-
RE: شک به زن
آقا رامين عزيز:
به نظر من شما يك پيغام خصوصي به آقاي سنگ تراشان بزن و توي اون شهر مسكوني خودت رو اعلام كن و اونموقع درخواست نام يك روانشناس خوب رو بكن..جون به نظر من ايشون حتما در اين زمينه اطلاعات مكفي در مورد همكاراشون دارن.
چون مطرح كردن اسم در تالار يك جورائي تبليغ ميشه...پس به نظر من مشكلت رو به طور خصوصي تر با مدير مطرح كن. مطمئن هستم جواب ميگيري...
ازآقاي سنگ تراشان هم ممنون هستم..
موفق باشي دوست خوب...زندگي قشنگت رو به اين راحتي رها نكن
-
سایت همدردی به هیچ مرکز مشاوره ای وابسته نیست. لیکن بنده در بعضی مراکز مشاوره در خدمت مراجعین هستم. از آنجا که محل استقرار ما در شهر قم می باشد. مراجعه حضوری برای مراجعان دیگر شهرستان سخت است. شما می توانید در شهرستان محل سکونت خود با صدای مشاور یعنی شماره 148 تماس بگیرید و از طریق مشاوره تلفنی، راهنمایی بخواهید. اگر در تهران هستید می توانید مرکز مشاوره پویا مراجعه کنید و با خانم دکتر اسماعیلی مشاوره داشته باشید. آدرسش را می توانید در سایت همدردی(http://www.hamdardi.com ) جستجو کنید.
سلام آقا رامین .من این پاسخ رو از توی مشکل یکی از دوستان برای شما در آوردم. از طرف آقای سنگ تراشان...امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
-
سلام رامين جان
اميد وارم كه مشكلت حل شود بسيار ناراحت شدم چون در جامعه امروز بيشتر قتل ها طلاقهاو.. ناشي از همين شك لعنتي است
خوشحالم كه با منطق قوي مشكلت را پيدا كردي و سعي در حل آن داري
ممنونم
-
سلام رامين
خودتان هم ابراز كرديد شك
شك در زناشويي با چهار شاهد محكمه پسند است
چهار شاهد عاقل و بالغ
پس به زندگيت آتش وسوسه شيطان نزن
بايد آرامتر و شكيباتر رفتار كني
دوستدارت وم
در ضمن سال نو را تبريك ميگويم
-
RE: شک و بدبینی
سلام عزیز
ببینید 1.عجله نکنید و زود تصمیم نگیرید بعد هم شما باید تا زمانی که مطئن نشده بودید حتی به همسرتونم چیزی نمیگفتین
2.سعی کنید مدتی جو خونه رو اروم کنید و بعد از مدتی هردو تصمیم بگیرید تا تعجیل همه چیو خراب میکنید
3.بعد از مدتی میتونید همه جوره حواستون بهشون باشه بعد تصمیم بگیرید اگه خدایه نکرده مشکلی بود.فقط خواهشا عجله نکن