RE: انتخاب آواتار برای جناب بی بی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
بعد از این تاپیک باید دید کیوان باز هوس می کنه با خانم ها کل کل کنه !!!!نظرت چیه کیوان ؟! تو آواتار می خواهی یا نه ؟!!!!
سام علیک؛:
اولا" قرار بود برا بی بی آواتار انتخاب کنید؛ من که آواتار ماواتار نمیبینم!
دویما" بی بی در جریان نیست، شما خواستین سورپرایز کنید!؟
سوما" با صدای بلند میگم تا خانومها خوب گوش بدن:::324:
فکر کل با من یک ریسک ناشیانه ست!!! خیلی بالایم ما داداش ...:82:
ذت زیاد.......
بی بی یه آواتار برات انتخاب کردم فقط واسه رو کم کنی،
این عکس مربوط به مرحوم پهلوان عزیز رحمانی است(روح شاد ؛یادش همچو گذشته و اکنون گرامی باد)
بی بی من واسه این عکس خیلی احترام قائلم،خیلی ....
سلام:
آقا کیوان ..گرامی:دیگه تمام..مواظب خودت باش:از حالا دنبال ایمیل همسر اینده شما هم باید بگردم!!!:302:
فعلا این آواتور برای baby:
ولی یک چیزی پیدا کردم چون اقای baby رئیس باند ضد زن هست درسته این تابلو علیه ما زنان هست ولی خداییش اینم جالبه:(کاش اون خط قرمز وسط نبود اونوقت محشر بود!!!:311:)
اینکه میگید آقای baby رییس باند ضد زن هستند بنده مخالفم!:305: بابا این بنده خدا که همش داره به نفع خانوما پست و تاپیک میزنه! حالا یه کار کنید همین یه نفر هم که به نفع خانوما حرف میزنه عین دایناسور نسلش منقرض شه!
بنده پیشنهاد میدم حالا که کامران رفته نوک پیکان حمله رو بگیرید سمت آقا کیوان هشت هفتلکوش کنید بره پی کارش! :227:
تا دیگه از خودش خشانت در نه وکنه!
بنده این آواتار بسیار لطیفو تقدیم وکنم به جناب baby بس که ایشون از خودشون نسبت به خانومها لطافت در وکنن:104:
http://www.1000markets.com/pictures/...atar_large.jpg
و این آواتار هم تقدیم به آقا کیوان که ولوم خشانتشون یه خورده بالاست
http://www.tafreehmela.com/customava...tar14072_1.gif
و از اونجاییکه تاریخ نشون داده آقایونی که قبل از ازدواج هارت و پورتشون نسبت به خانومها زیاده، بعد از ازدواج چه سرنوشتی پیدا میکنند، اینهم آواتار آقا کیوان پس از ازدواجه!
http://i29.photobucket.com/albums/c2...r_by_Irrel.jpg
اینم یه آواتار دیگه برا آقای baby
http://i174.photobucket.com/albums/w...se03framed.jpg
ماجرا خیلی خیشینت +بار شد !!!!!!!!!!:302:
کار داره به جنگ مسلحانه می کشه . جنگ خانگی ؟!!!! :324:
سارا فرمانده گروهان شده ؟!!سارا خطرناک که می گن شمائین ؟!!!:311:
فرمانده ( سارا ) در خواست دادگاه صحرایی برای دوفرد خاطی و زن ستیز دارم :311:
بی بی و کیوان دعوا نکنین. تا دلتان بخواهد آواتار اهدایی داریم که متعاقبا تا روز دادگاه صحرایی خدمت شما دو محترم تقدیم می گردد. :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
بی بی یه آواتار برات انتخاب کردم فقط واسه رو کم کنی،
این عکس مربوط به مرحوم پهلوان عزیز رحمانی است(روح شاد ؛یادش همچو گذشته و اکنون گرامی باد)
بی بی من واسه این عکس خیلی احترام قائلم،خیلی ....
قطعا روحشان شاد . اما می خواهم بدانم این یعنی چی ؟!
مثلا باید از سیبیلهایشان باید ترسید یا ا ز او ن نگاه و ژست یا از اینکه مرحوم شدند ؟!!!!( عکس مشاهیر نگذارید) علت فوت شان را نمی شه عنوان کرد . برای چهره های سرشناس خوبیت نداره . والله آدم چی بگه ؟!!!!
علت فوت به طور سر بسته :کیوان عکس خانم ایشان را نداری ؟!!!!!!!!!!!:311
[b]از اونجایی که میدونم آقای baby خیلی به امام زمان (عج) ارادت دارن ، این آواتار رو بهشون پیشنهاد میکنم
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/11476/...3692add09e.jpg[/img]
البته عکس اول آقای صابر هم خیلی بهشون میاد:104:
دوستان عزیز
بالهای صداقت عزیز ، من بدون آواتالار هم BABY هستم و گردنم هم از مو باریک تر - اما خوشبختانه جلوی جماعت زنها تا حالا به لطف خداوند مهربون و زن شناس!! کم نیاوردم ، توکلمون هم به خودش بوده وهست.
حالا مگه بدون آواتالار نمیشه ، اینهم قانونه که باید آواتالار داشته باشیم ،یه جا هم که میخوایم به ظواهر نچسبیم نمی ذاریدا... بهرحال از توجهتون ممنونم.
ممنون ، واقعا سورپرایز شدم ، حسابی هم ترسیدم....ها ، نمی دونم این دیگه چه مدل کل کله. گمونم
امان از این خانم دکتر...، مارو وارد چه معرکه ای کردن....، بذار این دلبندتون سرو کله ش پیدا شه ، (علی آقا رو می گم!!!) البته اگه دوباره کسی نیاد بگه اون دلبند منه!!!!
ایمیل خانوم BABY هم شده یه ماجرا برا خودم هم جالب شده ، هرچی بهش میگم بابا این ایمیلتو بده ، میگه میخوای واسه چی ، شما که خودتون بهتر خانوما رو میشناسین ... زود میرن تو لاک حمله ، اگه چیزی تا حالا بی ارزش بوده و دم دستی تا ازشون بخوای فکر میکنن پسورد کاخ سفید دستشونه :P
بی دل عزیز ، خوشحالم باز هم تک وتوک تو خانوما !!پیدا میشن که حقایق رو می بینن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
حالا مگه بدون آواتالار نمیشه ، اینهم قانونه که باید آواتالار داشته باشیم ،یه جا هم که میخوایم به ظواهر نچسبیم نمی ذاریدا... بهرحال از توجهتون ممنونم.
قانون ، قانون دیگه
شما هم باید آواتار داشته باشید والا دست از سرتون بر نمی داریم
ممنون ، واقعا سورپرایز شدم ، حسابی هم ترسیدم....ها ، نمی دونم این دیگه چه مدل کل کله. گمونم
این هم از همون کل کل کردن خودتون هست دیگه
مگه نگفتید شوخ طبع ها خیلی زود همدیگر رو می شناسند
چیزی که عوض داره گله نداره
امان از این خانم دکتر...، مارو وارد چه معرکه ای کردن....، بذار این دلبندتون سرو کله ش پیدا شه ، (علی آقا رو می گم!!!) البته اگه دوباره کسی نیاد بگه اون دلبند منه!!!!
این دفعه جدا بهم ریختی سر و کله دلبند خانوم دکتر که خیلی وقته پیدا شده جناب بی بی به نظرم برای این حواس پرتی تون باید به دکتر مراجعه کنید
از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است
اقا بی بی اواتارت چی شد:324::324:
خدا داش عزیزو بیامرزه ، روحش شاد
خام آنی هم که چهره مهربون!! زن امروزی رو ارسال 11# به کل دنیا نشون دادن ..... همین حقایقه که مردا رو از ازدواج فراری می کنه دیگه :199:
بالهای صداقت جان حالا یواش یواش دارم میفهمم که چه بلائی سر دلبندتون!!! علی آقا آوردین ، بنده خدا اگه تا حالا زنده مونده خیلی خدا باهاش بوده :103:
با با یکی منو نجات بده.. آواتالار نمی خوام .... اینم ازدواجه هی گفتم نمی خوام ، نمی خوام .... هی گفتن چرا حتما باید ازدواج کنی ، عجب گیری افتادیما :72:
خانومها همه بیرون،:324:
مجلس مردونست،:300:
میخوایم صحبتهای مردونه بکنیم،
لازمه یه سری تصمیمات جدی و مردونه بگیریم...
پس زود، تند، سریع، همه بیرون:160:
-----
پینوشت: بی بی عزیز، جسارت منو ببخش، اما بعضی وقتها بهتره با هر چیزی شوخی نکنیم و موقعیت و حساسیت افراد رو قبل از شوخی کردن بسنجیم...:82:
کامران عزیز
از اون جا که متاسفانه!!! آدم خوشبینی هستم فرضم اینه که همه ظرفیت دارن.
موعود جان من شما رو فردی حقیقت طلب می دونم ، تو ارسالهای قبلتون هم چند بار که از حقیقت گفتید خانوما بهتون حمله کردن که شما سلطان بانوی مائی یا سلطان بانوی مردا:72:
آنی عزیز
هیچ فکر کردین که چه بلائی سر مردا در آوردین که خانم باربارا به خودش زحمت داده و ده سری مرد طبقه بندی کرده:
1-مردهاي که همه چيز را ناواضح و در پس پرده اي از ابهام باقي مي گذارند:..... آقاي اسرارآميز
02 مردهايي که از حرف زدن طفره مي روند:...... آقاي لغزنده
03 مردهاي که ساکت و عبوس مي شوند: ...... آقاي نامرئي
04 مردهايي که خواسته ها و نيازهايشان را به ما نمي گويند: ...... آقاي مرموز
05 مردهايي که احساسات شان را فرو مي خورند و به يکباره منفجر مي شوند:...... آقاي آتشفشان
06 مردهايي که وسط صحبت و مذاکره اتاق جلسه را ترک مي کنند: ...... آقاي گريزپا (فراري)
07 مردهايي که زياد دستور مي دهند: ...... آقاي فرمان فرما
08 مرداني که احساسات ما را مسخره مي کنند: ...... آقاي نيش و کنايه زن
09 مردهايي که به منظور فرار کردن از چيزي ناخوشايند به دروغ متوسل مي شوند: ...... آقا مرغه
010 مرداني که سريعاً ناراحت شده و به دنبال آن فوراً ازخود واکنش نشان مي دهند:...... آقاي ترقه
http://www.hamdardi.net/thread-9893-post-95642.html#pid95642
و اگه خانوما ، هیچ کاری نمی کردن ، واقعا هیچ کاری اونوقت نه مرد اسرارآميز داشتیم ، نه لغزنده، نه نامرئي، نه مرموز، و نه .....:D