RE: دوست داری اگر یک جعبه خیلی قدیمی از زیر خاک پیدا کنی توش چی باشه؟
دوست داشتم دره آن جعبه رو که باز می کردم یک دفعه همه آرزوهایی که دارم و همیشه منتظر برآورده شدنشون هستم یک باره برآورده بشه من برعکس زردآلو اصلا دلم نمی خواست عکس پسری تو اون جعبه باشه چون اصلا خوشتیپ نبودند چیه آن شلوارهای گشاد و آن لباسهای بدریخت بازم به دختراشون هم خوشکل و هم خوش لباس
(ای کاش پسرای این دوره زمونه همون لباسها رو می پوشیدند و مثل همونها صداقت هم داشتند)
بابا دوره خودمون بچسبین. با اون دوره چی کاردارین. حالا مثلاً بدونین اون زمونه چه جوری بوده . به چه دردتون می خوره. الان فقط یه جعبه پر از جواهرات به درد می خوره و بس و البته کنارش هم یه چراغ جادو.
دستت درد نکنه چه رویای شیرینی بود...........................
یه حرفی هم با mishka جان داشتم. اگه دختر و پسرای اون دوره هم بیان تو این دوره همینطوری می شن. خیالت راحت باشه. دخترا و پسرا به یه نسبت تغییر کردند. پسرای الان هم اصلاً بد نیستند. شاید از نظر اونا هم دخترای اون دوره زمونه بهتر بودن.....
بگذریم بخوام بحث کنم موضوع بیراهه می ره. با تشکر
دوست دارم عكس هاو زندگينامه اي از نياكانم توش باشه با يك ميراث خانوادگي البته با ارزش .
سلام.آقا زردآلو راست ميگن اما اگه ميراث فرهنگي در كار نبود من ارزو داشتم توش پر از طلا و جواهر و مرواريد و الماس و .....خلاصه هر چيز قيمتي ديگه.
من دوست دارم دفتر خاطرات... زینت آلات...لوازم قدیمی ریز و درشت ... نقشه آثار پنهان شده... عکس و نقاشی...بقول خانم هنرمند چراغ جادو :D ...
نوشته های تاریخی:303: اون قسمت هایی که در تاریخ کور هستند و معلوم نشده چه اتفاقی افتاده ...
کتاب داستانهای قدیمی ...نقشه آبادی ها ...
انگشتر حضرت سلیمان ...
عصای حضرت موسی ...:P
:303:من دوست داشتم نوشته های ارزشمندی از یه ادمی که دنیای دررونش واسه دیگران قابل فهم نبود توش بود
ادمی دست نیافتنی!:305:
آرزو خانم:جناب کاپیتان لانگ جان سیلور از آشناهایتان نیستند؟؟؟
منظورتون دزدان دریایی کاراییبه ؟!!... خوب راستش نه ولی اگر هم بود بد نبود حداقل تو یک فیلم هیجانی بازی میکردم......خیلی خوب میشد .
سلام
من دوست دارم مثل همه توش پول باشه البته از نوع طلا اونم 24 عیار