-
RE: چقدر مهمه؟
امریم موعود و بالهای صداقت ممنونم از راهنمایی های خوبتون.
بالهای صداقت عزیزم از شرایطی که برات پیش اومده خیلی ناراحت شدم. از صمیم قلب ارزو میکنم که به ارزوهات برسی و در زندگی موفق باشی.
حرف های مردم برام مهمه ولی نه اونقدر که بخوام به خاطر اونها تصمیم های زندگیمو عوض کنم.
مشکل خودمم دلم میخواد خودم این اقا رو دوست داشته باشم و به دلم بشینه.
میدونم قد خوشبختی نمی یاره ولی چون از اول قد تا حدی برام مهم بود می خوام بدونم بعد از ازدواج به کوتاه قد بودش عادت میکنم یا تو حسرت می مونم؟
-
به هر حال تصمیم گیرنده نهایی شما هستی
اگر تصمیم گرفتی ازدواج کنی یادت باشه این قضیه برات حل شده هست و هیچوقت نباید حتی در اوج عصبانیت به رخ شوهرت بیاری
موفق باشی
-
ببین خواهر عزیزم من باز هم تاکید میکنم که معیارهایی که برای ازدواج داشتی رو به ترتیب اولویت دسته بندی کن .ببین جایگاه قد همسر کجای این معیارها قرار داره ؟ اگه اون ابتداست که باید ازش بگذری اما اگه انتهاست نباید بهش توجه کنی و اگه اواسط قرار داره بیشتر در موردش فکر کن شاید بتونی جاشو عوض کنی .
اما به قول بالهای صداقت اگه قبول کردی دیگه هیچوقت نباید در موردش شوهرتو سرزنش کنی یا طعنه بزنی چون خودت قبول کردی و از طرف ایشون اجباری در کار نبوده .
اما یک نکته رو هم در نظر داشته باشید که خیلی چیزها بعد از ازدواج قابل چشم پوشی و نادیده گرفتن هستن .نه اینکه یکدفعه از درجه اعتبار ساقط بشن ، بلکه تو زندگی انقد مسائل و مشغله هست که جایی برای پرداختن به بعضی مسائل باقی نمی مونه .
موفق باشید