تسلیت میگم دوست عزیز... متاسفم
نمایش نسخه قابل چاپ
تسلیت میگم دوست عزیز... متاسفم
برای تو می نویسم که می دانم مثل منی ، هم صدا بامن و همنشین با اشک .....
برای تو می نویسم که عاشق ترینی ، غمگین ترینی و یا تنهاترینی....
این چند روز هی پیش خودم گفتم خواهرجان کجاست خبری ازش نیست ؟؟!!!
از سر کار امدم ....
تا صفحه رو باز کردم و دیدم زدید پدرم رفت.... پیش خودم گفتم یا خدا برای خواهرجانم چه اتفاقی افتاده ...!!!
واقعا شکه شدم ...امیدوارم غم اخرتون باشه
دعا میکنیم همه که ایشون راه جدیدی که اغاز کردند رو با موفقیت سپری کنند ...!!
دعا میکنیم تک یگانه هستی ارامش حقیقی رو به شما و خانواده گرامیتون عطا کنه ... و تشکر ویژه دارم که ما رو قابل دونستی و جز نزدیکان خودت حساب کردی ...هرکاری هست بگو ...برای انجامشم نگران نباش ...فقط تعارف نکن !!
فرانك عزيز منم بهتون بابت از دست دادن پدرت تسليت ميگم و از خدا براي شما و خانواده طلب صبر ميكنم.
خدايا حتي فكر اينكه روزي يكي از عزيزانم خاري به پاش بره ديوونه م ميكنه چه برسه به اينكه...
خدايا دعا نميكنم مشكلي سر راه زندگيمون قرار ندي،اما ازت ميخوام هر امتحاني خواستي بكني كمكمون كن سربلند بيرون بيايم و به هممون صبر بده
:72:آمين:72:
فرانک عزیزم
نمی دونم چی بگم تا آرومت کنه فقط این که ..من رو هم در غم خودت شریک بدون.
هر چند خانواده ت در کنارت هستن ولی...
وقتی حس کردی شونه های کسی نیست برا گریه کردن ،یکی باید باشه ولی نیست،شونه های خدا هست.
سرت رو بذار رو شونه هاش و انقدر اشک بریز تا سبک شی...
پست اولت، و این که انقدر محکم در کنار خانواده ت هستی به خاطر همه اینا تحسینت می کنم:104:
برات از خدا صبر می خوام:203:
سلام
فرانک 1389 عزیزوگرامی درگذشت پدربزرگوارتان راتسلیت عرض نموده ومارا درغم خودشریک بدانید
خداروحش راشادکندکه همچین دختر خانم وباشخصیتوبزرگ وبه جامعه تحویل داد
برای شادی روحش صلوات
اللهم مصل اله محمدوال محمد
سلام
من مدت کوتاهیه با همدردی آشنا شدم
بهتون تسلیت میگم
خدا رحمتشون کنه
سلام
تسلیت میگم
فرانک گرامی،
از صمیم قلب تسلیت عرض میکنم. برای پدر مرحومتان طلب آرامش و مغفرت، و برای شما و خانواده بزرگوارتان آرزوی صبر و سلامتی دارم.
و میدانم که فرانک آنقدر آگاه و تواناست که در این لحظات هم بتواند به خودش و هم به سایر اعضای خانواده کمک کند به بهترین نحو بر این مصیبت فائق آیند. به هرحال مرگ تقدیر همه ما انسانهاست:
انا لله و انا الیه راجعون
سلام خانم فرانک
من هم خدمتتون تسلیت عرض می کنم. روحشون شاد باشه.
از خدا برای شما و خانواده محترمتون آرزوی شکیبایی می کنم. امیدوارم با صبر و بردباری خودتون از این امتحان الهی هم سربلند بیرون بیاید.
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ، الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ، أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ؛
و قطعاً شما را به چيزي از [قبيل] ترس و گرسنگي و كاهشي در اموال و جانها و محصولات ميآزماييم و مژده ده شكيبايان را، [همان] كساني كه چون مصيبتي به آنان برسد ميگويند ما از آن خدا هستيم و به سوي او باز ميگرديم. بر ايشان درودها و رحمتي از پروردگارشان [باد] و راهيافتگان [هم] خود ايشانند.
سلام دوستان عزیز و مهربانم
یه چیزی میگم شاید باور نکنید اما به جان خودم راست میگم!
از همدردی شما دوستان مجازی و پیامهای تسلیتتون بیشتر از تسلیت دوستان وهمکارانم تو دنیای واقعی خوشحال شدم و آرامش پیدا کردم، دست همه تون رو می بوسم و برای خودتون و خونواده ها تون از خداوند سعادت و سلامتی طلب میکنم.
وقتی تاپیکم رو دیدم مثل همه شما شوکه شدم از اینکه این همه برام پیام گذاشته بودید و همدردی کردید.
خدا رو به خاطر داشتن شما عزیزان شکر میکنم.
از اینکه متوجه شدم بعضی از دوستان هم مثل من از نعمت دشتن پدر محروم هستند و خیلی قبلتر از من هم چنین نعمتی رو از دست دادند، متاثر و متاسف شدم .خداوند عزیزان از دست رفته همه شما رو قرین رحمتش قرار بده و روحشون رو شاد کنه.
هر یک از ما اگه سعی کنیم به قول آقا کامران پاک بمونیم قطعا بهترین کاریه که روح عزیزانمون رو شاد میکنه.
پس باید سعی کنیم اینطور باشیم انشاء الله.:323:
از اینکه شما رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم ، قصد همچیتن کار یرو نداشتم و تنها چون شما رو دوست خودم می دیدیم این موضوع رو بهتون گفتم.
سلام فرانك عزيز
من هم از اين اتفاق متاثر شدم و بهتون تسليت مي گم عزيزم . از دست دادن پدر خيلي سخته . من خودم پدرم رو تو 15سالگي از دست دادم . چه بهتر كه ما بتونيم از زندگي گذشتگانمون چيزهايي بياموزيم و در زندگيمون مدنظر قرار بديم . هر كسي بالاخره يه روزي به اين دنيا مياد و يه روزي ماموريتش تو اين دنيا تموم ميشه و بايد كوله بارشو ببنده و از اين دنيا بره .
انشالله كه خداوند پدرتون رو قرين لطف و رحمت خودش كنه و گناهانش رو بيامرزه . :323:
سلام فرانک عزیزم واسه دیر گفتن تسلیت عذرخواهی منو بپذیر اول که تاپیک و باز کردی خواستم بنویسم واست شاید بتونم باهات همدردی کنم اما همسرم منتظرم بود نشد
عزیزم کاملا درکت میکنم من هم 9سالم بود پدرمو از دست دادم اونم به خاطر مریضی منم دوسش داشتم عاشقش بودم اما رفت اوایل ازش گله میکردم که چرا تنهام گذاشته چرا وقتی میدونه من پشتم به اونه من و گذاشت و رفت چرا واسش اهمیت نداشتم اما بعد فهمیدم این بزرگترین خودخواهی چون اون الان ارامش داره اونجا سالمه دیگه نمیبینم که درد میکشه همین واسم کافیه و اما خدا همیشه بهترین تکیه گاه بوده امروز که به گذشته نگاه میکنم میفهمم که خدا هم منو دوست داشته هم پدرمو.......منو چون همیشه همراهم بود تکیه گاهم بود و من محکم بزرگ شدم.....پدرم و چون نمیخواست اون بیشتر از این عذاب و سختی و درد بکشه و این واسم یه تجربه تلخ اما با ارزش بود چون اموختم به چیزهایی که متعلق به دیگریست دل نبندم
فرانک عزیزم شاید تو بییشتر از من وابسته باشی چرا که بیشتر از من کنار پدرت بودی و وجودشو حس کردی پس باید سخت تر باشه اینجاست که باز هم می اموزیم صبر را......میدانم تو مثل من خودخواه نیستی چرا که من فقط 9سالم بود تو دختر قوی و عاقلی هستی که با این مسئله زود کنار اومدی از صمیم قلبم بهت تسلیت میگم و صبر وعمر با عزت برای تو و خونوادت از خدا میخوام در پناه حق باشی:72:
فرانك عزيزم تسليت ميگم . خدا به شما و خانواده محترمتون صبر بده
خدا روح پدر مهربونت رو هم قرين شادي و رحمت خودش كنه . امين
فرانک عزیز متاسفم
منو هم در کنار دوستان دیگه همراه خودت بدون و همدرد
همدرد رو برای این میگم که من هم پارسال پدرم رو از دست دادم هیچ وقت فکر نمیکردم که روزی برسه که مرگ در خونه ما رو بزنه و پدرمو ببره همیشه مرگ دیگران رو میدیدم اما مرگ عزیزان خودم رو نه
پدر من در طول کمتر از 2 ماه بیمار شد و بار بست و رفت
الان هم که مینویسم داره اشکام میاد
چقدر خوشحال بودم براش که رفت و جاودانه شد
جاودانه شدنش رو دوست دارم
بعد از یکی دوهفته که دلم بیشتر براش تنگ شد و فهمیدم که دیگه برنمیگرده شب و روزم شد گریه و با خدا و با بابا حرف زدن
براش دعا می خوندم براش نماز میخوندم باهاش خرف میزدم باورت نمیشه اما انگار داشت بهم گوش میداد و در سکوت بهم جواب میداد
وقتی فکر میکردم نیست دلم هوری می ریخت و ته دلم خالی میشد
5 ما طول کشید که دوباره به وضعیت قبلیم برگردم
مرحبا به صبرت
امیدورام که این صبرت چندین برابر بشه عزیز دلم
من ضعیف بودم و درست عمل نکردم و با دلتنگی هام مامان و خونواده رو بیشتر اذیت میکردم اما مطمئنا تو اینطور نیستی و نخواهی بود
و محکم در برابر خواست خدا تسلیم خواهی بود
صبور باش عزیزم
این متن منو خیلی آروم میکردم به تو و پدر گرامیت هم تقدیم میکنم
امیدوارم در آرامشت تاثیر داشته باشه
عمیق به این متن فکر کنی متوجه میشی که اصلا نباید مثل من رفتار کنی
دستهایت را دراز کن نازنین من!
درخت انار آنجاست !.......................بوی عطر سیب را می شنوی مال توست!
چشمانت چه قدر اینجا زیباست!.............طعم جاودانگی می دهد بوسه هایت بر لبان خورشید!
آسمان را بریز در پیاله ای مست ابدیت شو......تمامش مال توست!......قربان خنده هایت نوش جان!
من که باورم نمی شود !.......یعنی بار سفر بست تمام آرزوهایت از روی زمین!
دیگر آنجا رنج نمی کشی!...................و از ته اعماق وجودت آه نمی کشی!
چه قدر نور چشمی بودی نازنین من!
به من گفتی جایی را می شناسم که دردت را دوا می کند!.....و تو دیدی کسی را که هر دردی را دوا می کند!
آسمان را امشب به دعایت التماس می کنم!
دستانت را دراز کن!....ماه مال توست امشب!.........ساز بزن با رویاهای عریانی که اهل قایم شدن نیستند!......انجا آرزوها اهل ناز کردن نیستند!......
دیروز گفتم دلتنگ که می شوم برایت گام هایم می برندم به مسیر همفدمی های گذشته، پرسیدم تو دلتنگی هایت را کجا می بری ؟
امروز این جوری جوابمو می دی: مردمانی را می بینی که آرام می کنند تمام دلتنگی هایت را!
وقت خداحافظی کنارت نبودم...............................!
پیوندت با جاودانگی مبارک!.................هدیه برایت دعا می آورم!.........................دوستت دارم.................دوستت دارم!
حالا از آن بالا همه چیز را بهتر می بینی .........بخند نازنینم به این همه ذهن های کوچک در قفس خاکی نشسته!...............به این همه غرورهای پر ز باد آویزان بر یک سایه!........به این همه کفر و تردید!.....بخند بابا جان به تمام چیزهایی که ما مشکل می بینیم و از آن بالا چه قدر کوچک است!....بخند به لحظاتی که شاید فکر می کردی دنیا پایان همه جاست!
بخند که امشب با تو فرشته ها هم به خنده می افتند از این همه خاکهای مضحک روی زمین!
دلم برایت تنگ است..............خوشابه حال ملائک که امشب تو را سخت در آغوش گرفته اند و کوچه های جدید شهر جدیدت را به تو یاد می دهند!
.......هدیه تان دعایی از جنس بهشت باشد برای کسی که جسمش برایش تنگ شده بود..........می خواست جایی برود غیر از اینجا و رفت!..........پشت پایت روی زمین آب نمی ریزم ..........چون بهشت را برایت تا ابد می خواهم!
ستایش بارن چقدر زیبا نوشته بودی. حسابی اشک من و در اوردی. خدا همه رفتگان و رحمت کنه و به ما بازماندگان کره خاکی صبر عنایت فرماید.
فرانک عزیزم،خواهر قوی من...
تسلیت من رو هم پذیرا باش..
وقتی تاپیک ات رو خوندم متاثر و ناراحت شدم هرچند تا الان غم از دست دادن عزیزی رو نداشتم اما میتونم حال ات رو بفهمم عزیزم خدا صبرت رو بیش از پیش کنه...
ولی ناراحتی من فقط بخاطر خودت بود وگرنه بابا جای خوبی رفته...اصلا کجا بهتر از پیش خدا رفتن؟...و ستایش چقدر زیبا بیان کرد رفتن رو...
خوب که فکر میکنم میبینم برای شما هم نباید ناراحت بود،دختر قوی خود ساخته ای که من میشناسم حتما از این آزمایش الهی هم پیروز بیرون میاد.
فرانک جان مادر بیشتر از هر زمانی به شما احتیاج داره...مهربون تالار، هوای مادر رو خیلی بیشتر از قبل داشته باش:46:
خدا پدر رو بیامرزه و تمام عزیزان سفر کرده...آمین:72:
سلام. منم فوت پدرتونو تسليت ميگم. تازه متوجه شدم. اميدوارم واسه تاخيرم منو ببخشيد.
تسلیت میگم فرانک عزیز. امیدوارم بعد از این اتفاقات خوب زیادی براتون پیش بیاد..:72:
سلام به دوستای خوبم
من چطوری میتونم از این همه لطف و مهربونی شما تشکر کنم ؟
از اینکه تک تک تون انقدر صمیمانه به خواهر کوچکتون ابراز محبت و همدردی میکنید ، ازتون ممنونم و فکر میکنم تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که از ته دل برای خودتون و خانواده هاتون آرزوی تندرستی و خوشبختی میکنم.
حواسم به مادر و بقیه هم هست.دیشب بردیمش دکتر...خوب میشه انشاء الله.
" ستایش باران " متن زیبایی بود، ممنون.
امیدورام روح پدرت در جوار رحمت خداوند باشه.
از همه تون بینهایت سپاسگزارم:72:
" بی هویت " عزیزم!
چه خوب شد که اومدی، نگرانت بودم
امیدورام حالت خوب باشه عزیزم
اون متن از مطالب وبلاگ دوست عزیزی است که روحی بزرگ داره و کمبودهای معنوی من با خوندن مطالبشون تا حدودی جبران میشه و منو یاد خودم می ندازه
پیشنهاد میکنم حتما بهش سری بزنید
ساز خدا
عالی بود ستایش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستایش بارن
من و ساز خدا خیلی وقته رفیقیم،اعضای سایت اگر که دلتون هوای اشک ریختن کرده، هوای کمی دور بودن از روزمرگی ها و سبک شدن حتماً به این سایت سر بزنید.
داستان چشم لیلی و بانویی که مردم فکر می کردند فوق العاده س، مخصوصاً چشم لیلی بهتون قول می دم پشیمون نمی شید.
لینک این دو داستان رو براتون می ذارم :
چشم لیلی...
بانویی که مردم فکر می کردند...
چشم لیلی طولانیه، برا اذیت نشدن چشماتون ازش پرینت بگیرید.
فرانک خانم دوست داشتم عروسیتو تبریک بگم.
فرانک جان منو ببخش، انقدر درگیر غم خودم بودم که چیز دیگه ای رو نمیدیدم.
به وضوح میدونم که تسلیت من نمی تونه از غم شما کم کنه، اما از خدا میخوام به شما و خانواده تون صبر بده، داغ عزیز خیلی خیلی خیلی سخته، درکتون می کنم.
ممنونم شیدای عزیز
بله من هم عاشق متن چشم لیلی هستم و بارها و بارها خوندمش و باهاش گریه کردم
شب قدری جاودانه ست
فرانک جان امیدوارم که حالت خوب باشه
تسلیت می گم بانو ...
:72:
فرانك جان! تسليت من رو هم بپذير. همه ما رفتني هستيم. هيچكدوممون توي اين دنيا تا ابد نخواهيم موند.
گفتي كه پدرت بدون رنج و ناراحتي از دنيا رفت. همين مي تونه مايه آرامشت باشه كه زجر نكشيد و آسوده رفت. انشاءالله در دنياي باقي هم در جوار رحمت پروردگار هستند. همه ما براي ايشون رحمت ابدي و براي شما صبر از خداوند خواستاريم.
فرانك عزيز!:43:
سلام:316:
تسليت من رو هم پذيرا باشيد!:323:
بااينكه خيلي با هم آشنا نيستم اما به عنوان عضوي از همدردي از داغ شما داغدارشدم!
اميدوارم خدا به شما صبوري و توفيق زندگي سرشار از شادي و آرامش را عنات كند!
بازم معذرت كه اين پستو دير ديدم!:72:
سلام دوستان عزیزم
از لطف و همدردی تون سپاسگزار و ممنونم.:72:
روز سه شنبه تو تاپیک " امروز دلم میخواد " گفتم دلم میخواد خواب پدرمو ببینم ، همون شب خوابشو دیدم!
بهم گفت : گرسنه ته ، غذا بخور! حال مادرمم پرسید که کی عملش میکنن؟
دلم براش تنگ شده...
خیلی عجیبه، یه دفعه می بینی کسی که سالها باهاش زندگی کردی و کنارت بوده حالا نیست! باورش سخته اما این قانون زندگیه و این دنیاست.
یه سفر کوتاه و زودگذر...
خدا رفتگان همه شما رو رحمت کنه و مورد مغفرتش قرار بده (آمین)
سلام فرانک عزیز دنیا محل گذره یکی میاد یکی میره،تا بوده همین بوده موقعیکه خبر فوت پدر رو اینجادیدم نمیدونی چقدر برات ناراحت شدم و اشک ریختم و چقدر بیشتر از اون دوست داشتم بهت تسلیت بگم ولی خب اون موقع عضو نبودم حالا هر چند دیر ولی از ته دلم بهت تسلیت میگم و امیدوارم که ازاین به بعد خبرای خوش ازت بشنوم و از خداوند میخام به مادرت طول عمر همراه با سلامتی بده
سلام
shayana ورودتو رو به تالار همدردی خوش آمد میگم:72:
خیلی ممنون از شما و بقیه دوستان عزیزی که بدون اینکه منو بشناسید با صحبتهای صمیمانه تون واقعا بهم تسلی خاطر دادید و باهام همدردی کردید.
همدردی شما عزیزان اینجا واقعا بهم آرامش میده و از غصه و دلتنگیم کم میکنه.