RE: شوهرم بی دلیل میگه دوستم نداره، دوران عقدیم
آروم باش دختر
اشتباه تو این بود که دفعه اول که دوستش به تو زنگ زد دست به خودکشی زدی و ایشان را در تنگنا قرار دادی تا باهات ازدواج بکنه.
اگر به این رفتارهای بچه گانه خودکش کردن ادامه بدی قطعاً از دستش می دی چون با خودش فکر می کند ایشان فردا در همه مشکلات زندگی می خواهد همین رویه را در پیش بگیرد که برای هیچ مردی خوشآیند نیست.
سعی کن باهاش صادقانه صحبت کنی و موضوع را برای همیشه تمام کنی یا این وری بشه یا اونوری.
دنبال یک شغل مناسب برای خودت باش این طوری کمتر فکر و خیال می کنی.
من بار اول هم برای اینکه به هدفم برسم اینکار رو نکردم ، خودش هم میدونه . از دست حماقت خودم و سادگیم اون کار رو کردم. شب خواستگاری هم بهش گفتم ، گفتم اصلا مجبور نیست با من ازدواج کنه ولی خودش میگفت من فقط خدا رو شکر میکنم که هستی ، خودش گفت دوستم داره و هیج اجباری نیست.
چرا حالا زده زیر همه چیز ؟؟؟؟/ گیج شدم.
سحر جان عشق رو باید رها کرد تا بشه بدستش آورد.
متوجه منظورم می شی؟
سحر جان
مرگ یه بار شیون یه بار! این مردی که با هر باد و نسیمی تصمیمش عوض میشه چطور میخوای سکان زندگیتو دستش بدی؟ در بهترین و شادترین سنین زندگی که باید برای موفقیت ازش بهترین استفاده ها رو بکنی نشستی هی تمرکز کزدی رو این آدم که با دختر دیگه ای هست یا نه. دوستت داره یا نه . راست میگه یا دروغ. خوب حالا ایندفعه گفت دوسم داره نکنه باز فردا فلان و فلان بشه...بابا ول کن این آدمو دور هیچ جور دوستی از این قبیل هم دیگه نرو بچسب به درس و کار و سرگرمی های مختلف. هنوز فرصت برای ازدواج داری.
بازم میگم سالی که نکوست از بهارش پیداست. اجازه نده هوسبازیهای یه مرد باعث تصمیمهای عجولانه در شما بشه. خودکشی؟!!!!!!!!
هیچ ...ی ارزش خودکشی رو نداره !
سحرعزیز:
راهنمایی های نقاب رو جدی بگیر و حتما بهش فکر کن. برخورد احساسی با این قضیه ممکنه برات خیلی گرانتر از اینی که هست تموم بشه.
شما که از الان این مشکلات را دارید,عدم اعتماد، دلسردی عاطفی ، روابط نامشروع همسرت با شخص دیگرو.. مطمئن باش با گذر زمان حل نخواهد شد .زیرا با رفتن زیر یک سقف،امدن بچه و... چالشهای بیشتر و بزرگتری را در پیش رو خواهید داشت که اگر baseهای اولیه تان لنگ بزند برایتان خیلی گران تنمام خواهد شد.
حتما مشاوره با یک زوج درمان را تا رسیدن به یک نتیجه واقعی و روشن ادامه بده.
برایت آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.
جناب نقاب واقعا خوب راهنمایی می کنند
هنوز که اتفاقی نیفتاده
پس وقت کافی داری که خوب فکر کنی
بین بد و بدتر
انتخاب بد بهتر است
موفق باشید
از همه ی شما متشکرم.
باهاش صحبت کردم همه،ی حرفایی که نقاب عزیز فرموده بودند رو بهش گفتم، باهاش شرط کردم گفتم ممکن کارمون به جدایی بکشه ولی میگه من هیچ وقت به جدایی فکر نکردم، در برابر صحبت های من هیچی نمیگه و فط میگه دیگه نمیخوام چیزی در این مورد بشنوم وقتی اسم جدایی رو میارم میگه من با خودم مشکل دارم میگه عذاب وجدان دارم ولی نمیگه چرا..... ولی واضحه.......... عذاب وجدانش همون خانومه........... امیدوارم زودتر بفهمه این فکرای چرت و پرت به هیچ دردیش نمیخوره.......
آخه ما به اندازه ی کافی دغدغه داریم و رفتارایی که شوهرم میکنه مله آدمایی که خوشی زده باشه زیر دلشون در صورتی که مشکلات بزرگتری هم داریم مثلا اینکه هر دمون هنوز توی یک شهر کار نداریم، مسکن نداریم، مشکلات مالی تا دلتون بخوادو...........
از همه مهمتر هیچ پشتیبانی هم نداره ولی به جای اینکه به این مسائل مهم فکر کنه ، داره بچه بازی در میاره
واقعا موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب طبیعی هست که باید عذاب وجدان داشته باشه ایشان به مدت چند سال از احساسات یک نفر سوء استفاده کرده است.
بالاخره خدا جواب همه ی سوالهام رو داد، قربون بزرگیش برم که ارحم الراحمین.
شوهرم لپ تاپش پیش من بود گذاشته بود واسش بفروشم، توی این مدت بارها با نرم افزار های مختلف هاردش رو ریکاوری کردم ولی انقدر به خیالش حرفه ای فرمت کرده بود که هیچی دستگیرم نشد، تا اینکه دیروز موفق شدم و مدارک تاسف باری بدست آوردم، عکس هایی از شوهرم و دوست دختر سابقش پیدا کردم که هرچی قبلا در مورد شوهرم فکر میکردم و همه ی شکیاتم رو به یقیین تبدیل کرد، عکس های کاملا س. ک. سی از اون کثافت با شوهرم دیدم و وقتی دیتیل عکسا رو نگاه میکردم نشون میداد نصف شب اون عکسا گرفته شده و این یعنی اون دختر اصلا سلامت اخلاقی نداشته چون دختری که به همین راحتی خودش رو در اختیار یک بیگانه قرار میده و اجازه عکسبرداری از کثافت کاریش رو میده ..................
من مطمئن بودم شوهرم توی اون شرایط از طرف اون تهدید میشده. حالا موندم با همچین آدمی چکار باید کنم؟
دیشب بهش گفتم فکر نمیکردم کسی باشه بخاطر یه هرزه کسی زندگیش رو بخواد خراب کنه، بهش گفتم گذشتش به خودش مربوط میشه ولی حق نداشت بعد ازدواجش برای من که ا همه جا بیخبر بودم بهونه گیری کنه. بهش گفتم طلاقم رو بده گفت خواهش میکنم چرت و پرت نگو .........
واقعا با مدارکی که دارم راحت میتونم طلاقم رو بگیرم ، دارم دق میکنم
خواهر من خودتونو کنترل کنید :305:
پرسیدی با همچین آدمی باید چیکار کرد ؟
زندگی در کنار همچین کسی به هیچ ختم میشه البته اگه بشه در کنارش موند.حیفه که شما زندگیتون رو با چنین کسی هدر بدید و تلخ کنید.
شما برای طلاق اصلا" مدرک لازم ندارید اگه قصد طلاق دارید کافیه از حقتون بگذرید تا راحت تر جدا بشید یا اینکه مدتی بیا و برو دادگاه به حقتون میرسید و جدا میشید.