سلام .اینکه دو نفر عاشقانه همدیگر رو دوست داشته باشند خیلی خوبه. ولی نکته مهمتر عاشق موندنه.که امید وارم همه اینجوری باشن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .اینکه دو نفر عاشقانه همدیگر رو دوست داشته باشند خیلی خوبه. ولی نکته مهمتر عاشق موندنه.که امید وارم همه اینجوری باشن.
وقتی میبینم 1 زن و شوهر با عشق به هم نگاه میکنن و میخندن ناخود آگاه میگم قربونتون برم.
سلام..........عزیزم همه چی بستگی به شرایط داره.ولی راحت میگم دختر ها اصلا وفا ندارن
سلام به روی ماهتون به دلهای پاکتون
می خواسم می خواستم بگم منم خوشبخت ام چونکه خدا من را خوشبخت آفرید وعالیترین جسم عالیترین خانواده عالیترین همسر عالی ترین دین ودر عالیترین شرایط نفس می کشم وزندگی می کنم وتا الان مورد لطف خدا بودم خداجونم ازت ممنونم که من این همه لیاقتو نداشتم ولی لطف توبه من رسید .دوستون دارم
من زمانی احساس خوشبختی می کنم هیچ آدم بدبختی رو تو این دنیا نبینم.
چون هر وقت یک کودک یتیم و آواره یا یک انسان تنها و بی کس و غمگین یا یک پیرزن و پیرمردی که بچه های آنها فراموششان کردند یا جوانانی که توان ازدواج را ندارند یا بیمارانی که با مبلغی اندک بیماری آنها مداوا می شود بخاطرعدم توانایی مالی با بیماریشان دست و پنجه نرم می کنند و.... می بینم خودم را جای آنها می گذارم و بخاطر همین نمی توانم احساس خوشبختی کنم. البته سعی می کنم آنها را خوشحال کنم. تا با هم احساس خوشبختی کنیم.
قربونت برم پونه. من از زماني كه با سايت همدردي آشنا شدم حس مي كنم كه بسيار خوشبختم و همسرم رو هم خيلي دوست دارم و يا حتي عاشقش هستم. از مدير سايت همدردي آقاي سنگ تراشان بسيار متشكرم كه هميچين فضاي رو ايجاد كردند كه دوستان با خيال راحت تمام مشكلشان را بازگو كنند. خدا به شما و خانواده تان خير بدهد.
سلام به همه دوستاي گلم
من و همسرم عاشق هم بوديم و هستيم و خاهيم بود الان با بدنيا آمدن دختر نازمون بيشتر همديگرو دوست دارم خيلي زياد.اميدوارم همه خوشبخت باشند.
سلام من جواني هستم 30 ساله ٍاي كاش منم مثل شما سرزنده واحساس خوشبختي مي كردم ولي قرقرهاي زنم منو افسرده كرده همه اش كجايي ٍ با كي بودي ٍكي بود زنگ زد منو:302: ديوانه كرده شما را خدا راهنماييم كنيد
خوب تاپيك جدا درست كن برادر من! اينجا گم مي شه درخواستت
سلام ارمان جان راهنمايي كن از كجا تا پيك درست كنم