بچه ها ممنون از همتون شرمندم کردید
الان باید برم خونه جای همتون خالیه وقتی این پست رو ببینه
دیشب وقتی باران بهش جواب داد خیلی خوشحال شد خیلی بهش گفتم مامان چی نوشته می گفت خصوصی
و دستش رو میذاشت روی مانیتور
باز هم تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها ممنون از همتون شرمندم کردید
الان باید برم خونه جای همتون خالیه وقتی این پست رو ببینه
دیشب وقتی باران بهش جواب داد خیلی خوشحال شد خیلی بهش گفتم مامان چی نوشته می گفت خصوصی
و دستش رو میذاشت روی مانیتور
باز هم تشکر
سلام مو طلائی جون ، خوبی؟
بببین موطلائی همه باباها بچه هاشونو دوس دارن. ومامان خیلی خوبی هم داری که اونم خیلی دوست داره. واین برات خیلی نعمته.
ببین ما بچه ها، دنیای خودمونو داریم ، منم وقتی مامان وبابام حرفشون میشه وبا هم بگو مگو میکنن کاری بهشون ندارم . بزرگترا بهم یاد دادن به کارای خودم برسم. بزرگترا هم دنیای خودشونو دارن ومی دونم که گاهی اشتباه هم میکنن. می دونی که همه آدما اشتباه می کنن.
تو هم با بابات صحبت کن بگو دوسش داری
مو طلایی دختر قشنگ و فهمیده ام
چقدر خوشحالم از اینکه به ما فرصت دادی تا با تو آشنا بشویم .
ما همه دوستان مامان هستیم و خیلی دوست داشتیم که این فرصت را داشته باشیم تا با دختر بالهای صداقت آشنا شویم . به جهت فرصتی که به ما دادی تشکر می کنم .
عزیزم چیز ی که در مورد مشگل مامان و بابا باید بدانی این است .
خوب دقت کن .
مامان و بابا هر دو عاشقانه ترا دوست دارند و مشگلاتشان از عشق و علاقه شان نسبت به تو کم نمی کنه. ( اینو خوب یادت باشه ) بلکه ارزش و ویژگی خاصی در رابطه مامان و بابا پیدا می کنی . می دانی چرا ؟! چون آنها بر اساس عشق به تو وادار می شوند بهترین تصمیم را برای زندگی شان بگیرند . تصمیمی که در آن به تو کمترین اسیب را بزند .
نه بابا و نه مامان ، دوست ندارند کاری را انجام بدهند که باعث ناراحتی تو بشود . اما گاهی در مسیر زندگی آدم بزرگها مجبور به تصمیم گیری هستند و آن تصمیم می تواند خیلی مهم باشد و سرنوشت ساز و تو مطمئن باش هر انتخابی که بکنند بهترین خواهد بود برای تو .
مو طلایی خوشگلم
بعضی وقتها آدم بزرگها اشتباه می کنند . در مورد اینکه بابا پیش تو و مامان نیست . بابا و مامان احتیاج به فکر کردند . باید به آنها وقت داد تا بتوانند درست فکر کنند و تصمیم بگیرند و تو هم در این میان نظرات خودت را به مامان و بابا بگو شاید در تصمیم گیری و جهت دادن به آنها کمک کننده باشد اما به خودت قول بده آنها هر تصمیم که بگیرندحتی اگر خوشایند تو نبود در مسیر زندگی تو ایجاد مشگل نمی کند و تو هر دو آنها را داری
من مو طلایی هستم.مامانم نمیزاره اسممو بنویسم
ازتون متشکرم که نامه شعر وعکس برام فرستادید
ازخاله زهرا باران68همه متشکرم
راستی عضوافتخاری یعنی چی؟:P:46::43:
سلام
گفتارنیک
من موطلایی هستم ازت متشکرم
چه جوری بایدعضو تالار گفتوگوی همدردی شوم
از مامان بپرس تا کمکت کنه و تو هم عضو بشی
سلام من موطلایی هستم
یک خبرخوب
مبصر کلاس شدم
اما بچه ها از دست من
ناراحتن
باید چه کار کنم؟:303::P:300:
عزیزم تو الان یکی از بهترین دوستای ما هستی:43:
مو طلایی میبینی که همه دوست داریم :46:
تشکر لازم نیست عزیزکم
همه ما خوشحالیم که می خوای تو تالار عضو بشی
اگه می خوای عکستو بذاری می تونی همین الان هم که عضو نشدی از مامان بخوای که عکستو بذاره:228:
مبارک است . من هم به سن تو بودم مبصر شدن را خیلی دوست داشتم می دانی چرا ؟!
چون یک مبصر باید از همه بیشتر حس مسئولیت پذیری و شایستگی داشته باشد و تلاش بیشتری بکند تا از کل توانایی های خودش استفاده کند و یاد بگیرد که دیگران را چطوری رهبری و مدیریت کند و چطور با دوستانش رفتار کند که معقول و پسندیده باشد ..
از کلاس سوم دبستان برای اولین بار مبصر شدم و ادامه داشت تا وقتی که درسم تمام شد .
من خیلی چیزهای خوب یاد گرفتم و بر توانایی های خودم اضافه کردم و به دیگران هم خیلی چیزهای خوب یاد دادم گاهی موفق بودم و گاهی موفق نبودم .اما وقتی می فهمیدم اشتباهی انجام داده ام فوری اشتباهم را تصحیح می کردم و از هیچ چیز نمی ترسیدم و دلسرد نمی شدم .اشتباه کردن مهم نیست ،مهم تلاش کردن در جهت بهتر شدن است
تو می توانی از این فرصت خوب استفاده کنی و حسابی نشان بدهی که دختر توانایی هستی و اتفاقا چگونگی بر خورد با مشکلات را یاد بگیری و مفهوم درست تصمیم گیری و مدیریت آشنا بشوی .
آن وقت شرایط مامان و بابا را بهتر درک خواهی کرد و با مسائل همانطور که باید روبه رو می شوی
ممنون از همتون دخترم اینقدر خوشحال هست
همش میگه مامان من چقدر دوست اینترنتی دارم اون رو هم عضو کردم با اسم مو طلایی فردا هم حق عضویتش رو میریزم
تا رسما با شما مشکلاتش رو بگه
من دلم می خواد به موطلایی رتبه بدهم :302:
یالله، یالله. عضو شو .:228:
من می خوام به موطلایی رتبه بدم و بنویسم که چقدر دختر خوب و موفق و با هوش و دانایی است و چقدر توانایی های خوب دارد و چقدر خوب خودش را با شرایط هماهنگ می کند و شرایط را همانطور که هست درک می کند :227::P:228: