-
RE: استرس دفاع
سلام
اول از همه از همه شمادوستاهی خوبم نهایت تشکر را دارم و از مدیر هم تشکر می کنم که اجازه دادند تاپیکم فعلا بمونه البته من 100 درصد بعد از دفاعم (هفته دیگه)هزینه عضویتمو پرداخت میکنم. چون رمز دوم عابربانک نداشتم باید فعالش کنم.:72:
بهر حال این دو سه روزه دارم تلاشهای نهایی ام را میکنم. فقط نمی تونم استادامو به اسم شدا کنم توی دفاع بعدی (که توضیحشو دادم) احساس می کنم خنده ام میگیره.
در مورد نمره دانشگاه ما اونقدر سختگیرانه عمل میکنه که هیچ کس بیشتر از 19 نمیشه البته من مقاله هم دارم که نیم نمره علاوه بر نمره نهایی ام می شود.
رشته من محیط زیست است و در مورد سنجش از دور و تعیین کاربری اراضی از روی تصاویر ماهواره ای کار کرده ام. :303: اما 3 تا دفاع در دو روز خیلی سخته وقت کمی دارم برام دعا کنید:203:
rsrs1380 دوست خوبم شیرینی همه محفوظه . مرسی از راهنماییهاتون.
-
سلام بچه ها
بالاخره با بکار بردن راهنمایی هایی که شما دوستان کردید دیروز دفاعم خیلی خیلی خوب برگذار شد مقاله هام هم قبول شد تازه داورهام گفتند حتما دوتا دیگه از بخشهای دیگه کارم برای ژورنالهای خارجی بدم. 19.38 شدم:227:
دفاع دومم هم یک کلاس خیلی خوب رو اداره کردم و در نهایت کارشناس ارشد شدم حالا باید دنبال کار بدوم:302: یا برای دکترا بخونم فعلا دودل ام:303:
در هر صورت بزودی عضو رسمی تالار خواهم شد . از آقای مدیر هم که گذاشتند دوستام منو راهنمایی کنند بی نهایت ممنونم.
این فنجون قهوه داغ هم شیرینی اش در ضمن هر کدوم از شماها اگه در زمینه محیط زیست یا تهیه پایان نامه مشکلی داشتید در خدمتم.
زکات علم نشر آن است.
بازم ممنونم
-
عزیزم نشاط گلی
آفرین و به شما تبریک می گویم . دیدی خیلی هم سخت نبود و نباید از آن کو ه می ساختی ؟!
موفق باشی و امیدوارم در مدارج بالای علمی شما را ببینیم . :72:
-
دوست خوبم خیلی خیلی خوشحال شدم وقتی این خبر رو شنیدم، من هم به شما تبریک میگم، امیدوارم هر روز و هر روز بیشتر و بیشتر توی زندگی در هر زمینه ای که دوست داری و صلاح هست پیشرفت کنی و خوشحال و امیدوار باشی، خانمی!
-
سلام:72::
هوراااااااااااااااااااااا اااا...................:227:
آفرین نشاط گلی عزیز ..من مطمئن بودم شما موفق میشید.......
نمره خوبی هم گرفتید.......
تبریک می گم......:104:
ما منتظر عضویت شما هستیم..شیرینی هم یادتون نره ها..........................:73:
موفق باشید............:203:
-
دوستای خوبمdel , ani و rsrs1380 :
از همه شماها و مدیران سایت بینهایت ممنونم. آره بالاخره طومار تحصیلات منم به پایان رسید. حالا تصمیم دارم تا میتونم استراحت کنم. متاسفانه توی کشور ما با کارشناسی ارشد هم هنوز نمیتونی اون کار دلخواهتو بدست بیاری. اما بازم ناشکری نمیکنم. خدا را شکر.
من با این شعار همیشه کارهامو انجام میدم:
برنده شدن همه چیز نیست اما میل و اراده به پیروزی و بردن همه چیز است. :305:
امیدوارم شاهد خبرهای خوش از همه بچه های تالار در تمامی زمینه ها باشیم. منم دارم تلاش میکنم در اسرع وقت شیرینی قبولی ام را بدهم(اول عضویت بعد شیرینی):123: