-
RE: لوگوهاي بهاري تالار همدردي (نظر بديد)
ناديا خانم سلام
در قسمت پروفايل خودتون كليك كنيد سپس سمت راست صحفه در قسمت تنظيمات پروفايل گزينه تغيير آواتار رو انتخاب كنيد و با استفاده از broserكه در صحفه هست آدرس فايلتون رو بديد تا از كامپيوتر اپلود بشه البته اون عكسي رو كه گذاشتم اول داخل كامپيوترتون ذخيرش كنيد بعد مي دونيد كه بايد كليك راست كنيد رو عكس و گزينه سيو رو بزنيد تا ذخيره بشه در هارد كامپيوترتون . من از جناب مدير خواستم تا بهتر راهنماييتون كنه انشاءاله جواتون رو خواهد داد در صورتي كه بازم مشكلي داشته باشيد منتظر پاسخ ايشون باشيد.
-
RE: طراحي لوگو ،آواتار، امضاء براي تالار همدردي
سرکار ستاره خانم و آقای سنگ تراشان؛دوستان ارجمند و عجول!من تنها و تنها *شوخی* کرده و مزاح نمودم.کاش اندکی همدلی داشتید و . . .؛پس نه نیازی به سخنرانی در باب بدبینی و خوشبینی بود و نه احتیاجی به *تشکر* برای تأکید بر آن و شاید مثلاً تذکر به بنده.
به هر حال امیدوارم که همگان همواره *واقعبین* باشند.
-
سلام ،آواتار من اصلا عوض نمیشه من مجبورم تا آخر عمر فعالیتم در این سایت با این ستاره چرخان بگذرونم
چرا؟! چون هر چی عکس فسقلی و بند انگشتی بهش میدم میگه نه!!!!!!!!!!!! این بزرگه ! کوچیکش کن:( .
-
بعدش انونوقت چطوری میشه تا امضا را تغییر داد،آقا عرفان گُل؟؟
-
گرد آفريد جان براي اين كار شما مشخص كنيد كدو م عكس رو مي خواييد براي امضا من كدش رو براتون مي نويسم تا به عنوان امضا قرار بديد
-
تقديم به دوست زحمت كش و فعالمون جناب محمد ابراهيمي ، محمد جان خودت گفتي آبي رنگ عشقه آبي مي خوام منم واست آبي درست كردم اميدوارم خوشت بياد .
-
با سپاس از شما آقای مرادی؛عرض کنم که شما بروید در گوگل ایمیج و عکس *نشان فروهر* را بیابید و باقی را هم که همت شما را می طلبد در یافتن آن تصویر و نیز درج آدرسش؛
-
آقا عرفان
راستی چی ترکوندید
-
درود بر گردآفريد عزيز:43:
اين هم لوگويي كه درخواست كرده بوديد
اگه تمايل داريد به عنوان امضا ازش استفاده كنيد مي تونيد از كد زير استفاده كنيد در تنظيمات پروفايل* تغيير امضاء
-
اين لوگوي بهاري هم تقديم به بهاره خانوم كه مي تونن به جاي امضاء ازش استفاده كنن اگه واسه آواتار همينو مي خواييد بگين تا حجمش رو كمتر كنم واستون:72::43:
-
سلام دوستان
ضمن تشکر از زحمات خالصانه عرفان، که با وقت گذاشتن و ذوق بسیار و تعامل عالی خود با سایر اعضاء، کمک کردند که از نظر شکلی تالار دستخوش تغییرات قشنگی بشه.
تغییر آواتار:
به کنترل پنل کاربر بروید از منوهای بالای صفحه سمت راست
در آنجا روی گزینه تغییر آواتار کلیک کنید.
در اینجا 3 حالت می توانید انتخاب کنید:
1 - حالت نخست می توانید به گالری پیش فرض آواتار ها بروید و یکی را انتخاب کیند.
2 - بخش آپلود آواتار: می توانید یک عکس کم حجم ( زیر 20 کیلو بایت) و اندازه حداکثر 100 پیکسل عرض و طول را از رایانه خود آپلود کنید.جهت این کار باید روی گزینه Browse کلیک کنید و آدرس فایل خود را انتخاب کنید.
3 - روش سوم شما می توانید در جلوی گزینهURL آواتار: آدرس اینترنتی آواتار ( عکس کوچک دلخواه ) خود را وارد کنید.
برای بدست آوردن این آدرس می توانید روی آواتار مورد نظرتان در هر کجای اینترنت ( درون سایت ها و بلاگها)، راست کلیک کنید و روی گزینه properties کلیک کرده و از صفحه ای که می آید آدرس آن را کپی کنید این آدرس جلوی Address URL نوشته شده است.
برای قرار دادن عکس در امضاء:
وارد کنترل پنل کاربر شوید ( این عنوان در بالا و سمت راست صفحه تالار هست)
در آنجا روی گزینه تغییر امضاء کلیک کنید:
در آنجا علاوه بر متن می توانید عکس قرار دهید.
به این صورت که باید از کد زیر استفاده کنید:
کد:
[IMG] Address URL [/IMG]
به جای عبارت Address URL در کد بالا، باید آدرس عکسی را قرار دهید که برای امضاء انتخاب کرده اید. این آدرس در صفحات سایت به این ترتیب به دست می آید:
می توانید روی عکس مورد نظرتان ( جهت امضاء )، راست کلیک کنید و روی گزینه properties کلیک کرده و از صفحه ای که می آید آدرس آن را کپی کنید این آدرس جلوی Address URL نوشته شده است.
مثال:
همانطور که در پست 55 در بالا می بینید، کد امضاء گرد آفرید این هست:
همانطور که می بیند به جای عبارت Address URL در کد آدرس عکس را قرار داده اند که اگر شما روی امضاء راست کلیک کنید از properties می توانید این آدرس را ببینید. http://i32.tinypic.com/9iz3ia.gif
-
سلام.:72:
ارزو جان چرا نا امید میشی.
نقل قول:
سلام ،آواتار من اصلا عوض نمیشه من مجبورم تا آخر عمر فعالیتم در این سایت با این ستاره چرخان بگذرونم
چرا؟! چون هر چی عکس فسقلی و بند انگشتی بهش میدم میگه نه!!!!!!!!!!!! این بزرگه ! کوچیکش کن .
خوب راست میگه ،فسقلی ترش کن .اگر هم ازش چیزی باقی نموند خودتو ناراحت نکن:D.تنت سالم باشه.
در ضمن ستاره خودت هم خیلی قشنگه.
اما اگر خواستی عکس مورد نظرت رو کوچک کنی یه روشی هست:
عکس مورد نظر رو در صفحه دسکتاب قرار بده
فتو شاپ رو باز کن
روی عکس راست کلیک کن و عکس را بکش در فتوشاپ
گزینه imageرو باز کن وبعد ....image size
وبعد هم مقدار پیکسل100 رو درheight قرار داده وok
بعد هم از منویfile وبعد هم ذخیره کردن ان عکس(مثلا در دسکتاپ)
ودر اخر از عکس مرد نظر در قسمت اواتار استفاده میکنی.
امید وارم این روش بهت کمک کنه .
-
سلام
خدمت آرزو خانم عرض كنم كه براي تغيير آواتار بايد دقت كنيد كه اندازه بايد 100*100پيكسل باشه و اندازه اون هم بيشتر از 20 كيلوبايت نباشه .
من امروز كه از سركار اومدم خونه سعي مي كنم يه آواتار خوشكل واست طراحي كنم . فعلا
-
عرفان جان
لوگوهای جالی بود برای تنوع خیلی خوبه ممنون از این همه تلاشی که برای این تالار انجام می دی .
-
آرزو خانوم اينم آواتار شما ، نمي خواستم ستاره خوشبختي رو ازتون جدا كنم ، به همين خاطر اسمتون رو در مركز ستاره خوشبختي قرار دادم تا از چرخيدن در مدار خوشبختي لذت ببري :43:
-
Thank you ...Regards...شکراً ...متشکرم ...دوست عزیز و بسیار هنرمند
-
سلام
دستت دردنكنه واقعا عالي بود تشكر
-
سلام آرزو
راست گفتی...
مثل اینکه قسمت هست که تو همین طور با این ستاره بچرخی.. حالا خودتم سوارشی... :58:
-
آقاي ابراهيمي اينم امضاء يا آواتار شما اميدوارم ديگه بهونه نگيري هم خارجي داره هم فارسيه آبي هم هست خوبه ديگه؟!!! براي استفاده راهنماييش رو از جناب مدير بگيريد.
-
سلام جناب مدیر
من فقط یکبار تونستم آواتارم رو عوض کنم و دیگه نشد که نشد..من هم مجبور شدم از پیشفرض خود برنامه استفاده کنم (که متاسفانه خیلی هم تعدادش کم و محدوده ) چون کمی در این باره تنوع طلبم تا حالا چندین بار سعی کردم تغییر بدم ولی نشد :97:
...ولی فکر کنم دارم به یک نتایجی میرسم :18:
-
سلام
وای این جا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
همه دارن هنرنمایی میکنن
انگار فقط ما از قافله عقبیم
نه اینکه من کارشناس ICT هستن و سرم هم شدیدا شلوغه و مدتی میشه ارایشگاه نرفتم به خاطر همین فرصت این هنر نمایی ها را ندارم
بهتره هنر نماییم را برای خودم نگه دارم
یا حق
-
جناب مدير اين هم لوگوي سايت همدردي
-
سلام
نه لازم شد یه تشکر حسابی برای این همه ذوق و سلیقه به شما بگم
تشکر از این همه هنرنمایت
-
سلام
اگر اشکال نداره می خواستم بدونم این لو گو ها رو چه جوری طراحی کردی یعنی از چه نرم افزاری استفاده کردی؟
-
سلام نرگس خوش اومدي
خدمتت عرض كنم از نرم افزارهاي Swish MAX 2007--gifanimator---fotoshop9--cool3d-- و ديگر نرم افرارهاي گرافيك سه بعدي ....
-
آقا عرفان سلام
با عرض معذرت
فکر می کنم دیگه یادتون رفت یک امضاء هم برای من طراحی کنید اما عیبی نداره حتما وقت این اجازه رو نداده.
-
جناب سنگ تراشان اينم اصلاحيه آواتار خدمت شما :43:
-
سلام erfan25
خدا قوت
بدینوسیله از زحمات شما در طراحی امضاء ها، پوسترها و همچنین لوگو سایت کمال سپاسگزاری و امتنان را دارم.
امیدوارم فعالیتهای خالصانه شما مرضی خداوند قرار گیرد.
با اجازه بنده لوگو اصلاح شده شما را جهت تالار و سایت همدردی آپلود می کنم.
-
سلام واقعا عالي بود دستت درد نكنه از اونجايي كه آواتار من رو يك تازه وارد هم استفاده كردند به نام كنجكاو پس منم عوضش كردم تا اشتباهي نگيريد ما رو :16::16::16::16::16:
-
سلام عرفان جان
واقعا خیلی عالیه
می دونم سرتون شلوغه ولی اگه خود خواهی نباشه میشه برای من هم یک امضا بیست طراحی کنید لطفاً
-
عرفان جان
میشه با اسم :
مَهدی طراحی کنید
لطف میکنید
-
سلام آقا عرفان
تکلیف آواتار پاک شدۀ من چیه؟
-
سلام
ناديا خانم تكليف آواتار شما اينه كه از اول بايد ساختش :shy:
اينم آواتار يا امضاء جديد شما
-
سلام
آقا عرفان :72:
از لطف چندبارۀ شما نهایت سپاس و قدردانی رو دارم :73::104:
فکر می کنم این دفعه با این سلیقۀ قشنگتون نتونم دوباره نغ بزنم چون هم رنگ دلخواهم هم خیلی قشنگه .:72::72::72:
-
آقا عرفان دوباره برای استفاده از این امضاء مشکل دارم هر چه قدر سعی می کنم جواب نمی ده فقط آدرس عکس تو امضای من دیده می شه
چکار باید کنم؟
-
ناديا خانم براي اينكه با مشكلي بر نخوريد مي تونيد كد رو به اين شكل در امضاء خودتون قرار بديد .
-
لوگوي جديد سايت همدردي
با سلامي دوباره
دوستاي خوبم يه لوگو واسه تالار همدردي طراحي كردم اگه نظراتتون رو بگيد خوشحال ميشم .:43::72:
-
:104::73::72::72:
سلام آقا عرفان ...
خسته نباشید:82: .. لوگو و آواتار و امضاء های خیلی زیبایی درست کردید .. به این سایت جلوه ی زیبایی داده ...
-
آزيتا خانم لوگوي شما آماده شده ولي اميدوارم منظورتون از سرخ آبي اين باشه !!!:72::43:
-
سلام
آقا عرفان خسته نباشید:104:
لوگوی جدید تالار همدردی خیلی جالبه فقط اگه تو رنگ آمیزی نوشته هاش از رنگهای دیگه هم استفاده کنید فکر می کنم خیلی قشنگتر بشه :73: