تارا تاپیک بازی ها - اریک برن را مطالعه بفرمائید . بازی الکلی یا معتاد
http://www.hamdardi.net/thread-9560-post-93184.html#pid93184
نمایش نسخه قابل چاپ
تارا تاپیک بازی ها - اریک برن را مطالعه بفرمائید . بازی الکلی یا معتاد
http://www.hamdardi.net/thread-9560-post-93184.html#pid93184
سلام تارا خانم
می دونم شرایط فعلی زندگیت خیلی سخته ولی ببین ایا در وجود خودت می بینی این زندگی را دوباره بسازی یا نه
من توی پست قبلی ازت سئوال کردم چرا جواب ندادی
بالاخره می خواهی بمانی یا بری؟
جدا شدن هم پروسه خودش را دارد به هرحال اون هم راهی هست
از خودت بگو
درآمد داری
خونه داری
می تونی تنهایی از پس این زندگی بربیایی
خانواده ازت حمایت می کنند؟
یعنی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
یعنی روش کلیک کن و بخونش
بالهای صداقت عزیزم
می خوام بمونم اگه بتونم شرایط زندگیم رو بهتر کنم.من خونه یا دارایی خاصی ندارم .شاغل هم نیستم.در صورت جدایی احتمالا خانواده ازم حمایت می کنند.ولی با وچود 2 بچه .بدون درآمد.نمی دونم اگه جدا بشم شرایطم چی میشه؟
اگر می خواهی بمانی تصمیم قاطع بگیر و تمام سختیهاش رو هم به جون بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط تارا120
یا شوهرت اصلاح میشه یا نه تو با وجود اعتیاد شوهرت در ارامش زندگی می کنی
این جواب جمله اولت
اگر جدا بشی نظر شخصی من (شاغلم-خانه دارم-ماشین دارم -حمایت شدید خانواده دارم-پرستار تمام وقت برای بچه ام دارم) بیخود ترین و مزخرفترین وضعیت ممکن هست
البته خانم آنی با من مخالفه:D
اون شرایطم رو میدونه
راستی تاپیک منو دیدم می خوندی
من از آخرهای زندگیم خیلی نگفتم
اگر اوضاع مالی نداری و نمی توانی از پس خرج و مخارج بر بیایی و به امید خانواده هم نمی توانی باشی اگر در منزل همسرت از باب مالی در فشار نیستی فعلا بمان و روی خودت سرمایه گذاری کن .
به طور جدی هنری یا فنی که در آمد زایی خوب و درست داشته باشد یاد بگیر و خودت را در یک زمینه رشد بده . شاید مجبور باشی یکی دو سال حسابی کار کنی . ولی اشکال ندارد .
برای آینده یک برنامه ریزی درست کن . بعد که خودت را ساختی و ریشه هایت محکم شد تازه فکر کن که همسرت معتاد است و حالا باید چکار کنی .
با این شرایط طلاق به صلاحت نیست . فکرش را هم نکن . حتی حرفش را هم نزن .
روی خودت سرمایه گذاری کن . برنامه ات این باشه . همین .
بالهای صداقت عزیز
من تاپیک شما رو خوندم.یعنی طلاق و شرایط بعد اون اینقدر بده که شما با شرایط خوبی که دارید اصلا حاضر به این کار نیستید؟و اینقدر طلاق رو بد می دونید؟
با این حساب تحمل شرایط بد توی زندگی مشترک باید بهتر از جدایی باشه.اونم توی وضعیت من.
من فقط نمیدونم الان باید چه کنم؟اصلا به روی شوهرم نیارم که میدونم اعتیاد داره؟اصل سوالم هم همین بود.در این شرایط بهترین برخورد من سکوته یا چیزی دیگه؟
aniعزیز
از نظراتتون ممنونم.
با این حساب به نظر شما من باید در مقابل مصرف مواد توسط شوهرم سکوت کنم؟یا به گونه ای دیگه برخورد کنم؟
به نسبت شرایطی که دارید بله . کاملا منظورم همین است . گویی ابدا نمی دانید و بویی نبرده اید . به زندگی عادی خود بپردازید و بستر را برای مبادا روز خودتان مهیا کنید .
با جیب خالی و بدون حمایت خانواده و بدون هیچ مهارت و منبع درآمدی طلاق اشتباه محض است . هر چند باور دارم روزی رسان خداست و بنده ی خدا وسیله است .
تارا جان باز هم می گویم آینده را هیچ کس ندیده . از فرضتهای امروز برای فردا استفاده کن . زندگی های اینچنینی پر مخاطره هستند پس بهتر است دست پر باشی و مستقل .
برایت بهترین ها را آرزو دارم.تا بعد که ببینیم روند رو به رشد تو چگونه است و برای پویایی خودت چه کرده ای . تا نظرات بعدی و کارهای بعدی را به تو بگوئیم .
در گام اول خودت . بسم الله . یک هفته فرصت داری فکر کنی و تصمیم بگیری چه کاری و یا چه حرفه ای را به شکل جدی یاد بگیری که در آمد زایی درست داشته باشد . منتظرم .
چون حرفهایی دارم که بعداز برداشتن گام اول به تو خواهم گفت .
تارا جان سلام
شما دوباره برگشتی سر جای اولت یه بار دیگه همین تاپیک خودت رو بخون بعد از خودت سئوال کن نه از دیگران آیا به روی شوهرم بیارم یا نه
شما هر از گاهی میایی همین سئوال را تکرار می کنی و می ری اصلا به توصیه ها توجهی نداری
اگر قصدت حل شدن مشکلت هست به پست هایی که برایت نوشتم دقت کن
کسی که دنبال مشاوره گرفتن هست حداقل روی راه حلهایی که بهش نشون میدن کمی فکر میکنه
شما دنبال این هستی که یکی بهت بگه آره به روی شوهرت بیار من هوایت رو دارم
خواهر من کمی با نگاهی عمیق تر زندگی را بررسی کن
هیچکس در این تالار برای شما تصمیم نمی گیره
این شما هستی که تصمیم گیرنده می باشی
ببخشید اگر کمی تند برایت گفتم
موفق باشید