RE: با اين عروس چيكار ميشه كرد؟
دوست عزيز شما قصور خودتون رو در زمان انتخاب همسر براي برادر عزيزتون به گردن اون خانم ميندازين؟؟؟چرا اين طوري راجع بهش قضاوت ميكنيد؟واقعا جا خوردم....خدا رو شكر كه بنده از فيض خواهر شوهر در امانم!!!
اگر خواهر شوهر بي خاصيت همچون شما در باره عروس نظر بده خدا به داد با خاصيتش برسه!!!!:303:
دوستان گرامی
کسی که اینجا مشکلی رو مطرح میکنه نیاز به راهنمایی داره ، فکر میکنم وظیفه ما اگه بتونیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم ، راهنماییه نه خدای نکرده بکار بردن الفاظ و توصیه هایی که نه تنها مشکلی رو حل نمیکنه بلکه سوال کننده رو ناامید و نسبت به این تالا و اعضای اون بی اعتماد و بدبین کنه :305:
پس اینکه ایشون خواهر شوهر هستن یا خود عروس برای ما فرقی نداره ما باید ببینیم برای بهبود روابط این عروس و خونواده همسرش میتونیم راهکار مفیدی ارائه بدیم یا نه ؟ اگه میتونیم دریغ نکنیم و اگه نمیتونیم و چیزی به ذهنمون نمیرسه ، بهتره چیزی نگیم !
آقاي m.mouod ازتون ممنون.قضاوت از طريق نوشتن سخته.من ديگه مطلبي براي گفتن ندارم.خواهش ميكنم كسي ديگه جوابي ندهد.من از حرفهاي شما يكه خوردم ولي ناراحت نشدم. طرح موضوع از اولش اشتباه بود وهر مطلبي را هر جايي نميشه بيان كرد.لطفا ديگه جوابي ندهيد.
فقط يه چيزه ديگه.من از مدير محترم اين سايت به خاطره مطلبي كه نوشتم عذز خواهي ميكنم.هر چند حرفهاي اوليه خيلي مفيد بود ولي من تند رفتم و بقيه قضاوت اشتباه كردن.ولي حداقل باعث شدين گريه كنم و خالي بشم خوب شوهرم خونه نبود وگرنه از اينكه حرفهاي شما من را به گريه انداخت ازم مي خنديد.نگران عروس ما هم نباشين .
براي هر مشكلي راهي هست و دريچه هاي عشق خداوند به روي همه گشوده هست....
خواهر عزیز منو ببخشید که من بر خلاف خواهش شما پست میذارم:43:
خواهر خوبم من خانم هستم و میدونم منظور شما من نبودم اما میخوام از طرف خودم و بقیه دوستان که باعث شدیم شما ناراحت بشید ، عذر خواهی میکنم .از حرفهای بعضی دوستان دلخور نشید اگه چیزی گفتن منظورشون شخص شما نبوده بلکه متاسفانه برای همه تقریبا" عادی شده که نسبت به مادر شوهر و مادر زن و عروس و خواهر شوهر دید بدی دارن و بدون تفکر و آگاهی از اصل قضایا ، یکی رو محکوم میکنن مثلا" به خودهر شوهر یا عروس بودن !
شما خودتون رو ناراحت نکنید ، سوالتون خیلی بجا بود و جای خوبی مطرحش کردید و این نشونه عشق و علاقه شما به خانواده و خصوصا" برادرتو و همسر و زندگیشونه که شما رو وادار به این مشورت کرد .اگر شما به زندگی برادرتون و همسرش بی تفاوت بودید ، خواهر شوهر خوبی نبودید در ضمن شما برای حل مشکل ایشون از دوستان مشورت خواستید نه اینکه خودتون به تنهایی کاری بکنید :43::104:
ببخشيد خانم m.mouod آخه معمولا آقايون ميگن خواهر.ببخشيد.
چقدر حرفاتون به دل ميشينه.خيلي آرومم ميكنه.اگه همه مثل شما منطقي بودن هيچكس از هيچ چيز ناراحت نميشد.مشكل من اينه كه خيلي احساساتي هستم و در عين حال خوددار وگرنه اگه ميتونستم با عروسمون دوست بشم شايد يه قدم مثبت برميداشتم.بازم ممنون.:43::46::72:
خواهش میکنم عزیزم :43: خیلیها منو با آقا اشتباه گرفتن اشکالی نداره :311:
خواهر مهربون شما که انقد به فکر روابط عروستون با برادرتون و خونواده تون هستید ، حتما" خوار و خواهر شوهر خوبی هستید اگر غیر از این بود ، شما مجبور نبودید به خاطر بهیود این روابط با کسی مشورت کنید و بی تفاوت می بودید !
حالا که انقد دلسوز و مهربون هستید به خاطر برادر تون هم که شده و به خاطر اینکه همون عشق و علاقه اولیه دوباره در وجودش شعله ور بشه ، سعی کنید هر طور شده به عروستون نزدیک بشید و باهاش رابطه صمیمی ایجاد کنید .میدونم ممکنه اون نخواد یا حتی کم محلی کنه اما شما بزرگواری کنید و نادیده بگیرید .تا جوان هستن سعی کنید کمکشون کنید روابطشون با هم و با خونواده شما بهتر بشه چون کینه و کدورت جزئی اگه تبدیل به محبت و صمیمیت نشه به مرور زمان ریشه دار میشه و کهنه اونوقت به این رفتارها عادت میکنید همه تون ضمن اینکه ناخوشاینده اما به سختی باید تحمل کنید .پس شما پیشقدم بشید و کاری به دیگران نداشته باشید اما باشبد صبور باشید وبا یه کم توجهی یا اخم اون از کوره در نرید و تلافی نکنید .اگر بدی هم کرد به مادر یا برادر تون نگید و بهش ثابت کنید که خواهر شوهر دلسوز و خوبی هستید:43:
مطمئن باشید اون هم الان از اینکه روابطش با شما و شوهرش بد باشه راضی نیست و خوشش نمیاد اما از ابتدای ازدواج و مخالفت چند نفر این مونده تو ذهنش که مثلا" فلانی مخالف بوده پس باید بهش کم محلی کنم .
اما در اصل هیچکس دوست نداره رابطه اش با دیگران بد باشه خصوصا" اگه خونواده ش باشن .
مسئله دیگه نوع رفتار عروس بزرگتر و شما با همدیگکه هست که تاثیر داره تو این رابطه !
شما سعی نکنید اونو به رخ عروس کوچیکتر و تازه وارد بکشید و اونها رو با همدیگه مقایسه کنید چون هم به اون بدبین میشه و هم به خود شماها .به هردوشون احترام بذارید خصوصا" در حضور مهمونهای دیگه و عروس بزرگتر بهش توجه کنید و تحویلش بگیرید تا نسبت به جاریش احساس حقارت نکنه و به تبعش در صدد تلافی برنیاد .
موفق باشید