فوري خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
من و شوهرم قرار است به خونه خودمان برويم ولي من به او گفتم اگر قرار است به منزل خودمان برويم بايد هر روز يا هفته اي چند شب منزل مادرم باشم او عصباني شده و اصلا كل مراسم را به هم زده مي گويد تو حق نداري از منزل بدون اجازه خارج شوي حالا من چكار كنم آيا از نظر شرعي و قانوني مي توانم از او چنين تعهدي بگيرم اخه او خيلي گرفتاره و منو نمي تونه ببره ماشين هم نداريم
چه كنم؟؟
اون خونه اجاره كرده و وقت داده اگه نيام سرخونه زندگيم خون را تخليه مي كنه و ديگه حاضر به زندگي نيست و ضمنا حكم عدم تمكين هم مي گيره؟؟؟/
RE: فوري خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
سلام عزیزم. میتونم بپرسم چرا میخوای هر روز یا هفته ای چند روز خونه ی مامانت باشی؟
عزیزم درخواستت از همسرت غیر معقوله . شما ازدواج کردین و باید به خانه مستقل خودتون بروید. دلتنگی های اول ازدواج طبیعیه. می تونید با آرامش همسرتو توجیح کنی که دلت برای خانواده تنگ می شه و اگه بتونه هفته ای چند بار با هم به خانواده سر بزنید. در ضمن به اون روی سکه هم نگاه کن. رفت وآمد بیش از حد با خانواده هم ممکنه به بی احترامی و تنش هایی بیانجامد.
اول زندگی این حرف ها فقط پایه های زندگیتون رو سست می کنه .
البته همسرتون هم کمی غیر معقول دارن رفتار می کنن. تا اتفاقی افتاد که نباید به دادگاه و قانون و ... مراجعه کرد.
کل زندگی مشترک باید سراسر گذشت باشه . باور کن خیلی جاها توی زندگی باید گذشت کرد . حتی جاهایی هم که مقصر نیستی. این قانون و اصول زندگیه مشترکه . گذشت. گذشت. گذشت.
با همسرتون منطقی صحبت کنید و سعی کنید پایه های زندگیتون رو از همین اول محکم بسازید. :72:
سلام خانومی
عزیزم می خوای ازدواج کنی نمی خوای بری مهمونی که
همسرت حق داره شما دیگه زندگی مستقل داری نمی شه که هر روز خونه ی مامانت باشی
البته برخورد همسرت تند بوده ولی عزیزم خودت باعث شدی
بیشتر از این حساسش نکن برو سر خونه زندگیت
خانم خمب از نظر قانونی هم زن بدون اجازه شوهر حق خروج از خونه رو نداره . شما بزار برین سر خونه زندگیتون مطمئن باشین اینقدر سرتون شلوغ میشه که اگرم بخایین نمیتونین هفته ای چند مرتبه برین خونه پدرتون . عزیزم از الان به خاطره این مسائل جزیی نزار حرمتها بینتون شکسته بشه . توکل کن به خدا برو سر خونه زندگیت ان شاءالله خوشبخت بشی .
وقتي شوهرت دوست نداره زياد بريد، خوب زياد نرو. هر چند كه خودم زياد مي رم. شوهرت البته كمي غيرمنطقي فكر مي كنه و تصميم مي گيره. دادگاه به خاطر يه موضوع پيش پا افتاده. من براي شوهرتون هم به خاطر اين تصميمش متأسفم.
شما و شوهرتون مشكلتون رو نوشتيد ببنيد كدوماتون درستر مي گيد؟:72:
سلام عزیزم
ببین شوهرت می ترسه شبانه روز خونه مامانت باشی. پس طوری برخورد کنو این اطمینان رو بهش بده که براش ارزش داری و برای زندگیت اهمیت قائلی خونه مامانت رو هم بزاز جمعه تا جمعه.شاد باشی
سلام عزیزم
شما که قصد نداری خاله بازی کنی که قرار هست یک عمر مشترک درکنارهم زندگی کنید اگرازروز اول هیچی نشده بخوای واسه این جورچیزای پیش پاافتاده حرمت شکنی کنید وای به حال اون روزا......بهتر نبود عزیزم به جای اینکه بگی هرشب خونه مامانم باشم بگویی هفته ای یاچندروزیکباری بریم به مادرم سربزنم بعدش ام بازبون نرم وزنونه متوجه اش کنی عروسا اوایل دلتنگیشون بیشتره....من تازه عروسی ومی شناسم که خیلی به مادرش وابسته بود پیش مادرش هرشب می خوابید و...پدرنداشت اما بعدازازدواج حاضرنیست به راحتی خونش وترک بکنه هفته ایی یکبار فقط میره به مادرش سر میزنه. درضمن بیشترمردا اوایل ازدواج حساسیت زیادی روی خانمشان دارند به خاطراینکه تازه ازدواج کردند وهمچنین شناخت عمیقی ازطرف مقابلشان ندارند اما بعدها نسبت به شناختی که پیدا می کنند وتاب وتبشان کمتر میشه وراحتتر اجازه میدهند خانمشان بیرون برود.حرفت عزیزم خیلی ناپخته بود داری به مردی که تازه می خواد زنشوببره می گی من هرشب می رم خونه مامانم خب آب وروغن قاطی می کنه حالا شما برو بعدااین مسائل وقدم به قدم بازمیکنی وحل می کنی ...سعی کن شرایط را خوب درک بکنی ..عزیزم به نظرم باید مقالات آموزشی خانواده را مطالعه کنی اولین رکن زندگی اینست که خوب بتوانی همسرداری کنی.....(حال اگر مادرت مشکلی داره باز یه حرف دیگس ...) دلبندم زندگی شوخی نیست باید شرایط را بسنجی وبدانی چه از طرف مقابلت می خواهی ببین اگرجای اوبودی وهمسرت را هنوزنبرده ای چنین حرفی میزد به مزاجت خوش می اومد یا نه؟ به نظرم بدجوری زدی توذوق همسرت که اینطوری واکنش نشون داده ...اگرامکانش هست بگو چند سالتون هستش؟
خانم خوب شما با اين خط و نشون كشيدنها بيشتر به خودت اسيب رسودني تا به همسرت ، چرا كه نه تنها ممكنه به هدفت نرسي كه با اين كارت حساسش هم كردي . مطمئن باش اون زماني كه زير يه سقف زندگيتون و با عشق شروع ميكرديد ، همسرت هم متوجه دلتنگيهات ميشد و خودش اين پيشنهاد و بهت ميداد . و لازم نبود شما از الان به خاطر چيزي كه به شرايط بستگي داره و با گذشت زمان خودش ممكن ميشه رو اينقدر مصمم و با جديت مطرح ميكرديد كه همسرتون هم بخواد واكنش نشون بده و بخواد بحث و به دادگاه بكشونن ،
نكن اينكارو گلم ! به زندگيت بيشتر بها بده
پيشاپيش عروسيتونو تبريك ميگم
گل گفتی ماندگار
قضیه همون سیاسته ها. . . .
سلام دوست عزیز
این موضوع اینقدر هم حاد نیست که شما و همسرتون بخواهید اینقدر برای خودتون تنش درست کنید .
این طرز برخورد همسرتون هم از روی عقل نبوده و بیشتر جنبه حرس دادن شما را داشته .
شما هم کمی فکر کن که رفت و آمد هرجایی حد و اندازه داره حتی خونه پدر و مادر (البته زمان متاهلی )و شما اگر برگردید سر زندگیتون و زندگی عادی را از سر بگیرید مطمین باشید که این موضوع های پیش و پا افتاده خودش حل میشه در صورتی که زیاد روی این موضوع ها دقیق نشید و ساده از کنارشون بگذرید .
موفق و پیروز باشید
RE: در خواست راهنمايي فوري
دوست عزیز اونجا خونه است یا میدون جنگ؟
به نظر من هم اشتباه از جانب شماست و هم همسرتون . شما اگه می دونین که همسرتون موقعی که عصبانی میشه حرکاتش دست خودش نیست و کتک میزنه باید خونه رو ترک میکردید و میذاشتید که ساعتی تنها باشه و موقعی که آرامتر شد باهاش صحبت میکردید که کارتون به جاهای باریک کشیده نمیشد
من با بال تكين موافقم مشكلي كه با حرف زدن قابل حل باشه چرا بايد به اين حد و حدود كشيده بشه و از همه مهمتر اينكه ما كه به خود مي باليم افراد بالغ و عاقلي هستيم فكر نمي كنيد مقابله به مثل در اين جور موارد از اعمالي نباشه كه از طرف يه فرد كامل بربياد ... مي گن اگر مي خواهي احترامي داشته باشي اول بايد احترام را نگه داري و سعي كني كه پرده و حريم بين اشخاص با بي حرمتي از بين نره ... الان هم بهتره تصميم عجولانه نگيريد و سعي كنيد در آرامش و منطقي براي رفع مشكلتون فكر و تصميم بگيريد حتي اگر لازم باشه نزد مشاور بريد
اگر همسر شما نوع حل مشکل را نمی داند ، شما هم نمی دانستید ؟! بلد نبودید ؟! انسانهای ناتوان ازابزارهای ناهنجار این چنینی استفاده می کنند . اگر شما ابزار حل مشکلات خود و همسرتان را می دانستید و بلد بودید چرا از مهارتهای درست استفاده نکرده اید ؟!
شما هم به اندازه همسرت مقصری برادر ، جنگل نیست که مثل دو موجود درنده به یکدیگر حمله می کنید . گناه شما کمتر از همسرتان نیست که بیشتر هم هست . به دلیل نیرومند بودن ، در بحران همسرت را درآغوش می گرفتی و رهایش نمی کردی ؟! توان مانور دادن دست و پایش را می گرفتی و با چهار کلمه حرف رامش می کردی ، اسب و شیر و پلنگ را رام می کنند ، شما به وحشی شدن همسرت هم کمک کرده ای ، الان هم غرورتان جریحه دار شده است که می فرمائید : چرا .....؟!
جسارت نباشد برادر ارجمندم اما از رفتار پدرتان هم معلوم است که شما در چه محیطی و با چه دیدگاهی پرورش یافته اید .
کار همگی زشت بوده ولی شما اگر صاحب تفکر هستید ! از شما بعید است .
البته این حرفها مانع این نیست که نتوانم و قادر نباشم حال شما را درک کنم ، اتفاق بدی افتاده ولی شما هم مقصر هستید ،سعی نکنید بار گناه و اشتباهات خود را هم به گردن دیگران بیندازید . این بزرگترین لطفی است که می توانید در حق خود و زندگی تان بفرمائید ، تا عواقب بدتر در انتظار شما وهمسر و زندگی تان نباشد ،
نمي دونم بايد چي بگم چون من هنوز مجرد و نظرم اينه كه زندگي و حمت هاي زن و مرد چرا بايد تا اين حد شكسته بشه كه كار به زدن بكشه
زن لطيف تر از اونه كه شما بخواي دست روش بلند كني
ببينيد شما كجا اشتباه كرديد و روي همسرتون رو به خودتون باز كردين كه بايد شما رو كتك بزنه
در هر صورت من اگه زندگيم به اينجا كشيده مي شد مي رفتم از زنم عذر خواهي مي كردم و روابطم اين بار باهاش محكم تر مي كردم كه اين مشكلا و بزن بزنا ديگه پ1يش نياد
يا حق
برادر محترم شما خیلی تلگرافی مشکلت رو مطرح کردید شما چند ساله ازدواج کردید ؟ مشاجراتتون بیشتر سر چیه؟ آیا همسرتون از اول این رفتارو داشته ؟ شما چه تلاشی برای تغییر این رفتارها کردی ؟ و ... اینها همه در نتایج پاسخها موثره ! و رک بگم دوست خوب شما به اندازه همسرتون و شاید بیشتر مقصر باشید به دلیل این که گذاشتید کار به اینجا برسه همسرتون از خونه بره و اختلافتون به خانواده بکشه . بیشتر توضیح بدید شاید بچه ها بتونن کمکتون کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hm110
با سلام
من با خانمم مشاجراتي داشتم اما اصولا زود ايشان وقتي عصباني مي شود پرخاشگري مي كرد كم كم كار به زدن هم مي رسيد ولي ايشان شديدتر و حتي آثار كبودي و سرخي هم به جاي گذاشت.
متاسفانه در يكي از اين موارد كه كار به مشاجره رسيد ايشان به خانه مادرش رفت و برادرانش فهميدند و بلند شدند .
آمدند در خانه دامادشان و جلوي پدر و مادرم كلي بددهني و بي احترامي كردند و رفتند كه به چه حقي خواهرمان را زدي و ... در صورتي كه من مقصر نبودم او حمله كرد و شروع كرد و من در حد خيلي جزئي بود .
تازه از اين مي سوزم كه برادران خانمم اينقدر شهامت داشتند كه بيايند تو حريم خانوادگي من و جلوي والدين من به من اهانت و حمله كنند اما پدر من كلامي حمايت از من نكرد و حتي به حمايت آنها مرا هم جلوي آنها جلوي خانواده همسر كتك زد.
البته به عنوان مرد كم نياوردم و جواب آنها را مي دادم ولي به هر صورت متاسفم براي زندگي خودم و وجهه و شخصيت لگدكوب شده و بربادرفته خودم به عنوان مرد خانواده جلوي خانواده همسر و خانواده خودم و دلسردي ام به زندگي ام و.....
ببین عزیزم
هر کدم از زوجین که برای حل مشکلات که معمولاً هم همه کوچک هستند از قوه قهریه استفاده بکنه نتیجه اش مشخصه : طلاق
در این بین فرقی نمیکنه کی محکمتر زده ، مهم زدن ضربه اس که نباید زده بشه وقتی هم زده شد باید غزل زندگی رو یواش یواش بخونی چون بعد از ضربه هتک حرمت شروع میشه و بعد از هتک حرمت زوجین آبرو پیش در وهمسایه میره ووو
برای همین بهتره این زندگی رو ببوسی بزاری کنار اگر مشکل از خودته خودت رو اصلاح کنی اگر هم از همسرته که هیچی راحت میشی .
افسانه
بچه ها به نظرم خيلي از خانم ايشون حمايت كردين ! يعني به صورت افراطي
البته من خودمم خانمم ولي به نظرم اينجوري يك تنه به قاضي رفتنه ! ما هيچ كدوم اطلاعي نداريم كه چه اتفاقي بين ايشون و خانمشون افتاده ولي اينجوري قضاوت كردن هم هميشه درست نيست
اين نيست كه خانم ها هميشه مظلوم واقع بشن !!! چه ميدونم ؟ ايشون توضيح بيشتري ندادن و انگار با جوابها دلسرد شدن !!
سلام بر مرد خانواده...بر دوست عزیزم...به تالار همدردی خوش آمدی.
با شنیدن سخنانت ناراحت شدم...چون فقط یک مرد می تواند بداند که خرد شدن شخصیت مردی دیگر در مقابل اعضای خانواده چه حسی بدی است.
دوست گرامی اصولا دعوا زن و شوهر جز جدایی ناپذیر زندگی است و حتی یک زندگی موفق نیز عاری از جنجال نیست.....اما چرا بعضی از زن و شوهران با وجود این دعواها هنوز هم مانند قبل یکدیگر را دوست دارند و به شخصیت طرف مقابل احترام قایل ند..... جواب کاملا مشخص است چون در آن شرایط(دعوا) همیشه یکی از طرفین کوتاه آمده و با صبر و آرامش خود باعث می شود خشم همسرش فرو رود.....
کوتاه آمدن و کش ندادن موضوع و دادن حق به طرف مقابل(حتی اگر حق با شما باشد) و جلوگیری از بیان سخنان نا شایست و عدم زیر سوال بردن شخصیت همسر باعث می شود خشم طرف مقابل به سرعت فروکش کرده و کار به ضربات جسمانی نرسد.
هیچ وقت در مقابل سخنان همسرتان(در موقع دعوا) واکنش نشان ندهید در واقع مقابله به مثل نکنید...چون معمولا انسان در مواقع خشمگین بودن حرف هایی می زنند که درست نیست و فقط در صدد این هستند که با گفتن چنین حرف هایی خشم خود را نشان دهند پس مقابله به مثل کردن مشکلی را حل نمی کند چون خود شما می دانید حر ف های او نه از روی صداقت و از ته دل بلکه از روی عصبانیت هست.....
پس همیشه در موقع دعوا در جست و جوی حق خود و اثبات بی گناهی خود نباشید و موضوع را کش نداده و در صورت توان همیشه اول شما کوتاه بی یایید آن وقت کار دیگر به کنکفو و کشتی کج و سایر ضربات تدافعی نمی رسد. موفق و پیروز باشید
سلام عزیزم
می بینی؟ اینجا متعلق به خانوماست! ما مردا هرچی هم باشیم و در هر شرایطی مقصریم! گوش نده، بزار بگن...
ببین خانومه شما با توجه به گفته های ناقصه شما مقصره! این رو شما احساس کردید و بیانتون بر همون اساس بوده و ماهم چاره ای جز طبعیت نداریم مگر اینکه واضح تر و جزیی تر بیان کنید اما:
شخصا میگم بدور از هیچ تخصصی، که خانومه شما نسبت به شخصیت شما بی توجه و خانواده های شما مقداری از نظر سطح فکری پایین عمل می کنند! شما دیگه در خانواده ی خانومتون جایگاهی ندارید، مخصوصا با حرکته زشتهخ پدرتون که بنده احتمال میدم رفتار خودتون باعث شده که اینطر با شما برخورد بشه!
تاکتیک نظامی: بعد از سخت ترین شکست ها دقیقا زمان فتحی بزرگ فرا رسیده!
الان این مسئله در مورد شمال100% صدق می کنه، بنده می تونم با استفاده از تجربیاتم در این زمینه و تجربیاته دوستانم شما رو به جایی برسونم که فکرش رو هم نمی کردید اما مشکل کمبود اطلاعاته!
نکته ی اول: سخت باشید! اصلا دیگه به رفتن خانومتون توجه نکنید، دنبالش نرید و زنگ نزنید انگار که وجود نداشته! اون ها بالاخره پاپی میشن که دخترشونو برگردونن!
شما اینقدر به زنتون آزادی دادید که به خودش اجاه میده دست رو شما بلند کنه! البته که خوب نبود بزنیش باید با توانه مردونت جلوی زدنشو بگیری و بی محلش کنی! همین. حالا هم که گذشته اما دیگه نباید اجازه ی همچین کاری بهش بدیم نه با زور و مشتو لگد بلکه با راه های فکری تا با دیدن شما هیبت، ترس، محبت و مردونگی رو در شما ببینه و اینها فقط به عکس العمل شما وابستست! الان بهترین زمان برایه جبرانه فقط به ما اطلاعات برسون.
بنظر میاد تو خونه ی پدرتون زندگی می کنید درسته؟
از شغلتون، موقعیت اجتماعیتون اگرچه پایین هم باشه اما صادقانه بگید تا بتونیم کمکتون کنیم، وضع مالیه خودتون، خونوادتون و خونواده ی همسرتون بگید تا بهتر و بیشتر در خدمتتون باشیم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72: