RE: درخواست مشاوره - ازدواج مجدد با مردی 55 ساله
همسر سابق شون هم از فامیل هاست ، یعنی این ازدواج فامیلی بوده وهر دو هم برام عزیزن.
نگهداری از دختر هم طبعا برا مادر مهمه، اما در جریان طلاقشون هر چی این موضوع رو که بخاطر دخترت و... (نوع همین حرفائی رو که موعود عزیز نوشتند ومن هم موافقم ) رو برا این خانم مطرح کردیم آخر هم به طلاق کشیده شد.
نه همسر سابقشون ازدواج نکرده.
منظورتون ارتباط با خانواده این آقای جدید هست بله؟ وهمچنین شوهر سابق؟
شوهر سابق چه کمکی می تونه بکنه؟
سلام
آقای baby راستی چطور شده که دخترشون پیش مادرش زندگی میکنه ؟ چون بچه تا هفت سال اول میتونه پیش مادر باشه مگه اینکه توافقی یکی از والدین اونو نگه دارن .
شاید همسر سابقشون بتونه در جریان ازدواج مجدد خانمش دخالت کنه البته اگه موردی مثل این مورد باشه .
با سلام خدمت شما
میخواستم بگم که این خانم برای انجام اینکار حساسیت بیشتری بخرج بدهد چون قطعا" پشیمان خواهد شد و اون آقا هم بیشتر میل به همسر وخانواده اولش خواهد داشت واین موضوع یکی از مشکلات است من خودم با این شرایط که الان 42سال دارم با خانومی که 33 سال دارد ازدواج موقت کردم الان با کلی مشکلات گوناگون سر وکله می زنم با هم دوست بودن تا زیر یک سقف زندگی کردن خیلی متفاوته وقتی به زیر یک سقف بروی تازه مشکلات وتوقعات گوناگون شروع می شود من حاضرم تجربیاتم را در اختیار این خانم قرار دهم چون ماهم این حس رو داشتیم که میتونیم خوشبخت ترین آدمهای دنیا بشیم ولی الان اصلا" اینطور نیست لذا پیشنهاد میکنم اصلا" همچین کاری انجام ندهد.
بله کاملا منظورم استفاده کاربردی از همسر سابق است . باید همسر سابق پا پیش بگذارد و با توجه به شناختی که از این خانم دارید و دارد از روحیاتش به نفع بر هم خوردن این ماجرا استفاده کنید .
شما اخلاقیات و خصوصیات این خانم را می دانید و همینطور همسر سابق که خدارا شکر فامیل هم هست .
ببینید با چه سیاستی می توانید با کمک همسر سابق پای این آقا را ببرید .
همسر سابق در خوزستان زندگی می کند ؟!
اگر دسترسی به این خانم و دخترشان برای ایشان ساده و سهل است هر روز به خانه ی آنها برود و هر روز وقت بگذارد و آنها را بیرون ببرد و خلاصه از در دوستی وارد شود اگر نشد و در دوستی جواب نداد تهدید به گرفتن بچه ( البته اگر دوری این خانم از بچه برایش مهم باشد ) و از طرف دیگر همین آقای همسر سابق سراغ آن آقا ی 55 ساله برود و با زن و بچه ی این آقا ارتباط بگیرد و آنها را در جریان بگذارد و .... در نهایت اگر موردی پیش آمد ،عنوان کند : من از زن و بچه خودم حمایت می کنم و ....
بالاخره راهی است که به نظر بی ربط هم نیست . گمان می کنم اگر حساب شده و دقیق عمل کنید جواب بگیرید.
معمولا این تیپ مردها دوست ندارند زن و بچه شان از تجدید فراش آنها مطلع باشند و سن و سال این آقا هم گویای این است که برایش حفظ آبرو ی شغلی و خانوادگی و اجتماعی اش قاعدتا باید مهم باشد از همین نقاط ضعف استفاده کنید و بساط عروسی پر مخاطره را بر هم بزنید . مطمئن باشید آقای 55 ساله خودش شرش را کم می کند و کار به خانم و رضایت خانم نمی رسد . بروید تحقیق ببینید کارش چیست ؟! باورهایش چیست ؟ میزان ثروت و وضعیت خانوادگی اش بر چه منوال است . با یک تحقیق کوچولو و دقیق خیلی چیزها دستگیرتان می شود که می تواند کمک کننده باشد.
آقا رضای عزیز
بله ، پرمخاطره بودن این ازدواج و صدمه دیدن این خانم ودخترش برای همه ما (بجز این خانم) مسجل است و همه می دانیم که این تصمیم غلطی ست. سوال اینستکه چطور می شود این خانم رو متوجه اشتباه بودن این تصمیم بکنیم؟ مخالفت مستقیم با این خانم هم نتیجه اش اینه که به عدم درک متهم می شوی.(یعنی وقتی بهش بگی که کارت اشتباهه میگه شما منو درک نمی کنید.) اینجا راهنمائی دارید؟
آنی عزیز
ضمن خوشامد گوئی بخاطر حضور مجددتون تو تالار، وتشکر از وقت گذاری وارائه راه حل.
بله همسر سابقشون تو خوزستانه وتو شهر خودشون. اما بسیار رنجیده خاطره از طلاق، چون او نمی خواست طلاق بده واین خانم اصرار بر طلاق داشت.
این آقای 55 ساله هم یکی از همکارای این خانم هست و در یه اداره کار می کنن وبه نوعی مسول این خانم هست.
ممنون وروی این راهها هم داریم فکر می کنیم.:72:
به این آقای همسر سابق بگوئید : الان وقت دلخوری نیست طلاق را که زوری زوری گرفته ، تو دیر بجنبی دخترت آسیب می خورد و خانم مادر بچه برای دومین بار هم طلاق را میگیرد و این به نفع کوچولو نیست .
اگر شرایط آقای همسر سابق را مناسب برای این بازی می بینید وارد بازی کنید اگر نه که ممکن است شرایط را خراب تر کند .
حل شدن این مسئله کاری ندارد فقط قدری سیاست و خلاقیت می طلبد که BABY ما از عهده اش بر میاد کافی است چند نفر را کمکی وارد ماجرا کنید . :72:
آنی عزیز
یه جمله ای نوشتی که ادامه درخواست مشاوره رو بروم بستی !!:shy: ....که BABY ما از عهده اش بر میاد ... ممنون، اما هنوز نیاز به همفکری دارم
دوستان
سوال اینه که چطور می تونیم این خانم رو (که برامون عزیزه ودوستش داریم) متوجه اشتباه بودن این تصمیم بکنیم؟ مخالفت مستقیم با این خانم هم نتیجه اش اینه که به عدم درک متهم می شوی.(یعنی وقتی بهش بگی که کارت اشتباهه میگه شما منو درک نمی کنید.) اینجا راهنمائی دارید؟:72:
BABY من واقعیت را گفتم . شما می توانید و لی نیاز به کمکهای بیرونی جدی هست
شما توانستید با همسر این خانم صحبت کنید و ایشان را در جریان بگذارید ؟!
شما با خانواده این آقا توانستید ارتباط بگیرید و آنها را آگاه کنید .
اطلاعات امروز شما با اطلاعات دیروزی که تاپیک را باز کردید نسبت به این آقا و خانواده اش چه تغییری کرده ؟!
روند این ماجرا تا به امروز چگونه بوده ؟
این سئوالها را پاسخ بدهید دوست من ، من برای همفکری آماده هستم . بدون اینکه این خانم و آقا و ...را بشناسم .احساس می کنم این خانم و افراد دخیل در این رابطه را دوست دارم و باید کمی از فسفر مغزی که مرادی کرمانی یاد مجید داده بود استفاده کنم ( میگو ) و این ماجرا را با به هم زدن ختم به خیر کنیم :D.
سلام
اقای baby سوال قبلی منو جواب ندادید ها ....... به این خانم بگید
چون درکت میکنیم مخالفیم
چون دوست داریم مخالفیم
چون میدونیم الان چقدر بهت سخت میگذره مخالفیم و نمیخوایم این ماجرا تکرار بشه
چون مشکل تو مشکل ماست مخالفیم
چون وظیفه انسانیمون حکم میکنه مخالفیم
چون به اینده دخترت فکر میکنیم مخالفیم
بگید هر کاری که تو بکنی سود و زیانش به خودت برمیگرده و ما نه چیزی گیرمون میاد نه آسیبی میبینیم .پس مخالفت ما به خاطر خودته و دخترت .ما این وسط به سیخ روزی تو راضی نمیشیم
BABY عزیز
از این خانوم بپرسین چه وجه اشتراکی بین خودشو اون آقا می بینه ؟؟ از چیه اون آقا خوشش اومده؟؟؟
اصرارش برای ازدواج با اون آقا بیشتر چیه؟؟؟ موضوع مالیه؟؟؟ عاطفیه؟؟؟
ایشون تو بحران طلاق و شکست عاطفی خیلی راحت جذب یه محبت کوچیک از طرف ایشون شدن
مشکلاتشون رو با همسر قبلی مرور کنید شاید فکر می کنه کمبود های زندگی قبلیشو می تونه با ازدواج با این آقا برطرف کنه؟؟
در مورده اختلاف سنی با این آقا چه نظری داره ؟؟