-
RE: احساس پشيماني
سلام خانم sshadi
این اصلا خوب نیست که همسرتان را با دیگران مقایسه کنید
شما از روز اول از تحصیلات و وضعیت مالی همسرتان اطلاع داشتید
چه ویژگی در همسرتان دیدید که به ازدواج با ایشان اقدام کردید؟
او شما را دوست میدارد و این را به شما ابراز می کند
از کجا معلوم است مردانی که در پیش روی شما به همسرانشان ابراز علاقه می کنند در خفا هم همینطور باشند ؟ بعضی از افراد در اینگونه موارد تظاهر می کنند
شاید اگر با مرد دیگری ازدواج می کردید که هم از لحاظ مادی و هم از لحاظ تحصیلات با شما برابر بود اما از نظر اخلاقی مشکل داشت یا شما را دوست نداشت و یا...
ادمها گاهی قدر انچه را که دارند نمی دانند و به دنبال غیر ان می روندبعد متوجه می شوند انچه که به اصطلاح روزی دلشان را می زده برای انها بهترین بوده است و حسرت ان می خورند که روزی داشته اند
گاهی خوشبختی زیاد انسانها را دلزده می کند و باعث می شود که شخص بی اختیار بهانه گرفته مسائل کم اهمیت را بزرگ ببیند و....
خدا را به خاطر این زندگی که نصیبتان کرده شاکر باشید
-
سلام
ببینید شما دارید برا خودتان مشکل درست می کنید
باید به این جور مسایل واکنش نشان نداد
شما انتخاب خود را کردید هیچوقت نباید معیار شعور و هوش را میزان تحصیلات گذاشت
-
دوست خوبم این که زندگی خودت را با خواهرت مقایسه میکنی خیلی بد است اگر هر چه زودتر این افکار مسموم را از ذهنت پاک نکنی کم کم ادامه زندگی برایت سخت میشه وبه یک دلیل کاملا واهی زندگی خودت و شوهرت را تباه میکنی و زمانی پی به اشتباهت میبری که خیلی دیر شده ، پول و تحصیلات تنها وسیله برای رسیدن به خوشبختی نیستند . فکرت را به نکات مثبت زندگیت معطوف کن و از لحظات باهم بودن لذت ببر ، لحظه ای که گذشت قابل برگشت نیست
-
سلام شادی جان
کاراشتباهیه آدم خودشو با دیگران مقایسه کنه هر کس زندگی خودشو می کنه . تحصیلات به نظرمن هیچ ربطی به درک و شعور ندارد. هستند آدم هایی که به اصطلاح خودشون تحصیل کرده اند ولی دریغ از یه ذره، " فهم " . و برعکسش.
بعد همیشه زن باید همیشه در همه چیز از شوهرش بالاتر باشه ...
فکرنمی کنم دو یا سه سال بیشتر درس خوندن تاثیری در زندگی تان داشته باشد. زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید...
-
سلام
شما همسرتان را با چه كسي مقايسه مي كنيد. با مرداني مقايسه مي كنيد كه معلوم نيست واقعاً چقدر همسران آنها از آنها راضي هستند. به قول MOGHADDAM ازدواج مثل يك ميوه نيست كه ...
مگر شما چقدر كاملتر هستيد؟ چون ليسانس داريد، زيبا هستيد،جوانيد و .... مي توانيد بگوئيد كه سر تر از اوئيد؟؟؟
شوهر شما ممكن است كمي خجالتي باشند و يا از رفت و آمد خوششان نيايد. چه بسا اگر ايشان هزار برابر برتر از شما هم بودند ممكن بود باز هم از رفت و آمد خوششان نيايد. اين دليل نمي شود كه چون اجتماعي نيستند پس ارزش زندگي كردن ندارند. آيا همانقدر كه شما انتظار داريد ايشان شما را درك كنند ، شما هم ايشان را درك ميكنيد؟
بهتر است بيشتر بينديشيد.
سعي نكنيد ايشان را تغيير دهيد. خودتان يك تغيير بكنيد سپس منتظر تغييرات خوب در زندگيتان باشيد.
-
سلام sshadi
فکر میکنم دوستان دیگر گفتند خود را مقایسه نکن در تکمیل صحبت دوستان باید بگویم یکی از بدترین افکار که باعث مشکلات در زندگی می شود مقایسه کردن است . اگر خواستی مقایسه کنی ببین که چه چیزهای زیادی شما و همسرتون دارید و دیگران از آن محروم اند .
-
با سلام
من فقط يك جمله از سقراط ميگويم:
قبل از ازدواج خوب چشمهايت را باز كن و بعد از ازدواج چشمهايت را ببند.
خواهر خوبم اين تنها مشكل شما نيست مشكل بسياري از زوجهاست ترديد را رها كنيد وبه زندگي خود بچسبيد وسعي كنيد زندگي ديگران را نبينيد
تا حسرت بيهوده نخوريد و اين را هم به ياد داشته باشيد كه خداوند تمام خوبيها را به يك نفر عطا نميكند
موفق باشيد
-
سلام sshadi
نمی دانم جواب سوالت را گرفتی یا نه ؟
اگر به نتیجه رسیدی دوست دارم برامون بنویسی .
-
من با خوندن مطلب اخر متوجه شدم اين حسادت است كه شما را ازار ميده
سعي كن به همسرت و انتخابت احترام بزاري و علاقه ات را تمديد كن باهاش تفريح برو و اوقات بيشتري را باهم صرف كنين
-
سلام
شادي خانم فكر كن اگه همسرت ليسانس بود و همسر خواهرت فوق ليسانس يا اگه .....
باز هم اين مشكلات پيش نمي آمد؟ دست بالاي دست زياده اما "با ديدن خانه پادشاه آدم آشيانه اش را ويران نمي كنه" شايد اين مساله بالاتري پائين تري را هم زياد به رو آوردي در رفتار، گفتار، مستقيم يا غير مستقيم به هر حال مطمئناخانم فهميده وروشنفكري هستي كه به جاي جنجال راهنمايي خواستي، حالا كمي فكر كن خوشت مي آمد كه برعكس اين مطلب اتفاق مي افتاد اونوقت همسر تان شما را با مثلا همسر برادرش (حتي در ذهنش )مقايسه ميكرد؟