سلام دوستان
اگر کسی دیگه هم دوست داره به نیابتش زیارت حضرت معصومه (س) ، بروم ، بگوید. خوشحال میشوم...
شاید به خاطر دلهای شما، و دعاهای خالصانه شما، زیارت ما هم مقبول بی بی بیفته...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
اگر کسی دیگه هم دوست داره به نیابتش زیارت حضرت معصومه (س) ، بروم ، بگوید. خوشحال میشوم...
شاید به خاطر دلهای شما، و دعاهای خالصانه شما، زیارت ما هم مقبول بی بی بیفته...
سلام
اقای سنگ تراشان خیلی ممنون میشم اگر که منو هم دعا کنید و به نیابت من و خانواده و عزیزانم به زیارت حضرت معصومه(س) برید
پیشاپیش دعا می کنم که زیارتتان مورد قبول حضرت معصومه(س) واقع بشود(انشاالله)
با سپاس فراوان
شکرالله ،شکراکثیرا
سلام موسوی گرامی
من امشب برای این که تو وخانواده ات سالم هستید خدا را شکر می کنم تو هم سجده شکر بجا بیاور.
اقای سنگ تراشان من هم التماس دعا.
راستی شما موسوی محترم خانم هستید یا اقا؟
ویه چیز دیگه فکر کنم تا حالا نتیجه ی مصاحبه ی شما مشخص شده باشه من که خیلی دعا کردم .
بازم دعا می کنم اگر قابل باشم به حق این ماه، ماه سروروشادی دل همه مان شاد باشدو اسمانی.
خدایا مارا از غافلان قرارمده!
التماس دعا از همه
آقای مدیر همه ی ما دوست داریم که از طرف ما زیارت کنید.بخصوص کسایی مثل من که تا حالا قسمتشون نشده برن قم.
موقع زیارت بچه های تالارو فراموش نکنید.
راستی شما تحصیلات حوزوی دارید؟ :)
سلام no1
چشم حتما.:203:
من فکر همه خواهم بود. اگر خدا قبول کنه
نه ! من تحصیلات حوزوی ندارم.:81:
البته در پروفایلم در مورد تحصیلاتم توضیح دادم.
اینطورم نیست هرکه توی قم باشه، توی حوزه علمیه باشه.. :58:
انشاء الله اگر تشریف بیاورید قم، خیلی زود اینو متوجه می شوید.
سلام اقاي سنگتراشان
خيلي ممنون مي شم اگه براي من و خانواده من هم دعا كنيد خيلي دعا كنيد ايشالله شايد از دعاي شما ما حاجتمون و گرفتيم
دستتون درد نكنه
سلام اقاي موسوي
خيلي خوشحالم كه الان توي جمع ما هستي و اين حادثه مرگبار و خطرناك انجام نشد . خب خلقت خداست ديگه قوربونش برم ببين اگه بخواد يكي زنده بمونه تا كجاها مي بره ولي باز زنده مي مونه
خدارو شكر خيلي خوشحالم
[align=justify]سلام
ستاره عزیز من خانم هستم:shy::shy::shy::72:ممنون از اینکه به فکرم بودی وهستی هنوز جواب مصاحبه نیومده ان شاءالله اگه خیره قبول شم بازم می گم دعا یادتون نره :203::203::203:
چقدر زود دلها بهم نزدیک میشن انگار نه انگار شاید کیلومتره از هم دور هستیم ما ادم ها چقدر خوبیم امیدوارم اتفاق نارحت کننده ی جبران ناپذیری برای هیچ کدوم از بچه های تالار بوجود نیاد تا باشه شادی:227::227:وعشق:72: [/align]