RE: علت پشيمانيهاي بعد از زادواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tarane.h
چند روز پیش اتفاقی را شنیدم که بعد از برقراری رابطه جنسی در دوران نامزدی اقا دیگه به نامزدش اعتماد نداشت.
اتفاقا من هم دقيقا ميخواستم همين مطلب رو عرض كنم،
كه اگر خدايي ناكرده يك زوج اين كار رو كردن و اصلا ديدن تو رابطه ي جنسي مناسب هم نيستن چي؟
فرهنگ افراد با هم ديگه فرق داره البته،
هنوز ايران در اون فرهنگ نيست كه بتونه اين قضيه رو بپذيره.
یه مساله
بیشتر آقایون هستند که پشیمون میشند و این حرفو میزنند
واسه این چه توضیحی دارید؟
اگه امکانش هست کسایی که متاهل هستند و به این مساله رسیدند بیاند توضیح بدند
دوست عزیز همون شادزی
منم کاملا باهات موافقم ، 13 سال پیش که من نامزد کردم بدون اینکه مشکل لاینفکی بوجود بیاد با همسرم رابطه داشتم . و چون هر دو نظر بر این داشتیم که یک خود سنجی داشته باشیم با وجود خیلی از مشکلاتی که از طرف من وجود داشت ولی الان به راحتی از پس مشکلات بر میاییم . در خیلی از موارد رفتاری همچون تو و شوهرت احساس خوشبختی می کنیم . اما مسئله ای که الان وجود داره اینه خیلی از جوانان ما این تجربه را به فنایی می برند و راه برگشتی برای خودشون نمی گذارند. فکر می کنم مسئله روابط جنسی برایشان حل نشده و به اشتباه از مسیر خارج می شوند . و این دخترها هستند که باید کمر به ازدواجی که خود به نتیجه رسیدند که ثمره ای نداره وارد مشن و از آن پس احساس روزمرگی و پشیمانی دست و پنجه نرم می کنند. و این سنت و فرهنگهای پیش و پا افتاده باعث می شه هزاران ازدواج سر گرفته بشه بخاطر نداشتن شناخت کافی از طرف مقابل و چگونگی یک رابطه جنسی صحیح . کاش الگوی یک رابطه سالم را به پسران خود یاد بدیم.