سلام
به نظر من نمیشه توی ختم فارسی خوند و ختم ناتمام میمونه . اما در حالت عادی میشه معنی رو خوند البته در ثواب با عربی تفاوت داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر من نمیشه توی ختم فارسی خوند و ختم ناتمام میمونه . اما در حالت عادی میشه معنی رو خوند البته در ثواب با عربی تفاوت داره
کامران گفت فقط جمعه بعد از ظهر وقت داره،خواهش میکنم یه جوری بندازین که اونم باشه ،دلیل دارم واسه این حرفم
پس کار شما خراب می شود ؟
متاسفم چون نمی توانم به عربی بخوانم . سواد ش را ندارم .
حالا باز به دوستانم می گویم . کمک کنند که اگر بشه و وقت باشه حفظ کنم .
در این صورت وقتی نمی فهمم چی می گم عیبی نداره ؟!
سلام
نه عزیزم اشکال نداره همونطوری که عربی بلدید بخونید...... قرآن رو حتی اگه نخونید و فقط نگاه هم بکنید ثوابه خوندنش که دیگه جای خود داره ....خوندن هم درجاتی داره که همه درجاتش خوب و پسندیده ست . شما که عمدا" طوری نمیخونید که اشکال داشته باشه پس هر طور که بخونید انشاءالله قبول درگاه خداوند هست. خداوند به بنده هاش سخت نمیگیره پس افرادی که اصلا" سواد ندارن چی ؟ ولی سعی کنید یه کم عربی تون بهتر بشه چون حیفه :43:
موعود :46:
7-?
8-?
:203:
حالا حتما باید 40 نفر بشیم
اگه یاسین و خودمون تک نفری بخونیم حاجت نمی ده
چرا بابا جانم میده چرا نده میتونه چهل روز بخونیم روزی یک بار ولی اگه چهل نفر باشیم یه جمعه شب همه دست به دامان خدا بشیم و ت. برای من ، من برای اون وهمین طور برای همدیگه دعا کنیم به خدا زودتر جواب میگیریم
خواص سوره یاسین ر براتون میذارم خودم اعجازش رو دیدم :72:
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...666e874760.jpg[/img]
1-برای حاجات مهم پنج روز یاسین را بخوانید، روز اول به پیامبر (ص)، روز دوم به امام علی (ع)، روز سوم به حضرت فاطمه زهرا(س)، روزچهارم به امام حسن مجتبی(ع)، و روز پنجم به سیدالشهدا (ع)هدیه کنید سپس حاجت خود را بگویید و خدا به پنج تن آل عبا قسم دهید
2-در هنگام گرفتاری هر روز یاسین بخوانید و به هر (مبین ) که رسیدید حوائج خود را بخواهید تا 40روز خیلی نافع هست
3-خواص آیه اول :هرروز 142مرتبه بگوید -جهت آمرزش گناهان
4-خواص آیه 16و 17:هرروز بخواند-جهت پیدا کردن آرامش
5-خواص آیه 2:هرروز 100مرتبه بخواند-جهت زیادی نعمت
6-جهت ترس از تنهایی آیه 7 را 100بار بخواند
خواصش بیشتر از اینهاست توی سایت آفتاب بعضی هاش رو نوشتم
من هم می خونم ، پیشنهاد میدم برا اینکه بشیم 40 نفر ، ومحدودیت زمانی نداشته باشیم ، قرار بذاریم تا مثلا جمعه (5 شنبه وجمعه) 40 بار بخونیم.:72: