لرزش دست ایشان در آن شرایط به واسطه ی ایجاد حس های درونی و مردانه شان بوده .
با توجه به صحبتی که فرومودید نشان از نوع نگاه ایشا ن به مسئله دست شما را گرفتن و لپ کشیدن دارد این لرزش دست معنایی دیگر می یابد .
دقت کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
لرزش دست ایشان در آن شرایط به واسطه ی ایجاد حس های درونی و مردانه شان بوده .
با توجه به صحبتی که فرومودید نشان از نوع نگاه ایشا ن به مسئله دست شما را گرفتن و لپ کشیدن دارد این لرزش دست معنایی دیگر می یابد .
دقت کنید .
دوستان گرامي بازم ممنونم از پاسخ ها و راهنمايي هاي خوبتون :72: :43:
باور كنين صحبت هاتون خيلي براي من ارزش داره و تمامشونو با دقت ميخونم :227:
بازم از آقاييون تالار تقاضا دارم كه نظراتشونو اعلام كنن و هدفشون رو از اين جور رفتار و حركات در جلسات آشنايي بگن
دوستان جواب اين سوال رو هم بهم بدين كه اگه باهاشون در اين باره حرف زدم مفصل و ايشون متوجه اشتباهشون شدن و ديگه به اين كار ادامه ندادن بازم من در هر صورت رابطه رو قطع كنم؟؟؟؟؟؟؟
ولي چهرشون واقعا مثبته و من حتي فكر ميكردم قبلا با كسي اصلا رابطه ي دوستي هم نداشتن!!!!!!!!
به جای اینکه خودتان با ایشان صحبت کنید با ایشان نزد مشاو ر بروید .
مشاور به شما خواهد گفت هر آنچه در مورد این آقا گفتنی باشد و همچنین در مورد شما و ادامه و یا قطع این رابطه .
اگه اشتباه نکنم شما خودت اصلا دوست نداری با ایشون قطع رابطه کنی؟؟ و منتظری اینجا یه تاییدیه از بچه ها بگیری؟؟
اگه نمی خوای قطع کنی حرف گفتار نیک درسته حتما پیش یک مشاور برو
هدف از ارتباط این آقا همان طور که خودش عنوان کرده راحتی و صمیمیت هست .راحتی و صمیمیت از دیدگاه ایشون و با رفتاری که در عمل از خودشون نشون دادن حد و مرز خاصی نداره هر چه راحت تر بهتر هر چه صمیمی تر مسلما لذت بیشتر فعلا از این واضح تر نمی تونسته عنوان کنه . دوست عزیز از روی ظاهر افراد نمی توان پی به شخصیت واقعی اونها برد اما رفتار ایشون در عمل تعیین کننده هست هماهنگی رفتار با عمل مهم هست و کمک کننده در شناخت شخصیت افراد و گرنه تظاهر کار خیلی مشکلی نیست .صحبت با ایشون به قصد تغییر رفتار تا چه اندازه موثر هست ؟؟؟ آیا می توان شخصیتی که به این صورت شکل گرفته را تغییر داد؟؟؟ فراموش نکنید این رفتار ها از نظر شما اشتباه محسوب میشود از دید ایشون اشتباه نیست صمیمیت و.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوراهي
ممنونم از همه دوستان :72:
اصلا مساله سر اين نيست كه من دوست دارم با ايشون ادامه بدم چون من واقعا نميدونستم بايد چه تصميمي بگيرم و سر دوراهي گير كرده بودم .........چون اگه واقعا تصميمو گرفته بودم ديگه سوالمو اينجا مطرح نميكردم تا وقت شريف شما رو بگيرم...........
در هر صورت گويا همه نظر خوبي نسبت به اين آقا نداشتن.......
واقعا ممنونم كه در اين زمينه نظرات ارزشمندتونو مطرح كردين.......واقعا ارزشمند:72::72::72:
اگه حرفي سخني در اين مورد ناگفته مونده خواهش ميكنم بفرمايين...........
آقاييون تالار هم كه اصلا جوابي ندادن ....در هر صورت مرسي از همه
ممنونم از همه دوستان
اصلا مساله سر اين نيست كه من دوست دارم با ايشون ادامه بدم چون من واقعا نميدونستم بايد چه تصميمي بگيرم و سر دوراهي گير كرده بودم .........چون اگه واقعا تصميمو گرفته بودم ديگه سوالمو اينجا مطرح نميكردم تا وقت شريف شما رو بگيرم...........
در هر صورت گويا همه نظر خوبي نسبت به اين آقا نداشتن.......
واقعا ممنونم كه در اين زمينه نظرات ارزشمندتونو مطرح كردين.......واقعا ارزشمند
اگه حرفي سخني در اين مورد ناگفته مونده خواهش ميكنم بفرمايين...........
آقاييون تالار هم كه اصلا جوابي ندادن ....در هر صورت مرسي از همه
عزیزم چه فرقی می کنه نیت این اقا چی باشه راحتی و صمیمت یا ارضای نیازهای خودشون
ایشون دارن بر خلاف عقاید شما عمل می کنند:160:
دختر خوب چه دلیلی داره با کسی که هدفش ازدواج نیست اشنا بشی
مواظب خودت و احساسات باش عزیزم:305:
به نظر من این آقا سعی دارن کم کم شما رو واسه رابطه دلخواهشون آماده کنن مطمئن باشید اگه امروز به ایشون اجازه بدید دستتون رو بگیره فردا کارای بدتر هم میکنه در واقع شما با این کار به ایشون ok می دید ............خواهر خوبم از نظر من این جور آدمها رو نمیشه آدمای سالمی دونست قیدش رو بزنید
من یه سوال از شما دارم .
شما واقعا نمیدونی یه پسر وقتی همیچین رفتار هایی داره و همچین پیشنهادهایی میده منظورش چیه ؟
ايشون ممكنه پسر خوبي باشه . اما تحت فشار جنسي با شما رابطه برقرار كرده و شما اگر اهل اين روابط نيستيد بايد اون رو هر چه زودتر متوجه اين امر بكنيد تا بيشتر از اين وقت جفتتان را تلف نكند.