RE: مشكلي كه خودش برام درست كرد
به نظر من در جواب اس ام اس اولش نباید غرغر یا گلایه می کردی. اس ام اسی که چیزی حل نمی شه، هیچ، بدتر هم می شه.
فقط می زدی اوکی!
در جواب بیشتر اس ام اس هاش کوتاه و یک کلمه ای جواب بده. چون اس ام اس گویا نیست و هرچی بیشتر توضیح بدی بیشتر خراب می کنی.
حالا انشالله که مشکلی نیست. می ری می بینی یادش رفته.
اصلا ناراحت نشو دختر خوب
اولا كه به اين فكر نكن كه همش تو رو با خواهراش مقايسه مي كنه از نظر زيبايي . دختر خوب اون موقع كه اومده بود خواستگاريتم هم تو رو ديده بود هم خواهراشو . پس نگران چي هستي .
يه چيزي بهت بگم خيلي جالبه . من يه خواهر شوهر دارم كه خيلي زشته پوست صورتشم تيره است . خيلي لاغر و بد هيكلم هست . هيچ هنري هم نداره و تحصيلاتم نداره . باورت نمي شه خودش و مامانش انقدر از اين دختر تعريف مي كنن كه خدا مي دونه . ته اعتماد به نفسن . مامانش هميشه مي گه دخترم مثل دختراي هنديه خوشگله .
ببين ياد بگير مردم چجوري از رنگ تيره پوستشون تعريف مي كنن . حالا من و جاريم خداييش تعريف از خودمون نباشه خيلي سرتر از اونيم و پوست صورتمونم سفيده . ولي انقدر اينا از خودشون تعريف مي كنن كه ما هم باورمون شده كه بابا دختره عجب تيكه اي .
باور كن راست مي گم خيلي موثره كه خودت اين اعتماد به نفسو داشته باشي و در ديگران هم ايجاد كني . خيلي .
در ضمن گريه هم نكن . بهشم تا اون روز كه مي خواي ببينيش زنگ نزن . اگه زنگ بزني هيچ نتيجه مثبتي نداره اينو خودتم مي دوني . پس آروم باش و اصلا هم ناراحت نباش به اين فكر نكن كه همه برنامه هات بهم ريخته . اگه الان خوب خودتو حفظ كني بهتر از اين برنامه ها رو بعدا مي توني داشته باشي . تا اون موقع وقت بده اونم يه ذره به خودش بياد . :46:
ممنون از بهشت و سبكتكين عزيزم
اره دقيقا با نظراتتون موافقم ، چند روز پيش خط ثابت همسرم قطع شده بود ، امروز صبح ديدم با همون خط يه تك زنگ زد به گوشيم ، خطش وصل شده بود من هيچكاري نكردم ، ديدم پيام داد نوشت وصلش كردم منم گفتم سلام خوبه ، چند تا پيام در مورد همين خط و اينا برام فرستاد منم در حد نياز جواب دادم ، بنظر شما اين يعني آشتي ؟ طبق معمول هرروز بهش پيام خسته نباشيد و از اين چيزا بدم يا نه صبر كنم ؟
فكر كنم اگه پيام دادنت در همين حد باشه اشكالي نداشته باشه . البته اميدوارم كارشناسا راهنمايي هاي بهتري بكنن . ولي حداقل اگه پيام دادي ديگه سر بحث رو تو باز نكن . اين نظر من بود ولي فكر كنم بزرگترا نظر بدن بهتره .
احوالبرسی کردن اشکالی نداره و حتی لازمه. اس ام اس معمولی را بده.
اما مشکلاتت را نمی خواد با اس ام اس حل کنی. ګله و شکایت و درد دل و ... این ها را اس ام اس نکن.