مرسی عزیزم امیدوار شدم به زندگیم:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی عزیزم امیدوار شدم به زندگیم:72:
یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید باید دید فرد مورد نظر به چی خیلی علاقه داره یا چه کاری بیشتر ازهمه خوشحالش میکنه. مثلا همیشه شوهرم اون اوایل بهم میگفت چی میشه حداقل تو جمع زدن برگه های امتحانیم کمکم کنی و من چون خودم دوست نداشتم کسی برگه های امتحانیمو تصحیح کنه به حرفش گوش نمیدادم و میگفتم اصلا کار درستی نیست تا اینکه خودشم دیگه ازم ناامید شده بود و درخواست کمک نمیکرد.
یه شب که پشت میز و در حال تصحیح کردن اوراق امتحانیش خوابش برده بود همه برگه هاشو از روی نمونه ای که خودش تصحیح کرده بود تصحیح کردم،نمره هاشو جمع زدم و گذاشتم تو پاکت و یه چسب گنده.....:72: تا ساعت سه و نیم بیدار موندم!!!!!!!!!من که همیشه ساعت ده خواب بودم!!!!!
صبح که از خواب پاشد و دید از تعجب داشت شاخ درمیورد.:227:
شاید همین کارو اگه کسی واسه من انجام میداداصلا خوشحال نمیشدم که :97:
خیلی لذت بردم از نوشته های همتون افرین به این بحث شیرین بازم از این حرفا بزنین ادم امیدوار میشه از این روحیه ها:163:
دختر مهربون،
این راهکارها و روشهایی که یاسا از کتابها می ګه به نظر من هم خیلی لوسه. من توی این تاپیک خاطرات واقعی دوستان را و روشهای عملیشون را بیشتر دوست دارم. شاید چون روشهای کتابی یاسا مال یه فرهنګ دیګه است یا ... نمی دونم. اما به دل من هم نمی شینه.
اما مثلا کار مینا چ به نظرم قشنګ بود. یا خیلی موارد دیګه که تو این تاپیک دیدم.
می شه آقایون بګن از این روشها کدومش به نظرشون جالب تره؟ این نسخه های کتابی را دوست دارند؟
تسوکه! مرد رمانتیک تالار، موافقی؟؟
آقایون غیر رمانتیک چی؟
اولا كه ايده ي قبلي از يك فيلم به ذهنم رسيد (انيميشن up)
ثانيا كه قرار نيست خاطرات واقعي عشقولانه بين زنها و شوهرها در اين تاپيك مطرح بشه چون اونا خودشون تاپيك دارند به اسم "خاطرات قشنگ و عاشقانه ي من و همسرم" واين تاپيك موضوعش اينه:
"روشهاي سورپريز كردن همسر محترم"
ثالثا اگر ايده هاي من لوس و بيمزست خوب چرا خودتون ايده نميديد؟؟!!
یاسا جان سلام،
من فقط نظرم را ګفتم. حتی توی اون اولین پستت هم ګفتم اګه بخوای تا صبح حرف بزنی من ترجیح می دم یه ساندویچ بخورم و بخوابم. یادته؟
خب اختلاف سلیقه است دیګه. ببخشییییییییییییییییییییی یییییییییییید!!:46:
آره یاسا جان. :72:منم فکر میکنم اینا خیلی سلیقه ای هست.بچه ها فقط سلیقشون رو گفتند. :72:البته مثل اینکه ماهایی که سلیقمون با شما فرق داره، چشمه ایده هامون خشک شده:)
آخی، آخی:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
راستش از بیشترشون خوشم اومد. :43: خب چرا دعوام می کنین:302: خب خوشم اومده دیگه. حالا می خوام بهشون نمره بدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
آشپزی با هزینه بوسه و گل. (اگه کلمه ی سرورم هم باهاش همراه باشه، 20) :311:
یه روز تمام پادشاه من باش. صد در صد 20،:311: این قده کیف می کنم یه روز تمام پادشاه خانومم باشم. البته زیاد اذیتش نمی کنم ولی از اون یه روز کلی استفاده می کنم.
عکس از آتلیه، اگه جوری بگه که بهم بر نخوره، خوبه.
مدال دادن. بازم 20. اگه همسرم از توجه من به کارهای خوبش این قدر خوشحال بشه و انگیزه بگیره که از من جایزه و نمره بخواد که عالی میشه. (از اون زن هایی نباشه که بگه، می خوام صد سال سیاه خوشش نیاد. من برم کارهای خوشایند این شازده را انجام بدم، عمرا)
سلام به همه دوستان . واقعا از ایده هاتون لذت بردم و کلی خندیدم.:311:شاد باشید.
:323:
يه ايده ميتونه اين باشه
يه نامه به شوهرمون بنويسيم و تو نامه تمام خوبي هاش رو بگيم و در انتها بابت همه اونا ازش تشكر كنيم و بگيم كه ما به اون افتخار مي كنيم و خدا رو شاكريم كه اين شوهر رو بهمون داده :311:
و اونو پست كنيم به آدرس محل كارش
ميتونه خيلي سورپرايزش كنه
مواد لازم :
1) یک عدد همسر
2) یک عدد رژ لب
3) مهربانی
طرز تهیه :
مهربانانه کنارش بنشینید، دستش رو بگیرید و کنار دستش، با رژ لبی که رنگش رو دوست داره، یه قلب نصفه بکشید. سعی کنید یه جوری باشه که تابلو نشه چیه! بعد همینجوری که داره ازتون می پرسه "این چیه؟"، روی دست مخالف خودتون هم نصفه دیگش رو بکشید و قبل از اینکه شصتش خبر دار بشه جریان از چه قراره، دستاتون رو بچسبونید به هم ....
کیف کردید چه ذوقی کرد؟! نوش جونتون :227:
بجاي كارت پستال و تابلوهاي آماده يه تابلوي خوشگل واسه همسرتون طراحي كنيد (خصوصاً بيشتر خانمها عاشق اينجور كادوها هستن) و بهش بي مناسبت يا در روز خاصي كادو بديد.
يه تصوير پيش زمينه خوشگل و عاشقانه :43::46:، يه عنوان خوشگل و تك خطاب به همسر محترمه يا محترم، متني كه خودتون از ته دل و واقعي براي همسرتون نوشتيد، يك يا چند بيت شعر عشقولانه:72:، يه قاب ساده. اينا مواد لازم براي يه نمونه غافلگيري اعجاب انگيزه.
آدم احساس ميكنه كه خيلي براي همسرش مهمه كه اينجوري مايه گذاشته واسش.:310:
هنوز بعد از گذشت 4 سال از زندگي مشتركمون قشنگترين كادويي بوده كه از همسرم گرفتم. گاهي كه از دستش ناراحت ميشم به اتاق خواب ميرم و چند دقيقه تابلوي باسليقه و محبت آميزشو نگاه ميكنم، آرومتر ميشم و از شدت ناراحتيم كم ميشه.
از همتون ممنونم که اینقدر با شور و علاقه اینجا تاپیک میزارید و از مدیر محترم بخاطر همچین سایت پر باری تشکر میکنم.من 19 سالم بیشتر نیست ولی امیدوارم همسر آیندم جنبه داشته باشه ازین کارا برام بکنه .منم با جون و دل خواهم کرد. ممنون از همه:43:
با سلام
خيلي از اين تاپيك خوشم اومد واقعاً دستاي گلتون درد نكنه
دوستان به نظر من خانم ها به جاي اينكه برن تابلو و تابلو فرش هاي گرون قيمت بخرن
يك روز شوهرشونو ببرن آتليه يه عكس هنري خوشگل ( از اينا كه نصفش تاريكه ) بندازن و تو سايز بزرگ چاپ كنن و بزنن به ديوار .
اينجوري مردا هم خيلي خوشحال ميشن كه همسرشون تصوير صورتشونو به گل و رودخونه و آفتا و مهتاب ترجيح ميده.:227:
سلام بچه ها . :46:
من پریسا هستم . تازه عضو شدم . مطالبتون رو خوندم خیلی جالب بود واسم . و دوست داشتم تو بحساتون شرکت کنم .
اینکه یه روز از زندگی رو به همسر اختصاص داد و مثلا غذای مورده علاقش رو درست کرد یا به حرفاش گوش دادو اینجور چیزا به نظره من اصلا بد نیست .
به نظرم آقایون به اینجور چیزا احتیاج دارن البته نباید کاری کرد که فکر کنن اینم جزو وظایف خانوم هاست ولی گناه دارن. حالا چی میشه بهشون یکی ذوبار بگیم سرورم . من به شخصه دوست دارم واسه اینکه زندگیم خوب باشه و همسرم بفهمه که بهش علاقه دارم حاضرم اینکارارم بکنم . به نظر من اصلا بدم نیست . ولی اگه ببینم طرفه مقابلم جنبه نداره بی خیال می شم . خیلی از مردا گناه دارن . البته بگما من هنوز ازدواج نکردم ولی همیشه دلم واسشون می سوخته .
مثلا همین که یه روز تاج بزاریم رو سرشون .
خوب فکر کنین وقتی این کارو بکنیم چه حسی بهشون دست میده .
خیلی خوشحال میشن به خدا . چرا ما خانوم ها دوست داریم همیشه این آقایون باشن که مارو خوشحال کنن ؟
چرا به این موضوع فکر نمی کنیم که بابا جان مرد هام آدمن ؟ احتیاج به محبت دارن و خیلی چیزای دیگه .
چرا ما خانوم ها دوست داریم فقط اونا تامین کننده ی آرزو های ما باشن ؟
اونام آرزو دارن . بیشتر خانوم ها علاقه نشون دادنه خودشون رو تو انجام دادنه کارای خونه و رسیدگی به بچه ها می دونن و وقتی مردا ناراحت میشن زنه زود میگه بچه هاتو جمو جور نکردم ؟ کارای خونرو نکردم ؟ به حرفت گوش ندادم من که از صبح تو خونه دارم کار می کن تا وقتی میای آرامش داشته باشی پس چته ؟؟؟؟
ولی نمودونن که درسته که مردا اینا واسشون مهمه ولی همونطور که زن احتیاج به توجه داره مردم داره آخه همه چی که کاره خونه نیست . همون طور که خیلی از مردا علاقه به زندگی رو کار در بیرونو پول در آوردن می دونن و وقتی زن چیزی میگه مرد در جواب میگه مگه تو این مدت کمو کسری داشتی ؟؟؟
به خدا یه ذرم ما توجه کنیم به مردا بد نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
یاسا جان
اتفاقا من هم وقتی خوندم فکر کردم چرا اینجا ننوشتند.
شب هنگامی که به بستر می رفتید، بر گونه اتان بوسه می زد، و در گوشتان زمزمه می کرد. که حامد جون میدونم خیلی کارهای منو دوست نداری، ولی من دوست دارم.... کمک کن تا بتونم تغییر کنم.
- برات غیر منتظره یک گل می خرید و روی اون می نوشت، به خاطر هم سهل انگاری هایم شرمنده ام....
- یک روز که می رفتی سر کار می دیدی توی جیبات پر معز بادام ، معز پسته هست و وقتی تعجب می کردی که درون یک جیبت کلی معز تخمه هست و یک یادداشت که : عزیزم همیشه دوست دارم کامت شیرین و وجودت سرشار از عشق باشه....
منبع : پست 58
فقط یکی دو بار. چقدر کم. اصلا آدم سیر نمیشه.:54: بازم دلش می خواد.:199: نمیشه مثلا هر روز یا روز در میان یک بار خانوم شوهرش را سرورم صدا کنه. خیلی حال میده.:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط parpar
سلام جناب تسوكه
به نظرت اگه هر روز بگيم سرورم كم نيست؟ فكر نميكني اگه خانمها به جاي اسم شوهرشون از كلمه سرورم استفاده كنن بهتر باشه ؟ اونوقت سير ميشن ان شاءالله ؟
عجب رويي داريد شما مردا . واسه يه دوستت دارم خشك و خالي از هزار ترفند و حقه بايد استفاده كنيم تا از زبون شوهرمون بشنويم . اونوقت توقع دارن .............
نه، اون جوری کیفش تموم میشه.:311: اگه می خواهید بدونید که بهترش چطوریه، فرض کنین که سر یه مسئله ای با همسر تفاهم ندارین، این جا اونقدر حال میده که به شوهرت بگی، چشم، هر چی شما بگین.:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكا.امين
شما الان از دست شوهرت عصبانی هستی و داری تلافی اش را سر من در میاری.:302: ریلکس، ریلکس، ریلکس تر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكا.امين
ببخشيد شايد جاي سوال من اينجا نباشه اما ديدم در خصوص منو عاشقانه و عشقولانگي گفتم بپرسم ديگه شايد يكي جواب بده :325:
آخر ماه سالگرد عقدمونه ميخواستم ببينم اگه يه جعبه كادوي خوشگل رو پر از گلاي رز قرمز بكنم:72::72::72: و با پيك بفرستم محل كار شوهرم خوبه ؟ خوشحال ميشه يا ممكنه خوشش نياد؟
جناب تسوكه نظر شما به عنوان ريش سفيد:311: در اين زمينه چيه ؟؟؟
کار قشنگیه اما من یه راه ارزونتر و جالب تر سراغ دارم.
اگه می تونید یه مجموعه از خاطرات این یه سال عقدتون جمع کنید و بهش هدیه بدید.
مثلا گل هایی که به شما داده و نگهشون داشتید. یادداشت های عاشقانه تون یا بلیط های جاهایی که با هم رفتید یا حتی خاطراتی که برای خودتون جایی نوشتید. با ذکر تاریخ و احساستون در اون لحظه و غیره.
حتی می تونید باهاش یه داستان بسازید. مثلا یکی بود یکی نبود. یه روز یه آقا پسر خوشتیپ زنگ در خونه یه دختر خانوم خوشبخت رو زد ( یه عکس از در خونه تون) بعد دست گل قشنگی که خریده بود رو دستپاچه ای داد دست داداش عروس و بعد از یه سلام علیک نصفه نیمه سرخ و سفید، رفت یه گوشه نشست ( یه عکس از دسته گلی که موقع خواستگاری واستون آورده) و ...
مطمئن باشید خیلی به دلش می شینه.
خدا کنه آقای همسر اینجا رو نبینه :163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
ممنون عزيزم از توجهت و پيشنهاد جالبت :72:
امروز ميرم خونه ببينم يادگاري دوران عقد چي دارم
گلاي خشك شده رو كه دارم
سلام:72:
چه ایده های جالبی دادید. من وقتی مجرد بودم کلی از این ایده ها داشتم و کلی نقشه داشتم برای سورپرایز کردن همسرم. ولی حالا همسرم اصلا رومانتیک و احساساتی نیست و به این کارها می گه لوس بازی. البته من خیلی از خانم ها رو هم می شناسم که به اینها میگن لوس بازی و اصلا خوششون نمیاد.
کسی می دونه یه مرد جدی رو چجوری می شه خوشحال کرد؟ "درضمن من هر روز برای همسرم غذای مورد علاقه اش رو درست می کنم، کنترل تلویزیون همیشه دست اونه، لباس مورد علاقه اون رو می پوشم و خونه به دلخواه اونه" الان دیگه نمی دونم چی کار کنم که اونو خوشحال کنم؟
با یه کامپیوتر می تونی براش کم خرج ترین کادو رو بفرستی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط niyaz-62
عکسای دوتایی رو که توی این سال با هم گرفتید (مثلا توی مسافرت، خونه، عکسای اتفاقی) توی کامپیوتر کنار هم بچین. با یه word هم می تونی این کارو بکنی. دور و بر عکسا قلب و ستاره و اینا بذار.
ازشون یه بروشور درست کن و چاپش کن. می تونی چاپ رنگی بکنی.
بعدش بذار تو یه پاکت نامه یا یه جعبه خوشگل. عطر مورد علاقه اشم به جعبه هه بزن. بعد پست کن به سرکارش یا اصلا به خونتون پستش کن.
اگه از اون آدمای حساسه که از دیده شدن احتمالی عکس توسط دیگرون می ترسه پستش نکن بذار تو ماشینش (اگه ماشین داره) یا تو کیفش. یه جایی که ببینه.
آه خدای من احساساتی شدم :311:
من خودم اینارو از دوستای خوابگاهیم یاد گرفتم. :)
وقتي همسرتون از سر كار مي آيد خونه. دستش را ببوسيد و بهش بگيد مي دونم كه چقدر داري براي زندگيمون زحمت مي كشي.
البته گاهي اين كار را بكنيد نه هميشه.:311::311::311::311:
سلام ممنون از یاسا و دوستان ..
خیلی خوشم اومد یه چیزی هم که بنظرم اومد براتون میگم:
میتونید یه اس ام اس بنویسید مثلا وقتی که همسری خونه نیس اینطور وانمود میکنید که اون اس رو برا کس دیگه نوشتید و در مورد همسرتون اظهار دلتنگی میکنید یا هر حرف دیگه ای که دوس دارید مثل " از وقتی نیس خیلی دلم براش تنگ شده یا واقعا اون برام مرد خوبیه........" و بعد اینو بفرستید به همسرتون وبعد بگین اااااااخ اشتبا فرستادم اون از خوشحالی فقط دو بال کم داره که پرواز کنه:310:
فک کنم بهترین چیزی که برا ادما خوشحال کننده اس اون ابراز های غیر مستقیم (البته مستقیما بجاش) و یا پنهونی در حضور دیگران و مواقعی که دسترسی بهم نداریده:43:.. من مجردم ولی اینا رو دیدم در اطرافیان..
دراخر اینکه بنظرم یه پیام کوتاه دل نوشته ی خودتون خیلللللللللللللللللللی باحالتر از حرف زدن رود روه.. اینم خوشحالیش وقتی به اوج میرسه که این پیام رو مواقعی که ازهم دلخورین(ایشالا که هیچ وخ نباشه) بش بدین اخ که چه حس خوبی بش میدین:72:
:46:شب ارزوها مبارررررررررررررررررررررر رررک :323:
سلام.اولین پست من دراین تالار.
من مجردم ولی الان یه ایده به ذهنم رسید.زن وشوهرهرکدوم یه صندوقچه داشته باشن مثل قلک باشه هرکدوم هروقت دلشون خواست یه چیزی بنویسن وبا تاریخ وزمان وحسی که اون لحظه داشتن(که من ازاین کارت خیلی خوشم اومد یا الان دلم خیلی برات تنگیده ویا قدردانی یا .....)رو بنویسن هرکدوم بندازن توقلک اون یکی وهرماه یه باریا 3ماه یه باربازکنن وبخونن به نظرم خیلی مزه میده!!!!یادتونه بچگی ها قلکامونو که میشکستیم چقدرمیچسپید!!!!!!اینم باعث میشه که تک تک اون لحظات ثبت بشه یا
میشه یه قلک داشت به جای 2تا ولی اون کاغذایی که یاداشت میکنن(برگ های یادداشت رنگی)2رنگ متفاوت باشن ووقتی بازش میکنن هرکی ماله خودش رو جمع کنه بخونه.....
ممنون که خوندید...
ببخشید اگه بی مزه بود.....:311:
تازه کارم....
البته من ایده ای ندارم فقط خواستم یه نکته ای رو تذکر بدم..موقع پیدا کردن یه ایده عاشقانه حواستون باشه طرف مقابل رو اذیت نکنه..مثلا یه بنده خدایی میخواست برامون عشقولانه دروکنه.روز تولدم هر 10 دقیقه یه بار ،یه ربع یه بار بهم اس ام اس میداد و تولدمو تبریک میگفت..بی چاره شدم..هر چی میگفتم بسه بیخیال .گوشیمو خاموش می کنما فایده نداشت..
اخرش یه کاری کرد از متولد شدنمون پشیمون شدیم:)
من هنوز ازدواج نکردم.ولی خب کارایی که خودم واسه دوسم نامزدم یه کسی که یه زمانی خیلی دوسش داشتم (نمیدونم شما چی اسمشو میزارین) انجام دادم میگم اینجا..
فقط واسه این میگم که شاید شمام انجام دادین طرف مقابلتون شاد شد.. کاراش آسونو کم خرجه..
یکیش این بود:
من از همه کادوهایی که ازش داشتم و شکلاتای ولنتاین و خیلی از کادوهای خودم که بهش داده بودم عکس داشتم.
با یه نرم افزار گرافیکی تیکههای این عکسای مختلفو چسبوندم کنارهم.. البته نه مثلث مربع.. شلوق بلوق و مختلف.
یه طوری که نمیشد فهمید چی هستن. مثل کارت پستال تو یه صفحه روغنی چاپش کردم و ت و برگ اونطرفش هم مثل همون کارت شعر نوشتم براش.
وقتی دیدمش خیلی خوشحال شد.گفتم حالا یکی یکیشونو حدس بزن چی هستن!!
اونم با کلی فکر همشونو حدس زد.الا یکی .. که در واقع شکلات ولنتاین همون روز بود.. هر چی فکر کرد متوجه نشد.. که دادمش بهش گفتم اینه.. :72:
شمام دوس داشتین میتونید این کارو واسه یه شب دو نفره که مثلا تولدشه انجام بدین. دختر پسر هم نداره.میتونید اون عکسا رو از تیکه های خوب خاطره هاتون بردارین که یاد اون خاطره ها هم بیفتین با اون تیکه ها..
یکی دیگش هم این بود مثلا یه روز که با دوستام رفته بودم بیرون مثل دریا یا پارک واسه برف بازی و اون فکر میکرد که همش به فکر خودم بودم و خوش گذرونی..
رو ساحل اسمشو مینوشتم یا رو برفا.. بعد باهاش عکس میگیرفتم..
وقتی عکسارو همینجوری میدید و یهو به اون عکس رسید.. فهمید یادش بودم.. خیلی خوشحال شد اون روزم.:72:
یکی دیگه هم این بود.. اون موقع ها شعر میگفت.
یکی از شعراشو که خیلی دوس داشتم دادم یه خطات نوشت البته رو یه کاغذ خیلی خاص و خوشکل.و تغریبا بزرگ مثل تابلو.
یه گوشه زیرشم کوچولو اسمشو نوشت. مثل همون اثرای هنری.
بعدش اونو یه قاب خیلی خوشکل کردمو دادم به خودش..:72:
شما میتونید با عکسش این کارو کنید.. البته خاصش کنید.
یا روز مهندس که انتظار کادو نداشت فقط یه تبریک..
رو یه خودکار شیک و مارک اسمشو به لاتین دادم حک کنن.. چون با خودکار زیاد سر وکار داره.
(البته این زیادم خاص نبود:72:)
یا واسش شال بافتم.با اینکه میشد دستش بدم. با پست فرستادم در خونشون. تو یه روز سرد.تو جعبه هم یه گل رز بودش.
شما میتونید وقتی خونه نیست ببافین بعدش بزارین رو تخت یه همچین جایی با یه گل و پیغام..:72:
دیگه الان چیزی یادم نمیاد..
شایدم حرفام و کارام یکم لوس وبی مزه بود..
ایشاا.. همیشه لحظه هاتون عاشقون باشه وقشنگ:72::72::72: