RE: بهترین اعضا تالار بگوید
سلام
از آنجا كه حدود یك هزارم اعضاء در نظر سنجی شركت كردند، نتایج نظرسنجی تائید نمی شود.:58:
همانطور كه اعضاء محترم متوجه شدند این نظرسنجی مبتنی بر سلیقه شخصی آقای ابراهیمی هست. و خواهش می كنم سخت نگیرید.
البته به عنوان یك خلاقیت بد نبود، بزودی این تاپیك به انجمن سرگرمی منتقل می شود.
آقاي مدير راست ميگن ممنونم
ميدونيد چرا اقاي سنگتراشان اين نظر رو دادن:305:
چون اسم منو نياوردين ؛ منم داشتم عقده اي ميشدم:P:P:302:
اينقدر گفتم منو بنويسد .اين كار رو نكردين ؛ اينم شد نتيجه اش:300::shy:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a_b
ميدونيد چرا اقاي سنگتراشان اين نظر رو دادن:305:
چون اسم منو نياوردين ؛ منم داشتم عقده اي ميشدم:P:P:302:
اينقدر گفتم منو بنويسد .اين كار رو نكردين ؛ اينم شد نتيجه اش:300::shy:
شك نكن عزيزم كه همين بوده . بين خودمون بمونه ولي من خودم به آقاي سنگتراشان گفتم واسه حفظ روحيه تو اينكارو بكنن
RE: ارزشیابی عملکرد هریک از اعضاء(انتخاب بهترین عضو)
با سلام خدمت مدیر محترم ودوستان عزیز. بلاخره چیکار می کنید آیا هر ماه بهترین عضو را معرفی می کنید یا نه؟ آقای سنگ تراشان منتظر جوابتان هستیم.
با سلام
به نظر من ، اگر می خواهیم دلخوری وجود نداشته باشد. و در ضمن قدردانی هم بشود. به جای کلی گویی، خوبست که صرفا از نظر خودتون لینک های مفید و جالب عضو مورد نظرتون را در این جا قرار دهید و صاحب آن پست را نیز معرفی کنید. تا بدینوسیله پستهای با محتوا استخراج شود.
من لینکهای ذیل را که اخیرا مطالعه کردم معرفی می کنم که قابل تامل است:
1 - لزوم بیان واقعیات درباره زندگی مشترک به جوانان
2 - شب قدر و راز و نیاز من با او
3 - پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده ان
این پستها از جناب گردآفرید هست. وی از پیشکسوتان تالار همدردی بوده و بیش از یکسال هست که در خدمت ایشون هستیم. وی دغدغه های زیادی نسبت به مشکلات نسل جوان دارد و بیش از هزار پست دارند که غالبا در پاسخگویی با شیوه عقلگرایی به دیگران هست.
اگرچه در استراتژی و در روش تفاوت های عمده ای بین مدیریت تالار همدردی و وی وجود دارد.(به خصوص در نگاهمان به دین و مذهب ونقش آن در رشد و آرامش انسان) لیکن در هدف که کمک به همنوعان جهت کاهش تنشها و فراهم شدن شرایط بهتر برای زندگی هست ، کاملا اشتراک نظر داریم.
او روی عقلگرایی تاکید اساسی دارد و همنوایی با جامعه و سنت را از عوامل اصلی مشکلات می داند.
پستهایی که در بالا معرفی کردم شما را با ایشان بیشتر آشنا می کند.
در پست اول او توجه به واقع نگری و پرهیز از هیجانات و احساسات در زندگی گوشزد می کند.
در پست دوم به صورت لطیفی عقلگرایی را در مناجات ایشون شاهد هستیم
و در پست سوم به شیوه ای سقراطی (دستیابی به پاسخ از طریق سئوالها و جوابهای آنها)، سئوالاتی قابل تامل مطرح می کنند.
خوشبختانه اختلافات اساسی ما در شیوه و روشهایی که جهت کمک به دیگران اتخاذ کرده ایم، مانع از همکاری ما نشده است. وطی این مدت ایشون با سعه صدری که نشون داده اند. به صورت مثبت در تعامل با اعضاء کمک کرده اند.
من هم از آقای گردآفرید، به خاطر پستهای مفید و جوابهای منطقیشون تشکر میکنم، علاوه بر پست هایی که آقای مدیر معرفی کردن من هم این لینک ها رو از ایشون قرار می دم:
بهترین آفریده خداوند
در حوالی بساط شیطان
شیوه های دستیابی به یک ازدواج موفق
:72:
من هم از آقای گرد آفرید تشکر می کنم البته همیشه هم از ایشون بخاطر پست هایشان تشکر کرده ام. دوستان لینک های از ایشان را ذکر کردند که کافی است ولی من یک نمونه را می نویسم........ "" انگیزه های غلط در ازدواج"".. واقعا نمی دانم از اقای گرد افرید چگونه تشکر کنم فقط این را بگوییم هر پستی که از ایشان دیدم کارساز و منطقی بوده است. گرد آفرید عزیز خسته نباشی.
من هم به نوبه ي خودم از جناب گردآفريد كه مهربون و منطقي هستند تشكر مي كنم . پاسخهاشون توي تاپيكها به اعضا با حوصله ست و برخوردشون هم با ملايمت . به نظر منم ، تاپيك در حوالي بساط شيطان كه شاد هم معرفيش كرد بسيار تأثير گذار و زيبا بود .
همچنين تاپيكهاي زيباي ديگه شون :
بوسه ها
زنجيره عشق
راز و نياز يكي از ما با خدا
كه الان ديگه اگه بخوايم با خدا راز و نياز كنيم اينقدر ازين جور چيزا زياده كه عمرمون قد نمي ده
بازشناسي يك نياز ضروري
به نظر من جناب گردآفريد در اين تاپيك سئوال هاي بسيار منطقي رو بيان كردن كه هر ذهني رو به چالش مي كشه ولي متأسفانه تاپيك با يك سري نظرات بدون تفكر و متعصبانه به بيراهه رفته و به نتيجه اي كه هدف ايجاد تاپيك بوده دست پيدا نكرده .
دوباره از زحماتي كه آقاي گردآفريد در رابطه با روشنگري و كمك به ديگران در اين تالار مي كشن ، قدرداني مي كنم .:72:
من از دانه عزیز تشکر میکنم به خاطر اینکه با وجود مشکلی که خودش داشت سیع داشت به همه کمک کنه و پستهای ارزشمندی هم ایجاد کرد
ممنونم مينا22 عزيز
هدفم خير بوده وهست.
خدا به من كمك كرد
براي همه دعا دمي كنم كه خدا بهشون كمك كنه
سلام
همه اعضا عملکرد خوبی داشتند هیچ شکی نیست
ولی از همه بیشتر
آقای گردآفرید- آقای عرفان مرادی- آقای مدیر عزیز و دانه جان وشاد عزیزم و الینا جان...
و آقای ابراهیمی هم در نهایت اضاف می کنم
من هم از مدیر همدردی و گردآفرید و آقای مرادی, خانم زیباده تشکر میکنم
قرار شد تشکر کنیم با لینک ارسالهای خوبشون دیگه . چرا همه اینجوری تشکر می کنن ؟؟؟ این که شد همون قدر دانی از اعضای همدردی که تو یه تاپیک دیگه هم بود .
از shad عزیز تشکر می کنم به خاطر راهنمایی ها و مشاوره های مفیدی که به دوستان همدردی ارائه می ده . هم چنین نسبت به سایر اعضا لطف و محبت داره . اینم لینک دو تا از تاپیک های مفید و زیباشون در تالار همدردی :
خلاقیت در کودکان
وجدان (این تاپیک بسیار بسیار عالی و پرمحتوا بود توصیه می کنم دوستان حتماً مراجعه کنن .)
شیلا و پارمیس عزیزم ممنون
:72:
از نیکخواهی دوستان و همراهان ارجمندم سپاسگزاری می کنم و امید آن دارم که رها از هرگونه خودپسندی،دشمنی،قهر و ترک یا ساختن *جایی و چیزی و کسانی* به شکلی که خود دوست دارم،بتوانم با کمک خداوند بزرگ همچنان در خدمت همگان باشم.
سلام
حالا که بحث،بحث تشکره من هم از همه ی دوستانی که با مطالب پرمحتوایی که می فرستند ما رو از اطلاعان و تجربیاتشون مطلع می کنند متشکرم.
متاسفانه حافظه ام یاری نمی کنه که تک تک اسامی رو ذکر کنم ولی از آقای عرفان مرادی،الینا،شادو نازنین غ مطالب مفیدی یاد گرفتم که اینجا ازشون تشکر می کنم.
از آقای گردآفرید هم که حضورشون رو نماد پویایی تالار می دونم و بقیه دوستانی که با وجود همه ی تغییرات خوب و بد این جمع رو ترک نکردند ممنونم.
در ضمن امیدوارم فرشید عزیز و بقیه رفقا که با دلخوری از تالار رفتند باز هم به ما افتخار بدن تا از حضورشون در تالار استفاده کنیم.
مرسی از همه تون.ببخشید اسم همه تونو باید می آوردم چون همه تونو دوست دارم :228::72::72::72::72::72::72::72::46: