نوشته اصلی توسط ani
باران جان
یعنی اگر این اقا به این خانم نگفته بود قبلا رابطه ای با کسی داشته میزان این ریسکی که تو از آن حرف می زنی کم می شد ؟!
من اینگونه فکر نمی کنم . این آقا اطلاعاتی در مورد خودش به این خانم داده که صد البته می توانست این اطلاعات را ندهد و عیسی مسیح باقی بماند و این تاپیک هم ایجاد نشود اما با صداقت آمده به این خانم این اطلاعات را داده به چند دلیل
1- ایشان با صداقت از میزان نیاز جنسی اش اطلاعاتی در اختیار ایشان قرار داده
2- این فرد دروغگو بزرگ نیست و کتمان گری هم نمی کند
3- منفعت طلب نیست حتی به قیمت از دست دادن این خانم با دوز و کلک
از آن طرف یک خانمی داریم که این اطلاعات را دارد
1- می تواند این آقا را با همین اطلاعات قبول کند و نسبت به نیازهای وی هوشیار باشد
2- می تواند این آقا را با همین اطلاعات قبول نکند
در ضمن یادمان باشد این آقا دانشجوی مقطع دکترا است یعنی تقریبا چند سال دارد ؟! بین 27-30 سال
این یعنی چه ؟! یعنی این آقا اگر نیازهای جنسی اش را به روشهای غیر درست برآورد می کرد و صدایش را در نمی آورد طاهر بود و الان نیست چون اعلام کرده : بنده بیمار نیستم و با نیازهای جنسی ام به شکل منطقی برخورد می کنم .
حالا این فرهنگ ما ( ایرانی ) می گوید نیازت را سرکوب کن و هزار بدبختی بیچارگی و فشار عصبی را تحمل کن که ثابت کنی پاک و طاهری ؟! اما قطعا بیماری که نیازهایت را سرکوب می کنی .
تمام کشیش های کاتولیک گند کارشون در آمده از روابط پنهان و همه هم فهمیدند یک اشتباه بزرگ است مگر می شود مردی 30 ساله باشد و رابطه ای را تجربه نکرده باشد .
من به شخصه اگر چنین چیزی بشنوم یا باور نمی کنم یا اگر بتوانم جزو استثناها گمان بکنم قطعا مسئله بیمار بودن و ارضاهای غیر اصولی طرف را در نظر می گیرم .
بیچاره راست و حسینی آمده کاری که کرده گفته چرا ما از شنیدن راست اینقدر ناراحت می شویم اگر دروغ می گفت خوب بود و شما راحت تر انتخاب می گردی ؟!