RE: باید چیکار کنم؟آیا رابطه دوستی در این شرایط اشتباست؟...کمکم کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
حرفای بعضی دوستان برام خیلی جالب بود.اینکه گفتن چجوری یه دختر حاضرمیشه با یه مرد متاهل دوست بشه.یه چیزی بگم شاید جالب باشه البته قبلا هم گفته بودم.من توی محیط کاری چه از لحاظ پوشش و چه از لحاظ برخورد و شخصیت حواسم خیلی جمعه.اینو گفتم فکر نکنین دختر بی قیدوبندیم که بخوام با برخورد سبک و شوخی های بیمورد مردارو جذب کنم.نه .اصلا اینطور نیست.
نه عزیزم منظور من یا دوستان این نبوده که دختر بدی هستی و با رفتارت اونو به سمت خودت جذب کردی ،نه ،ولی انگار قاطعانه برخورد نکردی که به خودش اجازه میده باهات صمیمی تر بشه.
و اما یه نکته دیگه خطاب به اون دوستایی که گفتن چطور وجدانت میذاره با یه مرد متاهل رابطه داشته باشی.دوستای عزیزم مخصوصا خامهایی که ازدواج کردین و همسراتونو دوست دارین.جواب این سوالتونو باید در این چنین مردها جستجو کنین .مردهای تنوع طلبی که من نمیدونم چرا با وجود یه زندگی آروم اینقدر به یه دختر واسه یه دوستی معمولی اصرار میکنن.بخدا من خودم هنوز باورم نمیشه اینجور مردایی هستن که..............
منظور دوستان وجدان خودت هست که راضی میشه یا نه،چرا موضوعاتو باهم قاطی میکنی!!! ،حالا اون اقا ادم بدیه وداره اشتباه میکنه ،عزیزم شماچرا باهاش موندی!!!
تازه جالبتر اینکه اون هفته که اومده بود شهرما واسه جلسه و من در یه هتل سنتی قرار گذاشتم که بلیطشو بهش بدم نشسته بودیمو حرف میزدیم .یدفه گفت میدونی الان خانمم کجاست؟ گفتم کجاست؟ گفت رفته دبی واسه تفریح با خواهرش.گفتم دوسش داری؟ گفت آره..گفتم چرا پس اینجوری روی دوستی با من اصرار داری؟ گفت طبیعت مردا تنوع طلبیه و خیلی صریح گفت بعد از ازدواج وقتی چندسالی گذشت رابطت با همسرت میشه عادت نه عشق...
بابا این خیلی رو داره ها،واقعا جالبه خیلی راحت واست اعتراف کرده،خدایی با این حرفاش حالت ازش به هم نمیخوره؟ البته راست میگن وقتی کسیو دوست داری بدیهاشو نمیبینی ،ولی خواهر من خودتم کهداری بدیهاشو میبینی.
خیلی باهاش بحث کردم.جالب تر اینکه من با یه تیپ سنگین و با چادر رفته بودم .و بعد از حرفاش متوجه شدم اون اصلا با چادر موافق نیست و خانمشم تیپ مانتویی مثل جوونای امروزی میزنه.واسم جالب بود خیلی .چرا من .چرا باوجود مخالفت من بازهم اصرار میکنه.هزینه شامو اون هدیه گرون قیمت واسه چی بود.من که خودمو کنار کشیدم اما واسش متاسفم و واسه همه مردهای تنوع طلب......
خب همونطور که خودتم فهمیدی میخواد یه مدل دیگه جنس مخالفو تجربه کنه،دقیقا اون چیزی که خانمش نیست،واسه همینم پس زدنت واسش جذابترم میشیا،از ما گفتن
خوشحالم که داری واقعیتهارو اونطور که هست میبینی عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masimah
مثل اينکه خيانت به همسر اسمش شده يه رابطه دوستي معمولي :163::316:
واقعا این اقایون تا وقتی مجردن دنبال دختربازین اسمشو میذارن قصدازدواجی ،وقتی هم ازدواج میکنن اسمش میشه دوستی معمولی
هم حرمت رابطه قصدازدواجیو خدشه دار میکنن هم دوستی معمولیو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
ممنون.اما دلیلی واسه فروش سیم کارتم نمیبینم..من اگه باهاش سرد برخورد کنم کم کم خودش کنار میکشه.جالب اینجاست که فقط میخوام ببینم اون منو واسه سوء استفاده کاری میخواد( منظورم یه جاسوس در شرکت ما) یا واقعا میگه به من علاقه داره.
با این حرف چند ماه پیشت :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
دیشب ازش یه سوال پرسیدم با پیامک: اگر روزی یک ساعت مکالمه تلفنی من و شما ضبط بشه و یک نسخشو خانمتون و یک نسخشو بابا و مامان من گوش بدن چه اتفاقی میوفته؟آیا اونها هم معتقدن رابطه ما خیلی معمولی بوده و مشکلی پیش نمیاد؟؟ ...... جواب داد: برای هیچ خانواده ای اینجور روابطی خوشایند نیست حتی معمولی ...و حتی برای همسرم هم خوشایند نیست... خیلی این جوابش برام جالب بود منم سریعا جواب دادم که :به همین دلیل من جوابم منفیه . و تمام..........
اصلاً تصور نمیکردم ادامه بدی
مهار احساس رو داشته باش و حداقل وابستگی احساسیت نسبت به ابراز عشق اونو از خودت دور کن . مطلقاً بهش فکر نکن و راه های ارتباطیت مخصوصاً دیدار و تماس تلفنی را قطع کن . در مقابلش قاطع باش ، چون من شما را آدمی با پتانسیل قاطعیت و عقلانیت دیدم ، و به نظرم اینجا مهرطلبی کار دستت داده .
تو دختر محجب و خوب و خوش فکر ارزشت بالا تر از اینهاست که به این جور آدمها میدون بدی . حریمی برای خودت قرار بده که اینجور آدمها جرئت نزدیک شدن بهت رو نداشته باشند .
چه بخواهی چه نخواهی زن جاذبه داره ، اما این امکان هم بهش داده شده که جاذبه را با جذبه بپوشونه ، این جذبه حیا و وقار و متانت و قاطعیت یک زن رو بالا میبره و یکی از کار کردهای حجاب همینه که جذبه ایجاد کنه برای زن تا جاذبه اش موجب مزاحمت هوسبازان براش نشه و زیبایی شخصیتش با پوشیده ماندن ظرافتهای اندامش ، آشکار شود ( کلام قرآن است که حجاب زن برای این است که اذیت نشود و شناخته شود ). تو که همه اسباب این جذبه رو داری پس ازش استفاده کن ، در این صورت ابهتت در کنار اعتماد به نفس و قوت عملت ، ارزش و اعتبارت رو در چشم همین مردان بیش از پیش بالا خواهد برد و چنان ارزشی برات قائل میشن که به خود اجازه نمیدن به حریمت وارد بشن و اونهاییشنون که مجرد هستند، در آرزوی به همسری گزیدنت خواهند بود و تویی و مسیر افتخار انتخاب شدن به شایسته ترینشان دادن را .
موفق باشی
.
من نمی دونم چرا هرکسی که اخم می کنه،بداخلاقه می گن جذبه داره؟این که می شه دافعه.جذبه ینی رفتاری که
باعث می شه دیگران به طرف کسی متامیل بشن.با اخم و بداخلاقی که دیگران فرار می کنن.
یه زن جاذبه جسمیشو باید متانت رفتارش کنترل کنه.جذبه این وسط نقشش چیه؟
دلم گرفته از این تنهایی بی پایان.از این یکنواختی زندگی.خیلی تنهام.با اینکه سر کار میرمو کلاسای مختلف هم میرم و سعی میکنم خودمو سرگرم کنم اما در نهایت خیلی احساس تنهایی میکنم.واقعا برام سخته توی این شهر بزرگ باید منتظر بشینم تا یه روزی مسافر زندگیم از راه برسه.خستم .گاهی فکر میکنم اگر در این شهر بزرگ تنها نبودیم( اقواممون در یه شهر دیگه هستن و در این شهر هیچکی رو نداریم) شاید اینجوری نمیشدم.دوستای زیادی دارم اما خوب اونا هم همشون درگیر زندگی خودشونن.ما یه اکیپ 8 نفره بودیم که 4سال دانشگاه باهم بودیم.حالا دوتاشون ازدواج کردن بقیه هم یا سرکار میرن یا واسه ارشد میخونن.خلاصه یک ماه یکبار باهم قرارمیذاریمو همو میبینیم .نمیدونم چجوری بعضی دخترا اینقدر ساده با یه پسر دوست میشنو بعدم تریپ عشقو ازدواجو...اما من اصلا حوصله این روابطو ندارم.خواستگار دارم اما هنوز انگار اونی که خدا مقدر کرده نیومده......خیلی تنهام.