بی اناصفا
خیلی بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
بی اناصفا
خیلی بدین
چرا عزیزم . رفتی برف بازی ات را کردی و ما را هم با خودت نبردی ، حالا ما بد شدیم؟!!!! :302:
خوش گذشت خانم کوچولوی خوشگل ؟!!:310:
من برای تو و مامان همیشه دعا می کنم و از خدا می خواهم که هر چیزی که برای شما بهترین است اتفاق بیفتد . باید صبر کرد و صبور بود . زندگی یعنی گذر از زمان و فولاد آبدیده شدن .:46:
خاله آنی ما هنوز نرفتیم
همین الان می خواهیم برویم شانست بود که جواب دادم:311:
برای من هم بنویسید
شعر داستان عکس مطلب به من رتبه بدهید تشکر کنید تا برم توی بیشترین تشکرها
خواهش می کنم بدین ها:227:
خاله جون سلام:228: .خوبــــــــــی عزیزم ؟
منم همیشه واسه تو و مامان و بابات سه تایی دعا میکنم مگه میشه کسی دختر نازنین و باهوش و مهربون اینجا رو فراموش کنه ؟ نه نمیشه .مطمئن باش برات دعا میکینم .
ای خدای مهربون که بچه ها رو خیلی دوست داری ، موطلایی ما رو عاقبت بخیر کن :323:
خوب بود ؟
سلام خانم بالهاي صداقت و موطلايي دعا كنيد:323:
خداوندا به بندگانت آنچان قدرتی عطا فرما که خود تصمیم بگیرند و خود را هرگز فراموش نکنند و بازهم خود را هرگز فراموش نکنند و بازهم خود را
بنده هم به نوبه خودم برای بالهای صداقت گرامی و موطلایی عزیز آرزوی بهترین ها را دارم و می دانم بالهای صداقت گرامی دارای روحیه ای هستند که همواره در مقابل مشکلات پیروز خواهند بود.
موفق باشید:72:
اگرچه حالا که من تازه اومدم، ایشون داره میره...و این منو غمگین کرده...
اما امیدوارم یه روز دوباره به اینجا برگرده با دست پر...با یه روحیه عالی...:203:
خانوم بالهای صداقت عزیز، هنوزم ازتون خیلی خیلی خیلی ممنونم بابت امیدی که بهم دادین..
میدونین، بعضی وقتها آدم یادش میره خدا رو شکر کنه،
ممنونم که اینو بهم یاد آوری کردین...
ممنونم از اینکه با حرف هاتون باعث شدین یکم به خودم بیام و حداقل رو پاهام دوباره بایستم،
از ته قلبم براتون دعا میکنم و براتون آرزوی خوشبختی و موفقیت دارم،:72:
ضمنا، در مورد مو طلایی هم مطمئنم با وجود مادری مثل شما پزشکی خواندن در بهترین دانشگاه پزشکی فرانسه l'Universiti Pierre et Marie Curie حداقل جایگاهی خواهد بود که به اون خواهد رسید...:72:
کامران
اعضا تالار امشب 1001 مرتبه ذكر شريف يا ودود رو بگيد به اين اميد كه مشكل دوستمون خانم بالهاي صداقت حل بشه انشالله من براي خانم بالهاي صداقت و خانم موطلايي دعا مي كنم:323:
اقای زمحمد ابراهیمی ممنون که به یاد همه هستید
باعث شد یکبار دیگه تمام پست های این تاپیک رو بخونم
دلم برای موعود تنگ شد
خیلی زیاد دوست دارم دوباره بیاد تالار
چه حس خوبی بعد از خوندن دوباره تاپیک بهم دست داد چقدر دوستان قلب های رقیقی دارید ممنونف ممنون از همتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام
آبجی جونم اومدم عزیزم ...منم دلم برای تو و بقیه دوستان عزیزمون تنگ شده بود باور کن خیلی زیاد.وقتی به یادتون می افتادم براتون دعا میکردم از ته دل برای کلیه اعضای همدردی
دوستان عزیز تاپیکم رو احیا کردم تا همه ببینیم که دعا چه معجزه ای میکنه.ممنونم از همه شما عزیزان که همراهی کردید و برای خواهرمون دعا کردید .
بالهای صداقت عزیزم خوشحالم که خداوند دعاهای و نذرهای ما رو پذیرفت و دل خودت و دخترت و علی آقا رو شاد کرد.
خدیا ! ما اعضای تالار همدردی از لطف و کرم و عنایتت به بالهای صداقت و خونوادش بینهایت از تو سپاسگزاریم و تشکر میکنم.:323:
حالا یه پیشنهاد دیگه :
همگی به شکرانه عنایت خدا و مستجاب شدن دعا و نذرهامون سجده شکر به جا میاریم و اگه ممکن بود دو رکعت نماز شکر::316:
قبوله ؟؟؟؟؟؟
بگید یا علی:72:
:72::72::72: