سلام محمد جان، خيلي گلي.
در گروه اعضاء اين تالار ، محمد ابراهيمي حلقه اتصال و وابستگي گروه هست. او ياد آوري مي كند كه مشكلات افراد مانع نشود كه خود آن افراد فراموش شوند!!!
ريزبين ،نكته سنج و بسيار پيگير هستند.:72:
محمد جان دوستت دارم:72::46::43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محمد جان، خيلي گلي.
در گروه اعضاء اين تالار ، محمد ابراهيمي حلقه اتصال و وابستگي گروه هست. او ياد آوري مي كند كه مشكلات افراد مانع نشود كه خود آن افراد فراموش شوند!!!
ريزبين ،نكته سنج و بسيار پيگير هستند.:72:
محمد جان دوستت دارم:72::46::43:
سلام از همه دوستان خوبم در تالار به من لطف داشتند تشكر و قدرداني مي كنم
مدير همدردي خوب دوست داشتني خيلي خيلي گلي به من خيلي لطف داشتيد تشكر و قدرداني مي كنم
دوستان خوبم در تالار و مدير همدردي دوستنان دارم و براي همه ي شما بهترين ها را از خداوند ارزو مي كنم:72::72::72::72:
محمد ابراهیمی،
در یک جمله اگر بخواهم بگویم،
باید بگویم، خیلی آقایی،:227:
و من خیلی دوست دارم،:43:
الان فقط دلم خواست بدونی،
که صداقت و یکرنگی به نظر من بالاترین ارزش انسانی هست و شما این بزرگترین خصلت رو داری...
امیدوارم، خداوند، همه آنچه که دل پاک تو میخواهد برآورده کند...:72::72::72:
کامران
سلام وجود اين عضو خانم فرشته مهربان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم فرشته مهربان عضو همراه دلسو ز با تجربه معلم خوب دلسوز با تجربه است من از ايشان در تالار تجربه دانش علم ياد گرفتم ايشان تاپيك خيلي عالي است مطالب پر محتوا است مفيد است ايشان در تالار هستند من در تالار احساس ارامش مي كنم ايشان مشاوره در تالار بي نظير و عالي است ايشان نامشون لذت بخش ارامش دهنده است
سلام
من کاملا با نظرات اقای محمد ابراهیمی موافقم و جند نکته رو هم من به اضافه می کنم
ایشون انسانی والا- دوستی دلسوز - راهنمایی مطلع - دقیق و نکته سنج و بواقع روانشناسی دلسوز و مهربان هستند
واقعا نام کاربریشان برازنده ایشان می باشد
آرزوی سلامتی و سعادت برایشان دارم:72::72::72:
:46::46::46::46::46:فرشته جونم دمت گرم:46::46::46::46::46:
فقط همین
سلام خانم فرشته مهربان يكي از اعضاي فوق العاده مهربان و صميمي تالار همدردي
خانم فرشته مهربان از نظر من يه روانشناس موفق است هانم فرشته مهربان از جمله اعضا مفيد موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم ايشون تشكر مي كنم براشون ارزوي موفقيت و سلامتي ميكنم:72::72::72:
سلام وجود اين عضو خانم گل مريم در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم بي دل عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه با دانش است تاپيك خانم بي دل در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا مفيد است ايشان مشاوره ها خوب است فعاليت بسيار خوبي در تالار دارند اميدوارم به فعاليت خودشون ادامه دهندبراشون ارزوي موفقيت و سلامتي مي كنم:72::72:
به تالار روح و گرمای خاصی میده و خیلی صادق و بی ریا هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
بله؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
چی شد اونوقت؟!!!
بالاخره گل مریم یا بی دل؟:162:
سلام جمله اشتباه نوشتم نوبت خانم بي دل است
خانم بي دل يكي از اعضاي خوب تالار است مهربان دلسوز است با اعضاي تالار خوب صميمي است
:203:
هاااااا گیر ویفتادی بی دل جان
بی دل فقط یه دونست اونم واسه نمونه است .
دیگه حرفی نمیمونه واسه بی دل عزیز . شادی بخش تالاره . استاد زبان شناسی هم هست
همون که گفتم یه دونست
موعودم دل پاک و صافی داره و عضو فعال تالاره
آنی عزیز حضورشون برای تالار بسیار مفید هست . مشاوره های بسیار مفیدی دارند و تجارب ارزشمندی که بسیار مفید هست .
فرشته هم که معلومه عضو فعالی که شبانه روز در تالار فعالیت داره و تازگی ها مسئولیتش سنگین شده و مشاوره های مفیدی دارند . فرشته برات آرزوی موفقیت دارم .
محمد ابراهیمی عزیز فردی پاک و صاف و ساده است و دل پر محبتی داره . موفق باشید
سلام خانم بي دل عضو فعال تالار است خانم بي دل حضور شون براي تالار بسيار مفيد است مشاوره هاي بسيار مفيدي دارند خانم بي دل فعاليت در تالار زياد كنيد:72::72:
بی دل یکی از نازنین خانم های تالار همدردی است .
اوست که با فشارهای موجود در زندگی شخصی و خانوادگی اش گل لبخند بر لب دوستان می نشاند و چه چیزی قشنگتر از این هنر .
قلم و نگاه و تجربیات آمیخته به طنز بی دل را خیلی دوست دارم .
و محصول تلاش های موثر او این است که من به واقع دوستش دارم و تا بی نهایت برای وی احترام و ارزش قائل هستم . دوستت دارم خانم خانم ها ، بی دل خانم :46:
سلام
شیرین سخنی و شوخ طبعی ودر عین حال عمیق بودن وی در بسیاری از پستهایش شور نشاطی در دل کاربر ایجاد می کند . من از اطلاعات و تسلطش بر لهجه ها و زبانهای مختلف به وجد میام . و اثر بخش در تالار می بینم .
بی دل باغ همدردی ، صفای باغ و تالاره
پاینده باشی بی دل جان
/[color=#FF1493]اثر مثبت داشته.
بسیار حاضر جواب و فهمیده. تجاربش در زندگی بسیار بیشتر از مدت زمان زندگیشونه و همچنین تجارب مختلف و متنوعی دارن.
زندگی پر هیجانی داشتن. در کنار شوخ طبعیشون بسیار به مسائل پیرامونش حساسه و واکنش نشون میده. واینا باعث شده که مسائل رو عمیق تر از سایرین ببینه.
همین بی دل ، دل پر دردی داره.
امیدوارم به زودی زود ، دل دار بشه و توی اون دل هم هیچوقت غم وغصه نیاد.[color]
سلام خانم بي دل از جمله اعضا مفيد موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم ايشون تشكر مي كنم يكي از اعضاي فوق العاده مهربان صميمي تالار همدردي:72::72::72:
سلام
نمي دونم چرا هويجوري دوست دارم اين بيت و اينجا بنويسم.
طرازپیرهن زرکشم مبین چون شمع
که سوزهاست نهانی درون پیرهنم
با انرژي،با اميد، سرزندگي، گزيده (با فتحه گ)و گزيده (با ضمه گ) گوي، زبان دان، با ديد انتقادي، و با نيشترهاي اغلبا مفيد و با احساس و ... كلي چيز ديگه، همه اينها شخصيت منحصر به فردي در تالار ازش ساخته كه نبودش كاملا احساس ميشه.:72:
البته يه كم نارنجك نازيه.... :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
:104::104::104::104:
من هم همینجوری دلم می خواهد برای شما کف بزنم که حسن انتخاب مناسبی داشتید . اوووووووووووف
:311::311::311::228:
مدیر گرامی و دوستان نازنین:43::46: (گل مریم، baby ، آنی، باران، فرشته، محمد ابراهیمی) از اینکه بنده را غرق در لطف و محبت های گرم خود نمودید فوق العاده سپاسگذارم. واقعیتش اینه که همیشه از نقد شدن واهمه داشتم و به همین علت دلیلی هم برای نقد دیگر اعضا در تاپیک های این چنینی نمیدیدم. اما این لطف محمد ابراهیمی عزیز یک کار درمانی روی بنده انجام داد که تا حد زیادی ترس بنده را ریخت. گرچه واقعا آنچه دوستان در مورد بنده ابراز داشتند را بیشتر لطف این عزیزان میدانم تا آنچه به واقع عملکرد بنده در تالار بوده، اما نقد نرم مدیر عزیز همدردی نیز شیرینی خاص خودش را داشت و در واقع بیشتر از آنکه دلم تعریف بخواهد، منتظر شنیدن حقایق در مورد خودم بودم، که نازک نارنجی بودن را فوق العاده ایشان توی خال زدند و واقعیت اینست که در عالم حقیقت کک بنده اندکی منیژه خانم تشریف دارند. البته یک زمانی پرنسس منیژه بودند که حالا به منیژه خانم تقلیل درجه اشان داده ایم. با اینحال نگران نارنجک ناز نازی بنده نباشید و هر چه دل تنگتان میخواهد بنویسید. بی دل آه! مثل کوه وایساده و نارنجکش با این چیزها منفجر نمیشه.
بی دل امروز به هیچ وجه بی دل چند ماه پیش نیست و اونقدر از همه چی راضیم و خدا را شاکر که حد و حساب نداره. یکسال و نیم پیش یک جمله قشنگی را در این سایت خواندم : وقتی پنجره ها را باز می کنی ،همراه با نسیم نوازشگر صبحگاهی ،ممکن است مگس هایی نیز وارد اتاق شوند
این جمله آویزه گوشم است، گذشته های بد را به گذشته میسپارم و در حالیکه در حال میخندم با تصمیماتی که گرفته ام به آینده روشن امید دارم، البته برای مگس هاش هم مجهزیم به مگس کش!
خوبی زندگی به همینه که هیچ اتفاق بد و خوبی توش همیشگی نیست و گذشت زمان بهترین حلال مشکلات ماست
سلام وجود اين عضو خانم گل مريم در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم گل مريم يكي از اعضاي فوق العاده مهربان صميمي تالار همدردي عضو همراه دلسو ز تاپيك عالي و مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است اميدوارم به فعاليت خودشون ادامه دهند فعاليت بسيار خوبي در تالار دارند براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
http://www.freezpic.com/pics/1511016...2eca0cd145.jpg
گل مریمه دیگه! وقتی میاد عطرش تو تالار میپیچه
بعضی وقتها عطرش یه خورده تند میشه!
و عین گلبرگ گل مریم شکننده (نارنجک نازی:311:)
گل مریم :72:
دختر ی خود ساخته که از اوائل جوونیش سعی کرده رو پا خودش وایسه ، تو ناز ونعمت بزرگ نشده و برا همین نعمتهای داده شده بهش رو می بینه و قدر دان و شکر گذار خدا هست . :104:
سعی داره اشتباهاتش رو ببینه و اصلاح کنه.
از خدا میخوام خواسته دل صاف و بی غل وغش این جوون رو بده:323: . :104:
با سلام
گل مريم گرامي، از معدود اعضاء قديمي هست كه اولين پست خود را با احتياط پس از نزديك به يكسال از عضويتش ارسال كرد.
از همان اولين پستش صادقانه و به قول baby بي غل و غش بودنش كاملا مشخص بود.
يكي از كساني هست كه براي صميمت و همنوايي و يكپارچگي تالار زحمات زيادي كشيده و مي كشد.
فردي هست كه اكثرا هم حسي خوبي با مراجعان دارد.
واكنشي احساسي اما پاك دارد. (1)
تقريبا رك و صريح هست، و اين باعث شده هست كه به عنوان عضوي دوست داشتني شناخته شود.
به نظرم آگاهي ها و شناختهاي زيادي در زندگي دارد كه نسبت به سنش بسيار جلوتر هست.
اميدوارم بيش از پيش انرژي اش را روي عملياتي كردن بيشتر آگاهي ها و تمرين و ممارست روي آنها بكند.
صبر و آرامش بيش از پيش را براي ايشون از خدا خواستارم. و اميدوارم همچنان بتوانيم در اين تالار از وجودشان بهره ببريم.
==========
(1) پاورقي:
يه نكته اي اينجا خواستم تصريح كنم.
به خاطر اينكه افرادي كه احساسات قوي دارند غالبا آسيب مي بينند.(حتي بيشتر از آنچه كه ممكن است آسيب رسان باشند)، ما در اين تالار مجبوريم پيوسته روي اين مهم تاكيد كنيم كه مهارتهاي كنترل اين احساس را عزيزان بياموزند.
دوست دارم اين را موردتاكيد قرار دهم، احساسات يكي از بهترين بخشهاي وجود انسانهاست. انساني كه بدون احساس باشد، شايد بهتر است بگوييم اصلا انسان نيست.
انسان وقتي به دنيا مي آيد ،در ابتدا اعظم وجودش يا شايد بگوييم همه اش احساس هست. كه به تدريج با منطق مديريت مي شود.
خصوصيات احساسي زندگي را شيرين و جذاب مي كند،عشق مي آفريند، ظلم را مي تواند دفع كند، و موجب جذابيت اين دنياي خشن گردد.
اين را مي گويم كه وقتي مي گوييم كسي احساس دارد،فكر نكنيد طاعون دارد. در واقع مي گوييم او به معني واقعي كلمه انسان هست.
اما مثل هر چيز ديگري كه افراط و عدم كنترلش مشكل زاست،احساس هم همين طور هست.
آدمهاي احساسي معمولا درون و بيرونشان يكي هست، و كمتر ريا و دورويي در كارشان هست. سادگي و يكرنگي آنها ستودني هست.
لذا ما بهتر هست هر چيزي را همه جانبه ببينيم نه با عينك سياه يا سفيد . و احساس هم محاسن زيادي دارد/
اما در اينجا چون خواهان كمك به همه افراد هستيم، ناچاريم مشكلات احساس را كه دردسرهاي زيادي ايجاد مي كند برشماريم. و مرتب تكرار مي كنيم.
سلام وجود اين عضو خانم سارا در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم سارا ايشان بسيار دلسو ز اگاه نكته سنج هستند همچنين در تالار بسيار كوشا و سازنده نقش خود را ايفا ميكننديك خانم دكتر مهربان دلسو ز بينهايت خوش اخلاق عضو فعال مهربان منطقي تلاششون واسه كمك به ديگران ستودني است براشون ارزوي موفقيت و سلامتي مي كنم:72::72::72:
سارا و گل مریم هر دو نازنین و م____________اه هستند .
هر کدام عطر بویی خاص خود دارند و چه خوب که ما در این بوستان گلهایی داریم رنگارنگ و عطراگین .
همه ی بچه های تالار دوست داشتنی هستند
سلام وجود اين عضو خانم غزاله در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارين
خانم غزاله عضو فعال مهربان خوش اخلاق دلسو ز همچنين در تالار بسيار كوشا و سازنده نقش خود را ايفا ميكنندتلاششون واسه كمك به ديگران ستودني است ايشان يكي از اعضا فعال تالار هستند مطالب مفيدي ارسال ميكنند و هميشه سعي ميكنند تا انجا كه ميتوانند به ديگران كمك كنند خانم غزاله حضورش تو تالار خيلي پر رنگ وارسال مفيدي داره براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
غزاله جونم یکی از اعضای پر جنب و جوش تالاره
باعث ایجاد فضای شاد بین اعضا و در تالار میشه
نبودش رو میشه زود حس کرد
خیلی شلوغ و رک که اکثرا مثبته
دوستت دارم عزیزم
از رک بودنش خیلی خوشم میاد ،اهل زیر آبی رفتن نیست ،صاف و صادق و بی غل و غش
ضمن اینکه خیلی انرژی +میده:228:
دوست بسیار خوب منه ،مخوصوصا که جفتمون هم مردادی هستیم:D
امیدوارم همیشه شاهد حضورشون تو تالار باشیم:46::46::46::72:
غزاله عزیز، یکی از معدود افرادی هستند که ظاهر و باطنشون یکی هست،:303:
و یکرنگی و دلسوزی تنها یکی از خصوصیات مثبت ایشان هست...:72:
همدردی و دلسوزیهای ایشان در مشاورههایی که به افراد میدهند ستودنی هست!:303:
و ضمنا از نظر اطلاعات حقوقی، اطلاعات خوبی دارند،:325:
از اینکه بالاخره در رشته مورد علاقه شان(حقوق) در حال تحصیل هستند شخصاً بسیار خوشحالم و فکر میکنم حضورشان در تالار از این نظر هم بسیار مفید میتواند باشد،
امیدوارم در همه امور زندگی موفق باشند...:72:
غزاله صادق است و مهربان .
اهل دو رنگی و ریا و فریب نیست .
علی رغم سن کمش سعی بر دانستن دارد و اهل تعامل و گفتگو است و حرف منطقی را خیلی خوب دریافت می کند و واکنش مثبت نشان می دهد .
از اطلاعات وی در مسائل حقوقی بارها استفاده کرده ام . مرسی غزاله جونم .
و عشق به حیوانات و محیط زیست در درون غزاله از دید من واقعا ستودنی و شگفت انگیز است .
دقیقا" یادم میاد روزهای اول عضویت غزاله رو,
من یکی از دستش داشتم دیونه میشدم! باور کنید :311: انقدر بهش تذکر میدادم بماند،
اما به مرور اون به لحاظ فکری رشد کرد؛تصمیم های اون بوی بزرگ شدن می داد, سنجیده و محتوا دار
من خیلی از این بابت خوشحالم, چون بی حرکت نبود ,
بهت تبریک میگم:72:
گل مریم >>>> در بسیاری از راهنماییهاش خوب عمل کرده ، گاهی در بعضی موضع گیریها احساسی بوده که البته سعی کرده زود هم مهار احساس را در دست گیرد ، براش آرزو می کنم از فرصت تنهایی به عنوان یک غنیمت بزرگ به خوبی استفاده کنه ، و بخشیش رو هم که در خدمت تالاره مستدام بداره .
سارا>>>> از همان ابتدای ورودش به تالار فعال بود ، یادم میاد می دیدم به سرعت تعداد پستهاش بالا میره ، وقتی پستهاش رو مطالعه می کردم می دیدم اغلبش هم پستهای جدیه . سارا دوره ای بسیار احساسی بود در تالار و زود رنج ، اما به مرور و بخصوص از تابستان 88 من به وضوح شاهد تغییراتش بوده و هستم ، به راحتی و منطقی حرفش رو میزنه و اینروزها اگر چه حضورش کمتر شده اما می بینم در تاپیکهای حساس خیلی خوب و زیبا حضور پیدا می کنه و راهنماییهای کارساز میده . علاقمندیش به آموختن بیشتر و به کار بستن برای داشتن یک زندگی پویا تحسین برانگیزه .
غزاله >>>> ضمن تایید نظر کیوان مبنی بر پخته و محطاط تر شدنش در اظهار نظرها ، صداقتش در نظرات و تاپیکهاش مشخصه بارزشه حتی اگر گاه گزنده هم باشه باز می ارزه و می دونم گزندگی هرگز قصدش نیست . موردی از ایشان به یاد دارم که حیف می دونم ذکر نکنم ، اونم وقتی بود که بر اساس اطلاعات اشتباه قضاوت و اظهار نظری در مورد شخصی داشت ، و چیزی نگذشت که اطلاعات درست را دریافت کرده بوده و لذا بی وقفه بهم پیام اصلاحیه داد و نظرش را پس گرفت و این بسیار تحسین برانگیز بود برایم . و بیانگر اینه که وقتی اشتباه کنه باکی از اذعان نداره ، البته اگر کمی تأمل در مورد اطلاعات به خرج بده و هیجان را کنترل کنه اینم پیش نمیاد و چه عالی میشه :104:امیدوارم زندگی پویا و شیرینش با همسرش به پیری هردو به پای هم برسه .
با سلام
gh.sana گرامي با همه وجودش با مراجعين تعامل برقرار كرده و راهنمايي مي كند.
و واقعا همان را مي گويد كه باور دارد و در آن مورد توانمند هست.
خودش، افكار و هيجاناتش شفاف و رك هست. كسي در قبال او به زحمت نمي افتد تا بخواهد از روي حدس به نظراتش پي ببرد.
شجاعت بيان افكار و انتقاداتش را دارد.
و رو به پيشرفت بودن و سعي اش در تغيير خويش، كه دوستان مورد اشاره قرار دادند، نكته بسيار با اهميتي هست كه ايشون بايد اين گوهر را همواره حفظ كنند.
و همه اين ها محسناتي هست كه يك دنيا ارزش دارد.
نكته بسيار مهمي كه بايد بهش توجه داشته باشد، استفاده از سياست تاخيري در برون ريزي هيجاني خودش در زندگي فردي هست.
اگر زود و هيجاني ، نسبت به مسائل زندگيمون واكنش نشان دهيم ممكن است بعضي زوايا از قلم بيفتد. يا شدت واكنشمان متناسب با موضوع نباشد. و از همه مهمتر عزيزاني كه به ما نزديك هستند مثل همسر، دوستان و ... ممكن است به خاطر هيجانات شديد و آسيب رسان ما، همه واقعيات را با ما در ميان نگذارند.
به هر حال از زحمات زيادي كه gh.sana محترم در تالار مي كشند تشكر و قدرداني مي كنم و اميدوارم در تمام مراحل زندگيشون موفق باشند.
با سلام
از ديگر اعضاء فعال و خلاق تالار همدردي rsrs1380 گرامي مي باشد.
به خاطر پرجنب و جوشي كه دارند، وجودشان و غيبتشان كاملا محسوس هست. غم و شاديهايش تابلويي واضح دارد.
در تالار به خاطر نحوه مثبت تجزيه و تحليل هايشان غالبا مراجع از او سود وافر مي برند. همچنين به خاطر حسن انتخاب مقالات به غني نمودن تالار كمك زيادي كردند.
در زندگي فردي احساساتش پاشنه آشيل او محسوب مي شود. گرچه او تا كنون خيلي روي خود كار كرده است، ليكن تا جايي كه بايد باشد و آرامش با ثباتي را تجربه كند، راه زيادي دارد.
توصيه به سياست هاي تاخيري كه براي gh.sana داشتم در مورد سارا هم صدق مي كند.
تحمل ، پذيرش و صبر بسيار برايش مفيد ارزيابي مي شود.
اضافه بر آن بايد استراحت هاي زيادي براي ذهنش در نظر بگيرد.
نياز نيست كه هر مسئله يا اتفاقي را ازش موضوعي بسازد و ساعتها تجزيه و تحليلش كند.
از نكات مثبت سارا تعامل صميمي و احساسي قوي با ديگران هست.
از آنجا كه احساس شامل طيف وسيعي از تعاملات از منفي و مثبت مي شود مثل ، عشق، تنفر، لذت طلبي، پرخاشگري، دوست داشتن، شادي ، غم،ترس ، لذا براي در اختيار گرفتن كنترل آنها بايد به سطح ميانه و تعديل بيشتر نزديك شد.
در اين شرايط ممكن است خبري از هيجانات مثبت انفجاري نباشد، اما به جايش ياس،خستگي و غمهاي عميق هم شدتش كم مي شود.
خلاصه:
rsrs1380 گرامي، غالبا به خاطر شدت دلسوزي كه دارند بيشتر براي ديگران مفيد هستند. و براي اينكه آرامش بيشتري تجربه كنند، بايد سهم مديريتي كمتري به اين احساسات بدهند.
آرام و پيوسته بودن را بايد جايگزين تند و كند بودن خود در تعاملات بدهند.
صبر، رفتارهاي تاخيري هم به سرعت بخشيدن تغييراتشون كمك مي كند.
وي بسيار يار ارزشمندي براي اعضاء تالار هست. وجودش به غني شدن تالار چه از نظر محتوايي و چه از نظر شكلي كمك كرده و مي كند.
وجودش و نظرات شاد و خلاق گونه اشان انرژي زيادي در وجود تالار و اعضايش جاري مي سازد.
در صميميت بين اعضاء تالار نقش بسيار مهمي را ايفاء مي كند.
نکته ای را لازم می دانم اشاره دارم
دوستان عزیز
از توجه به تأثیر وجود افراد در تالار غفلت نکنید ، حتی اگر در همین راستا نقدی هم هست به کاربر عزیز در جهت ارتقاء اثر بخشیش کمک خواهد کرد همچنین اگر پست و تاپیکی با اثر گذاری قابل توجه دیده اید اشاره کنید ..
این نکته را از این باب لازم به ذکر دیدم که بعضی پستها فقط به ویژگیهای فردی شخص اشاره شده ، و از عنوان تاپیک غفلت گردیده . امیدورام در ادامه به این مهم توجه شود .
.
سلام وجود اين عضو خانم بالهاي صداقت در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم بالهاي صداقت عضو فعال مهربان دلسوز و خوش اخلاق همچنين در تالار بسيار كوشا وسازنده نقش خود را ايفا ميكنند تلاششون واسه كمك به ديگران ستودني است ايشان يكي از اعضا فعال تالار هستند مطالب مفيدي ارسال مي كند هميشه سعي ميكنند تا انجا كه ميتوانند به ديگران كمك كنند ارسال مفيدي داره براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72:
اتفاقا فرشته جان من مدتی قبل خواستم اینو تو این تاپیک بهش اشاره کنم
اما دلم نیومد بزنم تو ذوق بچه ها
دیدم با اشتیاق درمورد شخصیت همدیگه نظر میدن،بد هم نیست اینم در کنار تاثیر فرد در تالار بهش اشاره بشه
اما در مورد سارای عزیز
واقعا از پستهای رنگارنگش لذت میبرم
البته محتوای پستهاشون هم خیلی عالیه
سارا هم مثل غزاله و بعضی دوستان باعث شادی فضای تالار میشه
با طرف مقابلش صمیمی صحبت میکنه،حتی اگه تازه باهاش آشنا شده باشه
بقول آقای مدیر باعث میشه بین اعضا صمیمیت بیشتری بوجود بیاد
از جمله اعضایی که نمیذاره تاپیکهای سرگرمی از صفحه اصلی بره و لبخند به لبان ما مینشونه
ازت متشکرم
بالهای صداقت عزیز
با اینکه از اعضای جدید تالار بودم واقعا هر بار با باز کردن تاپیکی که باران برای تبریک به شما ایجاد کرده بود ذوق میکردم
بالهای صداقت مقالات پرمحتوایی ارسال میکنن که بسیار مفید هستن
از حضورشون در تالار حس خوبی بهم دست میده و فرد صبوری هستن
موفق باشین
البته چون من چند ماهه فعالیت دوستان رو شاهد هستم شاید نتونم بیشتر نظر بدم شاید هم بعضی نظراتم اشتباه باشه به همین دلیل