RE: آیا او مستحق جواب منفی نیست؟
دوست عزیز با توجه به پست های قبلی شما میشه این تردید را در شما هم دید و از نظر منطقی به انتخابتون شک دارید ولی از نظر احساسی درگیر شده اید و این مسئله که ایشون اولین مردی هست که این احساس را بهش دارین براتون سردرگمی ایجاد کرده.
بهر حال تصمیم با شماست و اگه فکر می کنید کنار این اقا خوشبخت میشید بهتره زودتر خودتون را از این بلاتکلیفی دربیارید وقاطعانه تصمیم بگیرید.
من فکر میکنم شما تا حدی بخاطر رودربایسی یا خجالت نمی تونید راحت حرف و خواستتون را بگید.
باید خیلی قاطعانه به ایشون بگید که خانوادتون می خوان رابطتون رسمی بشه و از اینکه نامزدیتون غیر رسمیه راضی نیستند و یه التیماتومی را برای اینکه با خانوادشون بیان خواستگاری تعیین کنید.
نگران اینکه فکر کنند پدرتون سختگیره هم نباشید همون طور که خودتون گفتین این بیشتر شبیه بهونه گیریه و برای همه تا حدودی سختگیری و حساسیت پدرها روی دخترشون جا افتادست.
شما با این کار ایشون را وادار میکنیدتصمیم نهاییشون را بگیرند حتی اگه ایشون کاری نکردند حداقل شما تکلیفتون معلوم میشه و ایشون هم می فهمن که شما تا اخر عمر نمی تونید براشون صبر کنید.
اینکه خانوادشون را قانع کنند که بیان پیش شما خوبیه ولی ازدواج شما نباید مشروط به این مسئله باشه, شما می خواید یه زندگی مستقل را شروع کنید و اینکه تا این حد دیگران روی زندگیتون موثر باشن در اینده عواقب خوبی نداره.
ولی بدون موافقت خانواده ها ازدواج نکنید و راضی کردن حانواده اش را به عهده خودش بگذارید و خودتون را درگیر این مسائل نکنید.
موفق باشید
فانوس عزیز از این آقا بخواید که تصمیم قاطع خود رو بیان کنند . خوشبختانه خانواده ایشون فقط با دوری ایشون مشکل دارند نه شخص شما . ایشون اگر شما رو واقعا می خوان باید خودشون مسائلش رو با خانواده خودش حل کنه . ایشون اگر خواستنشون واقعی باشه نباید ترسی از هیچ سختگیریی داشته باشند بلکه با این فرض که سختگیری هم باشه ایشون باید حاضر باشند سختگیری ها رو به خاطر خواستشون که شما هستید به جان بخرند . شما به هیچ وجه به ایشون نگید که با پدرم صحبت می کنم که سخت نگیره و .... حتی اگر این کار رو هم کردید . ایشون اگر حاضر باشند هر سختی رو به خاطر شما تحمل کنند مطمئنا در زندگی هم قابل اعتمادتر هستند و می شه از ایشون این تصور رو داشت که با برخورد به مشکلات با اون ها رو به رو بشن نه اینکه از ترس هیچ کاری نکنند و یا سرخورده بشند ........
متشکر دوستان عزیز. از راهنمایی هاتون واقعا استفاده بردم. بهش گفتم که در بین خانواده ما زمان به نفع او پیش نمیره و خانواده اصرار دارند که من ملاقات با خواستگار دیگری رو بپذیرم(البته واقعیت همین طوره). در مورد خانواده اش هم گفتم که خودتون باید مشکل رو حل کنید و اتفاقا این یه فرصت خوبیه که من قدرت مدیریت شما رو در مواجهه با مشکلات این چنینی ببینم.
دیشب مادرش تماس گرفت و گفت هفته دیگه مزاحم میشند:D
آفرین به تو فانوس گلم:73:
یادت باشه همیشه تو زندگی ات باید محکم باشی ولی با رعایت ادب و احترام:305: