سلام:
مامفرد عزیز.....خوبی؟
بابا خیلی جات خالی بود؟
میشه اگر دوست داری بگی چی شد؟برگشتی خونه خانمی؟
ببخش اگر کنجکاوی نشون دادم ولی واقعا نگرانم ..میشه بفرمایید چی شد . الان اوضاع چطوره؟:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:
مامفرد عزیز.....خوبی؟
بابا خیلی جات خالی بود؟
میشه اگر دوست داری بگی چی شد؟برگشتی خونه خانمی؟
ببخش اگر کنجکاوی نشون دادم ولی واقعا نگرانم ..میشه بفرمایید چی شد . الان اوضاع چطوره؟:323:
سلام ما مفرد عزيز خوبي به تالار خوش امديد جا در تالار خيلي خالي بود اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72:
سلام سارا جان خانم دکتر و عروس خانوم تالار
آره عزیزم من چند روز بعدش برگشتم خونه و سعی کردم آروم باشم الان چند وقته از همه چیز خودمو دور نگه داشتم و دارم به این که خیلی رفتارها و برخوردها رو نبینم عادت میکنم
من باران رو دارم و بخاطر باران سعی میکنم آروم باشم
فقط تحمل یک سری افراد که اطرافم هستن برام سخته که اونم باید به خودم بقبولونم که اونا هستن و وجود دارن
حتی اگه با عزیز ترین کست بدترین کار رو هم کرده باشن باید تحملشون کنی
احسان کم و بیش بهتر شده سارا جان و زندگی ما در جریان
من یک زندگی پر از هیجان میخوام و اون یک زندگی آروم و ساده شاید تفاوت ما در اینه
من پر از شیطنت و شلوغیم و اون جدی و آروم شاید من خیلی تند میرم و اون داره متین رفتار میکنه
پس سعی کردم رفتارهامو تعدیل کنم
بگذریم برا عروسیت یکی دوتا اتوبوس فقط از تهران باید دعوت کنی بقیه جاها رو نمیدونم
زودتر بگو لباس بدوزیم
تشکر ویژه هم از آقای ابراهیمی عزیز که این حضور گرمشون تو تالار خیلی به من روحیه میده
خدایی عجب قدمی داشتم همین اومدم لیست افراد آنلاین پر شد:227:
من نداشتین میخواستین چیکار کنید :311:
هان چیه بی بی سر به سر این عروس خانم ما می ذاری؟ عروس رو تنها گیر اوردی؟
فکر کردی همه اقایون مثل تو هستن؟ ایمیل خانمت رو نمی دی به کارای گروهت(باند ضد زن) هم ادامه میدی؟
:160::160::160:
سارا جونم بیا پیش خودم ، دوتایی حسابش رو میرسیم:310::310:
گل مریم جان
من که فقط بهش گفتم حاضرم تو چسبوندن کارت عروسی کمکش کنم ، یهو غیبش زد.
تو که باهاش صمیمی هستی بگو بابا 22232 (تعداد اعضای تالار 22,232 نفر میباشد) کارت رو بهت برسونه ، چسب و مسب و .... نمی خواد ، بچه های تالار هرکی مال خودشو میچسبونه.
مامفرد جان چطوری میخوای 22232 نفر رو تو دوتا اتوبوس !!! جا بدی ، 14 ساعت راهه.
من گفته باشم فقط با هواپیما میام :310: ، اونم نه توپولف :311: آره جونم و دوس دارم. کل خطوط هوائی رو دکتر مهربون باید چارتر کنه ، عضویت تو تالار این هزینه ها رو (علاوه بر هزینه های سنگینی که به ابوالفضل خان میدن) هم داره.
بالاخره یه دکتر که بیشتر نداریم باید سنگ تموم بذاره :227::311:(بخوانید بذاریم)
ببین اصلا یه عروسی هم تو تالار می گیریم (تالار همدردی)
این خانم دکتر رو اول زندگیش زیاد تو خرج نندازید ،اخه پولش که از جیب خودش در نمیاد ،شوهر بیچاره اش چه گناهی کرده که سارا عضو همدردیه؟
حالا که اینطور شد ابوالفضل خان خودش زحمت گرفتن عروسی رو واسه عروس خانم گل تالار می کشه ،بالاخره اقایون هم باید یه تلاشهای بکنن دیگه
-----------------------------
بیبی جون توپولوف گفتی یاد یه چیزی افتادم ، هفته پیش مدیر عامل شرکتمون سوار هواپیما شده بود ،خبر نداشته هواپیماش توپولوف هست ،یهو میبینه باید سوار توپولوف بشه از ترسش کم مونده بود سکته کنه ،
وقتی برگشت یه گوسفند قربونی کرده بود:311::311:
حالا این حرفها رو میزنید تا بعد سارا بیاد و بگه: والله چون دیدیم خانواده داماد و اینا و ... تصمیم گرفتیم یه عقد خصوصی تو محضر بگیریم و بعدش هم بریم ماه عسل جزایر هاوایی! و خرج عروسی رو هم بذاریم برای آینده زندگانیمون!
و اونوقت عروسی مالید:302:
پرواز چارتر کجا بود آقای BB! بنده توپولوف که سهله ( از اونجایی که از تالار همدردی یاد گرفتم که قانع باشم و واقعیت ها را ببینم!) سارا جان عروسی دعوت کنه به همین قطارهای دوتخته البته کوپه اختصاصی باشه هم حاضرم خدمت برسم برای عرض تبریک و هم زدن قلیه ماهی شام عروسی و سابیدن قند و محافظت از کیک عروسی و نگه داشتن کادوهای عروسی:311: و خلاصه هر خدمتی که ازم بر بیاد!
ضمنا آقای baby شما بی خیال آمدن شو برادر! میدونی چرا؟ چون عزب اوقلی که نمیتونی بیای تو عروسی! باید خانم جان را هم برداری بیاری و آنوقت خر بیار و باقالی بار کن! دیگه رد و بدل کردن ای میل و شماره تلفن خانم را داری با سارا! :311: و بعدش دیگه باقی ماجراها:227:
کسی عروسیش رو نپیچونه هاااا، نخ سوزن اگه بخواد دکتر هم باشه، سارا جون یادت باشه منو دعوت کنیا، بالاخره یه جورایی کارمون به هم ربط داره :227:
من میام ساقدوشت میشم :310:
سلام دوستان خوبم
حالتون خوبه ؟؟
صبح قشنگیه و صدای پرنده ها دل انگیزترش کرده
دوستتون دارم صمیمانه:43:
وقتی این کل کل های بین سارا و بی دل و بی بی و گل مریم و سرحالی و شلوغ بازی مامفرد و بقیه رو دیدم ، واقعاً که انرژی گرفتم ، کلی نشاط پیدا کردم :311:، رفتم سراغ تاپیک امروز دلم میخواد ، دیدم به به اونجا هم که همین خبره .:310::310:
راستش دیدم این کل کل کردنها یه جایی میخواد واسه خودش مستقل و با صفا ، برای همین رفتم یه باغ ردیف کردم که توش یه آلاچیق داره مخصوص جمع شدن و کل کل کردن ، تابلوی باغ همدردی رو هم نصب کردم براش تا از این به بعد هر کی از اهالی همدردی هوای سر به سر دوستان گذاشتن به سرش زد قرار مدار رو بزاره تو این باغ و آلاچیقش ، باشه ؟؟ موافقین ؟؟
اینم آدرسش ( خوب به آدرس توجه کنید که یه وقت راه رو گم نکنین ها :311: ) :
باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل <<< خوش آمدید >>>
تدارک یه افتتاحیه رو هم ببینیم خیلی خوب میشه ! ، نه ؟
گل مریم عزیز ، سارا گلی و موعود جان ، حاضرین افتتاحیه رو راه بندازین ؟ مدیر و بقیه هم دعوت بشن ، یه کارت دعوت قشنگ هم طراحی بشه جالبه ها .
حاضرین ؟ ، قبول می کنید ؟
مامفرد نازنین و خوش اخلاق ، آنی پر انرژی ، شما هم کمک میدین ؟؟
جای بالهای صداقت خالیه باید خبرش کنم اونم بیاد کمک .
آقایون شما چی ؟ کدوماتون کمک می کنید ؟ چه کارایی انجام میدین برای افتتاحیه ؟
منتظرم ، خبرم کنید .....
.
خانم روزن تو رو خدا آرمان کوچولو رو هم بیار عزیزم من دلم میخواد ببینمش:43:
فرشته جان من که دربست در خدمتم .راستش رو بخواید من تو خونه اهل کار نیستم اما تو هر مراسمی باشه مخصوصا عروسی و هر مراسمی که شادی توش باشه همیشه میرم جایی که بتونم کاری بکنم چون حس خوبی بهم دست میده.
حالا من هستم
فرشته جان منم میام :310::310:(اینجا که دنیای مجازی مهم نیست که با پا بیای یا پر یا سر):310:
من امروز یکی از قشنگترین نهال های زندگیم یه ساله شده:72::227: ، واسه همین خیلی خوشحالم:227:
هر کاری بگین انجام میدم، :227::227::310::310:
هیچی قراره چه کمکی بکنند؟ طبق معمول خانمها هن و هون کنان از این ور به اونور میدوند و کار میکنند، آقیان هم "یا علی" اش رو میگن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
کمک بالاتر از این؟
حاضر
منم هستم البته تا جایی که بتونم بیام تالار
:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
دست رو دلمون نذار دیگه بی دل جون
این اقایون قبلنا فقط یه پول خرج میکردن ،که الان دیگه اونو خانما هم دارن خرج میکنن ،
ذیگه کاری نمونده که انجام بدن
همین که اونا به شکمشون برسن کافیه
یه کار دیگه هم آقایون میکنن:163:
هی غر میزنن
چرا اینو نیاوردین
چرا اینجا نشتین
اینجا باد میاد
اونجا سایه ش کمرنگه
اینجا آفتابش تاریکه
جای خطاهای شناختی خالی!
حالا اونقدر پشت سر آقایون نخود خورون راه بندازین تا سرکرده شون بیاد یه حالگیری اساسی بکنه!
خوب بساط غیبت پارتی پشت سر آقایون راه انداختید هاااااا.
حالا گاهی آقایان کار می کنند و یا علی را خانم ها می گویند ،گاهی هم خانم ها کار می کنند و آقایان یا علی را می گویند .
به عبارت کلی و در کلامی ساده:
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
خدا رحمت کند پدرم را وقتی من از این دست حرفها می زدم می گفتند : این دقیقا همان نظراتی است که ما آقایان در مورد شما خانم ها داریم . ( عجب شباهت دیدگاهی !!!)
ما که نفهمیدیم بالاخره حق با کیست و چه کسی درست می گوید ؟!!!
پس این همه غر غر کردن که در غالب طنز از هر دو طرف شنیده می شود دلیلش چیست ؟!
به غیر جایگاه کودک و نتیجه گیری کودک >من خوب هستم - تو بد هستی !!!
بچه ها جمع کنید ،صاحابش اومد
بابا انی جون
یکم اومدیم شوخی کنیم دیگه ،شما سخت نگیرید ،الان بیبی میاد جواب هممون رو میده
آنی جان من اومدم یه خورده تریپ مثبت وردارم که متولی امامزاده فکر کنند دعاهاشون و موعظه هاشون اثرگذار بوده قدری کیفور بشوند ( در راستای امید بخشی به تالار)
حالا شما چرا یک دفعه جو گیر میشوی خواهر من! و بغل بغل مهر میبری میذاری تو امامزاده؟
فعلا کودکتو بچسب! والد جان را یک چند وقتی بفرست بره مرخصی حال و هواش عوض شه!
در دل و بطن شوخی ها ، مفاهیم باورهای جدی نهفته است که نمی توان آنها را به راحتی و در قالب جدی عنوان کرد .
بفرمائید و بی ریا باشید . به هر ترتیب شوخی کردن به دلیل اینکه تلخی حرفهای جدی را می گیرد قشنگ است .
ببخشید که با پای برهنه وسط شوخی هایتان پریدم . امان از دست این والد افسار گسیخته و امر و نهی کن . :311:
انی جان اگه تو هم به جمع ما بپیوندی کلی خوشحالمون میکنی:46::46::46:
كجايي آني جان :43:
اين چند وقته نبودين دوز انرژي مثبت تالار بدجوري پايين افتاده بود . ما هرروز مياييم اينجا خودمون رو شارژ مي كنيم .
بي زحمت يه خورده از اون انرژي هاي مثبت رو براي ما بفرست . :325:
گل مریم جان
خدمت از ماست :46:
پریوش جان
زیر سایه خدا هستم و مشغول تهیه ی پودر ویتامینه جهت دو پینگ انرژی مثبت
در تاپیک امروز دلم می خواهد.... انرژی مثبت در حد بنز و BMW موجود است .
کافی است مدلش را انتخاب کنید :46::311:
من BMW مدل x6 رو انتخاب میکنمD-:
اینجا ماشین میدن ؟؟؟
منم بنز و BMW میخوام مدل 2010
مرسی ، شما چقد خوبید !!!:104::104:
سلام بچه ها :72::72:
حالتون خوبه .:227:
مثل اينكه غزاله جون هم امروز به جمع دوستان پيوستند . سلام غزاله عزيز . حالتون چطوره ؟ :43:
اين چند روزه هيچ خبري از بچه ها نيست . همه رفتن تو باغ همدردي و ميوه خوردن و خلاصه كلي بهشون خوش ميگذره . من كه اهل كل كل كردن نيستم . هميشه هم كم ميارم .:302:
بابا يه سري هم به اينجا بزنيد از حال خودتون ما را با خبر كنيد . :324:
پرویش جان:72: بیا تو باغ ولی کل کل نکن. فقط سعی کن خوش بگذرونی به همین سادگی
بچه ها از بلوم چه خبر؟ چند وقته پیداش نیست ؟
جای باران هم خالیه .:43:
بالهای صداقت کجاست ؟ مو طلایی رو نمیخواد بیاره تو باغ ؟ جشن آشتی کنون هم میشه تو باغ برگزار کرد.
دوستان عزیز اگه بالهای صداقت اومد سلام منم بهش برسونید و بگید منم مثل بقیه منتظرش بودو اما خبری ازش نشد ...یعنی میشه مارو فراموش کرده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟نه نمیشه ؛ پس کجاست ؟انشاء الله هر جا هستند با موطلایی و آقا علی خوش باشند و سلامت :72:
پریوش جون تو بیا تو باغ من قول میدم کسی باهات کاری نداشته باشه و مزاحمت نشه .تو فقط بشین هرجا دوست داری و هرچی دلت خواست نوش جون کن عزیزم:43:
راستی دوستان اگه من نیومدم به یادم باشید
دوستتون دارم
التماس دعا
:72::72::72:
سلام چند روز bloom تالار نیومده
والا تلفنای مارو هم درست و حسابی جواب نمیده
زیادم جلو چشم بقیه آفتابی نمیشه
نمی دونم باز این بلوم چشه
گفتم شاید شما بگید یه سری به ما بزنه
والله به من پیام داده بود که سر کار خیلی سرش شلوغه و حالش خوبه
فقط وقت نداره:311:
امروز می خواست بیاد تالا ر ،ولی احتمالا سرش شلوغ شده
گل مریم جان برو تو باغ و به جای منم مدیریت کن آخه من دیگه رفتم تا نمیدونم تا کی........
خلاصه آبرو داری کن و نذار پشت سرم حرف بزن که از زیر کار در رفتم چون دلیلش این نیست ......
بعداً انشاء الله جبران میکنم:72:
ببین موعود این نشد که دوستات رو تنها بذاریا:160:
بابا دلمون واست تنگ میشه:46::43: ، نمی شه که نیای
من از الان گفته باشم دست تنها هیچ کاری نمی کنم:160:
اصلا تا وقت برگشتنت اعتصاب می کنم
به به عجب سرعتي!!!خداييش من امروز صبح پول شارژ رو ريختم به حساب چه قدر سريع فعال شدم!!!!
اقايون مديران ممنونم
راستي يه خبر خوش از يكي از اقاهاي تالار دارم كه هر وقت اجازشو داد منتشر ميكنم...:227:
من يه ساعت ديگه (11)امتحان دارم...
بايد برم...اندكي استرس گرفتم:311:
خب بر و بچه ها قرار بود يه خبر با كسب اجازه از صاحب خبر بهتون بدم...
خبر اينه كه جناب اقاي kamran2007 اندر چاله عشق افتاده و به احتمال زياد تا مدتي ...(نميدونم كي)ديگر به جرگه متاهلين تالار مي پيوندند...
خودم اولين نفرم كه تبريك ميگم:104:
هووووووراااااااا:227:
سلـــــام
یه 6 روز تالار نبودیم ببین چه خبر شدههههه
صبای عزیزم ممنون از این که به یادم بودید :43:
غزاله جان ممنون از خبر بسیـــــار خوشحال کننده تون :46:
به به به به دست دست:227::227:
آقا کامران تبریک تبریک تبریک
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا
همه چی آرومه
.........
مثل اینکه واقعا امسال سال خبرهای خوش تو تالارههههه
آقا کامران مبارکه ایشالله http://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
کامران عزیز، تبریک می گم بهتون.. امیدوارم که انتخاب درستی داشته باشید و خدای بزرگ و مهربون ئبهتون کمک بکنه..
:72:
سلام به همه دوستان:
خب دوستان عزیزم.....می بینم که یک داماد هم تو تالار داریم:43::
اونم برادر خوبم کامران....
کامران جان مبارکه..ان شا الله به پای هم پیر بشین مادر...
آشپز خوب خواستی بهم بگو بگم baby بیاد برای عروسیت شام بده !!!:311:
غزاله جونم آخه این چه وضع خبر دادنه!!!:305:
بابا بگو طرف کیه؟
ایرانی یا خارجی؟
چه کارست؟
خوشگله؟:227:
کجا اشنا شدن؟
کی عروسی می کنن؟
باباش کیه؟مامانش کیه؟
چطور به ما نگفته اوکی !! دادن؟
با اجازه کی بوده؟
کی بچه دار می شن؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ec9d97263d.gif
شام عروسی چی هست؟
چرا به خواهراش تو تالار نگفت و رفت به یکی بله داد...!!
من اصلا مخالـــــــــــــــــــــ ـــــــــفم....کامران بیا توضیح بده ببینیم چطور به دام!! افتادیhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8bdde8828a.gif؟
baby چشمت روشن بیا و ببین یکی از اعضا باند ضد زن داره گروهشو عوض می کنه و دم لای تله داده ها..همین روزا کیوان هم داماد می کنیم که بمونی تک و تنها!! دیگه سردسته باند ضد زن نیستی !! یک مرد تنها ضد زن هستی!!:311:
از شوخی گذشته..کامران جان مبارکه ولی تا نیای توضیح ندی من که موافقت نمی کنم!!!!!:163:
سلام اقاي كامران عزيز عروسي مبارك به افتخار عروس خانم و اقاي داماد دست بزنيد:104::104::72::72:
به به ببینین عروسیه کیه
اقا کامران
حواست باشه بی بی یکی از اعضای باندت کم شدن ،دماغ سوخته خریداریم!!!!!!!!!!!
من هم به نوبه خودم داماد شدن اقا کامران رو هم به خود کامران عزیز و هم به داداش ابجی های هم تالاری تبریک میگم
بابا این باغچه عجب اومد داشت ها
ببینیم نفر بعدی کیه؟