RE: +ارتباط با یک خانم در حال طلاق ( ادامه بدم یا قطع کنم ؟ )
چرا ولت نمی کنه چون تنهاست.
اگه نباشی از لحاظ عاطفی دچار خلا می شه .واسه همین هر کار می کنه که نگهت داره.
مطمئن باش اگه کسه دیگه ای بیاد ولت می کنه ولی چون کسی نمیاد باهاش ارتباط برقرار کنه ولت نمیکنه.
تو به فکر اون نیستی به فکر خودتی .
میگی دوسش نداری ولی از بس به اون وابسته ای و می ترسی رابطت تموم شه اسرار اونو بهونه می کنی.
تو به اون شدیدا وابسته ای و به همین علت می ترسی تنهات بذاره.
فقط یه چیز رو بدون :
اگه الان رابطت رو تموم نکنی بعد که با اون ازدواج کنی همه چیز رو از دست می دی و همش خودتو سرزنش می کنی که ای کاش سختی اون موقع رو تحمل می کردی و به اون روز دچار نمی شدی.
شما جفتتون به هم وابسته اید از هیچ نظری به هم نمی خورید ولی چون وابسته اید وقتی فکر می کنید از هم جدا بشید چقدر سخته دوباره با هم ارتباط برقرار یکنید.
شما ارادتون و وابستگیتون زیاده ولی خودتون رو گول می زنید و می گید که می خواید تمومش کنید.
اگه واقعا می خواید تمومش کنید همه راهها رو از بین ببرید هر چقدر هم سخت باشه نتیجه خیلی خوبی داره.
خداوند انسانها را بر اساس اراده شان طبقه بندی می کند
:305:
سلام تشکر از تمام دوستان و کسانی که من تا اینجا با حرفاشون راهنمایی کردن .
بعد از گذشت این مدت تماسامون خیلی کم شده پدرش گوشیش ازش گرفته و گهگداری با تلفن خونه یا مغازه ای که اونجا کار میکنه (متعلق به پدرش هست) تماس میگیره ، تو این مدت من اصلاً باهاش تماس نگرفتم ولی نمیتونم فراموشش کنم ، آخرین بار هفته پیش بود زنگید و گفت در مغازه ام هروقت تونستی بیا ببینمت منم انداختم پشت گوش ، ولی تصمیم دارم فردا برم ببینمش
از یه طرف اگه بخوام ازدواج کنم به قولی لب تر کنم مادرم پیدا کرده و میکنه ( تا همین جا هم چند نفری بهم پیشنهاد کرده حتی فکر کنم چند روز آينده طرف رو هم ببینه و یا خودم ببینم ).
چند هفته هست یه حس عجیبی درونم شروع شده یه حس مالکیت که اون مال من و برای من ، اون نیمه گمشده من هست تنها ایرادش اینه که مطلقه هست فقط همین نه بیشتر ، ولی می ترسم فردا روز نتونم تحمل کنم ، خیلی با خودم فکر کردم و میکنم ولی به نتیجه نمیرسم (صبح ، ظهر ، شام ، موقع خواب ، همه جا فکرم پیش اونه ) دارم هنگ میکنم . خودمم سر دوراهی موندم هی برای خودم حل میکنم ولی باز برمیگردم سر خونه اول . هر روز به خودم میگم دورش خط بکش ولی يکساعت نمیشه باز فکرم میره سمتش ، حتی تصمیم گرفتم امروز برم استخاره بزنم
بخودم میگم برو با یکی دیگه دوست شو فراموشش میکنی ولی میدونم نمیشه ( امتحان کردم نتونستم )
خودم میدونم چشمم و گوشم بسته شده کمکم کنید و بهترین راه بهم پیشنهاد کنید دوست دارم آخرین حرفها و پيشنهادات شما هم بشنوم و چیزهایی یا مثالهایی بزنید که چشمم باز بشه
برادر عزیز
نوشته ات نشون می ده که می دونی داری اشتباه می کنی ولی نمی تونی جلوی خودت را بګیری.
دلت می خواد یه جمله ای حرفی کسی مانعت بشه.
اولا سن شما هنوز خیلی مناسب ازدواج نیست. شاید یکی دوسال دیګه بهتر باشه
در ثانی این خانم اصلا مناسب شما نیستند. نه چون مطلقه است بلکه ...
( با اجازتون جمله های خودتون را اینجا کپی می کنم . عددهای مقابل شماره ی پست است)
من اومدم راهنمایی بشم نه ترد
1- این خانم خیلی ضعیف تو تصمیم گیری هست ٭ 1.
2- من از رابطه های بعد ازدواجش خبر دارم و همین موضوع من خیلی اذیت میکنه ٭ 1.
3- از طریق تلفن آشنا شدم ٭ 5.
4- من باور نمیکنم دوست داستنش از ته اعماقش نیست به دل نمیشینه یا شاید هم من حس نمیکنم٭5.
5- مدتیه با خواستگارش در ارتباط ٭5.
6- نمیدونم چرا دلم نمیاد اذیتش کنم ولی اون خیلی من اذیت کرده ٭5.
7- من الان خودم زدم به بیخیالی برام مهم نیست میخواد چکار کنه الان فقط دنبال سکس با اون هستم ٭10.
8- چرا دروغ بگم به خودم چون وقتی اون برای خودش ارزش قائل نیست چرا من بهش شخصیت بدم ٭10.
9- من خودم اگه این رابطه رو بخوام ادامه بدم فقط برای سکس نه بیشتر ٭19.
10- ما جمعه رابطمون تموم شد ، یکشنبه زنگ زد گفت دارم طلاق میگیرم ، دیروزم زنگ زد گفت طلاقم گرفتم ٭19.
11- با این همه کم محلی که بهش کردم چرا باز میخواست با من باشه . ٭21.
12- عصر داداشم بهم گفت صبح بیرون با یکی دیدمش ٭24.
13- از نظر جنسی که نمیاد من ببینه ٭ 35.
14- خیلی با حالت کارآگاهی رفتی ، چی شد ، کی مراسم عقدته ، بهم حلال شدید ٭37.
سوال کردین که چرا دنبال شماست.
من نظر شخصیم را می ګم. کارشناسی نیست.
ما خانمها حتی با اومدن و رفتن یک نفر توی زندګیمون خیلی تحت تاثیر قرار می ګیریم و روح و روانمون درګیر می شه. این خانم ازدواج کردند، با دوست پسر سابقشون بعد از ازدواج رابطه داشتند، قبل از طلاق با شما رابطه داشتند و ... اینها همه یعنی یک روح و روان آشفته و درهم و خسته و ... ایشون الان از نظر روحی انسان نرمالی نیستند ( قصدم جسارت به شخصیتشون نیست ). مشکلات خیلی خیلی اساسی دارند که مدتها باید مشاوره بشن و ... تا شاید یه کم بهتر بشن و بتونند به یک زندګی نرمال برګردند. ایشون الان اینقد درمونده و وامونده است که دنبال یک چیزی می ګرده که فعلا و موقتا بهش آویزون بشه. نمی تونه به بلند مدت فکر کنه و نمی تونه صبر کنه و فکر کنه تا درست تصمیم بګیره. این رفت و آمدهای مکرر روانش را آشفته کرده.
مورد شماره 14 را ببینید. ایشون دقیقا می دونه روی کدام نقطه ضعف شما دست بذاره. چون مرد زیاد دیده و خوب می شناسه. بهم حلال شدید؟؟؟
خواهش می کنم حرفهای من را با نګاه مثبت بخونید. خانمها به اندازه ی آقایون در مقابل نیاز جنیسیشون ضعیف نیستند. ایشون اګه شما را نمی بینه و ادامه می ده، بخشی از شګردش برای جذب شماست. نیاز شما را بیشتر کنه.
فکر می کنید بتونید در آینده و در زندګیتون به این خانم به عنوان همسر اعتماد کنید؟؟ زنی با این همه روابط خارج از قاعده و چارچوب؟؟
یک سوال مهم :
علت طلاق؟؟؟؟؟؟؟
طولانی نوشتم و کمی تند. ولی فقط به قصد منصرف کردن شما. نه طرد، نه سرزنش، نه نصیحت و ...
تمام این حرفها رو میدونم ، این اولین دختری نیست که میاد تو زندگی من و آخریشم نیست ، ولی یه حس عجیبی نسبت بهش دارم نمیدونم شاید به قول شما خودشو از من دور نگهداشته و یا ... ولی آخه بهش نمیاد اهل این بازیها باشه که بخواد با این شگردها من بدست بیاره.
گفت خواستگار دارم گفتم برو با اون من فقط بعنوان دوستم برات قبول نکرد
گفت موندم بین تو و اون کدوم انتخاب کنم
خواستم تموم کنم گفت من که هنوز جواب مثبت به اون ندادم تو هم مثل همه
گفتش برو با یکی دیگه دوست بشو گفتم نمیرم تو میخوای بری برو به من کاری نداشته باش
گفت خواستگارم دیدت که اومدی با ماشین دنبالم بهش گفتم داداشمی بعدش بهش گفتم دوستت دارم نمیتونم بدون اون
گفت اگه ازدواج کنم میام میبینمت حتی 5 دقیقه
گفت جوابم بله شد ولی بعد از چند روز باز زنگید
گفت میخوام تمام کارهام با تو بکنم
گفت تنها راه تو ازدواج
گفت از بقیه یاد بگیر نه مثل تو که به من بگی برو
گفتم رابطه ما آخرش ازدواج نیست گفت میدونم منم بور نمیگم که بیا من بگیر
گفت تو ازدواج کن تا منم ازدواج کنم
تلفناش جواب ندادم بعدش بهم گفت تو اصلاً از همون اول هم من نمیخواستی و نمیخوای
بهش گفتم خواستگاری میرم گفت پس من چی ؟ بعدش گفت برو حتماً برو ، بعدش پیگيری کرد که رفتم یا نه
اجازه بدید قدم به قدم بریم جلو.
شما اصلا به ایشون کاری نداشته باش. دلم سوخت - دوستم داره - ګناه داره - می ترسم دلش بشکنه و ... کلا این تفکر و این جملات را بذارید کنار.
با در نظر ګرفتن مصالح خودت و شرایطت به این سوالها جواب بدید ( البته اګه دوست دارید با هم صحبت کنیم و با هم جلو بریم )
1- چقدر راجع به زندګی قبلی این خانم می دونید؟ نحوه ی آشنایی و ازدواجشون؟ شرایط همسرشون و خودشون؟ و مهم تر از همه علت طلاقشون؟؟
2- قصدتون از برقراری رابطه ی مجدد با ایشون چیه؟ تصمیم ګرفتید با ایشون ازدواج کنید؟ تصمیم دارید فقط با ایشون دوست باشید؟
علت طلاقش 1- خیانت شوهرش 2- معتاد بودنش 3- بی مسئولیتیش 4 - دست بزن داشتن
وقتی میبینه شوهرش بهش خیانت میکنه اونم خیانت میکنه اون طرف هم میبینه درمونده و بی کس شده این دختره ازش سوء استفاده میکنه قول ازدواج و صیغه بهش میده اینا رو هم از زبون خودش شنیدم و شاهد هم دارم و در مرور زمان برای اون میشه طعمه جنسی و تمام این اتفاقات حدوداً 7 ماه طول کشیده
حتی دلیل خیانتش پرسیدم گفتم چرا ؟
گفت بخاطر اینکه عرضه پاک بودن من نداشته
گفتم دومی چرا ؟ ازش خسته شدی
گفت هیچکدوم از اون کار ها رو نمیفهمیدم دارو مصرف میکردم
چندین دفعه خواسته خودکشی کنه
گفتم به منم خیانت کردی همینکه رفتی سراغ خواستگارت
ولی یه حسی بهم میگه خواستگاری وجود نداره
چون گفت کدوم خواستگار ...
بخاطر همین فکر میکنم که دست خودش نیوده تمام این حرکاتش
اینم بگم به سختی راضی به همبستری با من شده بعد از گذشت چندین مدت طولانی
بعد از گذشت چند جلسه که باهاش تنها بودم
اینقدر هم بیقید و بند نیست
بله الان دارم به ازدواج با ایشون فکر میکنم چون مبینم واقعاً در کنارش آرام میگیرم و ...
خیلی چیزها رو که من ایده آلم بوده داره
خب دلیل خیانتشون اصلا دلیل موجهی نیست. از یکی از جمله های خودتون استفاده می کنم
چون وقتی اون برای خودش ارزش قائل نیست
این کار یعنی بی احترامی به خودت. ارزش قایل نبودن برای خودت و ...
اما در مورد تصمیمتون:
به نظرم دست نګه دارید. نمی ګم نکن. می ګم با فکر بکن.
یه مدت اینجا مشاوره ات را ادامه بده و اګه به نتیجه رسیدی بعد اقدام کن.
اګه امکان مشاوره حضوری هم داری که چه بهتر.
حداقل مساله ی موجود اینه که ایشون نیاز به مشاوره دارند. به خاطر شرایط نامناسبی که داشتند و همینطور عکس العملهایی که به شرایطشون نشون دادند الان در وضعیتی نیستند که بتونند ازدواج کنند.
من الان عجله دارم. بعدا بیشتر صحبت می کنیم. اما دلم می خواد عجله نکنید و بیشتر فکر کنید:72:
من نمي دونم حالا اگه هم اين خانم يه زماني يه اشتباهي كرده آيا درسته كه تا آخر عمر تاوان اشتباهشو بده . اگه اين آقا دوستش دارم و مي تونه باهاش كنار بياد و زندگي كنه . چرا كمكش نمي كنيد كه ازدواج كنه ولي سعي كنه فرصتي هم براي اون خانم فراهم كنه كه ديگه اشتباهاتشو تكرار نكنه . بالاخره اون خانمم اينجور كه ايشون مي گه اين آقا رو دوست دارن و من منظورم اين نيست كه سريع ازدواج كنن ولي مي گم خب شايد بتونن با اون خانم برن پيش يه مشاوره و سعي كنن كه اون خانم رو هم نجات بدن . چه اشكالي داره چرا همتون انقدر منفي به اون خانم نگاه مي كنيد . اونم يه انسان ممكنه يه زماني اشتباه كرده باشه ولي دليل نمي شه كه ديگه تا آخر عمرش طرد بشه . مطمئنن اونم دوست داره كه يه مرد ازش حمايت كنه و از كجا معلوم كه به اين آقا هم خيانت كنه ؟
اگه حرف بدي مي زنم حرفامو پاك كنيد ولي منم خيلي در گذشتم اشتباه كردم . ولي هيچوقت ديگه دلم نمي خواد اون اشتباهامو تكرار كنم و فكر مي كنم خيلي ها دوست دارن كه يه فرصتي بهشون داده بشه كه درست زندگي كنن .
سبکتکین جان،
جمله ی من این بود
به نظرم دست نګه دارید. نمی ګم نکن. می ګم با فکر بکن.
عزیز من اشتباه داریم تا اشتباه.
در ضمن من می ګم نه فقط به خاطر اشتباهات این خانم، که به خاطر شرایطی که ایشون الان دارند باید این آقا اول خوب همه ی جوانب را بررسی کنند بعد تصمیم بګیرند. این خانم در دورانی که متاهل بودند و شرعا و قانونا همسر داشتند با چند نفر ارتباط داشتند. از جمله یکیش همین آقای Sheitoon
به جنبه ی اخلاقی و شرعی هم که کاری نداشته باشیم، ایشون از نظر روحی روانی مشکل دارند.
خانومی که اقدام به خودکشی کرده.
خانمی که برای جلب توجه طرف مقابلش از دروغهای دختران 14 ساله به دوست پسرشون استفاده می کنه ( خواستګار دارم !! )
و ...
خانواده ی ایشون موبایلشون را ازشون ګرفتند و ایشون را محدود کردند. می تونید تصور کنید یعنی چی؟؟
این رفتار با یک خانم مطلقه از طرف پدرش می تونه به چه دلیلی باشه؟
اینها همه بعدا می شن عامل مشکل ساز برای زندګی مشترکشون.
باید اول دقیق بررسی و حل بشه و بعد ...
حالا بماند که این آقا هم به نظرم سنشون مناسب ازدواج نیست.
آقای sheitoon
اینم بگم به سختی راضی به همبستری با من شده بعد از گذشت چندین مدت طولانی
بعد از گذشت چند جلسه که باهاش تنها بودم
اینقدر هم بیقید و بند نیست
کدوم مدت طولانی؟ کل این ماجرا هفت ماه بوده.
دلیل من برای بی قید و بند بودن ایشون اینه که در زمان تاهل با چند نفر ارتباط داشته.
به نظر شما دلیل من محکم تر است یا دلیل شما؟؟
می شه بیشتر از شرایط این خانم بګین؟ سن، تحصیلات؟ وضعیت خانوادګی؟
کامل میگم از اول ؛
من حدود يکسال پیش (دی ماه 88 ) شماره این خانم بدستم اومد چون طرفی که شماره به من داده بود ایشون یک زن بدکاره معرفی کرده بود و منم رو حرف دوستم قصدم ... بود. اونموقع جدا از شوهرش زندگی میکرد یعنی پیش پدر و مادرش بود و جایی در تهران مشغول بکار بود و بعد از گذشت اون 6 ماه + زندگی در کنار شوهرش + جدایی از نفر دوم (X) با فرار از خونه مادر شوهرش به خانه پدر و مادرش میره و (X) شمارش تقریباً پخش کرده بود که برایش مزاحمت ایجاد کنن اینم بگم من اصلاً نفر (X) نمیشناسم و ندیدم .
بنده بعد از گذشت حداقل 3 روز و کنجکاوی شدید ایشون توانستم مخش بزنم. در رفت و آمد خیلی در تنگنا بود و راحتی مثل يک دختر رو نداشت . بعد از گذشت 3 هفته توانستم اولین قرار بذارم اونم باز خودش درخواست کرده بود من کنار ایشون با سه نفر دیگه دوست بودم ولی دختر بودن اولین قرار گذشت و متوجه شدم که از من خوشش اومده و داستان شروع شد ولی باز نمیتونستیم همدیگر ببینیم تا اینکه کار تهران تعطیل شد و ایشون خانه نشین شد که دیگه اصلاً نمیشد همدیگر ببینیم و منم اینور با اون یکیا سرگرم بودم نزدیکهای عید بود که باز خواست برم ببینمش یعنی موقعیت جور کرده بود و اون دیدنم گذشت تا اینکه عید شد و منم ارتباطم با اون یکیا قطع کردم ( دو نفرشون خیلی ناراحت شدن خدا به دادم برسه اگه نفرینشون بیره کاری باهاشون نکردم فقط تو رو خدا فکر بد نکنید ) و من موندم و ایشون ، با گذشت دو ماه کار جدیدی پیدا کرد و و اولین قرارمون تمام داستان برام گفت حس میکردم که داره به من وابسته میشه دیگه خودش وقتایی که وقت میکرد زنگ میزد و همش میگفت بخاطر تو میام سرکار و... میرفتم میدیدمش یروز بهم گفت تو من برای چی میخوای منم بدروغ گفتم بخاطر ... نیست خوشم اومده ازت و تنهام میخوام کنارم و کنارت باشم هنوز هیچ اتفاقی تا اینجا نيافتاده بود همه چیز خیلی عادی و روان پیش میرفت حتی تلفنهایی که از طرف (X) یا کسای دیگه میشد همه رو بهم میگفت برام مهم نبود که چرا خطش عوض نمیکنه اتفاقا دوست داشتم خطشو عوض نکنه یجورایی بهش اعتماد داشتم .
تا اینکه یه روز بهم زنگ زد گفت باید یه چیز بهت بگم که قرار شد فرداش همدیگرو ببینیم و برام بگه . نمیتونست حرفش بزنه ولی بزور من پشت تلفن حرفشو زد گفت برام خواستگار اومده یعنی باید برم پدر و مادرم میگن با این برو بعدش من عصبانی شدم گفت زود قضاوت نکن فکر نکن بهت خیانت کردم اونشب رفتم دیدمش و گفت موندم تو رو انتخاب کنم یا اون ، منم بهش گفتم اون انتخاب کن من فقط بعنوان يک دوست کنارتم .
اونشب گذشت و من چند روز بعدش خواستم باهاش قطع رابطه کنم که راحتتر بتونه تصمیم بگیره اگه خواستگاری باشه که نذاشت و گفت هنوز جوابی بهش ندادم اون هفته من تصمیم گرفتم ازش دعوت کنم خونه قبول کرد ولی چون وقت کارش یجوری بود که هم خونه آمارش داشتن و هم پدرش و مادرش از محل کارش پیگیری میکردن . اونروز صبح من رفتم دنبالش و رفتیم خونه . ازش خواهش کردم که با هم راحت باشیم ایشون گفت بذار سری بعد یعنی داشت یجوری مقاومت میکرد خلاصه قبول نکرد اونروز بعد از گذشت اون داستان تا شب چندین بار زنگ زد و پيگير حال من بود ولی من از رو نرفتم فرداش و پس فرداش و دو روز بعدش باز سعیم کردم و آوردمش خونه من نمیخواستم بزرو وادارش کنم نمیدونم چرا به خودم اجازه نمیدادم باهاش بدرفتاری کنم خلاصه در هیچکدام از موارد نتونستم کار خودم بکنم هر سری یه حرفی بهم گوشزد میکرد
1- این کار با همسر آیندت کن
2- دوست دارم از تو بچه داشته باشم
3- از این افراد یاد بگیر
4- بذار به موقعش خودم خبرت میکنم
5- من باید برم
6- ...
داستان خواستگارش تو این سه ماه بود حتی یکبار هم جلوی من تلفنی صحبت کرد ولی نمیدونم چرا این کار ها رو میکرد .
دیگه خسته شده بودم یعنی حوصلشو نداشتم خواستم باز تموم کنم قرار گذاشتم باهاش با حالت عصبانیت تمام حرفام بهش زدم ( همه جور تهمت بهش زدم ) اون فقط گوش میگرد و سکوت کرده بود و پاشدم رفتم که دیدم یجوری داره نگاه میکنه که انگار من مقصرم زود دارم قضاوت میکنم . یجوری شدم باز نتونستم تموم کنم که ازم خواست دیگه این کار رو باهاش نکنم تنهاش نذارم .
قبول کردم ولی دیگه نمیتونستم مثل سابق باهاش رفتار کنم اصلاً یجورایی شده بود سحان اعصابم با وجود این همه بی احترامی که بهش میکردم دست بردار نبود همش یجورایی آرومم میکرد دیگه دوست نداشتم ببینمش تا اینجا پیش رفته بودم که حتی رفتم با یکی دیگه دوست شدم ولی حوصله اونم نداشتم خواستم تنها بشم که اومدم بهش گفتم میخوام برم خواستگاری ( دروغ گفتم ) گفت پس من چی ؟ بعدش گفت برو حتماً برو
منم گوشیم خاموش کردم چند روز بعد روشن کردم زنگ زد چند باری جواب ندادم ولی آخر جواب دادم و برگشت گفت رفتی دیدیش دیگه تموم شد از این جور حرفها که منم گفتم نه ( راستش دل منم یجورایی پیشش گیر کرده بود و گیر کرده ) ولی ارتباطمون ادامه پیداد کرد که بقیشم شما ها میدونید .
(x) با قول ازدواج باهاش رابطه داشته و در اون حال و اوضاع ازش سوء استفاده میکنه .
سلام
شما هر چی بیشتر توضیح می دهید من به اشتباه بودن رابطه مصرتر و مطمئن تر می شوم.
فکر می کنم علت نظر ندادن دوستان هم همین باشد.
یک علت دیگر در مورد اصرار این خانم به ارتباط با شما را این می بینم که شما را راه فرار و نجات از آن خانه می بیند. دختر سرکشی که در عین شوهر داشتن چند دوست پسر داشته و حتی شماره اش به عنوان ... پخش بوده و خانواده ی درمانده ای که با همه ی وجود دارند سعی می کنند کنترلش کنند و ... حالا به جایی رسیده که تو تنها راه نجاتش هستی. وقتی نجاتش دادی بازی را از سر می گیرد. فعلا دنبال کسی هست که از اون خونه بیاردش بیرون. چه کسی ساده تر از تو؟
صمن رد کردن روابطتت با دختران و نیاز به بازنگری در رفتارت باید بگم،
اون را با دوست دخترهای دیگرت مقایسه نکن. اون الان یک زن مطلقه است که وضعیت اخلاقی درستی نداشته است و راه ادامه ی زندگیش دشوارتر و بسته تر از دوست دخترهای دیگرت است. علت با دست پیش کشیدنش این است. با پا هم پس می زند تا تو را مشتاق تر کند.
حالا اگر برفرض بخواهید ازدواج کنید، فکر می کنید خانواده تان راحت بپذیرند؟
حتما برید مشاوره و همه چیز را دقیق توضیح بدهید تا مطمئن شوید تغییر کرده و می خواد پاک زندگی کنه.
سلام:72:
از خوندن حرفاتون تعجب کردم. شما 24 سالته اما شبیه پسرای 17-18 ساله رفتار می کنی.
ببخشید نمی خوام بهت توهین کنم اما شماهر دو فقط درگیر احساس شدید وگرنه هیچ منطقی پشت رفتاراتون نیست.
علت علاقمندی خانم به شما:
1- از نظر عاطفی به شما وابسته شده. شخصی که تونسته دست بزن همسرش و خیانت و ... رو تحمل کنه خب حالا چهارتا عصبانیت و داد و بیداد تو خیلی براش سخت نیست.
2- شما براش راه فراری هستی
3- شما سرگرمی خوبی هستی در موقع تنهایی و غصه هاش.
علت علاقمندی شما:
1- وابستگی احساسی
2- وابستگی جنسی. کم بوده رابطتون اما وابستت کرده و اتفاقا چون کم بوده عطشت و بیشتر کرده.
3-به خاط تجربه ای که خانم در ارتباط با شوهرش و دوستان بعدی به دست اورده بلده با سکوت به جا به قولت خودتون شما رو اروم کنه و این ارامش و شما دوست داری که در کنار دخترای بی تجربه به دست نیاوردی.
اگه نظر دوستان براتون مهمه و می خوای اینده پر امید و لذت بخشی داشته باشی 1-گوشیتون و خاموش کنید 2-اگه کسی و در شهر دیگه ای داری مدتی از اینجا برو3- فکرش و از سرت بیرون کن فکرت و رو چیزای دیگه متمرکز کن. روی یک شغل خوب روی درس . ( تاکید می کنم به خاطر فرار از این خانم با دیگران رابطته نداشته باش چون مدام مقایسه می کنی دیگران و با این خانم و البته این خانم به خاطر تجربش پوان مثبت می گیره و دوباره روز از نو روزی از نو)
قدم بعدی بعد از توقف فکر و خاموش کردن گوشی پیدا کردن یک سرگرمیه. مثل عوض کردن شغلت و پیدا کردن شغلی که زمان بر تر باشه.
موقتا از فکر ازدواج بیرون بیا. تو فقط برای فرار از این خانم می خوای ازدواج کنی. پس قطعا زندگیت با شکست مواجه می شه. حداقل تا یک سال اینده به ازدواج فکر نکن.
این خانم و به فراموشی ها و به تاریخ بسپار. شما همه رازهای شخصیتون افکار خصوصیتون روابط پنهانیتون واسه هم رو شده. با ورق رو هم نمی شه بازی کرد.
یک سوال:
رابطته سکس بین شما موقعی که ایشون هنوز طلاق نگرفته بوده اتفاق افتاده؟
موفق باشی:72:
من یه اخلاق بدی دارم و شایدم تا اینجا متوجه شده باشید خیلی مسرم که خودم به نتیجه برسم حتی اگه بدونم کارم اشتباه هست در این مورد هم تمام این حرفها و دلایل شما عین روز برام مشخص بود و هست به قول بهشت شاید میخواستم که کسی یا کسانی من از این رابطه باز دارند .
میدونم چندین دفعه تصمیم گرفتم تمام کنم ولی نتونستم .
اینجا خیلی راحت تونستم حرفام بزنم و شما هم راهنمایی و کمکم کردید ، ممنون از همه تمام سعیم میکنم که از این رابطه بیام بیرون و فراموشش کنم .
یه خواهشی از مدير انجمن یا سایت دارم لطفاً نام کاربری بنده و پست هایم را بعد از چند روز که گذشت به طور کامل پاک کنید .
بــــــــــا تــــــــــشــــــــــکــ ــــــــر فراوان
شیطون عزیز،
شما که از نوشتن بخشی از روابط و زندگیتون با این خانم در یک فضای مجازی ناراحت و نگران هستی و به نوعی می خواهی که دیگران در جریان نباشند، چطور می خواهی این زندگی را با این خانم ادامه بدهی؟
می تونی نام کاربری و گذشته اش را از ذهنت پاک کنی؟ می تونی شک نکنی؟ می تونی به آینده اش اعتماد کنی؟
فکر نکنم. چون شما مساله به این سادگی ( بیان مشکل در تالار ) را می خواهی که پاک کنی. وای به روز زندگی کردن با اون مشکل ...
امیدوارم خدا قدرتی بهت بده که بتونی بهترین تصمیم را بگیری و موفق باشی.:72: