من چون به هيچ كس و هيچ چيز نمره كامل نميدم اينجا هم به دلبند نازنينم 99 ميدم:D
چون مرد ايده آل منه و از صميم قلبم به وجودش افتخار ميكنم:228: خودشم اينو خوب ميدونه:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
من چون به هيچ كس و هيچ چيز نمره كامل نميدم اينجا هم به دلبند نازنينم 99 ميدم:D
چون مرد ايده آل منه و از صميم قلبم به وجودش افتخار ميكنم:228: خودشم اينو خوب ميدونه:72:
دوستان خوبی که می گن این چیزا که خیلی مهم نیستن یا اکثر آقایون دارن:305:
بنده خودم خیلی موردها را دیدم درتالارکه مشکلشون بی نظافتیه همسر هستش ....یا ناپاک چشم ودل همسر....
یا به قول آقای نقویان که میگفت یک خانمی بهشون نامه داده وگفته ما ثروتمان ملیاردی هستش دربالاترین نقطه تهران زندگی می کنیم ازرفاه وهرچه که درزندگیمان اراده بکنیم کم نداریم و...اما حسرت به دل من مانده که همسرم یکدفعه زود بیاد خونه تا بچه مان بتواند پدرش را ببیند ویا صبحازود میره که فرزندمان خوابه (دقیق یادم نیس) که یه بوس میکنه میره یا نه....درکل محروم از مهرومحبت همسرش نسبت به خودش هست ووقت را برای دوستانش می گذارد تا برای خانم وفرزندش....
البته که این چیزای مهمی هس وگرنه چرا خیلی اززندگیا باید دچار طلاق عاطفی بشن....
پس اینقدرناسزا نگویید...اگر همسرتان این ویژگی هارا دارد خوش به سعادتتون واگر ندارد کمکش کنید
درضمن شما درمورد همسرتون چی فکرمیکنید لابد فکر کردید همسرتان ازآسمان اومده روی زمین که توقعهایتان بالاست....من میگم همسرم بیسته چون ویژگی های اصلی یک مردشایسته را دارد حالا یه سری هم شاید نظراتش دربعضی مواقع متفاوت باشد یا بگو مگویی هم داشته باشیم ولی بااین حال ......:43:دوستش دارم :73:
هم متدین هستش هم خوش اخلاق .....:227:((راستی خداوند هرکسی رادرزندگیی که دارد با توجه به ظرفیتهای هرکس یک جور امتحان میکند..اینم نباید نادیده گرفت مهم همان دیدی هست که مدیرهمدردیمون اشاره ایی کردند)
سلام
عزیزان ناراحت نشید
ما نگفتیم این چیزها مهم نیستند بلکه منظورمون این بود که همسرانی که این طور هستند کار شاقی نکردند چون وظیفه است اما اون چیزی که قابل ستایش است یه چیزی بالاتر از اینهاست گدشت فداکاری ایثار وگر نه انسان چون اجتماعی زندگی میکنه لازمه اش اینه یه چیزها رو رعایت کنه و همچنین به خوخواهی هاش لگام بزنه وجلوی احساسات کنترل نشده اش رو بگیره
ودرغیر این صورت یه انسان غیر متعادله یعنی کمی مشکل داره یا بیشتر
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط دلداده
به هر حال هر کس به اندازه تجاربش اظهار نظر می کنه، اما بعد نیست بدونید که عدم رعایت همین 2 بند بالا که دلداده اشاره کرده متاسفانه خیلی رایج هست.
واقعا خانواده های زیادی در معرض تهدید از طریق عدم پاکدامنی آقا، و عدم تخصیص وقت به خانواده هست.
تا وقتی که خانمها متوجه نشوند حفظ پاکدامنی و اختصاص وقت به خانواده برای آقایون انرژی بر و کاری بسیار مهم هست، نخواهند توانست سپاسگزار چنین مردانی باشند.
بعضی از افراد ژرف اندیش تالار هم باید خودکاوی کنند که چرا در این مقاله که بندهای مختلفی داشته ، آنرا در حد مسواک زدن و تمییزی سطحش رو کاهش دادند. اگر عمدا این کار را کردند مهم هست، اگر سهوا هم توجه نکردند مهم هست.
شاید فتح بابی برای، خود آگاهی و تغییر خویشتن باشه:305:
افراد ژرف اندیش کار شاق تری دارند جهت کشف نقص هایشان
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط arash11
بعضی وقتها همین توقعات و کمالگرایی ها انتظارات ما را آنقدر بالا می برد که نمی توانیم از همسرمان راضی و خشنود باشیم.
مگر انجام وظیفه کم کار مهمیه
میدونید اگر همه آدمها اگر وظایفشان را در سطح خودشان انجام می دادند. دنیا بهشت میشد.
مدینه فاضله یعنی همین.
ایثار و فداکاری برای جبران کم کاری افرادی هست که وظایفشان را انجام نمی دهند.
پس اگر کسی به عنوان همسر وظایفش را انجام بدهد نیاز نیست که همسرش ایثار و فداکاری کند و چاله های او را پر کند.
اگر کسی دنبال همسر ایثارگر و فداکار می گرده، شاید پیشاپیش احساس اینکه کوتاهی در وظیفه هایش داشته باشد را دارد.
بازم جناب سنگ تراش در اینجا نقش مکمل رو بازی کردند من از این مکمل بودن ایشون در انواع تاپیک های مختلف خیلی خوشم میاد و فکر مکنم این تالار بشدت رو به تخصصی شدن پیش میره!!
چقدر دوست داشتم دنیا ی پیرامونم همان مدینه ی فاضله ای بود که شما به تصویر کشیده اید . ای کاش بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
گاهی فکر می کنم شرایط سخت انسانها را می سازد ولی وقتی خسته شدی وقتی احساس کردی دیده نمی شوی شنیده نمی شوی درک نمی شوی به دنبال مدینه فاضله می گردی .نیست . نبود . گشتم . نگرد . همین است .
باید زندگی کنی خوب و بد . زشت و زیبا . تحقیر شوی . تخریب شوی .تخریب کنی و....بازی کنی به بازی گرفته شوی . اما باید زندگی کنی حال بنا بر توان یا با هر زشت و زیبایی .
چه کسی قابل ستایش است ؟! مرد خوب کجاست ؟! زن خوب کجاست ؟!
تعریف مرد خوب چیست ؟! تعریف زن خوب چیست ؟!
از دید هر یک از ما در لحظات بحرانی و سخت زن و مرد خوب وجود ندارد ( اما در زمان خوش خوش مستان به وفور ! دنیا گلستان ،روزگار به کام ) پس تا حد زیادی میزان آسیبها و تلاطم های روانی شرط اصلی نوع دیدگاه می شود .
به همین راحتی چون هیچ چیز از قانون مطلق پیروی نمی کند و همه چیز شرطی است و نسبی و به همان نسبت هم نسبیتش فرق دارد .
همه انسانیم .با سطحی از توانایی . گاهی مقاومترین انسانها هم می برند . خسته می شوند . به هق هق می افتند اما باید در جواب صدای هق هق شان گفت : گریه کن ،گریه قشنگه - گریه سهم دل تنگه و...
روزگاری عزیزی جمله ی قشنگی می گفت "زن مثل گلی است که نیاز به رسیدگی و توجه دارد !"
باغبان گل ( مرد ) هم به هزار و یک علت خسته می شود ،مرد به علت خستگی و یا مشغله فکرش به هزار جا سرک می کشد . گل پژمرده می شود و شاید حتی به مرگ ونیستی نزدیک شود و یا برسد . به همین سادگی .
پس دنیا مدینه ی فاضله ی من و تو و ما نیست . قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد . همین است .
به زیر شاخه های انجام وظیفه فکر کنید . یک دنیا مسئولیت . یک دنیا بار عاطفی . یک دنیا توجه و.....( پول - خانواده - اجتماع )
چه کسی کامل است ؟!
من ؟! شما ؟! چه کسی ؟!
تازه این حکایت در زندگی های عادی تعریف می یابد . تیپ هایی از زندگی مردم هست که به واقع انجام وظیفه در آن معنای خاص می یابد و زیر شاخه های انجام وظیفه چند جانبه می شود و افراد دخیل در رابطه به نوعی خاص در کنار همدیگر قرار دارند .شاید به نوعی هرم بتوان آن را تشبیه کرد .
همه نقص دارند ولی انسان باید ستار و پوشاننده باشد چرا که معبود چنین است.
خانم آنی این همه دل پری و سیاه بینی مروت عاشقان نیست مدینه فاضله را باید خود برای خود ساخت
بت پرست گر معنی بت را بداند ، واصل است .
با احترام و پوزش
دوست خوبمان پندار خیلی خوب ودریک جمله جواب شما را دادند مدینه فاضله پیدا کردنی نیست باید ساخت مثل هزاران چیز دیگر که برایش تلاش می کنیم وبدست میاریم دراین دنیا لقمه آماده دهان کسی نمی گذارند آنی جان. :305:ازامام علی (ع):
بهشت درلابه لای ناراحتی ها وصبروشکیبایی واستقامت پوشیده شده است،هرکس دربرابرناراحتی هادردنیا شکیبایی کند داخل بهشت میشود.،ودوزخ درلابه لای لذات نامشروع وشهوات سرکش پیچیده شده است هرکس نفس خویش رادربرابراین لذات نامشروع وشهوات آزادبگذاردداخل درآتش میشود.:203:
بله همه چیز در درون اندیشه و با عمل خودمان به دست میاید .
یک آرزوی لحظه ای کردم که خودم هم معنی آن را می دانم که درست نیست . :203:
گاهی از فشار ها که خسته می شوی و مخ هنگ می کند این آرزوها هم بیرون می زند و تراوشات فکری اینجوری می شود. :D