خيلي ممنون ترانه جان با ذكر منبع بهتر ميشه روي مطالب تمركز كرد:72:
هر جراحي زيبايي عوارض خاصي داره درسته....
نمایش نسخه قابل چاپ
خيلي ممنون ترانه جان با ذكر منبع بهتر ميشه روي مطالب تمركز كرد:72:
هر جراحي زيبايي عوارض خاصي داره درسته....
با درود به همه که مرا راهنمایی کردن شاید به قول دوستان ذهنم نسبت به موضوع مذبور حساسیت بیش از حده داره البته چنان حاد نیست که نشه باهاش زندگی کرد این فقط یه خواسته دله از بین تمام خواسته هام (به قولی کی تمام خواسته هاش اقناع شده مونده این یکی!!!!!) البته از طرفی فکر نکنم تمام مردان دوست نداشته باشن که همسرشان صاحب سینه های خوش فرم باشه داشتن سینه های خوش فرم چیزیه که تمام دختران هم آرزوی داشتنشو دارن! به نظرم داشتن سینه های خوش فرم باعث اعتماد به نفس زنهاست البته بشرط اینکه سایر ویژگی های زیبایی را هم داشته باشن به هر حال نمیشه تمام فاکتورهاری زیبایی رو داشت من خودم قبل از اینکه با نامزد فعلی ام آشنا شم با یه دختر آشنا شده بودم و اندامش و سینه هاش باب میلم بود اما چون من خودم قد بلندم و اونم قدش کوتاه بود فقط به آن دلیل ارتباطمو قطع کردم و موضوع دیگه اینکه من به شانس تو زندگی خیلی اعتقاد دارم شانس و تقدیره که انتخاب میکنه کیو تو سر راه زندگیت قرار بده دوست من ازدواج کرد از منم زیاد سرتر نبود اما همسرش مثل ماه میدرخشه قد بلند، استیل اندامش یک، سینه هاش معمولی و خوش فرم (ببخشید اینطور بی پرده اشاره میکنم چون اینجا تنها مکانیه که آدم عمیق ترین خواسته های دلشو میریزه بیرون حتی من با دوست صمیمیم هم اینطور بی پرده حرف نمیزنم اما خوب.....) هر وقت آنهارو میبینم فکر میکنم دوستم خوشبخت ترین فرد روی زمینه اما خوب هر کی سرنوشتی داره من باز از خدام راضی ام ناشکری نمیکنم این نامزدم رو هم دوس دارم اما گاهی این شیطان دست از سرم بر نمیداره و کلمه «کاش» رو مدام میندازه تو ذهنم
تا فردا
به نظر من از ازدواج با ايشون بگذريد.شما با جون و دل ايشان را هنوز نپذيرفته ايد. من هم با كسي تو زندگيم آشنا شدم كه يك سال از من كوچكتر و خوش اندام و داراي مدرك دكتراي مديريت بازرگاني از يك دانشگاه معتبر كانادا و داراي مليت كانادايي و فرانسوي و ايراني ( داراي هر 3 پاسپورت) و به من هم علاقمند بودند و خانواده ي اصيلي دارند. زيباييشون هم خوب بود اما خوب اون شعله ي عشقي كه من دنبالش بودم را در دلم بوجود نمي آوردند. اين بود كه به دلم و خودم دروغ نگفتم و موضوع ازدواج با ايشان را فراموش كردم.البته با ايشان هنوز كمابيش ارتباط از راه دور دارم و خيلي راجع بهش فكر كردم اما خب تصميم گرفته ام با عشق ازدواج كنم. ما حدود يك سال و نيم اينترنتي در ارتباط بوديم. و از نزديك همديگر را نديده ايم. احساس مي كنم شايد اگر با ايشان ازدواج كنم ممكن است از نظر احساسي حس شديدي شكل نگيرد و حسرت بخورم.
منظورم اينه كه آدم يا نبايد ازدواج كنه يا وقتي كرد نبايد با ديدن ديگران حسرت بخوره و احساس كنه كه انتخابش از هر لحاظ كامل بوده. چون اين يك مسئله ي مادام العمره و اگر توش دقت كافي نشه شايد خيلي از حسرت ها تا آخر رو دل آدم بمونه. خلاصه مي دانم كه مسئله ي بسيار سختيه اين دو دلي و ترديد.
برادرم
خوب دقت کنید و خودتان را بسنجید ، اگر مطمئن شدید فردا روز پای بند به همسرتان و زندگی با او خواهید بود ، و این موضوع اهمیتش را در مقابل سجایای همسر از دست می دهد به همین منوال تن به ازدواج دهید .
این را بدانید اگر امروز سرسری با خود کنار بیایید ، فردا که تو زندگی با این خانم شناختت کاملتر بشه و کمی تفاوت نسبت به آنچه تصور می کردی در وی احساس کنی ، یا گاهی مشکلاتی حتی سطحی در زندگی بینتون پیش بیاد ( مثل آنچه بین همه زن و شوهر ها پیش می آید ) این نیاز در شما زنده می شود و کاه یک مشکل برایتان کوه خواهد شد .
از طرفی اگر از نظر وفاداری فرد محکمی نباشید حسرت خواسته و نیازتان چشم شما را ممکن است به دنبال زنهای دیگر بکشاند ، ولو رابطه ای برقرار نکنید و شکل دیگر آن هم ممکن است به رابطه با زنی ایده آل از این نظر بکشد .
این ها همه احتمالاتی است که اگر موضوع برای شما یقینی بی اهمیت نشود باید پیش آمدنش را در نظر بگیرید .
با توجه به این که از جهات مختلف دیگر فرموده اید که سنخیت دارید ، پیشنهاد می کنم در این موضوع به یک مشاور مراجعه نموده و بخواهید شما را کمک کند که از با روند شناخت درمانی موضوع برایتان بی اهمیت شود . ( تأکید می کنم سرسری نگویید مهم نیست ) این بهترین راهه و لازمه که به مشاور بگید که شما ایشون رو از همه نظر برای زندگی انتخاب کرده اید و فقط این موضوع است و می خواهید این موضوع برایتان مهم نباشد تا فردا باعث مشکل در زندگی نشود .
موفق باشید
سلام با درود به همه که مرا یاری نمودن
راستش اینجارو نگا نکنین که به راحتی حرفامو میگم من نمیتونم اینطور بی پرده با مشاور حرف بزنم در ضمن نامزدم از این موضوع بی اطلاعست راستش من دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم فقط آخر یه عمر از اون لحاظ بی نصیب میمونم
هميشه اينقدر دقيق خانمهاي دوستاتون رو بررسي ميكنيد!؟پيشنهاد ميكنم بعد از ازدواج از اين همه دقتتون كم كنيد چون مطمئنا مشكل ساز خواهد شد!!!!
نمیدونم شاید دست خودم نیست
اما همه مردها اینطورن این یک خصلت ذاتیست
نه اصلا اين طور نيست همه مردها اينجوري نيستن و اين امر هم ابدا ذاتا نيست
بنده حد اقل راجع به همسر دلبند خودم ميتونم با اطمينان بگم كه با اين تصورات به كسي نگاه نميكنه چون اگه اينطور بود يك ثانيه هم تحمل نميكردم و ...........باي باي......
حرفهاي شما خنده دار است خانم gh.sana . هر فردي جاي ايشان و در سن ازدواج باشد بديهيست كه به اطرافيان خود دقت مي كند و سعي در برآورد وضعيت خود و مقايسه خود با ديگران دارد. شما خانمها خودتان از مارك زير پوش شوهرهاي دوستانتان خبر داريد آنوقت اين آقا حق نداره چشماشو باز كنه خوب انتخاب كنه؟؟نگيد نه چون من همكار خانم داشتم و مي دانم راجع به همه چي زندگيشون به هم مي گن.
خب اين آقا داره دقت مي كنه كه خوب انتخاب كنه تا فردا حسرت به دل نمونه و سر و گوشش نجنبه تا يه وقت خانمش مثل شما نگه باي باي. شما خانمها بعضي ها تون خيلي از خود راضي هستيد(بلا نسبت شما). توقع داريد هر چي هستيد طرف بياد يه دل نه صد دل عاشقتون بشه و بعدش هر عيبي هم داريد چه اندامي چه اخلاقي اصلاً توجه نكنه و عروسي و خلاص. از اونطرف پسر بيچاره بايد از هفت خان رستم بگذره كه همه ي دار و ندارش رو به پاي شما بريزه و به طور اكمل از عهده ي توقعات خانم برآيد.
تو همين تالار بخونيد بعضي از خانمها چه ايراد هاي بني اسرائيلي از نامزد يا خواستگاراشون مي گرفتند.
داداش من شما حق داري تا چشماتو خوب باز كني و هر كي و كه مي پسندي انتخاب كني. به حرفهاي خاله زنكي هم گوش نكن . بله ما مردها هممون اينجوري هستيم. ايشون مي خواد زن بگيره. سبزي خوردن كه نمي خواد بخره.
به نظر من اجازه دهید نامزد تون با کسی ازدواج کنه که از اندام و خصویت های ظاهری نامزدتان رضایت کامل داشته باشه
شما با خودخواهی فقط خودتان را می بینید ایا فکر نمی کنید نامزدتان هم می خواهد همسر اینده اش از اندام او رضایت داشته باشه و اندام و ظاهر او را بپسنده
فکر نمی کنید با این کارتون به نامزدتون ظلم می کنید ؟؟؟!!!!!!!!
چون مطمئنا کسانی هستند که ایشون رو از نظر ظاهری بپسندند