RE: اگر سن دختر در ازدواج بیشتر باشه و آشناییه اینترنتی!
ثانیا)من خودم با اینکه با همسرم 6ماه تفاوت سنی دارم ولی با اینحال یکی از علتهای اصلی اغلب مشاجرات ما همین نبود2 الی3ساله اختلاف سنی میباشد .که این مسئله باعث میشود در مورد وقایع روزانه نمیتواند به راحتی نظر مرا بپذیرد( حتی اگر درست باشد) که خود او هم به این مسئله اقرار کرده(( اگر ما 2سال تفاوت سنی بیشتر داشتیم مطمئنا زندگی شیرینتری را تجربه میکردیم ))
البته سوء تفاهم نشه من نمیخواهم مشکل خودم را عمومیت ببخشم فقط چون هوش عاطفی اغلب خانمها به هوش عقلانی انها میچربد نمی تواننددر زندگی مشترک مدیریت کنند حتی اگر سن انها بیشتر باشد (بجز استثنا ها)پس بهتر این است که سن ایشان چند سالی کمتر باشد تا راحتتر بتوانند مدیریت را به شوهرش بسپارد.
اگر بخواهید بهتر این قضیه را باگوشت وپوست خون خود حس کنید کافی که بطور امتحانی چند روزی دوربین چشمی وفهمی خود را روی طرز برخورد دختر خانمها واقا پسرهای هم سن و سال زوم کنید تا ببینید در مورد رویدادهای یکسان عکس العملی متفاوت دارند
مثلا اگر یک دختر خانمی مدرک دیپلم را بگیرد طرز برخوردش در جامعه با مردم دقیقا مثل پسریست که مدرک لیسانس گرفته باشد و این مسئله باعث مشود در تصمیم گیری دچار اشتباه شود
البته قصد بی احترامی ندارم و اصلا امیدوارم که این مسئله برداشت شخصی من باشد ولی هر کسی میتواند در این مورد خود تحقیق کند.
تازه وارد با سلام من مخالف اشنای اینترنتی هستم سن خانم چقدر است سن شما چقدر است موفق وشاد باشید
سلام
کسی هست بتونه به من کمک کنه؟
من نمی دونم اختلاف سنی واقعاً چقدر توی زندگی اثر میگذاره؟
اونقدر هست که اگ واقعاً یه نفر رو تا حد زیادی قبول داشته باشه و شرایط اون با ایده آل های تو مشابه باشه به خاط بزرکگ تر بودن از اون ، به اندازه 5 سال، از اون مشابهات بگذری با نه؟
اگه کسی مورد مشابه من رو میشناسه که از دواج کردن میشه به من معرفی کنه؟
ممنون میشم
همجنين من خوشحالم كه يه نفر هم مثل خودم يك بسري 19 ساله دوست داره
والله عاشقي بد درد است
اكر واقعا تورا دوست دارد يك لحظه منتظر نمانييد موفق باشيد
سلام سارا جان ...
میدونی ما دخترها دوست داریم پسربزرگتر از ما باشه چون دوست داریم بهش تکیه کنیم چون نمی خواییم همش بهش گوشزد کنیم که فلان کار رو نکن یا فلان رفتار رو داشته باش و دوست داریم که کوچکتر باشه چون پر از حس شادیه پر از نشاط ... ولی من این رو کمی قبول دارم که عقل آدم به سنش نیست شاید سن طرف کم باشه ولی اونقدر تجربه داشته باشه و روی پای خودش واستاده و مستقل بوده شاید بزرگتر از سنش باشه شاید بیشتر توی جامعه بوده و سطح فکرش خیلی بالاست و از همسن و سالای خودش بزرگتر ولی این خیلی کم اتفاق میوفته که چنین فردی باشه ..
ولی توی جامعه ی ما این عادی نیست که دختر سنش از پسر بیشتر باشه ...
توی مسائل مختلف و مشکلات هست که میشه فهمید که طرف مقابلت چقدر کوچیک هست و طریقه ی نگاهش به دنیا چقدر با تو تفاوت داره ....
عزیزم توی سایت مقاله در مورد بزرگتر بودن دختر در ازدواج هست ...
موفق باشی و سربلند ...
با سلام
عزیزان این مشکل برای خیلی ها پیش آمده که خیلی هزمش برای خانمها سخته اما کسانی که این صحبتها را می کنن باید در موقعیتش قرار بگیرند که بتونند صحبت کنند اگر قرار باشه که کسی پیر نشه که نمی شه پس خانمهایی که شوهرانشون خیلی تفاوت سنی دارند خانمه رفته بعد از 10-15 سال دنبال یکی دیگه به خدا دیگه عقلم کار نمی کنه اصلا معلوم نیست که چی پیش می یاد با یکی صحبت می کنی می گه خیلی ها این طور بودند خیلی هم خوشبختند یکی دیگه می گه نه مرده فردا می ره دنبال یکی دیگه خوب اگه قراره بره از همین اولش بره تو رو خدا یه چیزی بگید که ما هم بفهمیم.
ابراز علاقه یک پسر 19 ساله به یه خانم 26 ساله اصلا از نظر من قابل تکیه نیست و فقط بخاطر شرایط سنی شونه که یه خانم با این سن می تونه نظرشونو جلب کنه .خیلی کم پیش می یاد که یه آقا پسر 26 ساله از یه خانم 33 ساله و خیلی کمتر پیش می یاد که یه آقای 33 ساله به یه خانم 40 ساله جذب بشه.
به نظر من یه چنین ازدواجی احتمال شکستش اونقدر زیاده که به فکر کردنش هم نمی ارزه
به meme گرامی هم عرض کنم که در جوامع عربی که تعدّد زوجات معموله شرایط شما خیلی بحرانی تر خواهد بود.
با سلام خدمت mishka
منم هزمش برام دشواره
اگه واقعا اینطوره که قراره بعد 10 سال بره دنبال یکی دیگه ! پس خانم هایی که شوهراشون بزرگترنم حق دارن برن دنبال جونترا! هنگ کردم
از یه طرف میگن خیلی ها این شرایطو داشتن موفقن. از یه طرف نهی میشم .
من هنوز یادمه که پیامبر ما از همسرش سن کمتری داشت آیا موفق نبود!؟
آیا با این بحث ها و اظهار نظرای کلی میشه مشکلات و حل کرد؟
تنها راه حل فراموشیو فکر نکردن به موضوعه؟!
من از همه دوستان میخوام استثنا ها رو فراموش نکنن چرا کسی که از احساساتش دور مییشه موفقتره و کسی که میخواد با احساسش تصمیم بگیره بچس؟مگه همین احساسات نیست که عشق و علاقه رو بوجود میاره.همین احساسا ت نیست که فداکاریو گذشتو....
جناب مدیر همدردی
عشق یعنی التهابو التهاب
عشق یعنی لحظه های ناب و ناب
عشق یعنی قطر و دریا شدن
حتی اگه معنیش نرسیدن باشه باز شیرینه
نمیدونم رفتم تو وادیه عشق و ....
اما یاد بگیریم احساس کسیو له نکنیم
قول ندیم که براش میمونیم ولی رهاش نکنیم
نمیدونم شما راهنمایی کنین ....
من که بیش از این دیگه نمیدونم
هر چه هستم قطره ای در دریای مواج زندگیم خودمو سپردم دست یگانه خالق هستی.
یا حق
سلام
من محمد هستم متولد 71
میدونم بهم میخندین ولی دخترخالم رو که متولد 64 هست خیلی دوست دارم.
الان 2 ساله از فکرش بیرون نمیام
نمیدونم چه جوری بهش بگم
امیدوارم شما هم حال اون پسر 19 ساله رو درک کنید و یه کمکی هم به من بکنید
topgear جان سلام
برای اینکه دوستان بتونن جواب شمارو بدن به این آدرس برین و قسمت "موضوع جدید "با مطرح کردن مسالتون منتظر جواب باشین...
موفق باشید
http://www.hamdardi.net/forumdisplay.php?fid=14