RE: شوهرم با حرفش قلبم رو شکست!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ...sheida
خب ما هم این فکرو می کنیم که خدا بهتون بچه داده و داریم براشون اسم پیشنهاد می کنیم...الان همه کائنات آستیناشو بالا زدن که خواسته دل شما و دوستای هم تالاری تون رو برآورده کنن.
وای یعنی کاینات الان داره برای 4 تا بچه براشون برنامه ریزی میکنه.:163: نه.:302:صبر کن کاینات جدی نگیر، این فقط یه شوخی بود.:324: فکر کنم دیگه کار از کار گذشته و کاینات تصمیم خودش را گرفته.:302: بیچاره blue sky و شوهرش 4 تا را چطور تر و خشک کنن. من میگم مقصر کسیه که اول بحث 4 بچه را راه انداخت. شما باید خودتون جوابگو باشین که ایده ی 4 بچه را مطرح کردین و باید برین خونشون و تو بچه داری کمکشون کنین.:305: منم میرم یه تاپیک جدید با نام کمک های مردمی برای blue sky و همسرش باز میکنم تا از الان حداقل پول تهیه ی سیسمونی یه جوری جور شه. oh God.:311:
بله دیگه کائنات تصمیم خودشو گرفته، دیگه خانم blue skyراه فرار ندارید...:311: 4 تا بچه قد و نیم قد البته نه همه شون نیم قد چون قراره 4 قلو بشن:311:
راستی من یه بار دیگه که پست های این تاپیک رو دیدم رسیدم به پست Hamishetanha و تو پست 20 مچش رو گرفتم ..اول که همیشه تنها بحث 4 بچه رو راه انداخت و من و تسوکه هم که براشون اسم انتخاب کردیم:311:
پس خانم blue skyعزیزم ما برای هر گونه کمک در خدمتیم...
فقط برا این که نه به من بربخوره نه به تسوکه ..حالا که کائنات تصمیم خودشو گرفته و می خواد 4 تا بچه بهتون بده از خدا می خوایم از اون 4 تا بچه 2 تا پسر و 2 تا دختر بهتون بده... پیشنهاد می کنیم شما اسماشونو بذارید میتی کمان، تسوکه، سیندرلا، سفید برفی
و یه سوال؟ تونستم با پست قبلی بهتون ثابت کنم که حرف همسرتون از رو عمد نبوده و شما رو به خاطر خودتون می خواد؟ حستون نسبت به ایشون تغییر کرد؟
بچه ها خوب دارین تو این تاپیک شیطونی می کنین ها...
حالا هی سر به سر ما بزارین.
عیب نداره فکر کنم می خوایین از حالا یادم بدین چطور با شیطونی های 4 تا بچه :163: (میشه حالا به 2 تا رضایت بدین؟) کنار بیام!
فقط جون هر کی دوست دارین مراقب خشم آقای مدیر هم باشین که یه وقت سر نسره و این تاپیک رو :160: کنه یا انتقالش بده بخش آزاد، که من با مخارج این 4 تا بچه (نه ببخشید 2تا) دیگه پولی ندارم بدم برم بخش آزاد، تاپیکم رو دنبال کنم. :302:
=========================
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sheida...
تونستم با پست قبلی بهتون ثابت کنم که حرف همسرتون از رو عمد نبوده و شما رو به خاطر خودتون می خواد؟ حستون نسبت به ایشون تغییر کرد؟
راستش نمی دونم. همیشه دلم می خواست به عنوان یه همراه و شریک انتخاب می شدم و نه یه وسیله برای بوجود اوردن یه موجود دیگه.
بعضی وقتا وسوسه می شم که از شوهرم بپرسم که آیا در مورد سوالم فکر کرده و حالا که فکراشو کرده، جوابش چیه. ولی خوب تو این تاپیک به این نتیجه رسیدم که بهتره اصلا سوال نکنم.
خلاصه که هرچی جواب بده، من مجبورم به زندگیم ادامه بدم. پس بهتره دنبال شنیدن حرفهای مایوس کننده احتمالی نباشم.
نقل قول:
راستی من یه بار دیگه که پست های این تاپیک رو دیدم رسیدم به پست Hamishetanha و تو پست 20 مچش رو گرفتم ..اول که همیشه تنها بحث 4 بچه رو راه انداخت و من و تسوکه هم که براشون اسم انتخاب کردیم:311:
خب دیگه خدا را شکر که همه چیز به خودی خود جور میشه و خاله hamishetanha هم از تنهایی درمیاد.:311:
نقل قول:
فقط برا این که نه به من بربخوره نه به تسوکه ..حالا که کائنات تصمیم خودشو گرفته و می خواد 4 تا بچه بهتون بده از خدا می خوایم از اون 4 تا بچه 2 تا پسر و 2 تا دختر بهتون بده... پیشنهاد می کنیم شما اسماشونو بذارید میتی کمان، تسوکه، سیندرلا، سفید برفی
در ضمن 4 تا اسم انتخابی من همش با هم است و اگه بخواهین دو تا را انتخاب کنین، باید سوباسا و کاکرو را انتخاب کنین.:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
عیب نداره فکر کنم می خوایین از حالا یادم بدین چطور با شیطونی های 4 تا بچه :163: (میشه حالا به 2 تا رضایت بدین؟) کنار بیام!
مگه دست بچه های این تالاره که به دو تا رضایت بدن. کاینات تصمیم می گیره، نه ما.:311: اگه اعتراض دارین به hamishetanha بگین. مقصر ایشونه که 4 تا را تو ذهن کاینات آورد. خود ایشون باید کمکتون کنه و بیاد خونه تون و از بچه ها مراقبت کنه. کهنه بچه بشوره و همشون را حمام کنه تا شما به بقیه کاراتون برسین. خب خانوم hamishetanha امیدوارم که خاله ی خوبی برای 4 قلوها باشین.:311:
من میگم فعلا یه دختر بیارید و اسمشو بذارید " فرانک "
کی مخالفه؟؟؟؟؟؟؟:324:
در ضمن بلو اسکای عزیزم
به نظرم این تاپیکو رها کنیو یه تاپیک دیگه درست کن که تو عنوانش " نی نی " هم باشه
مثلا " بلو اسکای و نی نی ها ":46:
چطوره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
خوب تو این تاپیک به این نتیجه رسیدم که بهتره اصلا سوال نکنم.
:104::104::104: