RE: به نظر شما بازهم بزارم تنهایی بره مسافرت؟
سلام خواهر عزیز
بهترین روش برای یک زندگی مشترک این است که زوجین با همدیگر صادق باشند(النجاه فی صدق) نجات انسان در صداقت است و شاعر هم میگوید :گر راست سخن گویی و در بند بمانی به زانکه دروغت ده از بند رهایی
من فکر میکنم اگر یک بار همسرتان تمام مسائل را در فضایی کاملا دوستانه برای شما توضیح دهد شاید یه مقدار از فشار روانی که در حال حاضر داری بکاهد الان شما هزار یک سوال در ذهن خودت داری که اگر او حاضر شود به سوالاتت پاسخ بده و مثل دو نفر دوست که تمام آن رابطه را برای شما بازگو کند هم شما به نقاط ضعف خود پی خواهید برد که علت اینکه همسرتان چرا با فرد دیگری چنین رابطه ایی را برقرار کرده شما برای او جه نکرده اید که او دست به یک چنین کاری زده و در ضمن همسرتان نیز بعد از این گفتگوی دوستان احساس خواهد کرد که یک بار سنگینی از دوشش برداشته شده اگثر افرادی که یک کار خطایی انجام میدهند وقتی اقرار به اشتباه خود میکنند و موضوع را بازگو میکنند احساس راحتی روانی به آنها دست میدهد شما هم سعی کنید از در مسالمت آمیز وارید شوید و اعتماد او را به خود جلب نمایید اگر به شما اعتماد کند و با هم دوست باشید قطعا شما هم راحت تر با مشکل پیش آمده کنار خواهید آمد....موفق باشی
به نظر من هم یا رومیه رومی یا زنگیه زنگی.
دوست خوبم حالا که برگشتی همه چیز رو فراموش کن. اگه شوهرت حاضر نیست چیزی بگه و فقط می گه : اگه خطا کردم می تونی بری. این قول رو کتبا ازش بگیر. محضری نه فقط در حد حرف.
آدم ها و روحیاتشون با هم فرق می کنه. من اگه جای شما بودم اگه حق طلاق رو کتبی و قانونی بهم میداد خیالم خیلی راحت می شد و احساس می کردم ریگی به کفشش نیست!
به نظر من بهتره راحت نظر اصلیت رو صادقانه بگی ، و اونم این که بگی :
من راضی نیستم بری، و بهم سخت میگذره مدتی که نیستی ، اما هر طور خودت می خواهی نظر منم که مهم نیست . هر کاری میخواهی بکن .
در این صورت تستش هم خواهی کرد که آیا براش مهمه که احساس شما چیه .
البته توجه داشته باشید که این پیشنهاد من با توجه به اینه که می بینم قلباً راضی به رفتنش نیستی اما نمیخواهی بعداً غر زدنش رو بشنوی ، میگی برو ، پس صادقانه احساس واقعیت رو بگو ( مهارت ابراز احساس رو به کار بگیر ) .
تا اونجایی که بنده میدونم ایشون با هزینه شخصی میتوانند شما رو هم باخودشون ببرند .
دوستان عزیز خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
نازنین عزیز خیلی دلم می خواد بدونم عملاً چطوری باید کتباً ازش قول بگیرم؟ یعنی باید برم یه دفترخونه و بهشون بگم در صورت خیانت همسرم می خوام اجازه طلاق داشته باشم؟ حتماً بعدش باید در صورت این کار براشون ثابت هم بکنم؟ یا اصولاً آیا دفترخونه ها این کار رو انجام می دهند؟ یادمه اوایل که آشتی کرده بودیم بهم می گفت من مهریه تو زیاد می کنم و.... ولی چون راه حل شو نمی دونستم کلاً بی خیال شدم. خودشم که اصلاً وقت نداره که پیگیر مسئله ای بشه. منهم همینجور بخاطر همین تمام تصمیماتمون بیشتر درحد حرف باقی می مونه. خیلی جالبه حتی بعضی وقتها توی دعواهای شبانه مون تصمیم به طلاق می گیریم صبح چون آقا وقت نداره دنبالش نمی تونیم بریم و بعدش هم کم کم بعدازظهرها بخاطر مسائل خونه و بچه بی خیال می شیم تا دعوای بعدی!!! مسخره است نه ؟ این شده زندگی ما! نمی دونم چرا اصلاً نمی خواد در مورد اون کارش حرف بزنه بعضی وقتها فکر می کنم شابد نمی خواد اینجوری به من اطلاعات بیشتری بده و من هرچی توی بی اطلاعی بمونم براش بهتره؟ همین دوباره شک رو توی من زنده نگه می داره. و خوبی هاش رو هم به این چشم نگاه می کنم که صرفاً می خواد من رو راضی نگه داره. البته مطمئن هستم که ارتباطی دیگه با اون خانم نداره حداقل نه به شدت قبل . ولی حتی فکر اینکه شاید ماهی حداقل یکبار اون هم فقط بعنوان یک مشتری توی مغازه اش اون رو ببینه من رو داغون می کنه و نمی زاره ارتباطم با اون عادی بشه. خودم هم می دونم که فقط حرف زدن اون با من می تونه آرومم کنه ! کاری که همش ازش فرار می کنه!
دختر خوب مطمئن هستی که شما هم مهارت های به حرف آوردن همسرتون رو بلد هستی؟ مطمئنی که شما هیچ کجای این زندگی مقصر نیستی؟ من احساس می کنم که شما باید یه کم با اطلاعات بیشتر و با درایت تر و با سیاست تر رفتار کنید تا هم از این طریق قربانی این رابطه نباشید و هم بتونید به خواسته ها و نیازهاتون دسترسی پیدا کنید و هم بتونید یه زندگی بی دغدغه برای خودتون، همسرتون و فرزندتون درست کنید!
سلام
رومینای عزیز اتفاقی که در زندگیه شما افتاده بدترین اتفاق دنیا نیست چرا به خودت یه فرصت دیگه نمی دی
درسته که من نمی تونم احساس شما رو کاملا بفهمم ولی اینو خوب میدونم که خانوما اگه بخوان میتونن ببخشن تا کی می خوای با این کابوسی که در گذشته بوده زندگی کنی خانومی اگه واقعا می خوای با همسرت زندگی کنی باید کینه ها رو از دلت بیرون کنی در غیر این صورت من بهت توصیه می کنم با کینه و نفرت یک روز هم باهاش زندگی نکنی اینو جدی می گم اگه اینه و نفرتت انقدر زیاده که نمی تونی باهاش کنار بیایی نباید یه زندگیه تحمیلی داشته باشی حداقل برای چند وقت از همسرت جدا باش تا با خودت کنار بیایی
زندگی احتیاج به عشق داره احتیاج به گذشت داره احتیاج به اشتیاق داره شما بدونه اینا فقط خودتو داغون می کنی
چون داری تحمل می کنی و همش منتظری همسرت یه روزی بیاد بگه من غلط کردم و همه ی ماجرا رو برات تعریف کنه و بگه به خاطره این اشتباه من از این به بعد غلام حلقه به گوشه تو ام اگرم ببینی داره بی خیال برای خودش زندگی می کنه و لذت می بره عذاب می کشی و داغون می شو بر می گردی سر پله ی اول و احساست دوباره به همسرت می شه همون تنفره
یادت باشه کمتر مردی پیدا می شه که بخاد اشتباهاتشو مرور کنه و بخاطر اون اشتباه خودشو تنبیه کنه تا همسرش راحت بشه نه اینجور مواقع تازه جبهه گیری هم شروع می شه و قیافه ی حق به جانب هم به خودشون می گیرن می دونی چرا چون نمی خواد شما فکر کنی بخاطر اون اشتباه می تونی رئیس زندگی بشی و می خواد اون حس قدرت طلبیشو حفظ کنه
سلام
با زیاد کردن مهریه و گرفتن حق طلاق محضری می خوایی مطمئن باشید دیگه همسرتون بهتون خیانت نمی کنه
خواهر خوبم کسی بخواد بخاطر مهریه بالا یا ترس از دادگاه به زندگیش پای بند باشه همون بهتره که نباشه این کاره شما شبیه اینه که بخوایین همسرتون رو به زور نگه دارین
شما باید قلبا از همسرتون راضی باشین و بهش اعتماد کنید نه کتبا
دوست عزیزم سلام
تمام مطالبی رو که نوشته بودید خوندم منتظر ادامه نوشته هات هستم از اونجاییکه احساس میکنم دچار پریشانی خاطر هستی ونیاز به کمک داری خوشحال میشم کمکتون کنم ضمن اینکه من مشاوره خانواده بوده وتجربیات زیادی در این زمینه دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanaz1980
من مشاوره خانواده بوده وتجربیات زیادی در این زمینه دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و عرض احترام خدمت شما sanaz1980
چون مراجع حدود يك سال پيش سئوال خود را طرح كرده و پس از دريافت پاسخ هم تا كنون به تالار مراجعه نداشته است، نياز به پيگيري ندارد.
به لحاظ اينكه با توجه به جديدالورود بودن شما اعضاء و مدير همدردي شناختي نسبت به شما ندارند، حتما از طريق ايميل تحصيلات، تجارب عملي و توانمنديهاي خود را با بنده در ميان بگذاريد تا بر اساس پاسخهاي شما نحوه معرفي شما به اعضاء و مراحل همكاري احتمالي شما با تالار را تنظيم كنم. چون معرفي خود در قالب پستها، كار شما را سخت مي كند و نياز مي شود براي هر تاپيك و عضوي خودتون را مجددا معرفي كنيد.
با تشكر