RE: هم اکنون نیازمند یاری شما هستم
جناب سنگتراشان اگر الان هستید نیازمند یاری سبزتان هستم
مشورت های خانم فرشته مهربان بسیار عالی بود و همه را مو به موانجام می دهم ولی مشتاق دریافت نظرات شما نیز هستم
و یه نکته : تشکر شما از خانم اتنا برایم معنایی عمیق داشت؟!
نمی دونم فکر کنم ایشون دوست جدید باشند ولی خیلی راحت با مسائل کنار می ایند این طور نسیت؟
شوهرم تنها به این دلیل که به دیگران گفته (خانواده اش) گفته من زنم را طلاق می دهم تا دوباره این وضعیت پیش نیاد تصمیم به طلاق دارد
ایشون یه انسان فوق العاده لجوجی هست حاضر هست تا پای مرگ برود ولی دست از لجاجتش بر ندارد
مثلا دیشب من بهش گفتم اومدم منطقی باهم صحبت کنیم
گفتم دو راه داریم
1- ادامه این زندگی ذر صورتیکه هردو عوض بشویم
2- جدایی
شوهرم سریع گفت من هم خیلی فکر کردم راه حل اول اصلا جور در نمی اید این بار 10است که من و تو با هم دعوا می کنیم و به اینجا میرسیم
من تو را طلاق می دهم مهریه ات را هم می دهم بچه را هم بزرگ می کنم تو برو برای خودت زندگی کن
من گفتم بعد از طلاق هر کسی زندگی جدیدی درست میکنه ولی من و تو هنوز راههای نرفته زیادی برای حفظ این زندگی داریم و مهمترین دلیل ادامه زندگی این هست که تو هنوز مرا دوست داری و این حرف را حتی همین امروز صبح بیان کردی
جناب سنگتراشان
به نظر بنده ایشان به احتمال قوی دنبال امتیاز گرفتن هستند که گوشه ای را هم نشان داده اند ، در جایی که خانم صداقت راه سومی را هم که ادامه زندگی با تغییرات بوده را ترسیم کرده و ایشان شروطی گذاشته ، از جمله این که ماشین خانم و خونه اش به نام آقا شود و.... احتمالا برنامه هایی که مد نظر دارد امتیازات است ، که وقتی خانم از روی استیصال بخواهد وی را از طلاق منصرف کند آنها را مطرح کند و به نوعی بازگشتش به زندگی باز هم به درخواست ملتمسانه خانم و گرفتن امتیاز باشد .
در هر حال با درایت عمل کردن خانم ، روشنگر اصل منظور وی بوده و روند درست را پیش می آورد . ( به اتفاق نزد مشاور رفتن برای وضعیت فرزند در مواجهه با شرایط احتمالی جدایی فرصت خوبیه برای بهره گیری حضوری از وجود یک مشاور مطمئن برای هر دو با هم در شرایط فعلی )
Re: هم اکنون نیازمند یاری شما هستم
شوهرم گفت دوستت دارم ولی این دلیلی برای ادامه زندگی نیست
جناب سنگتراشان
من به طور مشخص بهش گفتم خواهان این زندگی هستم با تغییر کردن هر دوتاییمون ولی او قبول نکرد و گفت تصمیم را گرفته ام
من چگونه می توانم منفعل صد درصد نباشم؟
فرشته جان شناختی که من در این ده سال از شوهرم داشتم این بوده که اصلا به هیچ عنوان دنبال مادیات نبوده هست
قضیه سند زدن خونه و ماشین رو هم که پیش کشید می خواست سنگ بندازه
من طبق گفته هایی که قبلا به خود شما گفتم بهش اول نه گفتم
ولی بعد گفتم اگر من قبول کنم چی دست من میاد
گفت تو چی می خواهی
من بهش گفتم من تمایل دارم راه اول را جلو برویم ( دوباره زندگی کنیم ) قرار بود منطقی صحبت کنیم خوب حالا راه حل اول نشد
راه حل دوم را به نتیجه میرسونیم
که استقبال کرد و قبول کرد همه دار و ندارش را بدهد
پس فکر نمی کنم به دنبال امتیاز گرفتن از من باشه وگرنه چه دلیلی داره که بخواهد تمام مهریه را بدهد و بعد مرا طلاق دهد
Re: هم اکنون نیازمند یاری شما هستم
به ایشون می گفتی ، توانایی اقدام مثبت را دارد و این یعنی اینکه اگر بخواهی خیلی راحت از پس مشکلات بر می آیی برای همین باورم نمیشه نتونی از پس مشکلات زندگیمون هم برآیی ، هم تو و هم من ممکنه برای درست زندگی کردن ناآگاه و کم مهارت باشیم ، اما ناتوان نیستیم ، و با تکیه به همین توانمندی ، آگاهی و مهارت هم به دست میاد ، فقط باید بخواهیم و اگر بخواهیم می شود ، اگر تا حالا وقتایی هم خواستیم و نشده ، چون بلد نبودیم ، الآن وضعیت فرق می کنه ، چون قطعاً تو و من آدمای دیروز نیستیم ، همین مدت جدا بودن از هم و فرصت فکر کردن خیلی چیزها به ما آموخته که به کار میاد برای ساختن زندگی و بقیش رو هم کسب می کنیم و به کار می بندیم ، مهم اینه که تو و من می تونیم ، فقط باید بخواهیم . من که می خواهم ، تو اگر نخواهی باید پای عواقبش هم بایستی ، چون من قدمم رو برداشتم و تلاشم رو کردم و وقتی تو نخواهی اصلاً مجبورت نمی کنم ، و خیالم راحته که من نخواستم این زندگی از هم بپاشه .
عمده ترین امتیاز برای ایشون همان روند قبلیه که شما داشتی ( منظورم این بود ) که همیشه به دست و پاش بیفتی و برش گردونی ، حالا هم غرورش بهش اجازه نمی ده که بگه بر میگردم ، و مایله با منت گذاری برگرده ، یعنی شما نه به صورت عادی تقاضا کنی و ایشون برگرده ، بلکه التماس کنی و واسطه بفرستی و....
اگر دقت کرده باشی ، ایشون با دست پس می زنه با پا پیش می کشه .
در هر صورت شما ، آرام و خونسرد ، محکم و صبور ، و باداریت و منطقی باش و عجله و ترس به خودت راه نده . به خدا هم توکل کن و امید داشته باش که هر چه به صلاحه پیش میاد ( البته با تدبیر درست ) .
دقیقا با دست پس میزنه با پا پیش میکشه
ولی حرف های توی پست 17 خیلی منطقی هست و مجبور میشه جواب قانع کننده ای بده
البته من در هر دو صورت باید خودم را برای جواب مثبت یا منفی آماده کنم
دقیقاً شما باید روندی رو در پیش بگیری که ایشون اگه مایل به برگشته ، بدون شکست غرورش و در عین حال بدون روش قبلی شما برگرده ، پست 17 به همین روند کمک می کنه ، حفظ غرور ، ایجاد انگیزه ، تغییر نگرش ، انعطاف بخشی .
با این حرفها اگه باز هم گفت طلاق مطمئن باش شما آرامش خاطر خواهی داشت و رضایت وجدان چون شما گسلنده این رشته به این شکل نبودید ، و مهمتر این که برای تصحیح روشهای اشتباه گذشته قدم برداشتی و تلاش کردی ، و به عبارتی به این شکل شما امتحانت رو خوب پس دادی و برای او جز پشیمانی چیزی باقی نخواهد ماند( اگر راه طلاق رو جدی در پیش بگیره )و برای شما حمایت الهی در پیش خواهد بود .
با سلام
بالهای صداقت، به نظرم دوستان در این تاپیک راهنمایی های خیلی مفیدی ارائه کردند.
عدم مداخله من بیشتر معطوف به جملات قبلی ام راجع به شما در مورد خونسردی، خویشتن داری و صبر است.
شما صحبت های فرشته مهربان را دقیقا مطالعه کنیدحالا با جملات ذیل من ترکیب کن:
- مسائل طلاق زمان بر است.
- مسائل طلاق طی فرایند خود نیاز به درخواست دو طرف دارد، لذا شما در محل دادگاه اگر قلبا تمایل به طلاق ندارید این را اعلام کنید. و در آنجا توافق نکنید.
- اگر همسر شما به هرترتیب به شما علاقه داشته باشد، یا خواستار زندگی باشد، یا خواهان تغییر باشد، یا ...، به مرور در این پروسه هم با دست پیش خواهد کشید و هم با پا...
اینکه شما سراسیمه بشوید، مسائل را خراب می کند.
بگذارید فرایند آرام پیش برود و شما صحبتهای منطقی که طی مشاوره با شما و همچنین این تاپیک شنیده اید، را به مرور بیان کنید.
چرا هر کار می خواهید بکنید، فوری با ترس از طلاق ، دستپاچه می شوید و خویشتنداری خود را از دست می دهید.
برای هر کاری باید تا اندازه ای بر خود مسلط باشید تا بتوانید با توجه به علم و مهارتها و مشورتها عمل کنید.
اگر خیلی عجول و ... باشید، به موقع نیاز نمی توانید از این نظرات استفاده کنید.
بالهای صداقت عزیز
من از لحاظ شخصیتی با شما وجوهات مشترک زیادی دارم و این طور نیست که خیلی راحت با مسائل کنار بیایم و بگم هر چی پیش اید خوش اید ولی یک تفاوت عمده با شما دارم واون اینه که من محکم ام ولی شما اینگونه نیستی
و اما در مورد بحث شما
عزیزم اینکه شما بخواهی یک دفعه در عرض چند ماه صدو هشتاد درجه تغییر کنی ممکنه همه چیز رو خراب کنی
برای اینکه طرف مقابل شما هم تغییرات شما را بپذیره باید تغییرات به صورت تدریجی باشه نه یک شبه
من پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان مسائل مالی را پیش نکشی چون همین مسائل مالی (مهریه ) کار دست خیلی ها داده و با پیش کشیدن مهریه زندگی شون از هم پاشیده
عزیزم حق و حقوق تو در هر صورت محفوظ ه واگه خدای نکرده یک زمانی طلاق بگیری به تو می رسه پس لزومی نداره راجع به چیزی که حق مسلم تو است و می دانی به تو می رسه چونه بزنی و حساب و کتاب کنی
بهتر بگم تا حق و حقوق تو کامل پرداخت نشه طلاق ثبت نمی شه
دوباره باهات حرف دارم گلم :72:
سلام آتنا عزیز :72:
باید ببخشید اما من با حرف شما که بالهای صداقت فردی محکم نیست موافق نیستم . ایشون اگر تا به امروز انعطاف به خرج دادند به دلیل احساسات و عواطفی است که دارند اما ایشون به خوبی ثابت کردند که اگر لازم باشه احساسات رو به خوبی کنترل می کنند و تصمیم درست رو می گیرند و محکم و قاطع عمل می کنند .
بالهای صداقت عزیز در این چند وقتی که در تالار بودند تغییرات چشم گیری در خودشون ایجاد کردند که قابل تحسین هست و اگر این زندگی ادامه داشته باشه همسر ایشون هم باید تغییراتی داشته باشند و هم چنین هر دو مهارت هایی کسب کنند تا مشکلات قبل رو نداشته باشند نیازی به 180 درجه تغییر نیست بلکه اون رفتارهایی که نیاز به تغییر داره باید تغییر کنه و همینطور مهارت های لازم کسب بشه .
نمیدونم که تاپیک مشکلات بعد از طلاق رو خوندید یا نه ؟ اگر نخوندید ، خوندنش خالی از لطف نیست .
بالهای صداقت عزیز یکی از کسانی هستند که بعد از اینکه مشاوره گرفتند واقعا سعی کردند که به اون عمل کنند و در خودشون تغییر ایجاد کنند و حتی همین آرامش امروز ایشون و نحوه برخوردشون با مسائل به دلیل همین تغییر هست . اگر در همون شرایط قبل بودند امروز اینگونه نبودند .
میدونم که بالهای صداقت عزیز این تغییرات رو حفظ می کنند و همینطور هر مهارتی که لازم باشه رو کسب می کنند چون واقعا به فکر بهبود زندگی هستند و هر تلاشی که لازم باشه انجام میدن .