-
RE: زندگي مشترك قبل از ازدواج
fnh63عزيزسلام
من پست اولت رو خونده بودم و توي پست 12 هم در مورد مشكلت نظرم رو گفتم اما چون به خاطر تعطيلات عيد مدتي به تالار سر نزدم از اينكه ديدم تاپيكت هنوز جزئ موضوعات جديده تعجب كردم و همين باعث شد كه موضوع رو پيگيري كنم.
دوست عزيز متاسفم كه حدسياتم در مورد دوستت كه تو همون پست اول هم بهش اشاره كردم درست از اب در اومد .
به خاطر احساس و اعتماد زخم خورده تو بيشتر متاسفم.
و بيشتر از همه اينها خوشحالم كه اشتباهت رو پذيرفتي و همين كه حضور فعالت رو توي تالار ميبينم نشون ميده كه عليرغم ضربه اي كه خوردي و تجربه تلخي كه گذروندي هنوز قوي و پر از انرژي موندي و از همدردي هاي پر مهرت هم معلومه كه هنوز هم دلت پر از عشق و اعتماده.
از اينكه به سلامت از اين تجربه تلخ گذشتي خوشحالم و براي تمام احساسات خوبت و روح بزرگت بهت تبريك ميگم.
مطمئنم كه خدا هميشه همراهته و مثل اين بار بهت كمك ميكنه.روزهاي خوبي رو برات ارزو ميكنم.
-
ممنون
ولی کسی بهم نگفت چی کار کنم.
بهش ریاضی یاد بدم یا نه؟
-
نه
فكر نميكني اين يه بهانه براي شروع يك ارتباط مجدده؟
به نظر من همچين ادمي لياقت هيچ نوع ارتباطي رو نداره.ضمنا سوالت باعث شد ازت بپرسم واقعا ديگه بهش هيچ احساسي نداري ؟
-
خودم هم همین فکرو کرده بودم. ولی یه جورایی هم دلم براش میسوزه.
چشم همین کارو میکنم
-
چشمت بي بلا.دلت براش نسوزه عزيزم.
ازموده رو ازمودن خطاست . همه ما ادما تو زندگيمون اشتباه ميكنيم اما يك اشتباه رو تكرار كردن ديگه كار ادماي.......
-
سلام آقای FNH63
امیدوارم تو این 1 ماه و خرده ای گذشت,دوباره وسوسه نشده باشی به دختره ریاضی درس بدی و بگذاری مفتی مفتی ازت استفاده کنه!
بعدش هم برادر من باید از اول همه چیز رو راست و حسینی مینوشتی.نه اینکه تو پستهای آخر یاد کارتهای ایرانسل و رفقای تاق و جفت خانم بیفتی! بعد هم از نظرات قبلی دوستان برنجی.با اینهمه تغییر یکهویی معلومه که دعوا راه میوفته.:302:
دیگه به اون دختره فکر نکن.آدم هرزه رو هر کاری ش کنی هرزه میمونه.دختر و پسر هم نداره.چاره اش میدونی چیه؟ 1عدد تیپای جانانه! مبدا:قلبت مقصد:ناکجاآباد مدت:ابدالابدین!
اصلا هم از دخترها کینه به دل نگیر.اگه همه ی دخترها وپسرها اینطور بودن که سنگ رو سنگ بند نمیشد! تو رابطه های جدیدت هم اصلا به روابط جنسی فکر نکن.اینجور چیزها رو خارج از ازدواج هر کاریشون کنی خیلی ببخشیدا ... کثافتکاریه! :160:
خدا همه ی ما رو عاقبت به خیر کنه. آمین یادت نره! :104:
موفق باشی
-
مثل اینکه یکی دیگر به دوستان سیاه و سفید بین و حکم دهنده ما افزوده شد.
خانم/آقای پیانیست؛هیچکس به شما این حق را نداده است که با الفاظی چون هرزه درباره دیگران سخن برانید که این دقیقاً خود هرزگی است.آرام باشید و در حرفهایتان دچار دیدگاه ارزشی صرف و پیرو آن احساساتی شدن،نگردید.
شما اگر دیدگاهی دارید،با هیچ دلیلی نمی توانید ثابت کنید که دیدگاهی برتر است و در تعامل با دیگران و سخنان و باورهای آنها باید جانب ادب را رعایت کنید.
اگر روابط جنسی پیش از ازدواج را بنا بر عقایدی که داری،نمی پسندی باید این درایت را داشته باشی که بگوبب *من* نمی پسندم یا *دوست ندارم* همین.این روش گفتگوی سرکاربسیار زشت است و باید خود را چنان رشد دهید که دیگر چنین ادبیاتی را نداشته باشید.
یک چیز را به شما بگویم که البته شاید می دانید و کتمان می کنید:بسیاری از دختران و پسران در همین کشور چنین روابطی را دارند،حال اگر با متر و قالب ذهنی شما جور در نمی آید،این مشکل شماست و البته مشکل آنها نیست،چه آنکه آنها به شما زیانی نرسانده اند و امری کاملاً مربوط به خود آنها ست که اختیارش را دارند.
اکنون آیا درست است که ما بدون فکر و شرم و حیا به انسان این تنها پدیده آگاه به آگاهی خودش،صفت . . . را بدهیم.آنقدر این کار شما ناپسند است که دیگر بدم میآید که حتی نامش را ببرم!!
پیانست فعلاً گرامی و محترم؛اینجا مکانی عمومی در دنیای مجازی است،باید بسیاری چیزها را رعایت کنید.در هر حال امیدوارم خداوند به همه ما خرد و شکیبایی و روشن بینی را عنایت فرماید.
-
آقای گردآفرید!
من خانم پیانیست با توجه به چیزی که میبینم,میشنوم ویا در اینجا میخوانم اظهار نظر میکنم.اگر احساساتی صرف ویا جانبگرا بودم از ان خانم دفاع میکردم.به نظر شما نامردی که اون دختر در حق این پسر ساده کرده چه اسم دیگری جز هرزگی داره؟؟؟؟؟ اصلا شما چه تعریفی به قول خودتون از ... دارید؟؟!!!فرار کردن از واقعیت بخاطر زشتی کلمه از خود مرگ هم بدتره.پس میبینیم که شما از روی احساساتی که از مسایلی پوچ دفاع میکنند صحبت کردید!
در مورد روابط نامشروع هم بگم دیگه کسی نمونده که از زیانبار بودنشون مطلع نشده باشه.لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید.
من هم قبول دارم که در جامعه ی امروز ما این روابط بیداد میکنه و معتقدم یکی ازریشه های مشکلات مملکت ما همینه.لجام گسیختگی روح وجسم جوانانی که بجای تلاش و سازندگی خودشون رو با تفکرات پست سرگرم کردند.و همین جاست که به من و خودشان آگاهانه یا ناآگاهانه زیان میرسانند.
براستی اگر ما روی این روابط کنترل نداشته باشیم .واقعا انسان خواهیم بود؟؟البته رفتارهای از روی احساسات زودگذر و یا اشتباهات جوانی از ارزش انسان نمیکاهد.بلکه عبرت از آنها نوعی انسانسازی و تولد دوباره است.به همین خاطر به این دوست عزیز پیشنهاد کردم برای یافتن عشقی پاک از این روابط چشمپوشی کنند.درست میگویید >من< نمی پسندم.و باز هم>من< نمی پسندم دوستانی عزیز از این بابت ضرر کنند. خوشحالم در این زمینه با خدای خودم هم عقیده هستم.
شما در اندازهای نیستید که در مورد گرامی و محترم بودن من اینطور نظر بدید.
لطفا با اینجور پاسخ ها بچه های مردم رو بدبخت نکنید
خود آقای fnh63 از پست قبلی که من گذاشتم ناراحت هستند؟؟
-
دوست جوانم در تالار همدردی؛اگر هر کسی اختیار خودش را در انجام دادن یا ندادن یک رفتار را دارد و البتهع دوستی با جنس مخالف و داشتن رابطه جنسی در صورت خواست خود فرد، جزو انسانی ترین جنبه انسان است.
شما بنا بر ذهنیت و سیستم عقیدتی سیاه و سفیدی که دارید و من البته به آنه و هر عقیده ای احترام می گذارم،الفاظی چون هرزگی را برمی گزینید.
شما و بزرگتر و فرهیخته تر از شما هم این حق را ندارد که به رفتار دیگران_اگر تجاوز به حقوق دیگری نباشد_قید هرزگی را نسبت دهد.من هر اندازه هم که بگویم شما باز بر طبل خود خواهید کوبید،پس بهتر است این مجادله را پایان دهیم . . . . اما اگر ببینم در هر جایی هر کسی چنین سخن بگوید یا عقیده ای داشته باشد،از آن خرده خواهم گرفت و روشنگری خواهم کرد.
-
من هم نظرم نه مي باشد ولش كن بزار خودش به فكر راه چاره با همونهايي باشه كه باهاشون مي گرده تو چرا خودتو دوباره وسوسه دست اون كني ولش كن شايد دوباره مي خواد برات يك طعمه بزاره از كجا معلوم شايد دوروبرش خلوت شده و ميخواد دوباره دل تورو بدست بياره . اگه بخواد مي تونه دوباره گولت بزنه پس سعي كن به هيچ وجه حتي به تلفنهايش هم جواب ندهي و حتي باهاش چند كلمه هم هم صحبت نشويد
اگر ميخواي كه دوباره بازي دستش نشي ولش كن و فراموشش كن و فكر كن كه اصلا همچين كسي رو نمي بيني بزار بفهمه كه همه اونجوري كه اون مي خواد بازي دستش نمي شوند و هستند كساني كه شخصيت دارند و براشون چيزهايي فراتر از يك رابطه سكس وجود داره
-
سلام
فکر نمیکنید شاید مخالفت خونواده چیز دیگه ای باشه
امدن اون دختر به خونه شما اشتباه محض چه برسه برنامه سکس
میدونی روایت داریم اگر دخترو پسری توجایی تنها باشن نفر سوم بین اونها شیطان است
فکر نمیکنی اگر این ازدواج سر نگیره واون دختر با کسی دیگه ای ازدواج منه یه عمر عذاب وجدان خیانت به همسرشو داره
شما خودت باشی قبول میکنی با دختری ازدواج کنی که بدونی قبلا با یه نفر دیگه ارتباط نامشروع داشته حالا چه از روی عشق بوده باشه چه هوس یه کمی بیشتر فکر کن بزرگترین اشتباهو کردین هردو حتی تو جامعه اروپایی هم خانوادهای با اصالت با این موضوع مشکل دارن چه برسه به ما که مسلمونیم
-
با سلام و همينطور احترام به نظر تمامي اعضا:72::72::72:
اول از همه به خاطر سرعت عملتون در دادن پاسخ به اين موضوع بينهايت سپاسگزارم!!!
آخرين پست بنده 4 ارديبهشت بوده و قاعدتا موضوع تدريس رياضي نهايتا مربوط به سه روز بعد از پست بنده ميباشد نه يك ماه! (9 خرداد)
محض اطلاع عرض كنم كه تدريس رياضي صورت نگرفت و همينطور خط موبايلمو عوض كردم و به كل اون دختر از دفترچه زندگي بنده پاك شد.
گاهي اوقات توي دانشگاه ميبينمش ولي با گوسفند مش رجب برام فرقي نداره.
در انتها هم در مورد نظرات اخير اعضا هيچ قضاوتي نكرده و تقاضامندم كه بحث زندگي مشترك قبل از ازدواج را خاتمه دهيد.
والسلام
زندگي مشترك قبل از ازدواج تمام
:72::72::72:
-
fnh63 جان سلام !
فقط یک چیزی رو بگم :
خیلی خوشحالم !!!
دسته گلی تقدیمت برادر ...
:shy::72:
-
سلام
من هم مثل شما 8 سال با یک دوست بودم به خواستگاریم آمد ولی خانواده ها راضی نشدند ما رابطه جنسی با هم داشتیم . ÷رده بکارتم را برداشت و با هم خیلی خوش بودیم . حالا بعد از 8 سال رفت و ازدواج کرده و من هم با این ننگ دارم دست و پا می زنم و کارم شده گریه و دیگه هیچ چاره ای ندارم جز اینکه خودم ایندم و خراب کردم و همش گریه می کنم . خودم کردم که لعنت بر خودم باد . کاش هیچ وقت باهاش دوست نمی شدم
ای ولا تو خیلی مردی که این دختر و دوست داری و میخوای خدا به مردانگی تو توفیق بده من که خیلی حسودیم شده با این حرفهات دل منو سوزوندی آری پس هست پسرهایی که مردانگی از خودشان نشون میدهند فقط شانس من بوده که یک نامرد نصیبم بشه . خیلی پافشاری کن تمیدورام موفق شوی
-
سلام.خوشا به حال هر 2 شما.مگه زندگی چیزی جز عشق داره که زیبا باشه؟شما ارامشی که همه دنبالشن یافتید.از دستش ندید به هیچ قیمتی
-
سلام
ببخشيد من فارسي نمي تونم تايپ كنم
doste aziz dostani mese hamed aziz va chand tani digar khili ghashang rahnamie kardan shoma va an dokhtar khanom darid chobe afkar va hanjarhaie ejtemaie kamelan ghalati ra mikhorid ke motasefaneh nasle gozashteh na chandan fahrikhteh ma bevojod avardeh and motmaenan angoneh ke khod gofti hozor an dokhtar dar kenar to be hich dalil dale bar najib nabodanash nist
inja forsat bahs nist doste aziz ta ba dalil va borhan dar bahshaie takhsosie ensan shenasi va jameh shnasi ke haghe har ensani ast ke dar aghosh bekeshad an kasi ra ke ashegh vey ast harzegan ham dar aghosh mikeshan ama ba che niat va che maghsodi
are doste aziz man dalil khanevadeh shoma kamelan eshtebah va gheir karshenasaneh ast
ama soali i baraiam pish amdeh chera chera inghdar rahat az joda shodan sokhan migoied
azizam zendegi sarsar moshkel va sakhti ast mohem va matlob nabodan in moshkelat nist balkeh zarfiat va nahveh bar khord ba in moshkelat ast dalaieli ke gofti baraie jodaie ghaneh konandeh nist
shayad baraie an ast ke zir feshar va esterse in maslaeh kami khasteh shodeh ied
man na be onvan iek dost balkeh be onvan iek karshenas be shoma pishnehadi midam
kami az in masaleh faseleh begirid begozarid bahsha va gofte goh a betor maghtie tamam shvad va har 2nafaretan ba ham dar kenar ham bedon andishidan be in masleh kami esterahat konid az hozr dar kenar ham va ba ham bodanetan lezat bebarid va kami boland bar afkar ghalat doro baretan bekhandit
in chand hosn darad aval ankeh
ba in esteraht enrji khobi bedast miarid
2-forsat andishidan be pedar madarat midahi ta dar khalvate khod biandishan
3-anha ra maios mikoni ke gozar zaman in eshgh ra agar vaghie bashad az sar bebari
-
edameh matan bala-
dar zemn bedan ke hamishe ghara nist har anche ra ke bekhahi rahat bedast biavari kami zajr keshidan mahiate zendegi ast vali doste man baiad tahmol koni va separi koni an ra ta bersi be an che ke mikhahi
dovomin kari ke ke bad nist anjam bedi in ast ke az in pas ba pedar madarat mohtarmaneh tar barkhod koni va alghe ehteramat ra bishtar be anha befahmani mamolan dar injor parvandeha ma mibinim ke in ttaghirate akhlaghi ra madar va pedar irani khili sari be nafre dovom yani an dokhtar nesbat midahan va iingoneh bardasht mishvad ke tasir an dokhtar bar pesareman bodeh agar in tasir mosbat bashad arzesh an dokhtar dar nazdeh anha bishtar khahad shod va in besiar komak mikoneh khili bishtar az anche ke feker mikoni
harfe akhar be jodaie niandish chera ke be ghol iek ensan shnas bozrg anche ke az zehn sate mishvad faregh az afzaiesh va ya kahesh an dobareh be zehn bar migardad
jameh emroz iran hanjarhaie ejetmaie sonat an bakhshish ke dar dar baiad ha va nabiad haie ejetmaie tain mikonan in hanjarhaie ejtemaie ra moshkel emroz to hast
khob azizam man inja hamishe goftam baraie inkeh dorsteshan konim avalan tanhaiem nasle gozashteh andish mandi dar in zamineh nadarim va zemnan baid ghorbani bedim
moghavematat dar moghabel pedar madarat bish bish kon ba boseh zadan bar dastane in azizan
va yadet bashe rode rafteh bar nemigardad ze rah
erdat va be omid ba ham bodanten
bye
-
موافق نیستم چون مواردی را در دوستانم دیده ام که با آسیبهای جدی از هم جدا شده اند حتی بعد از نه سال . واقعا اتلاف وقت است
-
mina jan khili baraie shoma ehteram ghaelam khili shoma bozrgvarid va mohtaram vali khanom aziz poshte in tojihate ke ba anha hokm sader mikoni ghaiem nasho doste aziz va mohtaramam ba kodamin meiar va mizan ba kodamin meghias amle an dokhtar ra eshtebah mikhani
besiari az in bavarhaie zehnie ke dar zehnetan ast eskelet haie poche gharardadi hastan ke erza konadeh amial amighe ensani nistan doste javan man
na an dokhtar eshtebahi nakrdeh na hargez
eshtebah az negaresh ghalat va nasle gozashteh ma mibashad ke in vaziate sartanie jameh
emroz iran ra bevojod avrdeh doste besiar mohtaram man mina khanom agar in andisheha dorst hastan pas chera jameh iran ma faghat az heis jameh shenakhti negah konid na zavaiaie digar ba anah kari nadarm man
chera ingoneh ast chera
-
براي پانتا؟-8
doste azizam panta khanom vaghti matlabi ra ke neveshteh bodi khonam anghadr motaser shodam ke natavnestam javbi nadaham motaser nabraie vagheh rokh dadeh shodeh na doste aziz va mohtaram na baraie andishe eshtebahat ke ba an dari be ghol khod iek dam zendegi ra bar khod haram mikoni doste azizam
kami bar gard be aghab magar be ghir az eshgh baes gardid ke shoma dar aghosh begirid kasi ra dost tash midashtit ?
dast bardarid az in afkar jazmi be kodamin mabhaso dibachie bakereh bodan dalil paki niat vanejabat ast ?
aya tamam ensaniat iek dokhtar tamam bodanash marhon pardehi bi arzesh ast ?
sex namde bironi ma be ezaie bironi tajasome fiziki iek hes daroni be name eshgh ast va eshgh ham bakhshi az zendegi va zendegi ra baiad tajrobeh kard man az bi bando bari va harzegi nemigoiam va defa nemikonam man az lamse eshgh sokhan migoiam
man az shoma soali miporsam aya tavan kam avrdan tavan ashegh nabodan va khial asheghi ra dashtan e digari ra shoma baiad bedahid ?
shoma ke dar sohbathaiat az iek eshgh gofti pas sarafraz bash ke haghir in maslak shoma nabodi an bod ke az eshgh sokhan goft ama az pase an bar niamad
ma melate sher va harfim vali jaleb ineh ke be sher hamon ham hata khili estenad nemikonim yadam ieki migoft
ke eshgh asan nemod aval vali oftad moshkel ha
doste azizam boland be khand va shad bash ke ingoneh nist ke mipendari
eradat bye
-
سلام صدرا
یه نگاهی به قوانین تالار همدردی بیندازید.لطفا فقط فارسی تایپ كنید.
چون مطالب فینگلیسی بزودی حذف می شود. این لینك به شما می تونه كمك كنه:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1578&pid=13773#pid13773
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط honarmand
هميشه دست فاطمه زهرا پشت سر دخترهاي زشت است اگه دقت كرده باشي هميشه دخترهايي كه زشت هستند شوهرهايي با موقعيت بهتر و مناسبتر و پايبندتر قسمتشون مي شه و برعكس دخترهايي كه خيلي خوشگل هستند بنده خداها هميشه توي زندگي شكست مي خورن نمي دونم علتش چيه ولي لازمه كه به مادرت گوشزد كني
این دیگه شاهکارترین اظهارنظر قرن به نظر بنده بود!!
الکی پای اون بنده خدا رو وسط نکشید . مردم ایران در زمینه خودشون شاهکارن بابا!! فاطمه زهرا بیاد دست رو سر یک دختر به دید اسلام زنا کار(عملی که این دختر مرتکب شده مصداق زنا در دین اسلام هست=به اینکه اسلام اشتباه می گه یا درست کاری ندارم) بکشه؟!!!
شتر سواری دولا دولا نمی شه. من نمی گم این دختر کار اشتباهی کرده. می گم این دیگه با فرامین فاطمه زهرا جور در نمیاد که حالا اون بیاد دستش پشت سر این زندگی باشه.
-
اگر کل تاپیک مطالعه بشه متوجه می شه شد که نظر افراد به چه سرعت عوض شد!! آیا این شاهدی نیست بر احساساتی بودن اظهار نظر ها؟
-
خیلی جالبه من نمیدونم این روزا چه علاقه ای به وجود امده که تاپیکهای قدیمی و زیر خاکی رو بعضیا میارن بالا
بهتر نیست انرژیمونو رو کمک کردن به افرادی که الان مشکل دارن بذاریم
اخرین پست این تاپیک ماله 14 خرداده و اون دوست عزیزمون مشکلس تموم شده حتی متاسفانه دیکه از این تالار رفته:304:
-
سلام.قربون خدا برم...ما رو بگو که فکر می کردیم ملاک حضرت فاطمه و ائمه و خود خدا واسه گزینش و دستگیری از آدما ایمان و نجابت و صداقت هستش.حالا تو نگو که حضرت فاطمه هم جدیدا به خوشگلی و زشتی طرفش نگاه می کنه...این طوری باشه که دوست عزیز حضرت زهرا این روزا باید سرش خیلی خلوت باشه!به خاطر معجزه لوازم آرایش و گریم و انواع جراحی ها...
این پست اصلا توی چارچوب مسائل حرفه ای این فاروم نمی گنجه .خودم می دونم...اما ایا ملاک صحت همه چیز توی حرفه ای بودن و مدرن بودنه؟؟!یک زمانی بود توی مملکت ما که خود داری و امتناع در برابر مسائل جنسی از سجایای اخلاقی بود.می گفتن در جوانی پاک بودن...اما حالا همه چیز داره تغییر می کنه.این که غربی ها بین واژه عشق و سکس تفاوتی قایل نیستن یک حقیقت فرهنگیه.آره اونا عشقای بدی ندارن .اما دارم می گم اونا!چون فرهگ ما زمین تا آسمون با اونا فرق می کنه.ولی این الگوی عاشق شدن ایا توی مملکت ما جواب می ده؟؟اصلا درسته که بخوایم ازش جواب بگیریم...
این خانومی که توی این تاپیک موضوع بحث بود،من امید وارم که توبه کنه و خدا ببخشتش.به شما هیچ تضمینی نمی دم که خدا منو از اون توی تقوی و ایمان بیشتر قبول داشته باشه...نه بحث اصلا این حرفا نیست.هرکسی خودش می دونه و خدای خودش.من دارم از یک فرهنگ جدید که داره توی این مملکت جاری می شه حرف می زنم.اگه بشینیم و به اسمه برخورد حرفه ای و دیدگاه های مدرن و چه می دونم این فمنیست بازی ها بهش نگاه کنیم و بگیم خوب اشکال نداره،اصل اینه که اونا دوتا هم دیگه رو دوست دارن که نمی شه.من حالم به هم می خوره از این روزا.از این روزا که می بینم توی دانشگاه و محل کار و...هر روز تعداد بیشتری از دوستانم پا می شن می رن خونه دوست پسرشون و اون روابط باز که دیگه گفتن نداره!دلم واسه این معصومیتی که داره بی صدا از بین می ره می سوزه...همه شونم می گن "ما هم دیگه رو دوست داریم" "عشق ما فرق داره" "خوب چه اشکال داره ما که بالاخره می خوایم ازدواج کنیم" همه مون فکر می کنیم عشق ما الهیه و اصلا چون و چرا هم نداره!اما مگه نمی گن سرچشمه هر عشقی اون بالاست...بابا یه کم به خودمون بیایم بد نیست...دیگه توی این که زنا حرامه که کسی شک نداره.داره؟شما دارین؟! پس این سیستم چه جوری می تونه مربوط بشه سرچشمه عشق الهی؟
خودم شخصا اگه برادرم پاشه بره شهرستان با یک دختر خانوم شهرستانی _که می گن چشم و گوششونم بسته هستش_زندگی مشترک تشکیل بده توی قداست اون عشق شک می کنم...بالاخره ته تهش باید یه فرقی بین جوون پاک و جوونی که نتونسته جلو خودشو بگیره باشه یا نه؟؟!
و خودم شخصا اگه یه پسری عاشقم بشه و براش نجابت و خویشتنداری من توی زندگی مهم نباشه هرگز بهش جواب مثبت نمی دم!
تصور نمی کنم یکی بهم بگه "عزیزم مهم نیست تا حالا تو چند بار توی خونه من به خدای خودت .به مقدسات خودت.به خانواده خودت خیانت کردی،مهم اینه که بهم قول دادی از این به بعد به من خیانت نکنی!"
بازم از این که برخلاف اصول علم روانشناسی و مشاوره ای مدیریت این سایت چند خطی نوشتم امید وارم منو ببخشید.
می تونید بذارید به حساب درد دل های یک مددجوی سایتتون که گاهی از دیدن این وضع خونش به جوش می آد!از کجا معلوم .شاید من زیادی سخت می گیرم...به هر حال سعی می کنم تا وقتی در مورد مشکلم-توی تاپیک ابراز علاقه دختر به پسر-ازم توضیحی نخواستین دیگه توی این سایت پست های مقدس مآب نذارم.
متشکرم