RE: بهترين هاي تالار از نظرشما
سلام
اعضای تالار همدردی بهترین هستند تالار همدردی فضای سالم دوستانه است که این به خاطر مدیریت خوب عالی اقای سنگ تراشان است از اقای سنگ تراشان عزیز خسته نباشید ایشان در مدیریت تالار خیلی زحمت می کشیدند خیلی تشکر و قدردانی می کنم مدیران خوب تالار در تالار خیلی زحمت می کشیدند خیلی تشکر و قدردانی می کنم مدیران خوب تالار بهترین هستند:72::72::72::72:
سلام اعضای تالار بهترین هستند از خانم شیدا حاتمی خواهر خوب تالار مهربان دلسو ز با تجربه با دانش است ایشان در صندلی داغ تالار خیلی زحمت می کشدخیلی تشکر و قدردانی می کنم براتون ارزوی سلامتی و موفقیت دارم:72::72::72::72:
من بیشتر تالار رو به عنوان یک مجموعه می بینم و برای همین هم فکر می کنم همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند و برای همین همه بچه ها در کنار هم وقتی فکرهاشونو یک کاسه می کنند نیرویی بیشتر از تک تک افراد دارند
ولی به هر حال فعالیت و دانش و بینش یک عده ای بهتر از عده دیگر هست
من فکر می کنم مدیر همدردی، فرشته مهربان، بالهای صداقت، آنی از جمله بهترین های تالار هستند
خیلی سخته انتخاب یکی،ازبین اینهمه بهترین.
درحالی که خودمن ازخیلی ازاین بهترین ها خیلی چیزها یادگرفتم.
واین درحالیه که نظرات همین بهترینها رو درتایپیکهای دوستان دیگه بانهایت دلسوزی دیدم.
ازنظرمن فرشته مهربان،بالهای صداقت وحامد65 ازبهترین بهترین ها هستند.
سلام
از نظر من مدیر همدردی خانم فرشته مهربان خانم انی خانم با لهای صداقت خانم شیدا حاتمی خانم سارا بانو از جمله بهترین های تا لار هستند:72::72::72::72:
سلام
از نظر من خانم دختر مهربون خانم سرافرا ز خانم سابینا خانم اریا نا اقای حامد اقای فرهنگ 27 اقای اریکس خانم پردیس 81 خانم بلو اسکای اقای مسلمان از جمله بهترین های تا لار هستند:72::72::72::72:
نقل قول:
از نظر من خانم دختر مهربون خانم سرافرا ز خانم سابینا خانم اریا نا اقای حامد اقای فرهنگ 27 اقای اریکس خانم پردیس 81 خانم بلو اسکای اقای مسلمان از جمله بهترین های تا لار هستند
اضافه می کنم : و آقای محمد ابراهیمی گل
:72:
از نظر من خانم بی دل از جمله بهترین های تا لار هستند:72::72::72::72:[hr]از نظر من خانم یا سا خانم طاهره اقای کامران از جمله بهترین های تا لار هستند:72::72::72::72:
خانم نازنین1 مهربان دلسو ز زحمت کش مشاوره قدرتمند خیلی عا لی مفیداست ایشان خواهر خوب تالار مهربان با تجربه بادانش با علم است خیر خواه است مشاوری توانا است:72::72::72::72:همه اعضا تالاربهترین هستند
مدیر همدردی ... فرشته مهربون....حامد...کیوان...نازنی ن1... سابینا...به این افراد ارادت دارم !!!
Sci ... میپسندم
گلنوش 67...بینهایت ... ویدا...داملا...و محمد ابراهیمی که تو همه سایت هاو انجمن ها عضوه ...میبینم
مریم123...خیلی وقت میزاره برای راهنمایی اعضا و لطف داره
من خودم عاشق بهار 66 ام و ایوب