RE: بدتربن بلایی که می تونه سر ادم بیاد کمک لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kolbeh
همانطور كه خودتان مرقوم فرموده ايد با يه بازپرس صحبت كرده ايد و اون هم به شما گفته كه اگر بخواهيد موضوع را از لحاظ قضايي پيگيري نماييد اول اينكه چون پرونده كيفري است شما ميبايست در محل وقوع جرم شكايت طرح نمائيد و آن مستلزم رفتن به آن شهرستان و كلي پيگيري است در ضمن خواهر شما هم از نظر قانون مجرم است و .....
گمان نمی کنم این دلائل برای صرف نظرکردن از طرح شکایت درست باشد . گویی به واسطه پر درد سر بودن و پر هزینه بودن و وسط بودن پای این دختر خانم و... قید شکایت را باید زد . این طرز تفکر را نمی توانم بفهمم .
این دختر خانم هم باید بفهمد اشتباهاتش چه مشکلاتی را برای وی و خانواده اش می تواند به بار بیاور د که آورده . گمان نمی کنم پدر و مادر این خانواده کم سن و سال باشند . یعنی ما هر وقت گلومیان پیش کسی گیر کرد از این بازیها در بیاوریم و خانواده را به فشار بیندازیم و در نهایت به کشتن( سکته ) بدهیم ؟!
. البته ضمن اینکه این دختر خانم تاکید می کنم باید از حمایتهای پزشکی و خانودگی برخوردار شود ولی یک بعد قضیه هم رویارویی با واقعیت و قانون است . اما حمایت پزشکی که سرجای خودش محفوظ است اما حمایت خانواده در جایی دیگر معنا می یابد مثلا قبل از وقوع این ماجرا و یا همگامی با حمایت پزشکی و قضایی و...
و گمان نمی کنم راه حل در پاک کردن صورت مسئله باشد . شما مسئله را همانجور باید حل کنید که طرح شده و حذف یک قسمت از صورت مسئله قطعا شما را به پاسخ درست نمی رساند .
در تمام مراحل هم این خانم باید بداند که اگر شما چنین کاری را انجام می دهید به واقع برای شان و شخصیت این خانم است و ارزشی که برای وجود و روح و روان وی قائل هستید .
به همه ی جوانب توجه کنید .
ما ایرانی ها وقتی با چنین مسئله ای رو به ر و می شویم برای حفظ آبرو از طرح شکایت وحشت داریم و هزار دلیل و اما و اگر برای صرف نظر از آن می تراشیم . به نظرم این کار درست نیست . اتفاق مهمی که افتاده در اولین گام فرار این دختر خانم از خانه است و مسائل بعدی از این مسئله سرچشمه گرفته . چرا فکر می کنید به تکرار این خانم از خانه فرار نخواهد کرد ؟! چه با این آقا و چه با مرد دیگری ؟!
[align=justify]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط satshop
و اینکه باید با پسره چی کار کرد که قصر در نره و فکر نکنه که ما پخمه هستیم و به فکر دوباره ارتباط با خواهرم نباشه و چی کار با خواهرم کنیم که به فکر اون نیفته
...
برای اینکه این مشکل دیگه یش نیاد باید چه کرد ؟
سلام :72:
بهترین راهکار برای جلوگیری از تکرار این ماجرا، کار کردن روی خواهرتون و تصحیح روابطتونه.
اینها با هم این تصمیم رو گرفته اند هرچند پیشنهاد از طرف پسره بوده، ولی خواهرتون در نهایت رضایت داده که باهاش بره. بقیه اتفاقات هم پیرو همون اشتباه اولیه رخ داده اند بنابراین شما روی 50 درصدی تمرکز کنید که تحت کنترل خودتونه. یعنی خواهرتون. مطمئن باشید که اگه خواهرتون "نخواد"، اسیر وسوسه کسی نخواهد شد.
و در این بین مشاوره نقش حیاتی و تعیین کننده ای داره. که باید خیلی براش صرف وقت و انرژی کنید. ریشه این اتفاق رو خشک کنید و با برقراری ارتباط صمیمی احتمال اینکه در آینده کسی غیر از شما رو طرف مشورتش قرار بده، از بین ببرید تا قدرت پیشگیری به موقع از این حوادث رو داشته باشید.
از اون طرف با خونواده اون پسر هم تماس بگیرید. ببینید چطور می تونید خونواده ش رو وادار به تنبیهش کنید. مثلا اگه دیدید با این ازدواج موافق نیستند، اینطور وانمود کنید که شکایت خواهید کرد و باید این ازدواج سر بگیره تا برای مدتی مضطرب بشن و حال پسرشون رو بگیرن. یا اگه اشخاص منطقی ای بودند، طور دیگری باهاشون تا کنید. خلاصه ببینید چطور می تونید از طریق خونواده ش براش سد بگذارید.
موفق باشید. :72:[/align]
سلام
با نظر آنی عزیز موافقم
ببینید با سیری که خواهرتون بیان کرده این پسر حتی به نوعی ایشان را حبس کرده ، امکانات تماس را از اون دور کرده ، خواهرتون سه روز هم در مقابل اون مقاومت کرده ، و حتی اقدام به خودکشی وی یعنی عدم تمایل به این کار ، اینها همه جرم پسر رو بیشتر می کنه ، ضمن اینکه پسر قبلاً اقدام به برداشتن پول از برادرش می کنه ، یعنی سابقه ای برای خودش پیدا کرده ، و رفتار و روند و عملکردش مصداق بزهکاریه که ریشه یابی قضایی این را ثابت خواهد کرد و از اونجا که بزهکار مخرب به حال جامعه است در این صورت موضوع جرم عمومی هم پیش میآید و مدعی العموم پیدا می کند . اون پسر هم بنا به اطلاعاتی که از خواهرتون راجع به خانواده به دست آورده ، دریافته که شما ضعیف عمل می کنید که هم جرآت کرده سر راه خواهرتون دوباره سبز بشه و این کار رو بکنه هم میدونسته برای حفظ آبرو اقدامی بر علیه او نخواهید کرد .
شما اگر همون دفعه اول به جای اعتماد و عدم مراقبت دقیق از خواهرتون وی را تحت مشاوره قرار می دادید تا هم از فکر اون خارج بشه هم خلاء هایی که باعث میشه این آدم را بپذیره پیدا کنید و پوشش دهید و مهارت آموزی شود که در مقابلش محکم بایستد ، فقط به امید از فکر اون خارج شده بهش اعتماد نمی کردید الآن این اتفقات پیش نمیآمده بود .
در هر حال آن غفلت این عواقب را هم به دنبال داشته .
هر چه زودتر نزد مشاور ببریدش تا وضعیت روحیش رو بهتر کنید . و در مورد مسائل قضایی با یک وکیل مشورت کنید . و نگذارید یک آدم بزهکار در این اجتماع رها باشه و چنین بلایی را سر دیگران هم بیاره ، اگر همه ما در مقابل اجتماعمان خود را مسئول بدونیم و برای حفظ سلامتش بکوشیم و بی تفاوت نباشیم که به ما چه من فقط به فکر خودم باشم و آبرویم ، این بلاها دامنگیرمان نخواهد شد .
خلاصه این که :
اولین کار نزد مشاور بردن خواهرتونه ، بعد نزد پزشک زنان و در این بین با یک وکیل هم مشورت کنید .
سلام
به نظرم باید از این اقا حتما حتما شکایت کنید همانطور که بقیه بچه ها گفتن
ایشون از بچگی خواهرتون استفاده کرده و اونو اغفال کرده باید ازش شکایت بشه تا دیگه جرات نکنه این رفتار و ادامه بده
من اگه جای شما بودم همون بار اولی که این آقا مزاحمت ایجاد کرده و پیشنهاد فرار به خواهرتون داده بود اقدام به شکایت می کردم
اگه اون بار شکایت می گردین الان خواهرتون فریب نخورده بود پس نزارید یکبا دیگه از این مهلکه فرار کنه و یه فاجعه ی دیگه به بار بیاد
تنها کاری که باید بکنید اینه که خواهرتونو از این بحران روحی نجات بدین خیلی راحت بهش بگین بخاطر اتفاقی که براش افتاده اصلا مجبور نیست که با اون آدم ازدواج کنه
سعی کنید طوری برخورد کنید که فکر نکنه همه چیزشو باخته این تنها راهیه که می تونه مشکلی که براش پیش اومده رو قبول کنه
به هیچ وجه راضی به این ازدواج نشین
مشاور برای خواهرتون الزامی است
سلام آني عزيز
آيا شما فكر ميكنيد با شكايت مسئله حل ميشود؟فكر ميكنيد دادگاه آن فرد خاطي را اعدام ميكند؟براي آگاهي شما بنده به ماده 88 قانون مجازات اسلامي كه اشعار ميدارد:هرگاه مردي اقدام به زنا نمايد و شرايط احصان را نداشته باشد به 100 ضربه شلاق محكوم ميگردد. پس توجه بفرمائيد اگر خانواده اين دختر اقدام به شكايت نمايند از نظر قانون فعل اين خانم عمل مجرمانه است و هر حكمي كه به آن پسر بدهند در مورد اين خانم نيز صدق ميكند اينكه آين دو نفر اشتباه كرده اند هيچ شك و ترديدي نيست و اينكه سلامت جامعه را زير سوال برده اند من هم با شما هم نظر هستم اما ما در مقام قاضي نمي خواهيم با موضوع برخورد كنيم بلكه قصد حل مسئله را به نحو مسالمت آميزتري داريم چرا ما هميشه در جرائم بجاي اينكه بدنبال علت باشيم بدنبال معلول ميگرديم و سعي در فرافكني داريم!چرا علت فرار را برزسي نمي كنيم و فقط به دنبال تنبيه فرد خاطي هستيم آيا ميدانيد اگر پاي اين دختر به محاكم قضايي و نيروي انتظامي كشيده شود اين دختر ديگر هيچ آبرويي براي او و خانواده اش باقي نخواهد ماند چرا نصح صريح قرآن است كه براي قتل سه شاهد و براي زنا چهار شاهد نياز ميباشد براي اينكه آبروي افراد حفظ شود و ما در اين تالار قصد رسيدگي به جرائم را نداريم بلكه ميخواهيم به فردي كه اشتباه كرده و الان به اشتباه خود پي برده كمك كنيم آيا شما فكر ميكنيد اگر دادگاه اين دو نفر را مجبور به ازدواج كند نتيجه ايي جزء طلاق زود هنگام چيزي را در پي خواهد داشت و اگر آبروي اين دختر در نزد آشنا و فاميل ريخته شود فكر نميكنيد شايد زمينه خودكشي را براي او فراهم كرده ايم پس تعصبت بي مورد را كنار بگذاريم و واقع بينانه تر با موضوع برخورد نماييم و همانطور كه يكي از اعضاي تالار پيشنهاد داده اند با خانواده آن پسر تماس گرفته شود تا خانواده او را تنبيه كند و در مورد اين دختر خانم هم بايستي خانواده اش وي را از مشكلي كه براي خودش و خانواده اش و آينده اش بوجود آورده آگاه كنند يادمان باشد هميشه پيشگيري مقدم بر درمان است و دستور عقل مقدم بر دستور احساس و همه نيت ما برگرداندن آرامش به خانواده است نه ملتهب كردن فضاي خانه....موفق باشي
جناب kolbe
حرف شما کاملا درسته اما آیا به نظرتون اگه این پسر توسط هیچ قانونی محاکمه نشه نمی تونه برای دختران دیگه یا حتی خوده این دختر خانم دوباره خطرناک باشه؟؟؟؟
احتمالات و ترس از آبرو ؟!
پس در مراحل زندگی ما به دلیل ترسهایمان قدم از قدم بر نداریم . عزیزم افراد جامعه باید تاوان اشتباه خود را بدهند .
من به واسطه ی ترسهایم و مخصوصا آن آبرویی که شما از آن حرف می زنید خود را مقید به دوری از قانون نمی کنم . پس قانون چکاره است ؟! شاید به لحاظ تزئین باید از آن بهره گرفت تا اتفاق بدتری بیفتد بعد در سر خودمان بکوبیم که ای کاش قدم اول را درست بر می داشتیم و با قوانین جاری مملکت که وظیفه حفظ و امنیت دارد آشتی کنیم .
چرا ما با قوانین به لحاظ حفظ آبرو قهر هستیم و وقتی کار از کار گذشت باید قانون خودش با پای خودش بیاید سراغ ما تا یادمان باشد که مملکت بی حساب و کتاب اداره نمی شود هر چند که قوانین در بسیاری از موارد ناقص هم هست .
اما بنده به لحاظ روانی این گونه آسوده تر هستم که مراجعی هست که ا ز حقوق من به عنوان یک فرد دفاع می کند و به دلیل حفظ آبرو هم حاضر نیستم از آن صرف نظر کنم .
آبرو کجاست ؟! آن را تعریف کنید ؟! ما که خودمان می دانیم چه اتفاقی افتاده پس چرا کلاه شرعی سر خود بگذاریم و از حق و حقوق خود دفاع نکنیم .
[align=justify]دوستان ما می تونیم در تاپیک دیگری ماده 88 قانون مجازات اسلامی و تاثیرش رو بر خانواده ها و اینکه شخصی که می بینه دخترش رو صد ضربه شلاق می زنند یا به ازدواج مجبورش می کنند، از خیر مجازات طرف مقابل هم می گذره و ... رو بررسی کنیم.
اینجا قرار نیست ما مشکلات جامعه و رهایی بزهکارها و خطر برای دختران دیگر و ... رو حل کنیم یا خواهر این دوستمون رو درس عبرت سایرین قرار بدیم. این تاپیک مختص به مسئله satshop ه، پس پیشنهاد می کنم روی "وضعیت خواهر ایشون"، و خیر و صلاح خونواده شون تمرکز کنیم.
به سهم خودم از همکاریتون متشکرم. :72:[/align]
سارا جان
هر شلاقی خریدنی است و شما با پول می توانید از این دختر هم مراقبت کنید و گمان نمی کنم این برادر دلسوز هر چه آگاهی شان نسبت به مسائل جاری در جامعه و خواهرشان بیشتر باشد به ضررشان شود و گمانم هم بر این نیست که از بحث خارج شده ایم .
در ضمن به این نکته توجه داشته باش که احکام صادره از طرف قوه قضائیه همه راههای سبک شدن حکم را دارد که کافی است با یک وکیل در ارتباط باشند .
یادت باشد که یک بعد مسائل روانی و خانوادگی این دختر خانم ماجرایی است که اتفاق افتاده است و بعد دیگر هم مسائل قضایی و اجتماعی آن است که نمی شود مسئله را از هم تفکیک کرد .
این یک دوستی ساده دختر و پسر نبوده که من و تو هشدارهای لازم را بدهیم و از مسئله به راحتی گذر کنیم و... یقین با من هم عقیده هستی که این رفاقت عواقبی داشته که اهمیت آن را بیشتر می کند و طبیعتا به شاخه های دیگر وصل و مرتبط می شود که نمی توان با توجه به مشگلات جاری اجتماعی و فردی از آن به سادگی عبور کرد .
به هر حال بابت تذکرت تشکر می کنم.
در ضمن قصد من از اشاره به مسائل اجتماعی گلستان کردن مملکت نیست و تنها اشاره به وضعیت موجود این خانواده دارم که جزیی از همین جامعه و افراد آن هستند .
سلام آني عزيز
من هم مثل شما به فكر سلامت جامعه ام هستم و قصد من قهر با قانون نيست در حال حاضر اين موضوع فقط درون اعضاي درجه يك اين خانواده است و اگر آنرا به مراجع قضايي بكشانند ديگر اين بحث نقل دهان آن شهر ميشود آيا به نظر شما براي هر اشتباهي ميبايست اشد مجازات را در نظر گرفت؟درسته كه اين رابطه يك رابطه دوست پسر و دوست دختري نبوده و متاسفانه موضوع خيلي پيشتر از اين كارها پيش رفته اما شما سن اين دختر خانم را هم در نظر بگيريد اين دختر در عنفوان جواني است و آن پسر با تدليس او را به اين دام كشانده البته از نظر قانون اين دليلي براي تبرئه او نمي باشد و همانطور كه فلو ساراي محترم اشاره كرده اند ما قصد نداريم اين دختر خانم را تنبيه كنيم تا نصب العين ديگران شود ماها قصد راهنمايي برادر اين خانم را داريم و اينكه مشكل را چكونه حل كند و اما آني جان هر شلاقي قابل خريدن نيست و آن بستگي به نظر قاضي رسيدگي كننده به پرونده را دارد كه آيا تبصره 2 از ماده 22 قانون مجازات اسلام را در راي خود اشاره داشته باشد و اعمال كند يا نه و ممكن است وقتي پرونده وارد سير قضايي شود براي فرد متهم مجازات جرمي صادر شود پس هر شلاقي قابا خريد نيست و مشكل خواهر اين دوست عزيزمان با يك (هايمنوپلاستي)قابل حل است و هيچ مشكلي آينده اش را از نظر ازدواج تهديد نمكند در حال حاضر بيشترين نياز اين خانم و خانواده اش آرامش رواني است كه فكر نميكنم با رفتن به نيروي انتظامي و دادگستري اين، مهم عملي شود و اما در مورد آن پسر دنيا دار مكافات است شايد اين خانواده بخاطر آبروي خودشان شكايت نكنند ولي بلاخره اين فرد و امثال اين فرد تقاص عملشان را خواهند داد همانطور كه خداوند در سوره حج آيه 24 ميفرميد:اي پيامبر مردم به مسخره از تو ميخواهند كه ما عذابمان را نازل كنيم ولي نميدانند كه هر قرن شما در نزد ما يك روز است و وعده خدا تخلف ناپذير است.
از مكافات عمل غافل نشو گندم از گندم برويد جو زجو
آنقدر گرم است بازار مكافات عمل گر بدقت بنگري هر روز، روز محشر است
در پايان از فيلو ساراي محترم بخاطر تذكر بجايش تشكر ميكنم:72: