RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
من به خدا دوست عزیز به اشتباهاتم پی بردم و بهش گفتم ولی میگه تو تمام آرزو هامو خراب کردی بهش میگم بیا یه زندگی جدید شوع کنیم حرفی نمیزنه در ضمن بهوتون بگم که اصلا بحث ما سر رابطه جنسی نبوده شاید بگم به گفته خودش زیباترین رابطه بین منو اونه ولی من نباید چنین حرفهایی میزدم بهش به نظر شما من تنهاش بزارم امکارن داره دلش تنگ بشه برام چون ما4 سال همدیگرو با جونو دل میخواستیم الانم من دیوانه وار دوستش دارم به نظر شما برای عید غدیر چیزی براش بگیرم بفرستم در خونشون؟:72:
به نظر من تا روز عید غدیر بزارید یکم همسرتون آروم باشه و تنها بمونه روز عید غدیر به همراه خانواده و هدیه ای که تهیه کردین و یه دسته گل برین خونه همسرتون
به نظر من تا روز عید غدیر بزارید یکم همسرتون آروم باشه و تنها بمونه روز عید غدیر به همراه خانواده و هدیه ای که تهیه کردین و یه دسته گل برین خونه همسرتون
دوستان دیگه نظرتونو نمیگید بهم
دوستای خوبم دیشب مادر خانمم با خانممم صحبت کرد یعنی میخواست نصیحتش کنه ولی بهش گفت مامان 3/2روزه اعصابم راحت شده این یعنی چی میترسم داره منو فراموش میکنه کمکم کنید خیلی میترسم
برادر عزیز از چی می ترسین
ایشون که حرفی از طلاق نزدن فقط چند روز می خواد تنها باشه همین
تا آخر عمر که نمی تونه شما رو نبینه و ازتون فراری باشه این رفتار مقطعیه و با چند روز آروم شدن و یکم سیاست شما و پا در میانی بزرگترها حل میشه
فقط سعی کنید از رفتارهایی که بیشتر خانومتونو عصبی می کنه بپرهیزید
یه سوا ل
شما و خانومتون چند سال دارید؟
برادر من چرا انقد نگرانید . به نظرم این چند روز آزادش بذارید و کاری به کارش نداشته باشید اما روز عید یه هدیه که میدونید خوشش میاد براش تهیه کنید و برید دیدنش حتی اگه اون نخواست شما رو ببینه زیاد اصرار نکنید و هدیه شا رو بذارید و برگردید . اون عشق و علاقه 4 ساله آخه چجوری در عرض چند روزه از بین میره .مطمئن باشید اونهم دلش برای شما تنگ میشه و شده اما چون از علاقه شدشد شما نسبت به خودش آگاهه بیشتر ناز میکنه .اصلا" زن اهل نازه و مرد اهل نیاز ....زن شمع و مرد پروانه ....زن گل و مرد بلبل .
با جدایی و طلاق زن بیشتر از مرد اسیب میبینه و جایگاه یک زن مطلقه از جایگاه یک مرد که زنش رو طلاق داده بهتر نیست پس اصراص خانم تون برای طلاق از ته دل نیست چون مطمئنا" خودش هم از این مشکلات اطلاع داره.
توکل کنید به خدا که حلتل مشکلات خداست .
موفق باشید
فقط خانومم 5 ماه از من بزرگتره که اینم نه برای من و نه برای اون مساله داره من 23 خانومم24سالشه
فقط من یه سوال دارم من میخوام هدیه عیدشو بفرستم براش با یه دسته گل چون خانوادم به مسافرت رفتن نظرتون چیه
اگه رفته سفر ، بتونید هدیه اش رو بفرستید فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه.
اما با این تفاوت سنی که البته زیاد نیست و قابل چشم پوشیه ، خانم شما شاید فکر کنه که چون کوچیکترید احتمالا" زیاد به زن و خونواده توجه نکنید و همیشه از این اشتباهات مرتکب بشید برای همین میخواد تنبیه تون کنه. خلاصه شما باید یه مدت کمتر برید سراغش نه اینکه کلا" رهاش کنید که حسابی مشکل ساز میشه بلکه ارتباط تون رو کمتر کنید و سعی کنید رفتاری داشته باشید که اون بیشتر میپسنده .
منظورتون اینه که یه مدت بزارم تو حال خودش باشه فکر کنه؟نظرتون چیه که منو یه مدت کوتاهی اصلا نبینه؟
بله منظورم اینه که بذارید یه مدت کوتاه آزاد باشه ، فکر کنه ، به اشتباهات خودش و حتی شما ، به عشق و علاقه ای که باعث ازدواج تون شده ، به عواقب طلاق ، به گذشت و چشم پوشی از خطاهای کوچیک ، به کدورتهای بی اهمیتی که داره شما رو از هم دور میکنه و به خیلی از چیزهای دیگه که باید فکر کنه و بعد تصمیم بگیره .
البته فکر میکنم قبلش لازمه یک بار هر طور شده ببینیدش و باهاش در رابطه با این موارد که گفتم صحبت کنید .حتی اگه حاضر نشد رو در رو باهاتون حرف بزنه، تلفنی یا اینکه برید منزلشون حرفاتون رو بزنید اگه اومد نشست و گوش کرد که هیچی اگرم نیومد ، صداتون رو میشنوه .....بعدش دیگه میشه یه مدت کوتاه نبینیدش البته این تصمیم تون رو به پدر و مادرش بگید چون خانم تون الان عصبی و ناراحته والدینش که مشکلی ندارن و اگه شما باهاشون اتمام حجت نکنید مسلما" بزرگترها هم نارحت میشن و برداشت دیگه ای میکنن و ممکنه حق رو به دخترشون بدن و اینطوری خیلی بد میشه.
به نظرتون نامه بنویسم چه طوره براش همه چیزو بنویسم بعدش همراه با هدیش بدم بره ؟