لطفاًً زودتر یه فکری واسه ارسالیهای جدید بکنید . اینجوری آدم واقعاً سر در گم می شه .ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفاًً زودتر یه فکری واسه ارسالیهای جدید بکنید . اینجوری آدم واقعاً سر در گم می شه .ممنون
سلام !
متاسفانه نظارت کافی بر پست ها اعمال نمیشه ! نتیجه این میشه که تاپیک ها از روال عادی و منطقی خود منحرف میشه ، بی ادبی ها و اهانت هایی به کاربران و حتی مدیریت انجام میشه و ... !
به نظر بنده باید افرادی تحت عنوان شورای نظارت ، مدیر ارشد و مدیر در اداره ی سایت به آقای مدیر همدردی کمک کنند . (متاسفانه بنده این روز ها بد جور گرفتارم _کنکور ارشد ، دروس ترم و کار های شخصی دیگه _ وگرنه خیلی خوشحال میشدم که همکاری کنم)
آقای مدیر !
به نظر بنده شما (و هر کس دیگری) به تنهایی ، قادر به اداره ی سایت با وضعیت موجود به نحو مطلوب نیست !
و در آخر هم امیدوارم به لینک های زیر توجه بیشتری شود :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3900
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3912&pid=34344#pid34344
:72::72::72:
سلام
راستش رو بخواید خیلی حرف دارم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم ، اصلا شاید هم نیازی نباشه حرفی بزنم اما میخوام بگم که خیلی وقته دیگه دلم با این سایت نیست احساس می کنم همدلی و همدردی مثل سابق انجام نمیشه ، هر چند می دونم من شاید احساسی یا آرمانی فکر می کنم اما به شخصه دوست داشتم تو این سایت هیچ توهین ناسزا و بی ادبی نباشه ..... مطمئنم تمام دوستان هم همین رو میخوان آخه کی دوست داره که تو فضایی باشه که تشنج توش باشه؟ چه کسی دوست داره حس آرامش ازش گرفته بشه ؟ کدوم آدمی دوست داره اون آرامشی که خودش و اطرافیان باید داشته باشن رو از دیگران و خودش سلب کنه؟ اصلا کیه که از فضای سالم و بی دغدغه خوشش نیاد؟ هممون دوست داریم همیشه تو محیطهایی باشیم که اولا آرامش در اون باشه و در وهله های بعد مهربانی ، صداقت و لطافت روح در اون دیده بشه .....
به خدا قصد نصیحت برای دوستان ندارم من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام نصیحت کنم این حرفا هم اول به خودمه ، در هر حال می خواستم بگم تا جو آرامش و محبت و مهرورزی تو این فضا بیشتر نشه ما نباید انتظار روند رو به رشد رو برای خودمون و تالار همدردی داشته باشیم .
خیلی دوست دارم فضایی ایجاد بشه تا محبت و مهرورزی و همدلی بین دوستان دوباره از سر گرفته بشه ، امیدوارم منو ببخشید که در این مورد نظر دادم و باز هم مثل همیشه سعی می کنم کمتر و خیلی کمتر مزاحم شما بشم و سرتون رو درد نیارم
موفق و سلامت و شاد باشید
پست های ارسالی کمتر مورد توجه دوستان قرار می گیره
بعضی پست ها خیلی طولانی اند که دیگه مطاله دقیق اونا حوصله رو سر می بره و خیلی مسائل بدون جمع بندی و نتیجه گیری باقی می مونه .
کاش میشد یه جوری اینجا انلاین بود تا واسه دیدن جوابها و اتفاقات جدید نیاز به رفرش های مکرر نبود.
من این تم قدیمی روخیلی بیشتر دوست دارم. شما چی؟
سلام !
پیشنهاد می کنم از شکلک های استاندارد یاهو مسنجر به جای شکلک های غیر استفاده بشه ...
به نظر من اینطوری جذاب تره ...
من برای اینکار قبلا از برنامه ی Quick Smile استفاده می کردم که ظاهرا سرورش از کار افتاده و ...
سلام.
يه پيشنهاد به آقاي مدير داشتم.
يك تازه واردم اما با كسب اجازه نظرمو مي گم.
اگر بتونند قسمتي رو در سايت قرار بدن كه تو اين قسمت كاربران آنلاين تالار با هم چت آنلاين كنند خيلي از حجم برخي از پستها و تاپيكها كم ميشه.ضمنا سريعتر پاسخها داده ميشه.
من اين موردو تو سايتي ديدم كه خيلي جالب بود.
از زحماتتان ممنون
جمله تیتر تالار بنظر من یه چیزی کم داره :
حلول ماه ضیافت ..... بر شما مبارک باد.
مثلا :ضیافت الهی رو میشه جایگزین کرد.
.
نگاهی مهربانانه تر و درکی بالاتر داشته باشیم
با سلام..:72:
در این مدتی که در تالار همدردی بودیم تقریبا از اخلاق و نوع راهنمایی های هم شناختی کسب کرده ایم...این بسیار عالیست که شناخت تقریبی نسبت به هم و عقایدمان یافته ایم اما در این میان به نظر من گاهی رقابت های ناسالم جای خود را به همدلی بیشتر داده است.
ببینید بر فرض(مثال است ها) من و یکی از اعضاء اختلاف عقیده بسیار عمیقی بایکدیگر داریم این درست که هرکس عقیده ای دارد و ارزشمند است ولی دلیلی نمی شود اگر با عقیده و نوع راهنمایی فردی مشکل داریم با شخصیت او هم مشکل داشته باشیم!
من گاهی دقت می کنم افرادی که به نوعی با یکدیگر اختلاف عقیده دارند حتی به خود زحمت خواندن نظرات دیگری را نمی دهند و نه تشکری نه اعتباری....در صورتی که ما نباید هنگام خواندن راهنمایی ها به نام فرد توجه کنیم بلکه باید به نوع مطلب و تاثیرگذاری آن بیاندیشیم.
البته می دانم اعضاء تالار همدردی همواره با دلسوزی خاصی به مراجعان و سایر دوستان می نگرند و مطلب من تنها پیشنهادی بود برای بهبود فضای تالار. :46:
اختلاف نظرها همواره هست ...مهم این است که چگونه می توان با اختلاف نظرها کنار آمد.
.
کاش یک محدودیتی برای انتخاب نام کاربری به این شکل ایجاد میشد که در اسمها عدد وجود نداشته باشد.
گاهی اوقات با چند نام کاربری در تالار بر میخوریم که فقط در عدد با هم متفاوتند و آدم کم حوصله ای مثل من که نمیخوام کلی از مغزم کار بکشم ببینم این حالا کدومشونه، یه خورده اذیت میشه.
مثلا اسم کاربری ستاره، ستاره 1388، ستاره1، ستاره 25، ستاره...
و دیگر اینکه اعداد یا علائم کنار اسم، آدم را یاد روبات میندازه و کمتر حس و حال اسم یکنفر آدم را به کاربران دیگر منتقل میکند.
راستش اینقدر همه جا رو آبی دیدم دلم گرفت.می گم شاید وقتش باشه که روی یک قالب جدید برای وبسایت فکر کنید.مثل این :
سایز عکس بزرگ بود لینکش رو در زیر گذاشتم
http://up.iranblog.com/images/3npcg4qmbc32akix98xl.png
http://community.mybbiran.com/thread-4346.html
البته می دونم که این کار خیلی سخته.ولی گفتم بگم.شاید برای شما که پشتیبان دارید زیاد هم سخت نباشه
مرسی
:72:
منم موافقم که قالب تالار میتونه خیلی بهتر از این باشه
یه مورد دیگه ای هم هست که مثلا وقتی میری از تاپیک های به روز شده از همون لیست صفحه 22 رو باز کنی میبینی هیچی در صفحه نیست، نمیتونی کلی قبلی رو هم بزنی که صفحه 21 باز بشه، باید برگردی از اول هی دوتا دوتا بری جلو تا برسی به صفحه 22، این موردم اصلاح بشه خوب میشه
بله، این دقیقاً وقتی اتفاق می افته که یک سری پستها پاک می شه. وقتی پستها پاک می شه، تعداد صفحه های تاپیک هم باید به صورت اتوماتیک تصحیح بشه، ولی این اتفاق نمی افته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
بله این هم هست.البته من یک راه حل فعلا ارایه می دهم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
برای مثال شما لینک زیر را باز می کنید :
http://www.hamdardi.net/thread-16152-page-12.html
منتها چون در این تاپیک بعضی از ارسال ها به خاطر مشکلاتشون حذف شده اند شماره صفحه عقب تر افتاده است.
شما در همان آدرس در نوار مرورگرتان به جای عدد "12" ، عدد "11" را بزنید.خواهید دید که می رود به یک صفحه قبل که شامل ارسال هاست.معمولا 1 تا حداکثر 2 صفحه قبل از آخرین صفحه اند
همچنین راه حل دیگر کلیک روی گزینه "آخرین ارسال" واقع در سمت چپ نام تاپیک است که شما را به آخرین صفحه واقعی ارجاع می دهد
صندلی داغ هم الآن اینطوری شده. یک صفحه اضافی داره.
سلام
فکر کنم یواش یواش مدیر همدردی از دست من و این خرده فرمایشاتم این شکلی میشه = :161:
ولی خداییش ، خداییش 20 دقیقه وقت برای ویرایش ارسال کمه.ارسال های مشاوره ای بلندند و وقتی یک بار آن ها را می خوانیم وقت ویرایش می گذرد.خب به نظرم فرقی ندارد که مثلا باشد 2 ساعت.این طور هر کس خواست در همین مدت زمان با خیال راحت می تواند ارسالش را ویرایش کند
مرسی:)
سلام.
من یه پیشنهاد دارم. نمیدونم به نظرتون مفید و لازم هست یا نه.
ممکنه قابلیتی به تالار اضافه کنید که بتونیم تاپیک های بدون پاسخ رو جداگانه ببینیم؟
یعنی مثل گزینه ی نمایش ارسالهای امروز، یه گزینه داشته باشیم برای نمایش تاپیک های بدون پاسخ.
اگه به نظر شما هم مفید و لازم و قابل اجرا هست، ممنون میشم این قابلیت رو اضافه کنید:72:
سلام،
البته باید منتظر باشیم تا جواب مدیر همدردی رو بشنویم، ولی می خواستم یک موضوعی رو بگم.
اولاً فکر می کنم اضافه کردن چنین قابلیتی به احتمال خیلی زیاد نیاز به تغییرات در برنامه ی سایت داره.
و دیگر اینکه شاید زیاد هم کمک نکنه، یعنی اون استفاده ای که مد نظرت هست رو نمی توانی ببری. به این خاطر که از نظر فنی فقط می شود برای مثال تاپیک هایی که تعداد پاسخ های اونها 0 هست رو نشون داد. و تعداد چنین تاپیک هایی زیاد نیست. یعنی در اصل اینها همون تاپیک هایی هستند که جدید ایجاد می شوند. و معمولاً اینطوری هست که تاپیک هایی که جدید ایجاد می شوند، در عرض چند ساعت حداقل یک جواب می گیرند. و فکر می کنم بیشتر تاپیک هایی که تعداد پاسخهاشون 0 می ماند، مقالات هستند!
و در ضمن خیلی تاپیک داریم که چند پاسخ گرفتند، ولی پاسخ ها کمک زیادی به مراجع کننده نکردند و در اصل هنوز بی پاسخ مانده! پیدا کردن این تاپیک ها از نظر فنی امکان پذیر نیست، و وظیفه ی اعضا هست که بهشون رسیدگی کنند و یا به کارشناسان معرفی کنند.
فکر می کنم مجبور هستیم در همون لیست ارسالهای جدید یک نگاه به تعداد پاسخها بیاندازیم و سراغ تاپیک هایی که کمتر مورد توجه قرار گرفتند برویم.
البته به نظر من اگر به جز ارسال های امروز یک گزینه دیگه بود به نام ارسال های جدید امروز، خیلی خوب بود. یعنی گزینه ی دوم تاپیک هایی که یکبار خواندیم رو دیگه در لیست نشان نمی داد. در حال حاضر تاپیک هایی که یکبار خوانده شدند، فقط کمرنگ می شوند، ولی باز هم در لیست باقی می مانند.
یک رفتار خوب در تالار جا انداخته شده و آن هم عدم پاسخگویی به پست های به اصطلاح فینگیلیش است. اغلب دیده ام بعضی دوستان، به فرد مورد نظر برای بار اول در فارسی نویسی کمک می کنند و تذکر می دهند که پست نویسی اینجا آداب و اصول دارد، که کار تحسین برانگیزی است.
اما در مورد پست هایی که نویسنده حتی به خودش زحمت ویرایش املایی نمی دهد چطور؟
یا در برابر آن ها که از هیچ علامت نگارشی استفاده نمی کنند باید چه کرد؟ نمونه اش را در یک ارسال امروز ببینید
وقتی کسی برای دیگران این احترام را قائل نیست که وقت بگذارد و متنش را اصلاح کند، چرا ما وقت بگذاریم؟
ای کاش همان رویه مبارزه با فینگیلیش نویسی! با چنین پست های ویرایش نشده ای نیز در پیش گرفته شود.
به امید بهبود نوشتار همدردی :72:
پیشنهاد تغییر سر در تالار در این ایام ،با این تصویر زیبا
http://www.hamdardi.net/imgup/5306/1...2d41a48a81.jpg
یه پیشنهاد
دادن رتبه به پست های سازنده ، در مجموع به رتبه های یک عضو اضافه می شود ، که در جهت بارز شدن اون عضو در تالار هست و چنانچه فردی برود جزئیات رتبه های یک عضو را نگاه کند می تواند با توجه به توضیحی که احیانا به خاطر رتبه اون پست ها داده شده علاقه مند شود که آن پست را بخواند ، در حالیکه اگر محتوای اون پست در تالار بارز بشود به نظرم اثر بخش تر خواهد بود
وقتی تاپیکی خوانده می شود ، خصوصا اگر تعداد پست هایش زیاد باشد ناخودآگاه پست هایی که بیشتر تشکر دارند را کاربر مورد توجه قرار می دهد ، لذا پیشنهاد می کنم در زیر پستهای تاپیک ، همین طور که نشان می دهد که چه اعضایی از آن پست تشکر کرده اند ، نشان داده شود که که اون پست چندتا رتبه دارد یا اینکه چه اعضایی به آن رتبه داده اند
پیرمرد حکیم و لینک های تصادفی چی شدن؟
تصویری که تو امضای من بود چی شده؟
اِ اِ اِ حواس نمونده برام تو تاپیک اشتباهی گذاشتم..
به جای اونا ،آیات قرآن قرار گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
سلام.
چرا وقتی که میخوایم تیتر تاپیکمون رو ویرایش کنیم(در همون محدوده ی بیست دقیقه) محدودیت حروف داریم؟
در صورتیکه در حالت عادی (همون اول) این محدودیت وجود نداره.
مثلاً یک اشتباه تایپی داره، میام اونو تصحیح کنم، بعدش میبینم نصف تیترم رفت. بعدش مجبورم تیتری با حروف محدود بزنم تا نصفه نمایش داده نشه.
ممنون میشم اگه پیگیری کنید و این مشکل رو حل کنید.:72:
من میخوام پیشنهاد بدم که اگه ممکنه یه امکانی بزاریم خودمون به پست خودمون تشکر بزنیم
یا به بعضی پست هامون رتبه بدیم !
جز رتبه ها حساب نشه اما خوب آدم گاه از خودش خوشش میاد:311::46:
من پیشنهاد میدهم موقعی که کسی میخواد تاپیک جدید بزنه یه پیغام بهش داده بشه که عنوان نامفهوم و نامتناسب نسبت به موضوع مثل کمکم کنید و ... انتخاب نکنه.
البته اگر عملی باشه
با تشکر
اگر قانون پست زدن در تاپیکهای زیر 2 هفته ،از انجمن ازاد برداشته بشه به نظر من بهتره.
چون کمتر کسی اونجا هست و بیشتر هم بحث هست پس هر زمان میشه به بحث ادامه داد و نظر داد.
مشکل نیست که بگیم مراجع رجوع نکرده باید به مشکل جدید برسیم هر کس هر زمان وارد شد میتونه از نظر دیگران استفاده کنه و خودش هم نظر خودش رو بده.
با تشکر
در خصوص انجمن آزاد، برخی تاپیکها که به انجا منتقل شده اند، ایجاد کننده تاپیک در خصوص موضوع مطرح شده درخواست بحث یا مشاوره داشته، در این موارد به دلیل عدم دسترسی ایجاد کننده تاپیک به انجمن مربوطه ،ارسال پست بی فایده است ،اما سایر تاپیکهای که مشمول مورد مطرح شده نمیشوند،بدون مورد است
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
الآن متوجه یک چیزی شدم.
وقتی تیتر طولانی انتخاب می کنی، بعد از زدن Enter قسمتی از تیتر می پرد. ولی اگر صفحه رو refresh کنی، تیتر کامل نشان داده می شود. یعنی در اصل ویرایش به صورت صحیح انجام شده، و فقط بعد از فشار دادن enter به اشتباه نمایش داده می شود. بعد از refresh صفحه، تیتر کامل نشان داده خواهد شد. یکبار امتحان کن...
یک راه دیگه برای تغییر تیتر اینه که پست اول تاپیک رو ویرایش پیشرفته بکنی، بعد در قسمت عنوان موضوع، عنوان رو تغییر بدی.
امیدوارم توانسته باشم کمک کنم.
یه کلمه ای هست که فضای تالار رو برای بنده (و احیاناً خیلی های دیگه) به شدت مکدر میکنه.
چون در این تاپیک پیشنهاداتی برای بهبود فضای تالار گنجانیده میشه، لازم دیدم اینجا اینو بگم.
نمیدونم به گوش همه میرسه یا نه.
(اگه لازم شد در تاپیک مورد نظرم هم میذارمش.)
این پیشنهاد برای همه خانم های محترم و در همه ی موقعیت های زندگیشونه.
اما از اونجایی که ممکنه بگید موقعیت های دیگه، ربطی به ما نداره و یک امر شخصی و احیاناً سلیقه ای هست، فقط در موقعیت هایی که در این تالار قرار دارید،
لطفاً در این تالار، از کلمه ی نامناسب و ناموزون شوشو برای همسر خود استفاده نکنید.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
چی شد نتیجه؟؟؟
سلام گلنوش گرامی،
چنین پیامی نیاز به تغییراتی در برنامه تالار دارد. البته پیچیده نیست، ولی تا اونجا که من می دانم همدردی فعلاً شرایط ایجاد چنین تغییراتی در برنامه تالار رو ندارد.
با تشکر.
چرا تاپیک دفتر مدیران تالار قفل شده؟؟؟؟؟
من سوال داشتم. باید از کجا بپرسیم؟؟
http://www.hamdardi.net/thread-23119.htmlنقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
سخنان قصاری که بالای صفحه قرار گرفته خیلی زیبا هستند و پر از مفهوم
اما تو این یک سال و اندی که من عضو این تالارم، همیشه همین تعداد محدود (اگه اشتباه نکنم کمتر از 20 تا) بوده...
فکر میکنم بد نباشه که حد اقل هر چند ماه یکبار این مجموعه به روز رسانی بشه و بیانات متفاوتی رو اون بالا ببینیم
متشکرم
سلام خدمت زحمتکشان تالار
مشکلی که اخیرا بنده خیلی باهاش مواجه شدم رو مطرح میکنم.البته فکر میکنم دوستان دیگه هم گفتن.
مثلا آلاچیق کل کل رو در نظر بگیرید:
تعداد صفحاتش شده 44 تا.
جلوی عنوان تاپیک به این شکل نوشته شده:
1 2 3 4 .....44
یعنی دسترسی من فقط به صفحات یک و دو و سه و چهار و چهل و چهار هستش.
وقتی وارد صفحه 44 میشم نوشته موضوعی یافت نشد.خوب حالا من طبیعتا باید برم تو صفحه 43 اما همونطور که گفتم فقط به صفحات یک و دو و سه و چهار دسترسی دارم(44 هم که خالیه)
حالا باید شروع کنم به کلیک کردن.از 4 برم 8..از 8 برم 12...از 12 برم 16.....
تا بریم به 43.
این کار هم زمانگیره و هم خسته کننده.
لطفا یه فکری براش بکنید(البته اگر تونسته باشم منظورم رو درست برسونم)
من مجبور شدم کلک بزنم !
دیدم اخرین ارسال کننده z o h r e h هستش!
رفتم تو پروفایل زهره یافتن تمام ارسالها رو زدم و در نهایت تونستم به اون صفحه 43 کذایی وارد بشم!!!
ممنونم
سلام،
شما دو راه برای دسترسی با آخرین ارسال تاپیک ها دارید:
راه اول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
راه دوم:
موفق باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65