RE: من عاشق معلم مشدم.. چیکار کنم؟ کمک کنید.
سلام
خانومی ناراحت نشو همه اینجا قصد دارند شما رو راهنمایی کنن
من فقط یه چیزو می خوام بهت بگم چه معلم چه همکلاسی و چه هم محلی و یه غریبه هرکسی که می خواد باشه
مهم اینه که اون اگه بخواد به سمت شما بیاد حتی اگه بهش کم محلیم بکنی به سمتت می آد ولی اگه نخواد تو خودتو بکشی هم به سمتت نمی آد اگه از حرفای این آقا این چنین برداشت کردی که بهت تمایل داره نیاز نیست کاری بکنی فقط بهش فرصت بده با خودش به نتیجه برسه و اقدام کنه اگر اقدام نکرد بدون به نتیجه نرسید
موفق و پیروز باشی
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
خانم عزيز شما يه نگا به تيتر تاپيكتونم بندازين ميبينين خودتون گفتين من عاشق هم محله ايم شدم؟؟؟؟گفتين معلمم به همين خاطر هم توضيحات همه بچه ها راجع به عشق به معلم و.....بود.....چرا بهت بر ميخوره؟؟؟
سلام عزیز.. ولی مثل اینکه به شما برخورد...
اون فقط یک تیتر بود که بنا بر قوانین سایت اونو نوشتم نمیتونم کل داستان رو توی یک تیتر بنویسم... کسانی که بخوان نظر واقعی خودشونو بدن به تمامی نوشته توجه میکنند و با توجه به ان نظر میدن نه که فقط به یک تیتر اکتفا کنند..:46:
خب بزار بهترین راه رو بگم بشین یا خودت فکر کن ببین آیا این مرد همونیه که همه ی عمر می خواستیش؟ مطمئنی؟
اگه با مامانت رک و صادقی باهاش مسئله رو در میون بزار.باور کن طوری نمی شه.خود من هم بعضی وقتا مسائلی
رو به والدینم می گم که دوستام تعجب می کنن ولی بدون که با گفتن این مسائل به والدینت نه تنها از دستت ناراحت نمی شن بلکه خوش حال هم می شن که باهاشون صادقی.الته با والدین هم بستگی داره.
بهر حال اگه به جواب نرسیدی یه راه که اصلا ازش خوشم نمی آد ولی خب بهت می گم:
اگه ایمیلش رو داری می تونی با یه ایمیل قلابی بری سراغش و ازش سوال بپسی.
مثلا اینکه: تا حالا عاشق کسی شده؟ یا ... .
تاکید می کنم که ... . مطمئن نیستم کار درست و اخلاقی باشه.بدون خودت باید تصمیم بگیری.این فقط پیشنهاده.
لطفا به تاریخ آخرین ارسال توجه کنید
16 مهر 88