آیلارا به نظر میاد خواهرتون هم لجبازی می کنند و یکی از دلایل مشکلات زندگیشون ممکنه همین باشه، از اونجایی که گفتی بعد این مشکل خواهرتو می خوای مطرح کنی اینو گفتم
شوهر خواهرتون خواهرتون رو خیلی دوست داره چون انقدر مصرانه ازش خواسته برگرده سر خونه زندگیش! البته منظورم این نیست که همه مشکلها گردن خواهر شماست ولی چون ما اینجا به شوهرخواهرتون دسترسی نداریم می خوایم مشکلاتی رو که از طرف خواهرتون بوجود میاد رو اول حل کنیم تا ببینیم چه تغییری در رفتار شوهرخواهرتون میخواد بوجود بیاد
سلام
باتشكر از دوست خوبم سابيناي عزيز
از راهنمائي و نظرتون ممنونم ، منم صددرصد با نظرتون موافقم و اينو ميدونم كه خواهرم در اين مورد بي تقصير نيستش و مطمئن هستم كه خواهرم هم در ايجاد اين مشكلات بي تاثير نبوده .
ميخوام اين موضوع رو دنبال كنم هرچند زمانش طولاني بشه ولي دوست دارم به نتيجه برسه و به يه راهكار مناسب و ممكنه يك كم طولاني تر بشه چون بايد خواهرم رو ببينم و پرينت جوابها و راهكارها رو بهش بدم و جواب سوالاتي رو كه شما دوستان خوبم ميپرسين ازش بگيرم .
بازم از همتون ممنونم :72: