RE: لطفاً مرا راهنمايي كنيد
جناب سنگ تراشان
باسلام وخسته نباشيد نسخه شما را اجرا كردم و نزد مشاور و روانپزشكي در تهران رفتم و الان مرتب نزد ايشان ميروم حالم خيلي بدبود و بدتر مي شد ولي الان بهترم وحدود 10 روز از خانه نزد خانواده ام رفتم و ديگر حتي دوست نداشتم فرزندان وهمسرم و هيچ كسي را ببينم بجز خانواده ام ولي الان خيلي بهترم و به خانه بازگشتم و همسرم خيلي رفتارش تغيير كرد و فعلاً خيلي عوض شده بقدري حالم بد شد كه ديگر قادر به هيچ كاري نيستم و حالا كم كم دارم به زندگي برمي گردم
با تشكر از شما و همه اعضا اميدوارم موفق باشيد
با سلام جناب سنگتراشان
در اين مدت نزد يك روانپزشك رفتم و مشاوره مي گيرم و با اينكه رفت و آمد مي كنم ولي شديداً احساس خوبي دارم و ادامه ميدهم البته دچار افسردگي شدم ودير اقدام كردم البته بازهم ديرتر اگر ميرفتم خيلي بدتر بودم ولي بقدري حالم بدشد كه ديگر نتوانستم طاقت بياورم و نزد خانواده ام رفتم و حدود دو هفته آنجا ماندم و بدون اينكه با هيچ كس ارتباط داشته باشم چون ديگر تحمل هيچ كس حتي فرزندانم را نداشتم و جالب يا دردناكتر اينكه من كه فردي خيلي شاد و سرحال بودم حالا تبديل به فردي ارام و كم حرف و گوشه گير شدم ولي خودم سعي دارم بهتر بشوم تا بتوانم به زندگي ادامه دهم و براي هيچ كس باوركردني نيست كه من دچار افسردگي بشوم .
اما خوب اين هم يك جور هست از زندگي اما حالا تحت درمانم ولي تحملم خيلي كم شده و تحمل حرفهاي همسر و فرزندانم را ندارم ولي دارم سعي ميكنم خودم را گول بزنم و به زندگي ادامه دهم البته به حرفهاي دكتر گوش ميكنم و دارو مصرف ميكنم بهرحال اميدوارم بتوانم بهتر شوم و تصميم بهتري بگيرم و از اين بلاتكليفي و وضعي كه با خودم دارم كنار بيام.شما اگر مرا راهنمايي بفرماييد متشكرم.
سلام
من هم از طرف خودم ، ورود شما را تبریک عرض می کنم .
دنیا برای هیچ کس یکسان نیست , چرخ روزگار همواره بر اساس میل آدمی نمی چرخد ، زندگی هزاران فراز و نشیب دارد و.... "
در مورد مشکلات قبلی هم بهتر است "به قول آقای مدیر" به مشاوره بروید چون در این زمینه و تا این حد موضوع را بررسی کرد .
اما در مورد موضوع مال و استقلال شما به این نکته اشاره کنم که : اصولا مردها از استقلال مال همسران احساس " جالبی " ندارند " هر چند که به قول این ...ها روشنفکر باشند "
سعی کنید در این موارد ذکر شده که جدیدا اتفاق افتاده و در حاب گسترش است ، دامنه اش را به جای افزایش، تنگ تر کنید و تا جایی که مثل دریایی آرام از آن استفاده کنید نا آنکه به فکر ساختن قایقی محکم باشید تا از شر طوفان ها رهایی پیدا کنید .
استقلال مال و یا هر چیز دیگری که باعث پیشرفت شما در زندگی شده است ، بسیار خوب و قابل تحسین است ، اما شما هم به خاطر ریشه مردانگی و مرد سالاری که چندصد سال ریشه دوانده و نسل به نسل منتقل شده باید در کنار شوهر باشید و آرامش فکری و روحی او را بالا ببرید ، نمی شود به یک باره با این استقلال همه چیز را جدا کرد ! این کاری از روی توهم ناشی از ... است .
پس بهتر است در کنار او باشد ، پول ها را کم کم وارد جریان مالی خانه و خانواده که توسط شوهر جاری است ، بکنید که او از این کار بسیار آرام میشود نه آنکه بگویید : این را من خریدم ! از پولای خودم خردیم ! و ....
برای خرج کردن برگ های دسته چک با او مشورت کنید ، حتی برای دلگرمی همسرتان این کار ار انجام بدهید تا او ببیند در کنار استقلال مالی شما ، شما هنوز هم از او به عنوان نفر اول یاد می کنید ؛ به عنوان مثال می توانید به او بگویید : عزیزم به نظر شما تاریخ این چک را چه روزی بزنم ؟
این کارها کم کم به شوهر شما کمک می کند تا شما را در کنار خود همانند یک رقیب نبیند و از استقلال شما سردر گم نشود .
تذکر : از انجام این کار نگران کوچک شدن ، تحقیر شدن ، ضعیف بودن ، امتیاز دادن به همسر و .... را نداشته باشید .
امیدوارم زندگی سبزی را برای خویش تصویر کنید .
با سلام وتشكر از همه دوستانم كه مرا با حرفها و راهنماييشان همراهي مي نمايند و از جناب سنگتراشان مديريت سايت
خواستم بگم اصلاً با اينكه افسرده شده ام ولي حالم رادرك نمي كنند و فقط از من ايراد ميگيرند و در خانه مرتب با بچه ها بحث و دعوا ميكند و من دارم كلافه ميشوم وقتي به او ميگوييم بيمار هستم و انتظار دارم همراهي كند ولي او فقط به من ميگويد خوب شدي و من كاري ندارم و برعكس فضاي خانه را ناآرام ميكند و رعايت نمي كند و با بهانه گيري ها كلافه ام كرده و به من ميگويد خودت را خيلي دوست داري كه دكتر مي روي و دارو ميخوري
طوري زندگي را برايمان جهنم كرده كه به فكر ترك او هستم و لي اين همه سال زحمت و رنجي كه كشيده ام و زندگي كه با سختي ايجاد كرده ام چي ؟ هرچند او ميگويد برو زودتر برو و ما نميتوانيم اينطوري زندگي كنيم .
مرا راهنمايي كنيد دكترهم به من ميگويد بايد تصميم بگيري بماني يا بروي و من مانده ام كه چه بايد بكنم از تنهايي مي ترسم و از جدايي .
نمي دانم خواهش ميكنم كمكم كنيد .