-
RE: دو دلی ؛ حساسیت زیاد ؛ معیارها
لطفا بی جوابم نذارین . خیلی خیلی ممنون ! ببخشید که طولانی شد. :325: :46:
[/quote]
شما ظاهرا همه دخترخانوما و حتی خانوما(چه داخلی چه خارجی!) رو رصد می کنید. هنوز زیاد نیست؟
[/quote]
ممنون از نظراتتون خانم آویژه :72: . اما یه خورده لحنتون تنده اا !! :46:
من نگاه کردنم رو انکار نمی کنم و عرض کردم که این اواخر و به علت سردر گمیم بیشتر رو این مسائل حساس شدم. و تا اونجایی که از هم جنسایه خودم شناخت دارم و در دورو بریام دیدم . توجه اکثر افراد ذکور حتی متاهل و به ویژه افراد مجرد به خانم ها چه در محیط دانشگاه ؛چه سطح شهر و چه در کلیپ و.. جلب میشه و بعده برانداز کردن؛ ارائه ی نظر هم میکنن.
کاملا از رو شناخت و مشاهده میگم . اگه خبر نداشتین ,با خبر شین!
اگه بخوام جوابه سواله تون در مورد هدف از ازدواج رو بدم زیادی کش می یاد.
نقل قول:
شما داري به زور معيارهاي معنوي و اخلاقي را براي خودتان پررنگ مي كني در حالي برداشت من اين است كه معيارهاي ظاهري براي شما اولويت بالاتري دارد.
به نظر من قبل از اينكه روي ادامه ي اين رابطه تمركز كني تمركزت را روي خودت بگذار.بر روي معيارهايت كار كن و دقت كن كه كداميك از اين معيارها واقعا براي خودت است و كداميك تحت تاثير شرايط و محيط است .مثلا ممكن است تحت تاثير خانواده ات باشد( ممكن است معيار تحصيلات داشتن خواهر برادرش تحت تاثير خانواده ات باشد) يا تحت تاثير جامعه ات باشد(مثلا مقايسه با دختران امروزي يك معيار تحت تاثير جامعه است) و ... و
ممنونم مهسا خانوم. نظرات خوبی دادین.:72:
در مورد معیارا نظرتون رو به این شدت قبول ندارم. باطن و ظاهر هر کدام جایگاه خودشون رو دارن.
معیار هاو نظرات اطرافیان و به ویژه خانواده هم موثرند !
ممنون حامد جان. :72:
بازم ميگم معياره اصليم باطنه . اما اين دليله بي خيال شدنه ظاهر نميشه كه شايد يه جورايي هم ظاهرو ميخوام و هم باطنو . اما بازم ميگم باطنو بيشت مي خوام. :324:
نقل قول:
ولی در این چهار صفحه که صحبت شده 95 درصد سوالهایت راجع به ظاهر این دخترها است.
پس حق بده که همه فکر کنند شما دیدت اشتباهه.
[/color] گفتم كه رو اين مسائل شك دارم و براي رفع شكم ايتا رو صادقانه مطرح كردم . شما و بعضي از دوستان ميگين كه آدم يا يا بايد زنگيه زنگي باشه يا روييه رويي !!؟
در مورد قد هم دلم مي خواست اما همش هم به خواستنه من نيست كه منطق ميگه مني كه قد متوسط دارم . بايد همسري متناسب با قد خودم انتخاب كنم . آره دوست داشتم هم قد خودم و هم همسرم بلند باشه. و اين مساله حل شده است.
فقط خواستم نظرتون رو بدونم. كه دونستم. :303:
براي مطرح كردن با پدر مادرم يه خورده زوده. و احتمالا با خواهرم مشورت كنم. مي خوام يه سري هم به شهرشون بزنم.
نظرت چيه؟؟
چه جوري ميتونم از خانوادش اطلاعات بدست بيارم؟؟ مي خوام به مغازه ي داداشش سر بزنم.:323:
-
فکر می کنم این پست من کمی خارج از چارچوب برنامه ی تالار است.
اما
موی دست با موی زائد فرق داره. موی معمولی دست را که نمی شه گفت زائد. معمولا موی زائد موهایی است که برخلاف وضعیت نرمال باشه. مثلا روی صورت بعضی خانمها موهایی شبیه ریش آقایون هست. اینها موی زائد است.
یک مساله دیگر هم این است که معمولا خانمها موهای روی دستشان را به خاطر تیرگی مو و زیاد بودنش تمیز می کنند و تقریبا بخشی از نظافت است ( مگر خانمهایی که موی کمرنگ و بسیار نازک دارند) ... همین نکته شاید به نوعی بیانگر بی توجهی ایشون به مسایل آرایشی و بهداشتی باشه که شما خیلی روش تاکید دارید. این دیگه به آرایش توی خونه مربوط نمی شه. این مربوط به همون بخشی هست که گفتیم شاید کلا اهل آرایش و پیرایش نیست. البته بیشتر کسانی که اهل آرایش نیستند هم این را رعایت می کنند.
راستش یه کم سخته که راجع به این مسایل توی تالار صحبت کنیم یا مثلا قد یا بینی یک خانم را مورد تجزیه و تحلیل قرار بدیم. خیلی تاپیکتون سخته!
-
فکر کنم دیگه نکته ای نمونده فقط مونده به جزییات دختر خانم بپردازیم.:303: اگر موهای دستشو نمی زنه لابد ابروشم
برنداشته صورتشم مو داره.که تو ذوقت می زنه.فکر می کنم شما وابسته باطنش شدی.
-
با سلام من همه تاپیک شما رو خوندم و به نظر من این خانومی نیست که شما بتونید با ایشون زندگی راحتی داشته باشید .همونطور که شما زیبایی های باطن ایشون رو دیدید باید حداقل چند زیبایی ظاهر ایشون رو هم ببینید این مهمه که خیالتون همیشه راحت باشه .شاید خانومی اصلا در نظر دیگران قشنگ نباشه ولی در نظر شوهرش خیلی هم زیبا باشه و همین کافیه.به نظر من تصمیم برای ازدواج هم برای شما زوده یه مدت بیخیال همه چیز شو ببین چی از ازدواج و زندگی میخای.(باید بگم خیلی ظرافتو زیبایی یک خانوم بران مهمه و حالا که مهمه این اهمیتتو دور نیانداز چون به نظر من بعدا برات مشکل ساز میشه )
-
ممنون از همه دوستان .:72:
نقل قول:
یک مساله دیگر هم این است که معمولا خانمها موهای روی دستشان را به خاطر تیرگی مو و زیاد بودنش تمیز می کنند و تقریبا بخشی از نظافت است ( مگر خانمهایی که موی کمرنگ و بسیار نازک دارند) ... همین نکته شاید به نوعی بیانگر بی توجهی ایشون به مسایل آرایشی و بهداشتی باشه که شما خیلی روش تاکید دارید. این دیگه به آرایش توی خونه مربوط نمی شه. این مربوط به همون بخشی هست که گفتیم شاید کلا اهل آرایش و پیرایش نیست. البته بیشتر کسانی که اهل آرایش نیستند هم این را رعایت می کنند.
همین مساله منو به شک میندازه که چرا به این موضوع اهمیت نمی دن!!
چند بار به سرم زده که مستقیما با هاش مساله موی زائد رو مطرح کنم. نظرتون چیه؟؟
می ترسم بی احترامی بشه!!
نقل قول:
راستش یه کم سخته که راجع به این مسایل توی تالار صحبت کنیم یا مثلا قد یا بینی یک خانم را مورد تجزیه و تحلیل قرار بدیم. خیلی تاپیکتون سخته!
چه موردی داره؟؟ بالا خره سوالیه که پیش میاد دیگه!! کسی هم که اون خانم یا دوستان رو نمیشناسه !!
نقل قول:
فکر کنم دیگه نکته ای نمونده فقط مونده به جزییات دختر خانم بپردازیم. اگر موهای دستشو نمی زنه لابد ابروشم
برنداشته صورتشم مو داره.که تو ذوقت می زنه.فکر می کنم شما وابسته باطنش شدی.
نه موی صورتشون زیاد به چشم نمیزنه. اما ابروشون رو هم حرفه ای و کامل برنداشتن.
از اونایی هستن که قبل از ازدواج آرایش اساسی نمی کنن و یه مختصر به خودش رسیده!!
البته شاید درست نباشه که اینا رو گفت . ببخشید دیگه !!:163:
بله یه جورایی باطنش نمی ذاره بی خیال شم !!
البته ظاهرشم رو وقتی با هم هستیم و حرف میزنیم خوشم میاد و بعد جدا شدن با دیدن دخترای دیگه ( بازم نگین زیاد نیگا میکنیا !!) یه جوری فکرم به هم میریزه !! و میمونم که چی کار کنم؟؟!
از این ورم به سرم میزنه دنبال موردای دیگه هم برم و بدون اینکه با این خانم قطع رابطه کنم.
بازم متهمم نکنینا !!:46: خوب مثل خواستگاریه سنتی که به چند جا سر میزنن. میدونم که اگه با موردای دیگه حرف بزنم بیشتر از این هم به باطن و اشتراکاتم با این خانم می بالم !!:305:
یه دختر خانمی هست که خیلی با هم کنتاکت چشمی داشتیم و جند تا کلاس مشترک هم داشتیم با هم. به طوری که از نظر چهره یه جورایی خوشگلتر حساب میشن. (اینا رو گفتن واسم سخته !1:316: ) و چند با ر که من حواسم نبود دوستم می گفت که داشت تورو نیگا می کرد. چند بارم مستقیمان چشم تو چشم و... شدیم .
موندئم برم باهاشون حرف بزنم؟؟ اما شروع یه آشنایی جدید هم سخته !!!
یه سوال :
نظرتون چیه که به خود خانم بگم بیاد این تاپیک رو مطالعه کنه ؟؟!!
خیلی بد میشه؟؟؟ شما به جایه اون بودین زیاد ناراحت میشدین؟؟ یا با سعه صدر برخورد می کردین؟؟:324: :325:
لطفا این سوالو حتما جواب بدین !
-
به نظرم نگی بهتره.مخصوصن که آخریا هم حرفایی پشتش زدیم که ندونه بهتره.
نقل قول:
البته ظاهرشم رو وقتی با هم هستیم و حرف میزنیم خوشم میاد و بعد جدا شدن با دیدن دخترای دیگه ( بازم نگین زیاد نیگا میکنیا !!) یه جوری فکرم به هم میریزه !! و میمونم که چی کار کنم؟؟!
این مسئله طبیعیه با دیدن دخترای دیگه بهم بریزی،باید خیلی خوشگل باشه تو هم عاشقش باشی اون موقه بقیه به چشمت نمیان.
زیاد نیگا می کنیا.
-
نه دوست عزيزم
تو رو خدا بهش نگو كه بياد اين تاپيكو ببينه خداييش ستمه :302::302::302:
من به عنوان يك دختر اگر عاشق كسي هم باشم وقتي بيام و ببينم پشت سرم اين حرفا رو زده در مورد موهاي زائد و ابرو و هيكل و سينه و ... از عصبانيت احتمالا اونو ميكشم :101: مخصوصا كه دختر باحيا و عفتي هم هست.
به نظر من اگر در مورد بعضي مسائل از خودش نظرسنجي كني بدنيست. چه اشكالي داره؟ آدم از برخي مسائل جنسي هم شايد سؤال كنه نظافت و ... كه چيزي نيست.
البته سعي كنيد لحنتون بااحترام و ... باشه.
نميشه گفت اگر تا حالا زياد به زيرابرو برداشتن و موي دست و ... اهميت نميده بعد از ازدواج هم بي اهميت هست براش. چون اين موضوع رو حتي خانمهاي فوق العاده مذهبي هم بعد از ازدواج رعايت ميكنند در اين مورد به نظر من زياد نگران نباشين :72:
ضمن اينكه ممكنه فرهنگ خانوادگي يا فاميلشون ازش انتظاراتي داشته باشه و اجازه ي برخي كارها رو قبل از ازدواج نده.
به عنوان مثال من خودم خيلي دوست دارم ابروهامو خيلي مرتب و كامل بردارم اما مادرم اصلا دوست نداره و حتي الان كه دانشگاهم رو تموم كردم هم اجازه ي اين كارو به من نميده و دعوا راه ميندازه. باهاش دعوا كه نمي تونم بكنم براي همين حرفشو ميپذيرم.
من برخلاف بقيه ي بچه ها فكر ميكنم شما بهش علاقه داري چون با وجود اينكه همه تو رو از اين ازدواج منع ميكنند شما باز هم پافشاري ميكني كه من باهاش تفاهم دارم ولي ميترسم. اشكالي نداره به هرحال شما در مورد زيبايي همسر آيندت نگراني و اين نگراني هم طبيعيه اما سعي كن از خودش سؤال كني مثلا ببخشيد من يه كم به نظافت و ... حساسم. نظر شما چيه؟ شما اذيت نميشي اگر من از شما بخوام ...
-
معمولا توصیه می کنند که طرف مقابل مشاوره را به تالار و تاپیک خودتون دعوت نکنید. باعث سوتفاهم و دلخوری می شه.
من هم شخصا اگر جای این خانم بودم خیلی از خوندن این مطالب خوشحال نمی شدم. عطای این رابطه را به لقایش می بخشیدم و می رفتم. حالا خود دانید!
ضمن اینکه با خانم یاسا موافقم که بعضی خانواده ها اجازه ی بعضی کارها مثل آرایش یا پیرایش های خاص را به دخترانشون نمی دن، این را هم باید بگم که همه مثل هم نیستند. شاید این خانم بعد از ازدواج هم طبق همون عادت پیش رفت و خیلی به این مسایل اهمیت نداد. شاید این خانم از ذوق آزادیش کلی زیر و رو شد. من خانمی را می شناختم که خانه ی پدری اجازه ی چنین کارهایی را نداشت و اتفاقا چادری و خیلی هم مومن بودند. بعد از ازدواج ( ببخشید که این حرف را می زنم ) شوهرش هیچ جوری نمی تونست جمعش کنه. این خانم همه کار می کرد و فقط چادرش را روی سرش نگه داشته بود. شوهرش هم از ترس آبروش مونده بود که باید چیکار کنه. خلاصه اینکه همه را به یک چوب نمی شه زد. چادر داشتن و نداشتن و موی دست و ... هیچ کدوم ملاک نیست. ملاک نگاه و اعتقاد و نگرش فرد به این مسایل است. کما اینکه شما گفتید که این خانم بخاطر من یکی دوبار با مانتو بیرون اومده و من گفتم این بد است، خود چادری بودن یا نبودن مساله نیست. مساله این است که کسی به کاری که می کنه اعتقاد و باور نداشته باشه. با هر تقاضا و تمنایی تغییر جهت بده.
-
از همگی تشکر میکنم. :72:
بله به نظر خودمم کار درستی نیست که به اش بگم . شاید خودم باشم خوشم بیاد که یکی مستقیما ابهامات و مسائلش در موردم رو به ام بگه . با اینکه یه خورده اولش شاید ضد حال بخورم.
البته جنبه ی خانم ها با آقایون متفاوته و خانوما حساس ترند.
نقل قول:
این مسئله طبیعیه با دیدن دخترای دیگه بهم بریزی،باید خیلی خوشگل باشه تو هم عاشقش باشی اون موقه بقیه به چشمت نمیان.
اون موقع باید خوشگل ترین دختر رو گرفت تا با دیدن ظاهر دیگرون به همسر خود از نظر زیبایی افتخار کرد. که اینم ممکن نیست. :305:اینجوری میشه گفت که طرف باید هم زیبایی معنوی و ظاهری داشته باشه و به چشم من زیبا بیاد (نسبتا) تا با دیدن خانم های زیباتر از نظر ظاهری و با توجه به اینکه از باطنشون خبر ندارم به انتخابم مطمئن باشم و...
نقل قول:
نميشه گفت اگر تا حالا زياد به زيرابرو برداشتن و موي دست و ... اهميت نميده بعد از ازدواج هم بي اهميت هست براش. چون اين موضوع رو حتي خانمهاي فوق العاده مذهبي هم بعد از ازدواج رعايت ميكنند در اين مورد به نظر من زياد نگران نباشين
درسته و موردی که من دارم موهای رو دستشون که البته کم بود هستش. صورتشون مرتبه. :163: که اونم شاید اون روزی که من دیدم مرتب نبودن یا ... که باید با خودشون مطرح کنم.
نقل قول:
ملاک نگاه و اعتقاد و نگرش فرد به این مسایل است. کما اینکه شما گفتید که این خانم بخاطر من یکی دوبار با مانتو بیرون اومده و من گفتم این بد است، خود چادری بودن یا نبودن مساله نیست. مساله این است که کسی به کاری که می کنه اعتقاد و باور نداشته باشه. با هر تقاضا و تمنایی تغییر جهت بده.
قبلا هم گفتم حجاب به چادر نیست. و این دلیل نمی شه که مثلا ایشون با هر وزیدنه بادی تغییر موضع میدن. نه ایشون کاملا هم اعتقاد دارند. و مهم همون اعتقاد وشناخت درست و درونی هستش. و به چادر و مانتو ربطی نداره !!:305:
نقل قول:
من برخلاف بقيه ي بچه ها فكر ميكنم شما بهش علاقه داري چون با وجود اينكه همه تو رو از اين ازدواج منع ميكنند شما باز هم پافشاري ميكني كه من باهاش تفاهم دارم ولي ميترسم. اشكالي نداره به هرحال شما در مورد زيبايي همسر آيندت نگراني و اين نگراني هم طبيعيه اما سعي كن از خودش سؤال كني مثلا ببخشيد من يه كم به نظافت و ... حساسم. نظر شما چيه؟ شما اذيت نميشي اگر من از شما بخوام ...
بله یه جورایی علاقه دارم ولی صد درصدی اش نکردم. و تو شک هستم. تو مسائل ظاهری گیر کردم. :302: :302:
یه سوال ؟ چه جوری میتونم یه عکس واسه خودم لود کنم . راهنمایی درستی نشده . هر چی ور رفتم پیداش نکردم.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
یه سوال ؟ چه جوری میتونم یه عکس واسه خودم لود کنم . راهنمایی درستی نشده . هر چی ور رفتم پیداش نکردم.
ممنون
دوست عزيز اگر منظورتون آواتاره يعني همون عكس بچه ي كوچولو و نازي كه زير اسم منه اين كار براي شما امكان نداره. بايد شارژ داشته باشيد تا بتونيد.
در مورد اون دختر خانم هم اينقدر خودتو اذيت نكن. اگر تو مسائل ظاهريش گير كردي باهاش كات كن و تمام. نه خودتو آزار بده نه اون بيچاره رو لنگ در هوا نگه دار. اگر دختر بودي اين جوري بهت نميگفتم چون ممكن بود ديگه موقعيتش نصيب نشه اما حالا كه پسري ميتوني بري كسي ديگه رو انتخاب كني كه صددرصد ميپسنديش.
به قول آقاي مدير :72: (كپي برداري :163:) زيبايي ظاهري يه فرستنده داره (طرف مقابل) يه گيرنده (ما) شايد همين قيافه كه تو نمي پسندي در نظر يك فرد ديگر زيباترين باشه :46::43::46::43: پس:
يا گيرنده رو عوض كن (كه اونو زيبا ببيني و اينقدر با آدمهاي ديگه مقايسه نكني) يا فرستنده رو (انتخابت رو)
-
ممنون ياسا خانم.
نقل قول:
در مورد اون دختر خانم هم اينقدر خودتو اذيت نكن. اگر تو مسائل ظاهريش گير كردي باهاش كات كن و تمام. نه خودتو آزار بده نه اون بيچاره رو لنگ در هوا نگه دار. اگر دختر بودي اين جوري بهت نميگفتم چون ممكن بود ديگه موقعيتش نصيب نشه اما حالا كه پسري ميتوني بري كسي ديگه رو انتخاب كني كه صددرصد ميپسنديش.
به قول آقاي مدير (كپي برداري ) زيبايي ظاهري يه فرستنده داره (طرف مقابل) يه گيرنده (ما) شايد همين قيافه كه تو نمي پسندي در نظر يك فرد ديگر زيباترين باشه پس:
يا گيرنده رو عوض كن (كه اونو زيبا ببيني و اينقدر با آدمهاي ديگه مقايسه نكني) يا فرستنده رو (انتخابت رو)
ظاهرش رو هم يه جورايي دوست دارم اما شايد جورايه ديگه رو هم دوست دارم.
مثلا درمورد بيني شون اولا كه ازشون خوشم اومده بود اصلا متوجه بينيشون كه يه خورده بزرگه!!:302: (قصد توهين و.. رو ندارما !! بد هم فكر نكنين. :305:) نشده بودم بعدانا كه مساله جدي شد و روشون وسواس پيدا كردم و هي به عكساش نيگا ميكردمو ... البته يكي از دوستام هم يه تيكه به ام انداخت و...
به خدا موندم !! :316: :302:
-
از «فرشته مهربان» و « مديرهمدردي» هم تقاضا دارم اگه امكانش بود يه راهه چاره اي واسه من ارائه كنن. ممنون. :72: :325:
-
سلام دوست خوبم هميشه ظاهر اولين چيزيه كه به چشم مي ياد ولي با از گذشت زمان چيزي كه كمرنگ و كمرنگ تر مي شه همينه :46:
مخصوصا دو نفر بعد از مدتي وقتي به جنبه هاي زيباي شخصيتي هم پي مي برند ديگه بعضي از عيب هايي كه به چشم همه مي ياد در نظر انها حسن مي شه
مطمئني از نظر شخصيتي مي پسنديش؟
-
[/color] ممنون از گل گلدون و ياسا :72:
نقل قول:
سلام دوست خوبم هميشه ظاهر اولين چيزيه كه به چشم مي ياد ولي با از گذشت زمان چيزي كه كمرنگ و كمرنگ تر مي شه همينه
مخصوصا دو نفر بعد از مدتي وقتي به جنبه هاي زيباي شخصيتي هم پي مي برند ديگه بعضي از عيب هايي كه به چشم همه مي ياد در نظر انها حسن مي شه
مطمئني از نظر شخصيتي مي پسنديش؟
بله درست مي فرمايين. يه جورايي دچار وسواس شدم.
هرچه قدر هم با خودم فكر ميكنم ميبينم خيلي شخصيتشو مي پسندم . و هرچي رو معياراي مورد نظرم فكر ميكنم از نظر باطن همچين دختري رو ميخوام. در مورد حجاب و...
اما از يه ور هم به مرحله عمل كه ميرسه از دختراي رنگين منگين هم بدم نمي ياد. نميدونم شايد يه جورايي هوسه !! چيه !!:303:
چون من به خوش تيپي و خوش پوشي اهميت ميدم و بايد قبول كرد كه خيلي از لباساي شكيل رو نميشه با چادر پوشيد. نميشه تركيب كرد !!:303:
شخصيتشون رو هم تا الان ميشه گفت خيلي پسنديدم . البته نه صد در صد! امروز هم با هم يه ديداري داشتيم . از بودن با هاشون و حرف زدن باهاش لذت مي برم. اما شايدم يه عادت و... باشه! هميشه هم به يه چيزاي مشترك در مورد افكار و... ميرسيم.
و مطمئنا با آرايش كردن . از نظرظاهر هم بهتر از اين ميشن.
يه جورايي همشايد ميترسم كه بعد از انتخاب ؛ ديگرون اعم از خانواده و فاميل هر كدوم يه ايرادي چيزي به چهره و ظاهرش بگيرن. :302:
بي خيال !!
دوستان ؛ شايد من يه چند روزي دسترسي به اينترنت نداشته باشم .
شاد و موفق باشين . تا بعد . يا علي :46:
-
سلام
NAVA جان تنها چيزي كه بعد اين همه پست به نظر من ميرسه اينه:
باهاشون يه جوري سر صحبت رو باز كني و بپرسي كه حاضره براي شوهرش بره آرايشگري ياد بگيره؟
اگه انجام بده كه حله
آرايشگري رو يه مدت كلاس هاش رو بره كاملا ياد ميگيره
اونوقت ميتونه بشه يكي از همين زنهايي كه توي فيلما ديدي
ولي يه چيز رو صادقانه بهت بگم، اين آرايش ها رو 6 ماه يا خيلي بخواد باشه 1 سال خوشت مياد بعد اگه عاشق باشي اين چهره عادي همسرته كه خوشت مياد و بهت آرامش خواهد داد
آخه فكر نكن آرايش برات چيزي مياره
توي ميخواي همسرت رو ببوسي و وقتي ببيني اين همه آرايش رو صورتشه چطوري ميتوني؟
يا حق
-
سلام به همگی دوستان
سال نو مبارک :72::43:
امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و شادی داشته باشید
-
سلام دوستان
من هنوز یه جورایی با خودم درگیرم. اگه ممکنه کمکم کنید.
توضیح دوباره :
تا اونجاییکه میدونین من از یه خانمی خوشم اومده و اکثر شرایطمون با هم جوره.
و باطن و شخصیتشون رو خیلی زیاد پسندیدم. اما تو ظاهر گیر کردم. به طوری که با دیدن دخترای دیگه. فکر میکنم اونا از نظر ظاهر و به خصوص اندام از دختر مورد نظر بهترن و به انتخابم شک میکنم اما از یه ورمنمیتونم بی خیاله ایشون شم. و میدونم که شاید اون طرز فکر ایشون تو اون دخترا نباشه.
شاید بازم بگین نگاهتو کنترل کن. اما هر جوری باشه بالاخره آدم دخترای مختلفی رو دور و برش میبینه. هر چقدرم کنترل کنم.
افسرده شدم
ایشون رو هم دوست دارم . نمی دونم تنوع طلبیم عود کرده یا چی؟؟
نمی دونم چی می خوام . و هم میدونم !!:302:
البته از نظر قد و وزن ایشون احتمالا متناسب حساب میشن. قد 163 و وزن 54 هستش .
نمیدونم از زیاد چاق هم خوشم نمی یاد اما یه جورایی دوست داشتم که ایشون چاق تر و تو پر تر بودن.
نمیدونم . هم جذب چاق می شم هم لاغر !!
نمیدونم به خاطر فشار مجردی هست واسه چیه!!؟:325:
به نظرتون چیکار کنم؟؟
به غیر ظاهر ، اکثر معیارا و شرایط دیگه واسم حل شده و قابل قبول هست.
ظاهرش رو هم دوست دارم . اما در کنار این از دخترای دیگه هم خوشم می یاد.
ظاهر ایشون معمولیه و تحریک کننده نیست مثل بعضی از دخترای دیگه. طوری نیست که در نگاه اول به چشم بزنن و پسرا رو جذب کنن.
دچار وسواس فکری شدم .لطفا کمکم کنید . خیلی ممنون
-
همچین لاغرم نیست،شاید از فیزیک بدنیش خوشت نمیاد.بعضی از دخترا تا وقتی شوهر نکردن به خودشون می رسن،
همین که از پل گذشتن همه چیو ول می کنن.به اون چیزی که الآن می بینی دلخوش نباش.
-
شما خودت قد و وزنت چقدره چون این خانوم با این مشخصات کاملا متناسب به نظر میان!!
-
با سلام و تشکر از دوستان :72:
نقل قول:
شما خودت قد و وزنت چقدره چون این خانوم با این مشخصات کاملا متناسب به نظر میان!!
البته وزن ایشون 57 هستش که دیروز ازشون پرسیدم و اشتباهی گفتم 54 !
من خودم 175 سانت قدمه و 68 کیلو هم وزنمه که تقریبا متناسب هستم اما تصمیم گرفتم یه 3-4 کیلویی همراه با ورزش وزن اضافه کنم.
-
سلام
به نظر من شما بيشتر از شخصيت ايشون خوشتون اومده و از اونجاييكه ميبينيد دختر پاكي نميخواييد از دستش بديد والا فكر نمي كنم علاقه اي باشه چون اگه يكي به دل ادم بشينه حالا هر چقدر هم زشت باشه قيافش به چشمش نمياد و اونو زيباترين ميبينه در ثاني ادم وقتي كسي رو دوست داشته باشه هيچ وقت به خودش اجازه نميده به كس ديگه حتي نگاه كنه چه برسه به مقايسه كردنش با ديگران !!!!:104::104:
ببخشيد ولي شما كه اينقد زيبايي و اندام براتون اهميت داره اومديم اصلا با خوشگلترين دختر هم ازدواج كرديد اگه بعد از ازدواج مشكلي براي زيباييشون پيش اومد اون موقع چكار ميكنيد ؟
بله ميگن تو مسءله ازدواج بايد مشورت كرد با بزرگترها و خانوادها ولي نه ديگه در مورد زيبايي طرفتون اين چيزي هست كه بايد به دل شما بشينه نه خانوادتون و فاميلتون
اگه دوستتون اين مقايسه كردنا و نگاه كردنا رو متوجه بشن فك نكنم بخوان ادامه بدن
ببخشيد اگه رك گفتم اينا فقط نظر شخصي من بودن و به هيچ وجه كارشناسانه نخواهد بود
موفق و شاد باشيد:72::72:
-
با تشکر از دوستان
نقل قول:
به نظر من شما بيشتر از شخصيت ايشون خوشتون اومده و از اونجاييكه ميبينيد دختر پاكي نميخواييد از دستش بديد والا فكر نمي كنم علاقه اي باشه
بله من خیلی از شخصیتشون خوشم اومده . و شخصیت و خودشون رو هم دوست دارم.
شما علاقه رو چی تعریف می کنین؟؟ اینکه از یه چیزی خوشتون بیاد به معنیه علاقه مندی نیست؟؟ علاقه چیه؟؟
پ من نخواستم که صرفا با یه نگاه و از رو ظاهر تصمیم بگیرم که از یکی خوشم اومده یا نه و با یه نگاه عاشق بشم و دیگه هیچ فکری نکنم.
مشکل من اینه که ابتدا بدون اینکه حواسم به ظاهر ایشون باشه طرز فکر ایشون رو پسندیدم و علاقه مند شدم. و مسلما قیافه شون هم در ابتدا برام مقبول بوده و از ایشون فراری یا متنفر نبودم که به سمتشون کشیده شدم.
اما بعدا دچار وسواس شدم و با دیدن دیگرون به مقایسه پرداختم و به شک افتادم و چون خواسم منطقی جلو برم و بررسی کنم . به این وضع دچار شدم.
و تصمیم قطعی نگرفتم . و خواستم زیاد از رو احساس تصمیم نگیرم.
که در اون صورتی که قطعی بشه حرف شما درسته که
نقل قول:
در ثاني ادم وقتي كسي رو دوست داشته باشه هيچ وقت به خودش اجازه نميده به كس ديگه حتي نگاه كنه چه برسه به مقايسه كردنش با ديگران !
نقل قول:
ببخشيد ولي شما كه اينقد زيبايي و اندام براتون اهميت داره اومديم اصلا با خوشگلترين دختر هم ازدواج كرديد اگه بعد از ازدواج مشكلي براي زيباييشون پيش اومد اون موقع چكار ميكنيد ؟
حرف شما رو قبول دارم و بازم میگم اگه صرفا دنبال ظاهر بودم از اول می رفتم دنبال دخترای فشن و بزک کرده.
الان یه سری چیزا واسم حل شده و مشکل اصلیم اینه که :
از بودن با ایشون لذت می برم و دوستشون هم دارم . اما با دیدن خانومای دیگه ناخود آگاه به فکر مقایسه می افتم و افکارم به هم میریزه و مرغ همسایه رو غاز می بینم !!
و شاید به این فکر می افتم که موردای بهتری هم می تونست باشه و اینجوری هم خوبه اا !! نمی دونم یه حور تنوع طلبی . واسه همین زیادی حساسیت به خرج می دم و نمی خوام در آینده ناراضی باشم و حواسم به دخترای دیگه باشه.
از این ورم ایشون رو خیلی قبول دارم.
اما سعی می کنم خودم رو قانع کنم و با خودم کنار بیام شاید هم خدا رو می خوام هم خرما رو !!
پری روز که با هم بودیم؛ یه کم بیشتر از قبل آراسته تر بودن و بازم واسم شیرین بودن و کلی با هم بودیم ! و قبولش دارم .
مشکل اینه که اینقدر حساس شدم و بررسی کردم . یه جورایی وقتی یکی میگه فلان دختر زیبا , تو ذهنم یه فکره ناخوداگاهی میاد که ایشون زیاد خوشگل نیستن !! با اینکه از خیلی ها خوشگلترن !!
شاید ذهنیتم در مورد دخترای خوشگل به دخترای فشن و... بر میگرده !!
و یکی هم اینکه چون تو این چند مدته زیبایشون رو موردی بررسی کردم . منظورم اعضای صورتشون هست! هر موقع به فکر بینی می افتم . فکر می کنم ایشون بینی شون خوش تراش نیست !! و به خاطر کمال گراییم (نه در اون حد ) احساس خوبی پیدا نمی کنم.
اما تازگیا خیلی بهتر شدم و دیدگاهم بهتر شده !! بابا خودم که ظاهم بی عیب نیست!
ببخشید که طولانی شد .
منتظر راهنمایی های خوبتون هستم . خیلی خیلی ممنون .:72::43:
دوستان من که عضو زسمی نیستم . می تونم اسم کاربریم رو عوض کنم؟؟
-
سلام
منم با عشق در يك نگاه مخالفم و معتقدم اون عشقي كه در يك نگاه و در يك لحظه ايجاد شده به همون فوريت هم از بين خواهد رفت
(ولي وقتي ادعا ميكنم كه كسي رو دوسش دارم يعني همه جوره ميخوامش يعني در قلب من يه حس خيلي قشنگ نسبت بهش ايجاد شده كه ديگه نمي تونم به همين راحتي و به خاطر حرف ديگران ازش بگذرم يعني در اوج خوشي و بدي ميخوام در كنار اون شخص باشم يعني بجز اون شخص (بخاطر وجود اون حس) (حتي اگه خيلي از هم دور باشيم )نتونم به كس ديگه حتي فكر كنم چه برسه به نگاه كردن و مورد مقايسه قرار دادنش با ديگران .يعني نتوني حتي 1 كلمه دروغ بهش بگي...........................
خلاصه بگم يعني اونو همون طوري كه هست قبولش داشته باشيم وبه در كنار بودنه باهاش افتخار كنيم وبه عهدي اجازه نديم مورد مقايسه قرارش بده چون از نظر ما اون بهترينه چه برسه ديگه خودمون!!! )
شما گفتي وقتي باهاش هستي احساس خوبي داري يعني چي!!!!!!!!من كه مخالفم
شما اگه دوس داشتي در همه حال دوسش داشتي حتي اگه فرسنگها از هم دور بوديد نه فقط وقتي كه باهاش هستي.يعني چي بعد از ازدواج وقتي پاتونو از در خونه گذاشتيد بيرون همه چي فينيش دوباره وقتي برگشتيد خونه دوسش داريد واحساس خوبي بهتون دست ميده
در ضمن حس دوس داشتن هيچ ربطي به ازدواج نداره كه بگيم حالا الان نگاه كنيم يا حالا فعلا كيس هاي ديگه رو هم امتحان كنيم ازدواج كرديم ديگه انجامش نميدم من كه همچين دوست داشتني رو نمي پسندم و اسمش هم دوست داشتن نيس دوست داشتن نيازي به تعهد رسمي نداره.البته منظورم دوست داشتن با حفظ خطوط قرمز و حد وحدود مشخص بود
يه چيز ديگه اكثر اقايون حتي توي همين روابط اشنايي و حتي دوستي هاي معمولي هم نميتونن قبول كنن كه طرفشون با كس ديگه باشه مطمعن باشيد كه خانم ها همين طورين
و از اين حس تنوع طلبي اصلا خوششون نخواهد امد :305:
برادر يا دوست عزيز البته من نظرات خودم رو گفتم و نظر شما برا همه و من قابل احترامه
شاد باشيد:72:
-
در مورد قد و وزن این خانوم امیدوارم ناراحت نشین ولی یه کم اضافه وزن دارن!
در مورد بینی شون هم اگه خیلی ناراحتید خب بعد ازدواج عمل میکنن مشکلی نیست که!
-
یکم اضافه وزن دخترو جداب تر می کنه.آدم که نمی خواد زنشو تو مسابقات ملکه زیبایی شرکت بده که اضافه وزن مشکل
ایجاد کنه.
-
این تاپیک به 7 صفحه رسیده. بیشتر حرفها تکراری بوده، چون سوال آقای NAVA هر دفعه همون سوال قبلی بوده.
یک مسئله ای که به ذهن من می رسه، اینه که شما مدت نسبتاً زیادی هست که با این دختر خانم در تماس هستید.
بعد از این همه وقت، اگر قرار بود قیافه او به دل شما بنشینه، تا به حال نشسته بود.
منظورم اینه که شما دیگه باید عاشق همه چیز او می شدید، همونطور که هست (هرچند که می گویند نباید قبل از ازدواج اینطوری احساساتی شد).
ولی این اتفاق نیفتاده.
نگرانی از اینه که شما ازدواج کنید، ولی همیشه از ظاهر او ناراضی باشید و فکرتون این باشه که می توانستید کسی زیباتر را داشته باشید.
فکر می کنم صحیح نیست این همه وقت دختر مردم رو منتظر بگذارید.
شاید بهتر باشه زودتر قضیه رو تموم کنید.
یا اینکه یک مدت با هم در ارتباط نباشید.
مشکل اینجاست که وابستگی ایجاد شده و این کار شما رو سخت کرده.
اینکه شما بعد از این همه وقت هنوز سر این مسئله تردید دارید، خوب نیست...
فکر می کنم ازدواج نباید با این همه تردید باشه...
هرچند که شاید اگر یکبار اون دختر خانم توسط شخصی که بلد است آرایش بشوند، شما خیلی تعجب کنید. این رو قبلاً هم گفتم.
-
با تشکر از همگی .:72:
اما من انتظار جواب های بهتر و مفصلتری رو داشتم. بازم منتظر لطفتون هستم.:325:
در مورد دوست داشتن. من بازم میگم ایشون رو دوست دارم. اما چون قطعی نکردم؛ به خاطر همین ابهاماتم . بنابرین دوست داشتنم هم سفت و سخت مثل دوست داشتن یه معشوقه و شریک زندگی نیست.
من نگفتم که وقتی باهاشون نیستم احساس بدی بهشون دارم.
نقل قول:
مطمعن باشيد كه خانم ها همين طورين
و از اين حس تنوع طلبي اصلا خوششون نخواهد امد
منم میدونم خوششون نمیاد . و گفتم که من دچار این مشکل شدم که به خصوصیات خوب و ظاهر ایشون قانع نمی شم و با دیدن خانومای دیگه ( اعم از قد بلندتر و کوتاهتر ؛ چاقتر و لاغر تر از ایشون) به مقایسه می پردازم و یه جورایی اونا رو بهتر از انتخاب خودم میبینم. که شاید مربوط به اعتماد به نفس باشه...!!
نقل قول:
در مورد قد و وزن این خانوم امیدوارم ناراحت نشین ولی یه کم اضافه وزن دارن!
بعید میدونم. خودشون هم اعتقاد دارن که متناسبن و جا برا لاغر شدنم دارن. اما به چشم من که لاغر میان . در اینصورت باید اکثریت دخترایی که من می بینم رو چاق حساب کرد .:303:
به عمل هم فکر می کنم اما خوب نیست که به همسرت بگی من بینی تو رو نپسندیدم و عملش کن.
به قول فرهنگ یه خورده گوشتی بودن هم خوبه !!
نقل قول:
این تاپیک به 7 صفحه رسیده. بیشتر حرفها تکراری بوده، چون سوال آقای NAVA هر دفعه همون سوال قبلی بوده.
در اون حدم تکراری نبوده.
خب داداشه من هنوز راه حل پیدا نکردم که !:302: :324:
امروز پیش مشاور هم رفتمکه چیزه به درد بخوری نگفت و معمولا یه سری چیزای تکراری که لدن رو میگن. من هر چی بیشتر توضیح می دادم که سردرگمم و اذیت میشم و نه می خوام که بی خیال شم و نه میتونم تصمیم قطعی بگبرم.
که می گفت عجله نکن و ظاهر هم مهمه و برو یکی رو پیدا کن که اول ظاهرش رو بپسندی !
من میگم از ایشون هم خوشم میاد نه اینکه مثلا بدم بیاد و چندشم یشه . مسا له ام اینه که نمیتونم کامل راضی باشم و با دیدن خانومای دیگه احساس می کنم اونا بهترن . مخوصا بحث اندام ( که اینجوری که شما میگین باید اون خانوما حداقل 6-7 کیلو اضافه داشته باشن !! ) نمی دونم شایدم از چاق خوشم میاد و خبر ندارم !!
مشکل اینه که من زیادی وسواس و دقت به خرج می دم و اگه خانوم دیکه رو هم بپسندم بعد چند مدت با خودم کلنجار میرم که آیا این انتخاب خوبی بوده؟ مثلا چرا موقع فکر کردن و جدی بودن قیافه اش فلان طور میشه و...
فکر کنم بهتره رابطه ی حضوری مون رو بیشتر کنم تا بفهمم که خوشم اومده یا نه !
قاطی کردم . ببخشید که به شما دوستان هم زحمت میدم . ممنون که وقت می ذارین!
-
دوست عزيزم آقاي نوا
شما خودت مشكلت رو ميدوني پس چرا از ما ميپرسي؟!
بله شما كاملا آگاهانه فهميدين كه دچار وسواس فكري شدين و اين به علت كمالگرايي بيش از حد شماست و تنها با درمان كمالگرايي مشكل شما حل ميشه (حرفهاي كارشناسانه از خودمون توليد ميكنيم :163:) و درضمن در تصميم گيري هم دچار مشكل هستين كه بهتره مطلب فرشته ي مهربان در اين رابطه (تصميم گيري درست) رو هم بخونين اگر لينكشو پيدا نكردين بگين تا براتون بذارم.
درضمن اين دختر خانم نه اضافه وزن داره نه لاغره. والا من كه مشكلي در قد و وزنش نمي بينم. پس اگر منو ببيني ديگه چي ميگي؟ :311:
شما اول ميگين آرايش نميتونه بكنه ....بعد ميگين دماغش خوب نيست ... بعد ميگين مو زائد داره ....بعد ميگين لاغره ... اينا همه نشون دهنده ي وسواس فكري شماست اول سعي كنيد اونو برطرف كنين اگر بازهم ايشونو با بقيه مقايسه كردين رهاش كنيد.
من احساس ميكنم شما به شدت خجالت ميكشي از اينكه به خاطر زيبايي ظاهري ايشونو رها كنين و عذاب وجدان دارين و همش ميگين دختر خوبيه و ... اما دلتون نمياد ولش كنين چون ميترسين خدا راضي نباشه كه به خاطر زيبايي ظاهري ولش كردين و ...
اما برادر من مطمئن باش خدا مهربونتر از اين حرفاست :43: پس بدون عذاب وجدان به زيباييش فكر كن و اگر دوست نداري رهاش كن!
-
جناب
اول باید ظاهر اون فرد به دلتون بشینه بعد برید سراغ سایر معیارها...
دقت کنید گفتم به دلتون بشینه نه این که زیبا باشه، هر کسی زیبا بودن رو طوری تعریف می کنه و نظر هر فردی قابل احترامه...
من هم با نظر hamed65موافقم. این که،اگر قرار بود قیافه او به دلتون بشینه تا به حال نشسته بود.
پس،
دنبال بهانه برای عاشق شدن نگردید.
و این که
بیشتر از این با احساسات اون دختر بازی نکنید. این که نوشتید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
فکر کنم بهتره رابطه ی حضوری مون رو بیشتر کنم تا بفهمم که خوشم اومده یا نه !
نه بهتر نیست...در طول این رابطه حضوری اون دختر خانم هم درگیر این رابطه س و در صورت پاسخ منفی شما ضربه می خوره.
طرف مقابلتون رو هم در نظر بگیرید ولی این عذاب وجدان باعث نشه که تو زندگی آینده تون تأثیر بذاره.
در صورت ادامه این شک داشتن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
نمی خوام در آینده ناراضی باشم و حواسم به دخترای دیگه باشه.
همین الان این رابطه رو قطع کنید. می دونم سخته ولی جمله ای که تقریباً کلیشه شده ولی ارزش دوباره گفتن رو داره. این که، پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه. بهش فکر کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
بنابرین دوست داشتنم هم سفت و سخت مثل دوست داشتن یه معشوقه و شریک زندگی نیست.
نه. برای یه زندگی مشترک و خوشبختی دوست داشتنتون باید سفت و سخت باشه...
این دوست داشتن شما به درد یه عمر زندگی مشترک نمی خوره. با خودتون رو راست باشید.
شما سرنوشتتون رو با اون فرد شریک می شید پس تو تصمیمتون قاطع باشید.
با آرزوی خوشبختی:72:
-
درود
من فقط همین صفحه آخر تاپیک شما رو خواندم، یک پیشنهاد به شما دارم،
شما برای مدتی رابطه را قطع کنید؛ نگو نمیشه ،نمیتونم؛ یک ماه یا دو ماه، در این مدت سعی کنید منطقی با قضیه برخورد کنید؛ فکر کنید ببینید آیا ایشون با معیارها و آنچه که شما میخواهید همسر آینده تان داشته باشد،همخوانی دارد یا نه؟
شما هر چه بیشتر درگیر رابطه و جزئیات ان باشد قدرت تصمیم گیریتان پایین می آید.
دوست من ؛با خودت رو راست باش، از مقایسه دست بکش ، آیا ایشون چه به لحاظ ظاهر و چه خصوصیات رفتاری آیا همونی هست که میخوای؟
معیارهات رو درجه بندی کن، ببین آیا میتوانی از چیزی که میخوای چشم پوشی کنی به خاطر سایر مزیت های که داره.
شما اگر با این وضعیت ازدواج کنید زندگی به کام هر دوی شما تلخ میشود.
-
با تشکر از دوستان
یه سوالی ازتون دارم که نخواستم یه تاپیک مستقل واسش باز کنم.
تقریبا مامان و خواهرم یه بو هایی بردن که من با به دختر خانمی در ارتباطم. هر چند که خودم تصمیم داشتم با خواهرم مطرح کنم اما فعلا دست نگه داشتم.
خواهرم بنا به خواسته ی مادرم با هام حرف زد تا از زیر زبونم بکشه که ماجرا چیه؟؟
و شروع به نصیحت کرد که تو الان شغلی نداری و موقعیت ازدواج نداری و واست زوده یه 5 سال بعد واست اقدام می کنیم (البته به شوخی ) الان من خودم به همسرم میگم که زود ازدواج کردی و کلی مشکلات داریم و...(با اینکه خونه و ماشین هم دارن )
و من واست موردایی رو زیر سر دارم و ...
از اون ورم خانواده ی دختر خانم به اش میگن که زیاد جدی نگیر و بی خیال شو ...
با خود دختر خانم مورد نظر در این مورد به شوخی حرفایی زدم که میگه شاید خانوادت صلاحت رو بهتر می دونن و...
حالا به نظرتون من چی کار کنم . بعضی موقع ها ، گیر می کنم که آیا خودم با این شرایط از دانشگاه یه موردی پیدا کنم و با هاش طی کنم و.. خوبه یا من برم دنبال کار کردن و جمع کردن پول و خرید خونه و.. و منتظر بمونم که خانواده مورد هایی رو به ام معرفی کنن و بریم خواستگاری و آشنا بشم؟؟ سنتی یا مدرن ؟؟
ممنونم :72:
-
دوستان خوب ؛ من هنوز منتظرم ! :72:
-
شما با این دختر خانم یک رابطه ای داری که در این سایت کارشناسان اون رو اشتباه می دونند.
مدتهاست که سر ظاهر دختر با خودت کلنجار می روی. هم خودت خیلی اذیت شدی، هم اون دختر خانم.
وقتی از شما پرسیده شد که حالا مگه بقیه مسائل همه حل شده است و فقط مشکل ظاهر است؟ شما گفتی بله.
حالا معلوم شده که مادر پدرت فعلاً اصلاً موافق ازدواج شما نیستند. این یک مسئله خیلی بزرگ است.
بعد شما که می گویی همه چیز حل شده و فقط ظاهر این دختر مشکل منه، بعد از چند ماه رابطه با دختر خانم (یا بیشتر؟) اومدی می گویی:
نقل قول:
حالا به نظرتون من چی کار کنم . بعضی موقع ها ، گیر می کنم که آیا خودم با این شرایط از دانشگاه یه موردی پیدا کنم و با هاش طی کنم و.. خوبه یا من برم دنبال کار کردن و جمع کردن پول و خرید خونه و.. و منتظر بمونم که خانواده مورد هایی رو به ام معرفی کنن و بریم خواستگاری و آشنا بشم؟؟ سنتی یا مدرن ؟؟
NAVA جان، من همون اول هم گفتم. من فکر می کنم شما فعلاً آمادگی ازدواج نداری. به خاطر همین مسائل بالا. شما باید اول خیلی موارد رو برای خودت مشخص کنی. نه اینکه این همه وقت یک رابطه با یک دختر خانم که دختر معتقدی هم هست داشته باشی، بعد اون هم به احتمال خیلی زیاد دل به شما بسته باشه و منتظر باشه که شما به خواستگاریش بروی، ولی ندونه که شما مدام ظاهر اون رو با دختران دیگه مقایسه می کنی و از طرفی خانواده ات موافق با این مسئله نیستند.
به نظر من هر چه زودتر خیلی محترمانه و یکطوری که کمترین ضربه به اون دختر و خودت بخوره رابطه تون رو پایان بده. کلی تاپیک اینجا هست که واضحانه توضیح می دهند که این نوع روابط چه خطراتی دارد و چرا اشتباه هستند.
در آینده اگر خودت با خودت مسائل رو حل کردی و به این نتیجه رسیدی که این دختر رو می خواهی، با خانواده ات مطرح کن. اگر موافق بودند، بروید خواستگاری.