RE: ایا من خر هستم ؟!!!!!!
باسلام
دوستی یک تعهد نیست. یک وابستگی هم نیست.
یک تعامل هست.
و افراد حق دارند همانطور که هستند در رابطه باشند.
البته اگر در این تعامل یا معامله فکر کنند که دیگری خیلی ارزش دوستی دارد شروع به پرداخت هزینه می کنند که گاهی این هزینه یعنی زیر پا گذاشتن خیلی چیزها....
حالا شما اول باید دوستانت را و نیازت را به آنها ارزش گذاری کنی و ببینی تا تا کجا حاضری از خودت هزینه کنی.
یعنی خطوط قرمز و آخر میزان هزینه ای که می توانی برای فردی خاص بکنی چقدر هست و از این بابت چه چیزی به دست می آری.
اگر صرفا از روی احساس برای کسی که ارزش زیادی نداره زیادی خودت رو هزینه کنی متاسفانه جواب سئوال مثبت هست:302:
البته اگر به آن حیوان سربه زیر بر نخوره. (البته ببخشید چون خودتون این شوخی رو در مورد خودتون کردید بنده هم به خودم اجازه دادم)
:73: خوب پس خر بودن ما ثابت شد :227:
همدردی عزیز اول اینکه ممنون از اینکه حتی جواب دادین چون خودم اگه بودم با دیدن این تاپیک می گفتم این بنده خدا که کلا قاطیه ولش کن :D
بعد هم باید بگم این سایت خیلی جالبه مخصوصا این تشکر ها که پیشنهاد میدم فعلا غیر فعالش کنید چون من آدم بسیار بی جنبه ای هستم :D
این سری من اون چیزی که باید می بودم نبودم, اون کسی که اینجا ارزش نداشت من بودم نه اون بنده خدا
طی پرس و جوی انجام شده از دوستان که با همراهی کلی الفاظ قشنگ یه ینده همراه بوده که همی خر چکیده ای از همون الفاظ قشنگه که البته من ادبیش کردن وگرنه چیزی بسیار بدتر از خر بوده .... که آدم با یه پسر به این آقایی و سر یه زیری اونم اینجا که ماشالله همه جوگیرن اینجوری برخورد میکنه؟!!! کسی که تو داشگاه به این سختی که ما یه پاس کردن عادیش قناعت می کنیم, اسکولار شیپ بگیره و حتی در حین حرف زدن با دختر جماعت فقط بخنده و کلش پایین باشه که نشون دهنده حالا خیلی چیزاست و از همه مهمتر ار معدود کیس هایی بوده که حتی با بزرگ شدن تو این محیط جو گیر نشده در حالی که خواهرش بسیار معروف تو دانشگاه (نه مثبت بلکه منفی)
خلاصه تصمیم گرفتم پا پیش یزارم که حداقل ببینم مشکل کار چی بوده و چرا اینجوری شد
فکر می کنین این کار رو کنم خوبه و یا اینکه بی خیال شم کلا؟
مهمانک چه دختر سرحال و با مزه و با جنبه ای هستی عزیزم .
تصمیم نهایی با توست .
در برهوت فرنگ که پسر خوب ایرانی آن هم از جنس سر به زیر کم پیدا می شود توصیه می کنم با سیاست جلو برو و ته و توی ماجرا را دربیار اما مواظب باش پایت نلغزد و اشتباه دیگری نداشته باشی .
وقتی از ته و توی ماجرا خبر دار شدی می توانی تصمیم بگیری که چه باید کرد .
فهمیدن هیچوقت اشگال ندارد . اما گیر کردن در اکثریت مواقع اشگال اساسی دارد .
آنی جان مرسی :43:
من که هیچوقت سیاست نداشتم تو کارام و به قول مامان, اینا کارای تو نیست اینا کارای یه بچه ... ساله است (:73: به دلیل امنیتی سن رو نمیگم که زشته :D با این سن وسال) که جونش به جون تابش تو حیاط وصله :)
ولی سعی ام رو میکنم که گند نزنم این سری واقعا دیگه :(
سلام به مهمونک
خیلی باحالی دختر
یکی مثل تو اگر توی تالار فقط بیاد موضوع تاپیک بزنه
بعدش با این قلمم شیوا مطلب بنویسه
ادم همه غصه هاش از یادش میره
دمت گرم با