RE: یک اصل مهم در زندگی همسران |||||
در جواب خانومهایی که نسبت به مردها انقدر لطف داشتن و همه چیز رو بار مردها کردن باید بگم که اگه این طوره که شما میگیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــد پس این رو هم من باید بگم که به شخصه تجربه کردم که هرچه قدر به زنی بیشتر بها بدی اون ازت زده میشه ولی وقتی پیشش چند تا ژست میگیری و به قولی بهش رو نمیدی جذبت میشن ....... اینا رو گفتم که بدونین این مشکل مرتبط به یه جنس خاص نیست این مشکل جنسیت نمیشناسه .پس چه خوبه تو همه چیز حد متوسط رو نگه داریم حتی تو محبت کردن:43:
به نام خدا
سلام
سئوالی دارم ، البته قبلش عذر خواهی میکنم از نوع پرسیدنش، چون طور دیگه ای بلد نیستم
در موقع خواستگاری چگونه متوجه شویم که دختر خانم مورد نظر گرم مزاج هستن یا سرد مزاج و یا بهتر بگم
بعد از میل زیادی به مسائل جنسی دارن یا نه
لطفا اگر امکان داره منو راهنمایی کنید::72:
سلام
عزیز گرامی این مطلب جنابعالی مربوط به اینجا نمیشه
خواهش میکنم لطف کنید مکان مناسب برای طرح سوالتون پیدا کنید
متشکرم
آرش عزیز
حالا درست شد، بهر حال این جمله داره میگه "اگه آویزون کسی باشی ، طرف مقابل ازت گریزون میشه"
زن ومرد هم نداره ، آویزون یعنی همش درخواست داشته باشی ، طلبکار باشی
مثلا اگه دوست شما هر وقت شما رو می بینه بهتون بگه یه پولی دارین دستی ، تا هفته دیگه بهتون میدم ... هر وقت شما اونو ببینید ازش فرار می کنین.
حالا تو روابط زن ومرد هم اگه یکی همش درخواست محبت داشته باشه ، بشکل افراطیش میشه آویزون ، خب طبیعیه که طرف مقابلش گریزون بشه :72:
سلام
البته این اصل برای همسرانی که دوره نامزدی رو میگذرونند خیلی لازمه افراط و تفریط زیاد میشه در این دوره
واقعا اگه همه آدما همه حدود و مرز ها و تعادل رو حفظ ميكردن دنيا بهشت ميشد....نه؟دقت كنيد هميشه ما از بهم زدن تعادل آسيب ميبينيم.......تعادل توي محبت....تعادل توي خشم و عصبانيت.....تعادل توي نزديك شدن به آدما.....حتي براي دور شدن از آدمها هم تعادل چيز خوبيه......:73:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
واقعا اگه همه آدما همه حدود و مرز ها و تعادل رو حفظ ميكردن دنيا بهشت ميشد....نه؟دقت كنيد هميشه ما از بهم زدن تعادل آسيب ميبينيم.......تعادل توي محبت....تعادل توي خشم و عصبانيت.....تعادل توي نزديك شدن به آدما.....حتي براي دور شدن از آدمها هم تعادل چيز خوبيه......:73:
کاملا موافقم. 1000000000%.
تعادل اگر رعایت بشه هیچ مشکلی در هیچ مرحله ای از زندگی پیش نمی یاد:72:
من فکر می کنم عمل کردن به کلمه " تعادل" یه کم سخته، بخصوص توی شرایط حساس و موقعیت هایی که رفتارت میتونه سرنوشت ساز باشه!
بله تعادل یک اصل هست که همیشه باید رعایت کرد . مخصوصا تو دوران نامزدی.
البته در کل زندگی و در هر رفتاری باید تعادل باشه.
این عقیده ی من هست که هر تعصب بی جا ، هر رفتار افراطی پبامد بدی به دنبال داره .
اما تو شرایط حساس که دل عزیز راجع به اون صحبت کردند بیش تر از تعادل مهارت کنترل رفتار مهمه.
اگه تو یک شرایط حساس یک برخورد بد و کاملا احساسی اتفاق بیافته ممکنه اوضاع رو از چیزی که هست بدتر کنه.
بهتره سعی کنیم از احساسی و سریع برخورد کردن با هر مساله ای دوری کنیم ، و همچنین مهارت کنترل رفتار رو یاد بگیریم تا بتونیم تو مواقع حساس هم درست برخورد کنیم.