بالفرض که این نشون از بیماری روحی خاصی در من باشه که من تا به این حد حساس هستم. آیا راهی برای علاجش هست؟ اگر هست چطوری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بالفرض که این نشون از بیماری روحی خاصی در من باشه که من تا به این حد حساس هستم. آیا راهی برای علاجش هست؟ اگر هست چطوری؟
بله اسم کاربری من رو درست گفتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط chashmdarrah
من شما رو درک میکنم،گذشته شما باعث شده که به گذشته این خانم هم شک کنید و نتونید درباره ی ازدواج باهاش به خوبی فکر کنی
مطمئن باش با این خانم یا هرخانم دیگه ای هم بودی متاسفانه روی این موضوع گیر میکردی،دیگه حالا اگر موردی از گذشتش متوجه میشدی دیگه بدتر
واقعیت اینه که ما باید اول از همه به خودمون رجوع کنیم و ببینیم که آیا اگر خدایی نکرده با کسی رابطه برقرار میکنیم دوست داریم در همین زمان زن ویا شوهر آیندمون هم مشغول این گناه باشه یا نه؟؟؟
اگر دوست داشتیم و به غیرتمون برنخورد اینکارو بکنیم!(که مسلما کسی نیست که راضی باشه)نه اینکه فکر کنیم که خودم هرکاری کردم عیبی نداره ولی خواستم برم زن بگیرم باید این چنان و آنچنان باشه.
یکی از استادام بسیار زیبا این مطلب رو گفت که اگر با کسی رابطه گناه آلود برقرار کنی اگر همون موقع به این فکر کنی که زن و یا شوهر آیندت داره همین کاررو میکنه ،یه تلنگر هست برات
اگر به این فکر کنیم که همه چیز به هم وابسته است،اگر ایمان داشته باشیم که کاری که ما در این ساعت میکنیم یه جایی توی زندگی اثرشو می بینیم(هم کار خوب هم کار بد)،اونوقت خیلی بیشتر مواظب خودمون می شویم،اگر اون لحظه به این فکر کنیم که حالا کی میفهمه ،یا مثلا من مردهستم،یا خلاصه یه جوری توجیح کنیم خودمونو،اونوقت در آینده یه جایی جلوی راهمونو میگیره،حالا مسائل اخروی آن بماند...
چه بسیار آقایونی که زنهاشون زنهای بدی نبودند ولی چون قبلا آقا خودش ...آره... تا رابطش با خانم بیشتر و بیشتر میشه فکر میکنند که این خانم هم قبلا آره...(چون لذت حاصل از رابطه های گذشتش یادش میاد)
وبه این افکار بال و پر میدهند ومتاسفانه با تلقین ها و شک ها ،حتی اگر به زبون نیارند با نگاه ها و استرس هاشون باعث میشوند زن به بیراه بره و باورش بشه که مشکلی داره(همه که اونقدر قوی نیستند که با وجود شنیدن و حس کردن این شک ها ،تغییری نکنند)
پس تعهد به زن و یا شوهر آینده،با این که نمیدونیم کیه و کجاست، خیلی زیبا ست و قابل اجرا.اونوقت تاثیر خوبشو توی زندگی آینده با تمام وجود احساس میکنیم
حالا خیلی از ماها دچار اشتباه میشیم،کاملا درست!!!باید زود به داد خودمون برسیم و به خاطر سلامت روان خودمون و همسر ایندمون هم که شده درست رفتارکنیم.
هیچ وقت دیر نیست ،هرکجای این راه که هستیم میتونیم برگردیم و ذهن و دل خودمونو از گناه پاک کنیم،البته یک سری چیزا رو از دست داده ایم ولی دیگه بازنده هم نیستیم.
راه علاج از دید من:
خودتونو پالایش کنید،کم کم ارتباط خودتونو با این دختر قطع کنید،چون بخواید و نخواید به بیراهه میروید و اونوقت این دختر رو هم که میگید نمیخواد گناه کنه،قبح گناه براش از بین میره و بعدش شما هم که نمیرید باهاش ازدواج کنید و رها میشه و اینجاست که شما هم به خودتون بد کردید هم به اون.
اگر دختری مقید باشه خیلی براش سخت تره که کسی رو به عنوان شوهرش پذیرفته باشه ولی طرف به هر دلیلی جا بزنه
(ما دخترا به این میگیم نا مردی)
پس زودتر فکر اساسی رو بکنید،این لذت ها زودگذرند،اگر بعد از زیاد شدن رابطتون با این دختر نتونید باهاش ازدواج کنید تمام این خوشیها جای خودشونو به غم و اندوه همیشگی میدهند
شما اگر رابطه رو قطع کنید و برای این دختر هم توضیح بدید که چرا میخواید این کاررو بکنید ،بعد از مدتی که تنها شدید و به خودتون پرداختید، میتونید بهتر راجع به این دختر فکر کنید و شاید اون موقع تصمیم گیریتون درباره ازدواج باهاش قطعی بشه.
اون دختر وقتی ببینه که با جدا شدن از شما باعث میشه از خیلی دردسرهای بعدی جلوگیری بشه راحتتر این جدایی رو میپذیره و بین بد و بدتر ،بد رو که همون جدایی هست قبول میکنه
موفق باشید
ممنونم امریم گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
من واقعا از ابتدا به قصد ازدواج با این خانوم بودم و تا قبل از اون دو سه بار صحبت جنسی هیچ مشکلی نبود!! (ما فقط صحبت راجع به این مسائل کردیم و هیچ تماس فیزیکی جز دست داشتن نداشتیم!!!)یعنی اینطور نبوده که بخوام ایشون رو فریب بدم یا اینکه بخوام رابطه برقرار کنم و بعدش .... می گم مشکل روحی پیدا کردم.علتش هم این بود که فکر می کردم این راه خوبی برای شناخته! ببینید من این دختر رو از خیلی زمینه ها واقعا خانوم می دونم و مناسب ازدواج. واسه همینه که زجر می کشم وقتی به خاطر این فکرهای آزاردهنده نمی تونم به شناخت نهایی برسم.
دوستان من چی کار کنم:47:
من یه سوال دارم به فرض اینکه شما با یه خانم دیگه ازدواج کنید
اگه همسر اینده شما دویت نداشته باشه با کسی ازدواج کنه که قبلا سکس چت داشته تکلیف چیه
چرا شما فقط حق پاک بودن را برای خودتان فائل هستید؟؟؟؟:305:
این خانم با اصرار شما این کار رو انجام دادن
چرا با احساسات این خانم باز ی میکتید :324:
این حمله کردن به کسی که راهنمایی و مشاوره می خواد دلیلش چیه؟ من واقعا اگر خودم می دونستم مشکل ندارم اینجا نمی اومدم!
دوست عزیز کسی اینجا قصد اهانت به شما را نداره.
شما خودتون میگید این خانوم محجوبند و مورد مشکوکی وجود نداره. فقط ارتباط نزدیک ایشون با خودتون شک شما را شعله ور کرده.
شما اول بررسی کنید ببینید در اینده اگه با شخصی ازدواج کنید که چنین تجربه ای با شما نداشته این بدبینی به گونه دیگه هم وجود داره یا نه.
اگه جوابتون نه بود یعنی تنها با این خانوم مشکل بدبینی داشتید با خودتون روراست باشید و با تردیدی که هست بهتره از خیر این ازدواج بگذرید.
اما اگه فکر می کنید به خاطر رفتار دوست دختر قبلیتون یا هر چیز دیگری نسبت به هر کسی که شریک شما بشه این بدبینی وجود داره اینجا دیگه باید به طور جدی به حل مشکل بپردازید.
در این تالار کسی از طرز فکر دقیق شما مطلع نیست. ممکنه شما سنتی فکر کنید و نظرتون این باشه که دختری که با من بوده احتمالا با کسای دیگه هم رابطه داشته ---->این خانوم برای شما فرد مناسبی نیست. هرچند هم که ایشون با معیارها ی دیگه شما هم خوان باشند ولی به دلیل عدم وجود اعتماد که پایه زندگیه بهتره ازدواج سنتی داشته باشید.
و ممکنه شما دیدگاهی متفاوت مبنی بر اینکه این رابطه فرصت شناخت از فرد را به من داده و چون مورد مشکوک و نامناسبی هم وجود نداره----> به سلامتی و میمنت با این خانوم ازدواج کنید.
ببین دوست خوب اینجا هر کسی با هر دین و نگرش و طرز فکری می تونه مشکلش را بگه و دیگران تنها می تونند با توجه به دیدگاهشون اون را راهنمایی کنند.
قرار نیست اینجا کسی بتونه طرز فکر شما را عوض کنه. تنها میشه از دیگران برای همفکری و بررسی مسئله از زوایای مختلف استفاه کرد. یکی از این زاویه ها هم نگاه کردن به اشتباه خودمونه. دوستان شما را محکوم به چیزی نکردند تنها اشتباه شما از دیدگاه خودشون را گفتن.
اگه فکر می کنید فرد بدبین و مشکوکی هستین باید این مسئله را با مشاوره حل کنید. برای حل این مشکلات به تخصص در روانکاوی نیازه وگرنه اینکه من یا دیگران بگیم چی درسته وچی غلط اگه با باورهای شما همسو نباشه براتون کاربردی و قابل هضم نیست.
مرسی من متوجه این بدبینی شدم! رابطه سنتی هم مناسب نیست. چون من خودم ترجیح نمی دم.من تا حدودی متوجه شدم که این خانم به دلیل علاقه وافرشون این درخواست من رو پذیرفتند! بنابراین قصد رفتن به روانشناس رو دارم!
دوستان این مشکل به روانکاو احتیاج داره؟
سلام
این تاپیک رو خوب بخون :
http://www.hamdardi.net/thread-9323-newpost.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یاریم کن ...:72: